שאלון!!!

• פותח הנושא jast
  • פורסם בתאריך

jast

New member
שאלון!!!

לא מצאתי כלום.. אז אני אנסה להרכיב אחד משלי... מצטערת על הטיפשות. שמי: גיל: אזור בארץ: הדברים ש... אני הכי אוהב: אני הכי שונא: הכי מצחיקים אותי: גורמים לי לבכות: האם אתה... מתעצבן הרבה? בוכה הרבה? אוכל הרבה? שותה הרבה? נמצא הרבה שעות ביום במחשב? נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? שומע הרבה מוסיקה? קורא הורוסקופ? מקשיב לאנשים? מגן על חלשים? משוחח הרבה בטלפון? ברוגז עם מישהו? מאוהב? וזה סתם משו שלקחתי מפורום "שאלונים": 1. הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב? 2. ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך ( השאלון מיועד ל2 המינים, כך שכל השאלות לכוווולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה? 3. נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע ( מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט?) אתם צוחקים ושותים ( ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא ( שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן ) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים ( ביישן הבחור...). אתה ממתין ( וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן... ). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללא! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך..... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה? 4. האם אתה מאמין במיסטיקה? 5. האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם? אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו. 6. מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר? 7. למות: אין בעיה, או חושש קמעה? 8. אמונות טפלות הן: השלם במילה או שתיים. 9. מהו גילך: 10: תסתכל מאחוריך עכשיו. | | V | | V | | V | | V | | V | | V הסתכלת?
תודה שעניתם!!!

עונה..

שמי:חן גיל:15 וחצי אזור בארץ:שפלה הדברים ש... אני הכי אוהב:שמוצ,שוקולד,במבה,להתחרפן,כלבים,לישון וכו וכו וכו וכו אני הכי שונא:אני שונאת להרגיש שאני מקנאת במישו או לדעת שמישו מקנא בי. הכי מצחיקים אותי:הצחוק של חן חח גורמים לי לבכות:כשמעליבים אותי או שאני מאוכזבת מעצמי,גם סרטים עצובים גורמים לי לבכות(פשוט בכיינית הא?) האם אתה... מתעצבן הרבה?לפעמים לא יודדעת בוכה הרבה?יש תקופות..חח אוכל הרבה?חחח כן שותה הרבה?חחחחחחחחחחחחחח לא.. נמצא הרבה שעות ביום במחשב? אמ..כע נראלי נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה?לא שומע הרבה מוסיקה?כן אפילו בלילה חח קורא הורוסקופ?לפעמים..בגלגפן למרות שזה בולשיט מקשיב לאנשים?כן מגן על חלשים?תלוי משוחח הרבה בטלפון?חחחחחחחחחח כן ברוגז עם מישהו?אמ..אני בד"כ לודעת מה זה ברוגז מקסימום יום ומשלימה,כרגע אז לא. מאוהב?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא.. וזה סתם משו שלקחתי מפורום "שאלונים": 1. הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב? חחחחחחחחח אהבתי,אממ היתי תופסת תרגלים ובורחת ..חח 2. ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך ( השאלון מיועד ל2 המינים, כך שכל השאלות לכוווולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה? היתי מבררת מי זאת הגברת,אולי היתי יכולה לעזור ...אבל להיכנס?אני חושבת שקצת הגזימו פה. 3. נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע ( מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט?) אתם צוחקים ושותים ( ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא ( שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן ) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים ( ביישן הבחור...). אתה ממתין ( וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן... ). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללא! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך..... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה? קוראת שוב,יותר חזק,מחכה עוד כמה דקות ואם אין תשובה נעזרת לחברים/מתקשרת למשטרה חח 4. האם אתה מאמין במיסטיקה?כן,קצת,,זה נושא מעניין דווקא 6. מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר?אמ...צריף במרכז העיר.. 7. למות: אין בעיה, או חושש קמעה? חוששת. 8. אמונות טפלות הן: השלם במילה או שתיים. אמונות טפלות הן שטויות (נו לא היה מה לרשום) 10: תסתכל מאחוריך עכשיו. | | V | | V | | V | | V | | V | | V הסתכלת? לא..חחחחחחחחחחחח מגניב דווקא ..חן תעני גמאת.

jast

New member
טוב.

