שאלון

שאלון

1. 3 ריקודים אהובים: 2. רקדן/נית אהוב/ה: 3. רגע בלתי נשכח מהאודישנים: 4. מנחה-אם לא צביקה: 5. הימור שלי-מס' העונות שיהיו ל"נולד": 6. הימור שלי-רגע לפני הכרזת התוצאות בגמר-איזו פרסומות תשודר: 7. שופטים-אם לא אונה עידו מיכל ודוד: 8. אילו היה גלגל הצלה-הרקדן שהיה חוזר: 9. כתבו בצורה הזויה-היכן עוד נראה את הפיינליסטים בעתיד: 10.ושאלת מליון הדולר (סתם)-כוכב נולד או נולד לרקוד: תהנו ותענו

SummerNightCity

New member
../images/Emo28.gif

1. 3 ריקודים אהובים:בוליווד, האפריקאי [
], וכל ריקוד כמעט של רוני ש. 2. רקדן/נית אהוב/ה:רוני ש ויגאל. 3. רגע בלתי נשכח מהאודישנים: אני לא זוכרת.
4. מנחה-אם לא צביקה: דוד.
5. הימור שלי-מס' העונות שיהיו ל"נולד": נראה איך יילך הגמר, ואם הוא יילך בסדר גמור, אולי זה יגיע לקצב של כוכב נולד.
6. הימור שלי-רגע לפני הכרזת התוצאות בגמר-איזו פרסומות תשודר: הא?
לא דעת, אולי תהיה הפירסומת של קינדר בואנו. [סתם כי אני אוהבת.
] 7. שופטים-אם לא אונה עידו מיכל ודוד: הם דווקא אחלה, לא הייתי מחליפה אותם. זה כמו להחליף את טיירה-ג'ניס-נייג'ל-נולה.
8. אילו היה גלגל הצלה-הרקדן שהיה חוזר: רוני ש! 9. כתבו בצורה הזויה-היכן עוד נראה את הפיינליסטים בעתיד:בעיתונים במדורי הרכילויות.
במחזמרים, פסטיגלים, סדרות. 10.ושאלת מליון הדולר (סתם)-כוכב נולד או נולד לרקוד: נולד לרקוד, מה.

דפנה89

New member
עונה../images/Emo26.gif

1. 3 ריקודים אהובים: אמממ אהבתי כמעט את כל הריקודים
2. רקדן/נית אהוב/ה: מהנשארים רוני בי ושי
ומתן
3. רגע בלתי נשכח מהאודישנים: אמממ האודישן של מתן עם הצמות... וכל המפגרים שחושבים שהם יודעים לרקוד
כמו הילד של פירות וירקות
4. מנחה-אם לא צביקה: רק צביקה
הוא כזה חמוד! 5. הימור שלי-מס' העונות שיהיו ל"נולד": אני רוצה כמה שיותר 6. הימור שלי-רגע לפני הכרזת התוצאות בגמר-איזו פרסומות תשודר: בטח משהו של החסויות... בזק בינלאומי או מי עדן
או משהו 7. שופטים-אם לא אונה עידו מיכל ודוד: אממ אני מעדיפה שהם ישארו עד כמה שדוד מעצבן
הם שילוב נחמד 8. אילו היה גלגל הצלה-הרקדן שהיה חוזר: מתן
9. כתבו בצורה הזויה-היכן עוד נראה את הפיינליסטים בעתיד: ברחוב...? לא יודעת 10.ושאלת מליון הדולר (סתם)-כוכב נולד או נולד לרקוד: נולד לרקוד
ברור

סופרגל

New member
תשובות

1. 3 ריקודים אהובים: דבקה (אור ורוני) ההודי (שי ומאיה) פסדובלה (לירן ושי) 2. רקדן/נית אהוב/ה:שי פרטוש!! 3. רגע בלתי נשכח מהאודישנים:"כל החברים שלי עלו ורק אני לא" (אלמוג) 4. מנחה-אם לא צביקה:יצפאן חחחח 5. הימור שלי-מס' העונות שיהיו ל"נולד":3-4 6. הימור שלי-רגע לפני הכרזת התוצאות בגמר-איזו פרסומות תשודר:רוקדים באמבטיה עם כיף מוי כיף 7. שופטים-אם לא אונה עידו מיכל ודוד:גברי,קלוד,אלי,גבי חחחח 8. אילו היה גלגל הצלה-הרקדן שהיה חוזר:לירן זכריה/רונה לי שמעון 9. כתבו בצורה הזויה-היכן עוד נראה את הפיינליסטים בעתיד:בתחום הטלוויזיה 10.ושאלת מליון הדולר (סתם)-כוכב נולד או נולד לרקוד:נולד לרקוד!!!!!!

