שאלון

צחי9פיל

New member
עונה

1. בוליווד של שי ומאיה, דבקה שי רוני ואור והאפריקאי 2. מאיה ושי 3. לא זוכר מהאודישנים 4.צביקה הדר מתאים לא צריך מישהו אחר 5. 3 עונות 6. פרסומת של ג. יפית בטוח 7. אונה ועידו בטוח, צדי צרפתי 8. אמיר ושאווי 9. כל אחד ירקוד במקום אחר כמו עכשיו. בטח בשיר שלנו מישהו ישחק 10. כוכב נולד היה יותר מוצלח בעונות הראשונות אבל בעונה האחרונה נולד לרקוד היה יותר מוצלח

../images/Emo210.gif עונה ../images/Emo210.gif

1. 3 ריקודים אהובים: הדבקה הקטלנית של רוני ואור הלירי המצמרר של רוני ואור והמיוזיקל של רוני וליאור 2. רקדן/נית אהוב/ה: נראה לי שכבר הבנתם, רוני ברנדשטטר 3. רגע בלתי נשכח מהאודישנים: האודישן של רוני אור ומתן. 4. מנחה-אם לא צביקה: רק צביקי! 5. הימור שלי-מס' העונות שיהיו ל"נולד": תאמת אין לי מושג 6. הימור שלי-רגע לפני הכרזת התוצאות בגמר-איזו פרסומות תשודר: סלקום 7. שופטים-אם לא אונה עידו מיכל ודוד: רק הם!!!! 8. אילו היה גלגל הצלה-הרקדן שהיה חוזר: אני הייתי רוצה שיחזור מתן, אבל הקהל היה מחזיר את רונה לי, שגם אותה הייתי שמחה לראות בגמר. 9. כתבו בצורה הזויה-היכן עוד נראה את הפיינליסטים בעתיד: תאמת שאני לא יודעת אני מאמינה שהם ימשיכו לרקוד, את אור נראה אולי בטלויזיה וגם את רונה לי. 10.ושאלת מליון הדולר (סתם)-כוכב נולד או נולד לרקוד: נולד לרקוד, אני אישית הרבה יותר מתחברת.

אני עונההההההההה

1. 3 ריקודים אהובים: ההודי, האפריקאי וכל ריקוד עם רוני ש החמודה. 2. רקדן/נית אהוב/ה: רוני ש שעפה, שי, מיה. 3. רגע בלתי נשכח מהאודישנים: הרגע ששא ווי אמרה תודה, אחרי ההדחה. כזו מתוקה... 4. מנחה-אם לא צביקה: כל אחד... 5. הימור שלי-מס' העונות שיהיו ל"נולד": 3-2. 6. הימור שלי-רגע לפני הכרזת התוצאות בגמר-איזו פרסומות תשודר: שוקולוד פרה. 7. שופטים-אם לא אונה עידו מיכל ודוד: אין לי העדפה, לא מכירה רקדנים מקצועניים. 8. אילו היה גלגל הצלה-הרקדן שהיה חוזר: רוני ש. 9. כתבו בצורה הזויה-היכן עוד נראה את הפיינליסטים בעתיד: נקווה משאור ושי יהיו יחד...חחחחח....לא יודעת. 10.ושאלת מליון הדולר (סתם)-כוכב נולד או נולד לרקוד כמובן שנולד לרקוד

טל גבסו

New member
עונה../images/Emo26.gif

1. 3 ריקודים אהובים: יש 4
הריקוד של רונה לי ואמיר
שי ושא-ווי האפריקאי
ההודי של מאיה ושי
שי ורוני בי עם השיר של ריטה 2. רקדן/נית אהוב/ה: רונה לי
3. רגע בלתי נשכח מהאודישנים: זה שרקד משהו אירי עם הרגליים הארוכות
4. מנחה-אם לא צביקה: רק צביקה
5. הימור שלי-מס' העונות שיהיו ל"נולד": 4 6. הימור שלי-רגע לפני הכרזת התוצאות בגמר-איזו פרסומות תשודר: משהו של סלקום 7. שופטים-אם לא אונה עידו מיכל ודוד: העיקר שאונה תשאר
8. אילו היה גלגל הצלה-הרקדן שהיה חוזר: רונה לי
9. כתבו בצורה הזויה-היכן עוד נראה את הפיינליסטים בעתיד:
שי זמר
או דוגמן
אור מנחה של נולד לרקוד 4
מככבת בפרסומות או מדגמנת
מאיה מככבת בפרסומות למשחות שיניים
איזה חיוך יפה יש לה 10.ושאלת מליון הדולר (סתם)-כוכב נולד או נולד לרקוד: נולד לרקוד