עניתי חמודה.. ועוד משו, אני חושבת שאם היית תופסת את הרגליים שלך, היה לך קצת קשה לרוץ, לא ככה?

jast

New member
אני אענה:

שמי: חן גיל: ביום שלישי יש לי חצי יומולדת... בדיוק 15 וחצי:] אזור בארץ: ראשל"צ. הדברים ש... אני הכי אוהב: להרגיש שאני משנה דברים.. לנסות דברים חדשים. אני הכי שונא: שלא מתייחסים אלי. להרגיש לא רצויה. הכי מצחיקים אותי: שני מצחיקה אותי:]. גורמים לי לבכות: א. כאב. לראות אנשים שכואב להם.. וכל מיני דברים מזעזעים כאלה, אינקוויזיציה וכאלה.. לעקור ציפורניים לאנשים וכו'... ב. לאהוב מישו שלא מתייחס אלי. האם אתה... מתעצבן הרבה? תלוי על מי. בוכה הרבה? כן. אוכל הרבה? כן. שותה הרבה? שותה מה? סתם.. כן. נמצא הרבה שעות ביום במחשב? כן. נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? בכלל לא. שומע הרבה מוסיקה? כן. קורא הורוסקופ? כן. מקשיב לאנשים? כן. מגן על חלשים? משתדלת. משוחח הרבה בטלפון? כן. ברוגז עם מישהו? לא. מאוהב? כן:] וזה סתם משו שלקחתי מפורום "שאלונים": 1. הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב? בו!!!!!! ואז בורחת. 2. ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך ( השאלון מיועד ל2 המינים, כך שכל השאלות לכוווולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה? מזמינה אותה פנימה....
3. נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע ( מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט?) אתם צוחקים ושותים ( ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא ( שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן ) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים ( ביישן הבחור...). אתה ממתין ( וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן... ). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללא! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך..... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה? קוראת לאנשים האחרים והולכים לחפש אותו... ואם לא מוצאים, למצוא איזה מקום קרוב לישון בו, ולחפש עזרה. 4. האם אתה מאמין במיסטיקה? כשנח לי:] 5. האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם? אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו. אני לא כיולה להסכר עכשיו.. אם אני אזכור, אני אכתוב. 6. מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר? צריף במרכז העיר. 7. למות: אין בעיה, או חושש קמעה? יש בעיה, אבל לא מפחדת כ"כ. 8. אמונות טפלות הן: השלם במילה או שתיים. טפלות. 9. מהו גילך: 15 וחצי.(שוב:O) 10: תסתכל מאחוריך עכשיו. | | V | | V | | V | | V | | V | | V הסתכלת? בפעם הראשונה שקראתי את זה, כן.
תודה שעניתם!!! על לא דבר.

עונה לכם... מהלבבבבבב ;)