תשובות.

1. 3 ריקודים אהובים:
דבקה/בריטני ספירס פופ/מלך האריות בסולו של אור 2. רקדן/נית אהוב/ה:
איך לא...אור כחלון! 3. רגע בלתי נשכח מהאודישנים:
כשצביקה היה קצת חסר טאקט לגבי הערות שנתן לאור ברזימות לגבי הנטיה המינית של אור באודישנים הראשונים של הדואט והסולו.... 4. מנחה-אם לא צביקה:
צביקה,רק הוא צריך לעבור קורס אסרטיביות... 5. הימור שלי-מס' העונות שיהיו ל"נולד":5
אבל כל שנה תרד הרמה,בדיוק כמו שקרה עם כוכב נולד,כי אין הרבה אנשים בארץ בטח ובטח שלא הרבה רקדנים מקצועניים שבאמת יכולים להחשב לנולד לרקוד הבא. 6. הימור שלי-רגע לפני הכרזת התוצאות בגמר-איזו פרסומות תשודר:
של בזק,אלא מה? 7. שופטים-אם לא אונה עידו מיכל ודוד:
שישארו כמו שהם. 8. אילו היה גלגל הצלה-הרקדן שהיה חוזר:
מתן 9. כתבו בצורה הזויה-היכן עוד נראה את הפיינליסטים בעתיד:
מה שבטוח,שאת אור נראה בהופעות שלו ובבולשוי
10.ושאלת מליון הדולר (סתם)-כוכב נולד או נולד לרקוד:
נולד לרקוד! אלא מה?!

AnastasYa 14

New member
עונההה..

1. 3 ריקודים אהובים: ההודי (שי ומאיה) הקלאסי (שי ורונה לי) פסדובלה (לירן ושי) 2. רקדן/נית אהוב/ה: רונה לי..!! 3. רגע בלתי נשכח מהאודישנים: לא ראיתי את האודישנים :( ראיתי רק מהתוכנית עצמה.. 4. מנחה-אם לא צביקה: רק צביקהה.. 5. הימור שלי-מס' העונות שיהיו ל"נולד": נראה לי.. כל עוד יהיה כוכב נולד יהיה נולד לרקוד.. 6. הימור שלי-רגע לפני הכרזת התוצאות בגמר-איזו פרסומות תשודר: אין לי מושג.. 7. שופטים-אם לא אונה עידו מיכל ודוד: גם אני חשבתי על קלוד, גבי, אלי, גברי 8. אילו היה גלגל הצלה-הרקדן שהיה חוזר: רונה לייי..!! 9. כתבו בצורה הזויה-היכן עוד נראה את הפיינליסטים בעתיד: בטלויזיה.. חלק בתיאטרון 10.ושאלת מליון הדולר (סתם)-כוכב נולד או נולד לרקוד: נולד לרקוד :)

עונה..

1. 3 ריקודים אהובים:דבקה-אור ורוני,לירי-אור ורוני והקלאסי המדהים של שי ורונה לי!!!! 2. רקדן/נית אהוב/ה:אור כחלון!!!!!!!!! 3. רגע בלתי נשכח מהאודישנים:את אור נכנס בגרביים... 4. מנחה-אם לא צביקה:אין... 5. הימור שלי-מס' העונות שיהיו ל"נולד":3-4(ומקווה שאני אכנס לאחד מהם חח) 6. הימור שלי-רגע לפני הכרזת התוצאות בגמר-איזו פרסומות תשודר:מוי כיף 7. שופטים-אם לא אונה עידו מיכל ודוד:ברטה ימפולסקי,גברי אבל ממש ממש לא קלוד!!!!!! שישפוט את עצמו רוקד!!! 8. אילו היה גלגל הצלה-הרקדן שהיה חוזר:רונה לי/לירן 9. כתבו בצורה הזויה-היכן עוד נראה את הפיינליסטים בעתיד:תוכנית מצויירת עליהם(?) 10.ושאלת מליון הדולר (סתם)-כוכב נולד או נולד לרקוד:נולד לרקוד!!!!