NeTa MuFlEtA

New member
עונה .. ../images/Emo13.gif

1. 3 ריקודים אהובים: מחול מטורף, הריקוד ההודי, אול דאט ג'אז והסלסה של רוני ש ויגאל.. 2. רקדן/נית אהוב/ה: שי, רוני ב וגם אור ויגאל [הקיצר כולם טובים ח] 3. רגע בלתי נשכח מהאודישנים: אני זוכרת רק את האודישן של אור ורוני ב חחח מאד אהבתי תריקוד של רוני ב ואור אני זוכרת את כל העיניין אם "אתה מסתובב ככה גם בחדרה
" -"כן גם עם עקבים" -"כל הכבוד".. חח 4. מנחה-אם לא צביקה:צביקה הכי טוב. 5. הימור שלי-מס' העונות שיהיו ל"נולד":2 6. הימור שלי-רגע לפני הכרזת התוצאות בגמר-איזו פרסומות תשודר:סלקום 7. שופטים-אם לא אונה עידו מיכל ודוד:הם הכי טוב 8. אילו היה גלגל הצלה-הרקדן שהיה חוזר:יגאל
9. כתבו בצורה הזויה-היכן עוד נראה את הפיינליסטים בעתיד:שיר נולד, פסטיגלים למיניהם, פירסומות לא קשורות לעולם, יקחו לדגמן לכל מיני חברות כלשהן, קלסרים יומנים [
] 10.ושאלת מליון הדולר (סתם)-כוכב נולד או נולד לרקוד:נולד לרקוד

עונה לך...

1. היפ הופ לירי דבקה ובוליווד 2. אממ ממי שנשאר אור ומאלה שהודחו ליאור ציוני ורונה-לי המדהימים 3. אממ האודישן יחיד של ליאור ציוני הקפיצת פיסוק שלו והנחיתה לרצפה 4. אמממ עידו תדמור וצביקה 5. אממ מספר עונות כמו כוכב נולד 3 או 4 עונות 6. אממ פרסומת של בנק לאומי 7. אממ לא הבנתי כאילו מי יהיו השופטים? אממ לא יודעת 8. אמממ כולל אלה שהעיפו בחצי גמר אז ליאור 9. אממ תוכניות בידור...במסעדה כל מיני כאלה 10. נולד לרקוד ברור שריקוד יותר שווה משירה

../images/Emo9.gif

1. 3 ריקודים אהובים:בוליווד
היפופ לירי ודבקה 2. רקדן/נית אהוב/ה:מאיה
3. רגע בלתי נשכח מהאודישנים:מתן עם הצמות
4. מנחה-אם לא צביקה:אונה
5. הימור שלי-מס' העונות שיהיו ל"נולד":הרבה
6. הימור שלי-רגע לפני הכרזת התוצאות בגמר-איזו פרסומות תשודר:חחח כמו תמיד הפרסומת הכי ארוכה 7. שופטים-אם לא אונה עידו מיכל ודוד:חחח אף אחד
8. אילו היה גלגל הצלה-הרקדן שהיה חוזר:הייתי מחזירה את מתן
9. כתבו בצורה הזויה-היכן עוד נראה את הפיינליסטים בעתיד:
בקרקס
10.ושאלת מליון הדולר (סתם)-כוכב נולד או נולד לרקוד:נולד לרקוד