שמי:שני גיל:17 אזור בארץ:ראשון לציון-מרכז הדברים שאני הכי אוהבת:שמוצ-הקבוצה שלי בבן גוריון הקן שלי,לצחוק,לשיר,להיות עם החברות שלי,השקט שלי,החיים שלי והסקרנות של אחרי החיים שלי.. הכי שונאת:שאני עצבנית,את החל"ת שלי הכי מצחיקים אותי:הקבוצה שלי באמצע חירפון (שעות הפעולה מאוחרות...) אביתר הקומונר שלי גורמים לי לבכות:אהבות נכזבות,דברים רעים שקורים לאנשים חושבים לי. האם אני מתעצבנת הרבה: יותר מידי... בוכה הרבה:לא יש לי אופי שקשה לשבור אותו אוכל הרבה:מנסה לאכול נורמלי שותה הרבה:אמממ כן מים קולה ונסטי אפרסק... נמצא הרבה שעות ביום במחשב:אממ לפעמים כשאין לי שומדבר לעשות... נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה:חוץ ממכושפות אני לא רואה טלוויזיה. שומע הרבה מוסיקה:אני בעיקר אוהבת לשיר.... קורא הורוסקופ:כן אני קוראת אבל עדיין לא מאמינה אם זה נכון או לא... מקשיב לאנשים:אממ כן אפשר להגיד שכן מגן על חלשים:רק אם הם חשובים לי משוחחת הרבה בטלפון: אם כן ברור :) ברוגז עם מישהו: כן עם החברה הכי טובה שלי טלי וזה כבר ברוגז של המון המון זמן בספק שנחזור להיות חברות. מאוהבת:לא 1. הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב? מכושפות?? אני אפוצץ אותך חיחיחיחי 2. ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך ( השאלון מיועד ל2 המינים, כך שכל השאלות לכוווולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה? אני חושבת שהייתי נבהלת ושואלת אמממ מי את לעזאזל? ולמה להכניס אותך מהר???ואם היא לא תענה לי אז ביי 3. נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע ( מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט?) אתם צוחקים ושותים ( ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא ( שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן ) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים ( ביישן הבחור...). אתה ממתין ( וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן... ). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללא! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך..... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה?אומרת יא חרא לאן נעלמת חצוף ואם עדיין לא עונה לי אני חושבת שהייתי צורחת עד שמישהו היה מגיע לעזור 4. האם אתה מאמין במיסטיקה? כן ולא מתכוונת להתווכח על זה 5. האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם? אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו.לא שזכור לי אם אני אזכר אני אספר... 6. מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר? וילה ליד בית קברות הכי שוס 7. למות: אין בעיה, או חושש קמעה? זה הבעיה הכי הכי גדולה שלי..אני מצד אחד מפחדת מהמוות ומצד שני מסקרן אותי לדעת הכל מהכל... והפחד הכי גדול שלי זה להתאבד בזמן חלום... 8. אמונות טפלות הן:אמונות שבאו מדתות מפגרות שרק המחשבה עליהם היא מטומטמת כמו:רומאים.. כן זאבה עניקה גורי אדם.. בטח... מצרים מאמינים באלילים וחתולים ששומרים על המתים... נוצרים מריה הקדושה.. אומר הכל... בקיצור שימו לב כל האמונות הטפילות האלה באו משלושת אלה??? האם עדיין אתם מאמינים בהם???? 9. מהו גילך: 17 :) קרציות... תסתכל מאחוריך עכשיו:אמממ קיר נחמד...

TziMHoNoa

New member
אני!

שמי: נועה גיל: 15 אזור בארץ: ראשון האם אתה... מתעצבן הרבה? לא בוכה הרבה? לפעמים.. אוכל הרבה? יש ימים שכן.. ויש שלא.. שותה הרבה? כן נמצא הרבה שעות ביום במחשב? משתדלת שלא.. בעיקרון גם לא יוצא לי.. נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? לא שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ? לא כ"כ... מקשיב לאנשים? מנסה.. מגן על חלשים? לפעמים.. משוחח הרבה בטלפון? לא ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? לא 1. הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב? יו זה כמו בסרט שמאי עשתה במגמה
נראהלי אני אתפקע מצחוק.. 2. ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך ( השאלון מיועד ל2 המינים, כך שכל השאלות לכוווולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה? אמאלה'. שואלת מה קרה... 3. נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע ( מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט?) אתם צוחקים ושותים ( ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא ( שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן ) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים ( ביישן הבחור...). אתה ממתין ( וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן... ). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללא! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך..... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה? אעאע לא יודעת.. זה מפחיד... 4. האם אתה מאמין במיסטיקה? תלוי איזה חלק ממנה.. 5. האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם? אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו. ממ.. לא עולה לי לראש כרגע.. 6. מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר? צריף... 7. למות: אין בעיה, או חושש קמעה? חוששת קמעה 8. אמונות טפלות הן: השלם במילה או שתיים. שטויות ברובן 9. מהו גילך: 15.. 10: תסתכל מאחוריך עכשיו. הסתכלת? ממ.. כן...