עונה גם../images/Emo152.gif

ריקודים אהובים: - הכי אהבתי את הגריז של רונה לי ושי. 2. רקדן/נית אהוב/ה: - שי. 3. רגע בלתי נשכח מהאודישנים: - אלמוג. 4. מנחה-אם לא צביקה: - רק צביקה! 5. הימור שלי-מס' העונות שיהיו ל"נולד": - 2. . הימור שלי-רגע לפני הכרזת התוצאות בגמר-איזו פרסומות תשודר: - סלקום. 7. שופטים-אם לא אונה עידו מיכל ודוד: - אני. 8. אילו היה גלגל הצלה-הרקדן שהיה חוזר: - אלמוג/לירן 9. כתבו בצורה הזויה-היכן עוד נראה את הפיינליסטים בעתיד: - אני רק יודעת איפה הייתי רוצה לראות את שי. (אצלי במיטה!.. סתם סתם..) 10.ושאלת מליון הדולר (סתם)-כוכב נולד או נולד לרקוד: - ת'אמת? כוכב נולד. אבל גם נולד לרקוד נחמד....

daniel rubin

New member
עונהה../images/Emo218.gif

1. 3 ריקודים אהובים: צ'ורי צו'רי.. הדבקה.. והמיוזקל של רוני בי וליאור.. 2. רקדן/נית אהוב/ה: ליאור ציוני
3. רגע בלתי נשכח מהאודישנים: כל פעם שליאור עלה שלב חח.. 4. מנחה-אם לא צביקה: אני
למה לא? 5. הימור שלי-מס' העונות שיהיו ל"נולד":2... לא צריך יותר. כוכב נולד 3 הרסה חח.. 6. הימור שלי-רגע לפני הכרזת התוצאות בגמר-איזו פרסומות תשודר: האגיסס חיתולים חח.. 7. שופטים-אם לא אונה עידו מיכל ודוד:אני יודעת.. ליאור, אור, רונה לי ורוני בי.. אז הכל היה הרבה יותר קל חח.. 8. אילו היה גלגל הצלה-הרקדן שהיה חוזר:ליאור
9. כתבו בצורה הזויה-היכן עוד נראה את הפיינליסטים בעתיד:אור: רוקד ברחוב ומבקש תרומות חח.. (לא יפה..) רוני בי במעדבה לחקירת כספיות חח... מאיה ברופא שיניים חח.. ושי אצל החברה הכי טובה שלי במיטה חחח.. 10.ושאלת מליון הדולר (סתם)-כוכב נולד או נולד לרקוד:כוכב נולד.. אני פשוט מכורה לשירהה... למרות שהתכונית אצמהה עם הייתי אוהבת יותר ריקוד אז פי 100000000000000000000000000000000 נולד לרקוד..

Lady Wood

New member
אני עונה..

1. 3 ריקודים אהובים: הקברט של אור ושאווי, הסמבה של רוני ש ושי, והריקוד הרוסי של אור ומאיה. :) 2.רקדן/נית אהוב/ה: אור כחלון. 3. רגע בלתי נשכח מהאודישנים: האישה הגמדה שרקדה. 4. מנחה-אם לא צביקה: עפר שכטר, חחח.. 5. הימור שלי-מס' העונות שיהיו ל"נולד": מקווה שכמה שיותר, אבל אני חושבת שיהיו עוד לפחות 3 עונות. 6. הימור שלי-רגע לפני הכרזת התוצאות בגמר-איזו פרסומות תשודר: נראה לי של דניאל סלומון איפה שהוא מנגן על הפסנתר, או של הישראלי בהודו איפה שכולם משתחווים לו. אה לא, בטח של בנק לאומי. 7. שופטים-אם לא אונה עידו מיכל ודוד: אממ..השופטים מנולד לרקוד האמריקאי.. 8. אילו היה גלגל הצלה-הרקדן שהיה חוזר: מתן דסקל. 9. כתבו בצורה הזויה-היכן עוד נראה את הפיינליסטים בעתיד: אור-השמיים הם הגבול, אני מהמרת על ג'וליארד בתור תחנה ראשונה. שי-במחולה? חח, מאיה-מנסה להיות סלב, רוני B-חו"ל. 10. ושאלת מליון הדולר (סתם)-כוכב נולד או נולד לרקוד: נולד לרקוד, דה כאילו! איזו שאלה רטורית. בכוכב נולד בכלל לא צפיתי, משעמם.