עונהה חח תקראוו

1. 3 ריקודים אהובים:הבוליוויד של מאיה ושל שי ההיפו הלירי של מאיה וליאור והמודרני של רונה לי ואמיר 2. רקדן/נית אהוב/ה:יגאל אלקיים ושי פרטוש 3. רגע בלתי נשכח מהאודישנים:לאן נעלם אולג?!?!חחחח זה היה קורעע 4. מנחה-אם לא צביקה:אין על ציבקושששש 5. הימור שלי-מס' העונות שיהיו ל"נולד":3 6. הימור שלי-רגע לפני הכרזת התוצאות בגמר-איזו פרסומות תשודר:בזק או מי עדן 7. שופטים-אם לא אונה עידו מיכל ודוד:לא מחליפה אותם חח 8. אילו היה גלגל הצלה-הרקדן שהיה חוזר:יגאללללללללל=) 9. כתבו בצורה הזויה-היכן עוד נראה את הפיינליסטים בעתיד:כולם רקדנים מקצועיים בבתי ספר לריקוד על רמהה 10.ושאלת מליון הדולר (סתם)-כוכב נולד או נולד לרקוד:נולדד ברור!!

תשובות:

1. בוליווד, מחול מטורף ודבקה 2. ברור ששי ההורס!!!!! 3. לא ראיתי את האודישנים... 4. אין על צביקה. תותח. 5. לפחות עוד 3 6. פרסומת של אחד הספונסרים. מי עדן או בזק. 7. שוש עטרי, דני קושמרו ואבי ביטר 8. רונה לי 9. שי...אצלי במיטה?? מאיה-ממלצרת אור-פסטיגל 2006 רוני ב. - להקת בת שבע 10. נולד לרקוד - יותר מתחברת לריקוד.

Roti Toti

New member
עונה../images/Emo73.gif

1. 3 ריקודים אהובים: דבקה, היפ הופ מודרני ולירי של רוני ואור 2. רקדן/נית אהוב/ה: שא ווי
3. רגע בלתי נשכח מהאודישנים: האודישן של מתן.. 4. מנחה-אם לא צביקה: אין על צביקה 5. הימור שלי-מס' העונות שיהיו ל"נולד": 2 או 3 6. הימור שלי-רגע לפני הכרזת התוצאות בגמר-איזו פרסומות תשודר: חסויות 7. שופטים-אם לא אונה עידו מיכל ודוד: אין עליהם וגם אני לא מכירה חוצמהם 8. אילו היה גלגל הצלה-הרקדן שהיה חוזר: רונה לי 9. כתבו בצורה הזויה-היכן עוד נראה את הפיינליסטים בעתיד: בשיר שלנו
10.ושאלת מליון הדולר (סתם)-כוכב נולד או נולד לרקוד:נולד לרקוד

שאלום |מסמיק|

1. 3 ריקודים אהובים - רונה לי ואמיר - מודרני (איי לאב רוקנרול), שי ומאיה - בוליווד, ו.... אור ורוני בי - דבקה, ואני חייב להוסיף גם את שי ורוני שין - סמבה... 2. רקדן אהוב - שי פרטוש...
3. הממ, לא ראיתי את האודישנים... התחלתי לראות מהתכנית הראשונה... 4. אממ... אני מניח שאונה. לדעתי מיכל ודויד בכלל לא רקדנים. הסיבה לדעתי שדויד לא רקד, היא כי הוא מפחד. מצטער, זו דעתי. 5. הימור שלי-מספר העונות - 3. 6. רגע לפני הכרזת התוצאות בגמר - איזו פרסומת תשודר - "התכנית משודרות בחסות בזק..." 7. שופטים אם לא אונה עידו מיכל ודויד - אפשר 5? אתם בטח לא תכירו אבל... דפי שפילמן, הדסה ארמוזה, תומר אלוני, סיגי ניסן, וטל הנדלסמן. 8. לדעתי? או לדעת הקהל? לדעתי מי שצריך לחזור מהבנים אלה מתן או יגאל... בנות... רונה לי. בהחלט רונה לי. 9. אני כותב את הפיינליסטים ורונה לי: שי - בפרסומת לקורנפלקס. אור - בפרסומת לגבינה עם ג' יפית. רונה לי - זה לא הזוי, ואני מניח שזה נכון... מדגמנת. מאיה - בארץ נהדרת, במערכון של הרומנים. רוני בי - פרסומת למשחת שיניים. 10. בהחלט נולד לרקוד.