למרות שאני לא שייך

אני גם אשתתף. שם: עידן סתיו (ספידי) גיל: 18.5 אזור בארץ: ת"א. הכי אוהב: לקרוא ספרים, ללמוד דברים וכן הלאה. הכי שונא: שוטרי יס"מ (המבין יבין). הכי מצחיקים אותי: אם יצא לכם לראות את הסרט "מסיק" ביס דוקו ותראו מישהו מדבר על ריבוי ילדים, אז זה קשור. גורמים לי לבכות: סרטים טורקיים. מתעצבן: לעיתים לא באופן רציני. בוכה: לפעמים. אוכל הרבה: כן. שותה הרבה: לצערי כן. נמצא ליד המחשב: כן, יש לי יותר מדי זמן פנוי. מול הטלוויזיה: לא. שומע הרבה מוסיקה: כן. קורא הורוסקופ: פעם הייתי עושה את זה. מקשיב לאנשים: כן למרות נטייה לא להסתכל לאנשים בעיינים. מגן על חלשים: זה סיפור מורכב. משוחח הרבה בטלפון: לא. ברוגז עם מישהו: זה סיפור בעייתי. מאוהב: לא.

הגיע הזמן שאני הענה על זה

שמי: רינה גיל: 17 ו10 חודשים אזור בארץ: שפלה הדברים ש... אני הכי אוהב: זה קשה לי לתת דבר אחת אני הכי שונא: אנשים מגעילים הכי מצחיקים אותי: צחוק של אנשים אחרים גורמים לי לבכות: דברים עצובים האם אתה... מתעצבן הרבה? לא... בוכה הרבה? לא אוכל הרבה? לא.. למי יש זמן לזה?? שותה הרבה? מנסה.. לא הכי יוצא לי נמצא הרבה שעות ביום במחשב? אין לי זמן לזה.. נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? אין לי זמן לזה שומע הרבה מוסיקה? מנסה כמה שיותר קורא הורוסקופ? פעם בשבוע בראש 1 מקשיב לאנשים? ברור מגן על חלשים? מנסה משוחח הרבה בטלפון? ככה ככה תלוי ברוגז עם מישהו? לאא מאוהב? אההה... וזה סתם משו שלקחתי מפורום "שאלונים": 1. הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב? סבבה וממשיכה ללכת 2. ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך ( השאלון מיועד ל2 המינים, כך שכל השאלות לכוווולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה? סוגרת את החון וקוראת למשטרה!! 3. נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע ( מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט?) אתם צוחקים ושותים ( ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא ( שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן ) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים ( ביישן הבחור...). אתה ממתין ( וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן... ). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללא! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך..... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה? נבהלת רצח ומתחילה לצעוק ולחפש אותו 4. האם אתה מאמין במיסטיקה? כן 5. האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם? אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו. קרו לי הרבה דברים מוזרים.. אבל אני לא מצליחה לזכור משהו כזה עכשיו 6. מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר? מה אכפת לי.. 7. למות: אין בעיה, או חושש קמעה? חושש קמעה 8. אמונות טפלות הן: השלם במילה או שתיים. שטויות 9. מהו גילך: 17 ו 10 חודשים 10: תסתכל מאחוריך עכשיו. | | V | | V | | V | | V | | V | | V הסתכלת? כן... = \

לאאא ראשון לא נימצא באיזור שפלההה

זה שהתנועה שייכה את ראשון לאיזור שפלה זה לא אומר שראשון באמת איזור שפלה ראשון היא איזור מרכז רבע שעה מהבית שלי יש ים!!!

jast

New member
אז מה? גם בחיפה יש ים.... חצי שעה

מהבית שלי יש ת"א... אם כבר:]

Kobi Guerrero

New member
אבל באיזור שפלה דווקא יש ים

אשדוד, יבנה (למרות שטכנית אין, כי הצבא החרים אותו), פלמחים, נס-ציונה (תתחילו להחשיב, שנה הבאה יהיה קן!)...

למעלה