נעמונת5

New member
עונה...

1. ההודי של מאיה ושי, היפ הופ לירי של מאיה וליאור, ג'אז מודרני של מאיה וליאור... אבל היו עוד מלא יפים!! 2. מאיה אמיתי ואור כחלון 3. רונה-לי והילד האטיופי "לרונה-לי יש בעיקר... מראה חיצוני" חח זה הצחיק אותי.. 4. אממ צביקה?.אבל גם איתן אורבך יכול להיות מנחה נחמד חח סתם.. 5. אממ משהו כמו 3 עונות.. 6. אולי הפרסומת של המילקי עם הילה נחשון.. או של סלקום כי הם טוחנים במח חח.. 7. השופטים טובים שישארו אותו דבר!! 8. אממ לגלגל הצלה- מתן דסקל ליאור ציוני רונה-לי ושא-ווי 9. מאיה אמיתי- תהיה גננת, אור כחלון יהיה מנחה בערוץ הילדים, רוני.ב תיהיה טבחית ושי נראה לי אולי שחקן הוקיץ.. חח סתם אין לי מושג בטח נראה אותם בטלנובלות וכאלה.. אבל רק בודדים חח.. 10. אממ קשה קשה אבל נראה לי אני ילך על נולד לרקוד!! פשוט תכנית מדהימה..

ShirUsh22

New member
../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif../images/Emo20.gif

1. 3 ריקודים אהובים: וואי היו המווון.. אבל הכי אהבתי את הבוליווד
2. רקדן/נית אהוב/ה: רוני בי
3. רגע בלתי נשכח מהאודישנים: אממ לא יודעת
4. מנחה-אם לא צביקה: עידו תדמור
למרות שצביקה הכי מתאים
5. הימור שלי-מס' העונות שיהיו ל"נולד": 2-3
6. הימור שלי-רגע לפני הכרזת התוצאות בגמר-איזו פרסומות תשודר: חחח של פלאפון
כל הזמן יש פרסומות שלהם
7. שופטים-אם לא אונה עידו מיכל ודוד: וואי קשה.. הייתי רוצה שקלוד דדיה יהיה אחד השופטים
8. אילו היה גלגל הצלה-הרקדן שהיה חוזר: רונה לי ברור
9. כתבו בצורה הזויה-היכן עוד נראה את הפיינליסטים בעתיד: חחח לא יודעת אין לי כוח לחשוב
10.ושאלת מליון הדולר (סתם)-כוכב נולד או נולד לרקוד: נולד לרקודדד

o m g

New member
הממ ../images/Emo205.gif

עניתי קצת בסגנון כריסטין מהדוגמניות, תסלחו לי על זה
1. 3 ריקודים אהובים: אממ לא יודעת. יש הרבה. 2. רקדן/נית אהוב/ה: אור כחלון
3. רגע בלתי נשכח מהאודישנים: לא יודעת 4. מנחה-אם לא צביקה: לא יודעת
5. הימור שלי-מס' העונות שיהיו ל"נולד": נראה לי שיסתיימם בסביבות עונה רביעית. 6. הימור שלי-רגע לפני הכרזת התוצאות בגמר-איזו פרסומות תשודר: הפרסומת הזאת לבירה, עם הרכבת. או פרסומת לבזק. 7. שופטים-אם לא אונה עידו מיכל ודוד: רק הם! 8. אילו היה גלגל הצלה-הרקדן שהיה חוזר: רונה לי 9. כתבו בצורה הזויה-היכן עוד נראה את הפיינליסטים בעתיד: חלק בטח יעלמו, אבל אלה שלא בטוח יפנו גם לשירה, משחק... 10.ושאלת מליון הדולר (סתם)-כוכב נולד או נולד לרקוד: נולד לרקוד

m i r u s h i

New member
לא קשורה שכמותי ../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