יעלי122

New member
תשובותתתתתתתתת

1. א. הודי - שי ומאיה ב. סלסה - שי ורוני ש. + מאיה וליאור ג. דבקה - אור ורוני 2. א. רקדן אהוב: שי פרטוש ב. רקדנית אהובה- מאיה עמיתי 3. אמממ רגע בלי נשכח מהאודישנים.. הסולו של שי =] 4. צביקה!!! 5. הימור שלי מס' העונות לנולד לרקוד - 3 או 4. 6. הימור שלי פרסומת - לא יודעת.. לא חשבתי על זה... 7. שופטת - אונה שופט - עידו 8. הרקדן שהיה חוזר בגלגל הצלה - רונה לי או ליאור. 9. אי אפשר לדעת... המפורסמים בארץ נהיים הכל בסוף... 10. נולד לרקוד!! אבל אני גם אוהבת כוכב נולד

קרני44

New member
עונה ../images/Emo27.gif

1. 3 ריקודים אהובים: בוליווד, היפ הופ מודרני של מאיה וליאור והפלינסטונס! 2. רקדן/נית אהוב/ה: ש י פ ר ט ו ש
3. רגע בלתי נשכח מהאודישנים: הסבאל'ה החמוד שהזיז את הבטן בצורה מדהימה 4. מנחה-אם לא צביקה: עידו תדמור ואונה 5. הימור שלי-מס' העונות שיהיו ל"נולד": בין 3-5 6. הימור שלי-רגע לפני הכרזת התוצאות בגמר-איזו פרסומות תשודר: בקרוב לכוכב נולד 4
7. שופטים-אם לא אונה עידו מיכל ודוד: אין לי מושגג 8. אילו היה גלגל הצלה-הרקדן שהיה חוזר: שא-ווי או איך שלא כותבים את זה 9. כתבו בצורה הזויה-היכן עוד נראה את הפיינליסטים בעתיד: בסדרת-דרמה-ריקוד יומית 10.ושאלת מליון הדולר (סתם)-כוכב נולד או נולד לרקוד: ברור שנולד לרקודד לילה טוב

Seas Girl

New member
עונהה ../images/Emo9.gif

1) 3 ריקודים אהובים- ההודי חח.. וכל הריקודים של רוני .ב. 2) רקדן/נית אהוב/ה: רוני .ב. ואור כחלון 3) רגע בלתי נשכח מהאודישנים: לירן שאמרה שאין לה גוף של רקדנית אבל בכל זאת היא לא מוותרת... 4) מנחה-אם לא צביקה: כל אחד העיקר לא עידו ומיכל... חח.. 5) הימור שלי-מס' העונות שיהיו ל"נולד": אממ.. עוד אחת. 6) הימור שלי-רגע לפני הכרזת התוצאות בגמר-איזו פרסומות תשודר: אהבתי ת'שאלה אממ... סתם ניחוש פרסומת של פלאפון.. 7) שופטים-אם לא אונה עידו מיכל ודוד: אמממ... השופטים של רוקדים עם כוכבים כולל אלי הזה... הוא אח של דוד במקרה?!
8) אילו היה גלגל הצלה-הרקדן שהיה חוזר: רונה-לי ברור 9) כתבו בצורה הזויה-היכן עוד נראה את הפיינליסטים בעתיד: אממ.. רוני .ב. תככב בפסטיגל אור כחלון יופיע בשיר שלנו חחח... מאיה תככב בסרט חיחי אין לי רעיונות... ושי רק בן 17 וחצי מה אתם רוצים ממנו?! 10) כוכב נולד או נולד לרקוד? ת'אמת כוכב נולד... יותר יפה.. וד"א אני חדשה בפורום... אני קוראת פה מדיי פעם אז החלטתי להצטרף רשמית... אני קוראת מדיי פעם שלא תחשבו...

וואלה! איך לא עלינו על זה קודם!?

דוד+אלי מזרחי= אחים!!באמת יש להם אף דומה
עזבו אני במצב רוח מוזר

תשובה.....

1. הבוליווד של מאיה ושי, האפריקאי של שי ושא ווי, והריקוד המטורף של רוני ב ושי 2. אור כחלון היפיוף 3. המכנסיים של אור היפיוף נקרעים 4. צביקה 5. כמה שיותר ...יותר טוב 6.יותר מדי פרסומות 7. עידו הגמיש ואונה 8. מתן...מוכשר מדרגה ראשונה 9. בסרטים...במיוחד באימה...יהיה מצחיק 10. נולד לרקוד! ברור!!!

למעלה