שאלון

( מהעבודה של אמא כי האינטרנט

מקולקל) מי הדמות הכי שנואה עליך? אין מי לדעתך השחקן/שחקנית הכי יפה בסידרה? קמרון וצ'לסי מי לדעתך השחקן/השחקנית הכי מכוערת בסידרה? אמממ מי לדעתך הדמות הכי חכמה? האוס מה לדעתך יהיה בעונה השניה? אין לי מושג אבל אני מקווה שיהיה איזה רומן בין האוס לרופאה איזה שיר לדעתך הכי מתאים לפתיח? השיר הנוכחי אם יצטרכו להלחיף את יו לאורי (לא עלינו חס ושלום חס וחלילה טפוטפוטפו)במי לדעתך יחליפו אותו?שלא יחליפו האם לדעתכם צריך לקרות משו בין קמרון להאוס?כןןן האם לדעתכם צריך להפוך את הסידרה למשו כמו טלנובלה(דוגמא:האוס מתאהב בקמרון ואז נודע לו שהיא אוהבת אותו אבל היא יוצאת עם צ'ייס כי היא לא יודעת שהאוס אוהב אותה...וכו' וכו'..ואז נודע לה שהיא בהריון ממנו..וכו')? לאאא זה כבר לא יהיה סידרה איכותית האם לדעתך צריך להוסיף שירים לסידרה? לא לדעתך פורמן חמוד? נייס האם לדעתך צריך שפציאנטים כבר יתחילו למות? זה קורה לפעמים ךא? האם לדעתך צריכים להראות מה קורה עם הרופאים אחרי יום עבודה קשה ומפרך בביה"ח? כן זה יוסיף יותר עיניין בדמות

sk8er grrl

New member
חשוב :]!

האם לדעתך צריך שפציאנטים כבר יתחילו למות? הם כבר התחילו :p

Tal2012

New member
נראלי שהגיע הזמן

שיהיה איזה קרב כריות\מזרקים טוב בין קמרון לסטייסי
אוי זה יהיה אדיר
והאוס יבוא בין שתיהן ויעיפו עליו כרית חח אוי ראיתי יותר מידי סרטים... :\ אבל כביכול, קמרון צעירה נורא להאוס.

pink panther 8

New member
יש הודעה חדשה על הנושא...

תחת השאלה מי יותר מתאימה להאוס... אני רשמתי עד עכשיו כמה דברים והעלתי תמונה אחת על הנושא הזה נדבר שם לא?

נחמד ../images/Emo13.gif

מי הדמות הכי אהובה עליך? האוס. וגם ווילסון וקמרון.
מי הדמות הכי שנואה עליך? חוץ מווגלר? צ'ייס.
מי לדעתך השחקן/שחקנית הכי יפה בסידרה? יו לורי.
מי לדעתך השחקן/השחקנית הכי מכוערת בסידרה? ווגלר
מי לדעתך הדמות הכי חכמה? האוס, מן הסתם.
מה לדעתך יהיה בעונה השניה? יהיה טוב (או שלא).
איזה שיר לדעתך הכי מתאים לפתיח? מה שיש עכשיו.
אם יצטרכו להחליף את יו לורי (לא עלינו חס ושלום חס וחלילה טפוטפוטפו)במי לדעתך יחליפו אותו? לא יחליפו אותו בחיים.
האם לדעתכם צריך לקרות משהו בין קמרון להאוס? כן.
האם לדעתכם צריך להפוך את הסידרה למשו כמו טלנובלה? חס וכרפס. למרות שעם סטייסי הכלבה בהחלט נראה שזה הולך להתקדם לכיוון של טלנובלה.
האם לדעתך צריך להוסיף שירים לסידרה? יש מספיק.
לדעתך פורמן חמוד? לפעמים
האם לדעתך צריך שפציאנטים כבר יתחילו למות? אני חושבת ששני פציינטים מתים לעונה זו כמות הוגנת ומציאותית
האם לדעתך צריכים להראות מה קורה עם הרופאים אחרי יום עבודה קשה ומפרך בביה"ח? אם בא להם.

h a d a s 1 5

New member
תשובות (:)