1. 3 ריקודים אהובים:מאיה ושי בריקוד ההודי,הסולו האחרון של אור ["אם ננעלו"],רונה-לי וליאור בThink 2. רקדן/נית אהוב/ה:אור
3. רגע בלתי נשכח מהאודישנים:"אני ילד של ירקות ופירות"
4. מנחה-אם לא צביקה:עידו
5. הימור שלי-מס' העונות שיהיו ל"נולד":כמה שיותר בבקשה
6. הימור שלי-רגע לפני הכרזת התוצאות בגמר-איזו פרסומות תשודר:הכי ארוכה שיש..מממ..בזק. 7. שופטים-אם לא אונה עידו מיכל ודוד:אין לי שמץ
8. אילו היה גלגל הצלה-הרקדן שהיה חוזר:רונה-לי היפהפייה 9. כתבו בצורה הזויה-היכן עוד נראה את הפיינליסטים בעתיד:ברודווי[?] 10.ושאלת מליון הדולר (סתם)-כוכב נולד או נולד לרקוד:נולד לרקוד.

נופרע

New member
תשובות../images/Emo127.gif

1.ריקודים אהובים: הוליווד(שי ומאיה)פופ-בריטני(אור ורוני)סלסה ל אור ושאווי ועוד סלסה של שי ורוינ.ש 2.רקדן/ית אהוב/ה: שי פרטוש ואור כחלון 3.רגע בלתי נשכח מהאודישנים:שאונה אמרה שאם אור לא בתוכנית היא פורשת. 4.מנחה אם לא צביקה:נאור ציון.....מה הקשר? 5.הימור של מס העונות שיהי לנולד לרקוד:3 הלוואי ו10 6.איזה פרומת תשודר רגע חפני החרזת התוצאות:לקפה. 7.אם לא השופטים שעכשיו:כולם חוץ ממיכל שאותה יחליף יניב הופמן. 8.אילו היה גלגל הצלה מי היה חוזר: ליאור ציוני. 9. היכן נראה את הפיינליסטים בעתיד: בפסויגלים וסדרות טלוויזיה. 10.כוכב נולד או נולד לרקוד: אופקורס שנולד לרקוד

doron7m

New member
תשובה...מעניינת דווקא...חח

3 ריקודים אהובים: הודי של שי ושאווי,דבקה של אור ורוני B והפופ של רונה לי ויגאל. רקדן/ית אהוב/ה:שי פרטוש ורונה לי...!! רגע בלתי נשכח מהאודישנים:יש לי שתיים...1)"אני מ=א=ו=ה=ב=ת" של מיכל אמדורסקי ליגאל אלקיים. 2)"אם אור לא בתכנית אני מתפטרת" של אונה. מנחה אם לא צביקה...אממממ...אסף אשתר...חחח... הימור שלי לפני הכרזת התוצאות הפרסומת שתשודר היא של דיסקונט. שופטים אם לא אונה עידו מיכל ודוד:אין שופטים אחרים אבל במקום מיכל אפשר את ריקי גל(לא..?) אילו היה גלגל הצלה הרקדן שהיה חוזר...רונה לי השולטת!!! הרקדנים נראים בעתיד במדורי הרכילות,פסטיגל ומחזות זמר למיניהם...תכניות טלויזיה(רונה לי למרות שהיא לא פינליסטית בשיר שלנו...חחחח כ=ב=ו=ד..!!) וגם מנחים!!! כוכב נולד או נולד לרקוד:נולד לרקוד!!! ברוררררר

התשובות שלי

1. 3 ריקודים אהובים:בווליוד(שי ומאיה),סמבה(שי ורוני.ש.),שי ורונה לי נוו זה עם האופנוע,ועוד אחד למרות שזה 4,יגאל ושאווי היפ-הופ 2. רקדן/נית אהוב/ה:שי! 3. רגע בלתי נשכח מהאודישנים:האודישן של יגאל-מדהים!!! 4. מנחה-אם לא צביקה:מה אני מתה על צביקה אבל אם לא...לא יודעת!קשה מידי! 5. הימור שלי-מס' העונות שיהיו ל"נולד":2 6. הימור שלי-רגע לפני הכרזת התוצאות בגמר-איזו פרסומות תשודר:לא יודעת בטח משהו של סלקום... 7. שופטים-אם לא אונה עידו מיכל ודוד:דיי נוו קשה מידי! 8. אילו היה גלגל הצלה-הרקדן שהיה חוזר:אני אישת הייתי מצביעה ליגאל\רוני.ש.\רונה-לי 9. כתבו בצורה הזויה-היכן עוד נראה את הפיינליסטים בעתיד:... 10.ושאלת מליון הדולר (סתם)-כוכב נולד או נולד לרקוד:נולד לרקוד!