מי הדמות הכי אהובה עליך האוס מי הדמות הכי שנואה עליך וולגר מי לדעתך השחקן/שחקנית הכי יפה בסידרה קמרון מי לדעתך השחקן/השחקנית הכי מכוערת בסידרה וולגר מי לדעתך הדמות הכי חכמה האוס מה לדעתך יהיה בעונה השניה אין לי מושג, תנו לי לסיים לראות את ה-1 חח איזה שיר לדעתך הכי מתאים לפתיח השיר הקיים..... אם יצטרכו להלחיף את יו לאורי (לא עלינו חס ושלום חס וחלילה טפוטפוטפו) במי לדעתך יחליפו אותו לאאאא הם לא יעשו לי את זה, תפור עליו התפקיד הזה... האם לדעתכם צריך לקרות משו בין קמרון להאוס כן האם לדעתכם צריך להפוך את הסידרה למשו כמו טלנובלה(דוגמא:האוס מתאהב בקמרון ואז נודע לו שהיא אוהבת אותו אבל היא יוצאת עם צ'ייס כי היא לא יודעת שהאוס אוהב אותה...וכו' וכו'..ואז נודע לה שהיא בהריון ממנו..וכו') לאאאאא זה יהיה מגעיל האם לדעתך צריך להוסיף שירים לסידרה לאאא לדעתך פורמן חמוד כן , מתה עליו האם לדעתך צריך שפציאנטים כבר יתחילו למות כןן זה כבר לא הגיוני ככה שבכל פרק מציליחים להציל. האם לדעתך צריכים להראות מה קורה עם הרופאים אחרי יום עבודה קשה ומפרך בביה"ח כן , אבל קטעים קצרים, כדי שיהיה זמן לעלילה בבית חולים

mikokikyo

New member
מותר גם לי להשתתף^^

מי הדמות הכי אהובה עליך? האוס*.* מי הדמות הכי שנואה עליך? אין ממש כזאת...אולי ווגלר?...אולי... מי לדעתך השחקן/שחקנית הכי יפה בסידרה? יו לאורי*_*...הוא בישי*.* מי לדעתך השחקן/השחקנית הכי מכוערת בסידרה? אמ...נדמה לי שזה שמשחק את וילסון... מי לדעתך הדמות הכי חכמה? האוס, קאדי וקמרון^^ מה לדעתך יהיה בעונה השניה? אמ...עוד פרקים^^? איזה שיר לדעתך הכי מתאים לפתיח? השיר שכבר יש^^ הוא די יפה, לא? אם יצטרכו להלחיף את יו לאורי (לא עלינו חס ושלום חס וחלילה טפוטפוטפו)במי לדעתך יחליפו אותו? אמ...ביו לאורי? האם לדעתכם צריך לקרות משו בין קמרון להאוס? יאפ^^ האם לדעתכם צריך להפוך את הסידרה למשו כמו טלנובלה(דוגמא:האוס מתאהב בקמרון ואז נודע לו שהיא אוהבת אותו אבל היא יוצאת עם צ'ייס כי היא לא יודעת שהאוס אוהב אותה...וכו' וכו'..ואז נודע לה שהיא בהריון ממנו..וכו')? אמ...לא משו כזה(כמו בדוגמא), כי זאת אחרי הכל סדרת -רפואה- ולא טלנובלה...אבל התפתחות רגשית בענייני קמרון-סטייסי-האוס ואולי גם צ'ייס שיכנס באמצע, זה דווקא יהיה די חביב^^ האם לדעתך צריך להוסיף שירים לסידרה? לא ממש, היא נהדרת כפי שהיא^^ לדעתך פורמן חמוד? אמ...חמוד במובן אישיות או מראה? כי לי דווקא הוא נראה חמוד ושנון^^ גם באישיות וגם במראה...ואם הכוונה היא ל-"בישי" אז די^^ האם לדעתך צריך שפציאנטים כבר יתחילו למות? קצת, אבל 2-3 מקרי מוות מתוך 20-30 מקרים זה די בסדר^^ האם לדעתך צריכים להראות מה קורה עם הרופאים אחרי יום עבודה קשה ומפרך בביה"ח? כן*_*, האוס והפסנתר*_*, קמרון וההליכון*-*, ועוד כל מיני דברים^^, אני מתכוונת, כן, צריך עוד כמה מבטים על חייהם האישיים, אבל שישאר מספיק זמן מסך גם לבית החולים, כע? ^^

mikokikyo

New member
אופס...ראיתי ששמתי את וילסון במקום

הלא נכון>< אנוכי לא להאמין על עצמי! בושה וחרפה!!! וילסון היה שם במקום השני אחרי האוס, ו-ווגלר היה במכוערים!!! אוף, אנוכי להיות טיפשה!!!>< וילסון יפה!!! ווגלר לא!!!! אנוכי נו באקה!!! ><

למעלה