../images/Emo41.gif

1. 3 ריקודים אהובים: האפריקאי , הוואלס של רונה לי ומתן , והריקוד של רונה לי ויגאל בפרק 11 2. רקדן/נית אהוב/ה: רונה-לי
ושי 3. רגע בלתי נשכח מהאודישנים: איפה א-ו-ל-ג ?!
4. מנחה-אם לא צביקה: עדן הראל
5. הימור שלי-מס' העונות שיהיו ל"נולד": 2 בקושי... 6. הימור שלי-רגע לפני הכרזת התוצאות בגמר-איזו פרסומות תשודר: כללית - כי אנחנו כאן בשביל(העצבים של)ך
7. שופטים-אם לא אונה עידו מיכל ודוד: לא דדע... 8. אילו היה גלגל הצלה-הרקדן שהיה חוזר: דנה או לירן 9. כתבו בצורה הזויה-היכן עוד נראה את הפיינליסטים בעתיד: שי בשיר שלנו 3 , רוני מנחה בערוץ הילדים , מאיה תוציא איזה סרט מעפן.. ואור יעשה הצגה בהבימה 10.ושאלת מליון הדולר (סתם)-כוכב נולד או נולד לרקוד: כוכב נולד

טוב אני אנסה לענות...../images/Emo214.gif

1. 3 ריקודים אהובים: דבקה- אור ורוני, רוסי- אור ומאיה, בוליווד- שי ומאיה 2. רקדן/נית אהוב/ה: אור
3. רגע בלתי נשכח מהאודישנים:אונה מצהירה שהיא פורשת אם אור לא בתוכנית
4. מנחה-אם לא צביקה: אולי גלית גיאת?..ממ..לא..רק צביקה
5. הימור שלי-מס' העונות שיהיו ל"נולד": 3-4 כמה שיותר
6. הימור שלי-רגע לפני הכרזת התוצאות בגמר-איזו פרסומות תשודר: סלקום
7. שופטים-אם לא אונה עידו מיכל ודוד: רק הם
אולי גם דניס/אורון מ"רוקדים".חמודים.
8. אילו היה גלגל הצלה-הרקדן שהיה חוזר: מתן או רונה לי
9. כתבו בצורה הזויה-היכן עוד נראה את הפיינליסטים בעתיד: כולם בטח יככבו בטלנובלות/הצגות/תוכניות/מדורי רכילויות.הם לא יעלמו במהרה.מאיה בטח תצלם קמפיין לקולגייט...אני יודעת...
10.ושאלת מליון הדולר (סתם)-כוכב נולד או נולד לרקוד: נולד לרקוד!!
מי שם
שהשתמשתי בהמון איקונים? (לא רגיל אצלי)

JULI4561

New member
../images/Emo13.gif

1. 3 ריקודים אהובים: בוליווד ,הפלינסטונס והדבקה 2. רקדן/נית אהוב/ה: רונה לי אבל ממי שבגמר - שי
3. רגע בלתי נשכח מהאודישנים: הבגד של רונה לי
4. מנחה-אם לא צביקה: מזתומרת
5. הימור שלי-מס' העונות שיהיו ל"נולד":4 6. הימור שלי-רגע לפני הכרזת התוצאות בגמר-איזו פרסומות תשודר: סלקום 7. שופטים-אם לא אונה עידו מיכל ודוד: לא יודעת 8. אילו היה גלגל הצלה-הרקדן שהיה חוזר: רונה לי 9. כתבו בצורה הזויה-היכן עוד נראה את הפיינליסטים בעתיד: טוף - רוני ב פותחת סטודיו , ואור ,שי ומאיה מופיעים בכל חור בטלויזיה 10.ושאלת מליון הדולר (סתם)-כוכב נולד או נולד לרקוד: כוכב נולד , אין מה לעשות

למעלה