../images/Emo109.gif
שאלות כלליות: איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? אמ תקופת כיתה י"א מה עושה לך את זה בבני המין השני?עיניים,ידיים,שיער מה הכי חשוב בזוגיות?כנות,כימיה,ואהבה
ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:המשפחה שלי,החברים,והאייפוד שלי איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?יכולים להיות יותר טובים
ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:אבא,אמא,מורן,לירן,ליאת,אורטל רואה הרבה טלוויזיה?לא
כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?שעה בקושי מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?לורלי מבנות גילמור,כי היא אמא מגניבה
,תמיד רציתי אמא כזו
. מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?לחמניה עם חביתה
ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?שוקו
איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?דונה מבברלי הילס,די להתחסדות
האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?כן
איך הרגשת עם זה באותו רגע?תהייה למה אנחנו בכלל חברות איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום שלנו?ראיתי הודעה שנפתח פורום,והצטרפתי?
מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?אמ,אם לעבור את הניתוח בגב או לא. האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך?כן אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי?הרבה שלילי וקצת חיובי מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?מוניות שירות/מוניות ספיישל מה הוא האוטו האהוב עליך?שלנו
מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?רמת גן,נולדתי שם,ועיר כייפית
|האם מחמיאים לך על המראה החיצוני?אמ כן |אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך?לא יודעת,אני לא תחקרתי אנשים על זה
האם מחמיאים לך על האופי?כן אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך?שאני נחמדה,חמודה בלה בלה כל מיני שטויות מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?וואי אמ לפני שלוש שנים איך היה?כייף
האם בכית פעם בגלל אהבה?כן ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך:אמ,לא יודעת אם זה אירוע. אבל שגיליתי שלידיד שלי לשעבר יש חברה זה בהחלט פגע בי איפשהו,כי עם כמה שהוא "חיזר" אחרי ולא רציתי אותו,עכשיו אני רוצה]:. ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך:אני אומרת את זה כ"כ הרבה,אבל באמת העובדה שעברתי את הניתוח בשלום. הדבר האחרון... הסרט האחרון שראית?את הסוף של גרין מייל השיר האחרון ששמעת ?Eric Clapton-Tears In Heaven הספר האחרון שקראת?נרניה הדיסק האחרון שקנית?עברי לידר-האנשים החדשים/יותר טוב כלום מכמעט. יש לי את כל הדיסקים עכשיו
התוכנית האחרונה שראית?עובדה
המבחן האחרון שעשית?
,היסטוריה האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?מורן האדם האחרון שדיברת איתו אונליין?קרן
שעיצבן אותך?אורטל שגרם לך לחייך?שירה [כן את
] אינטרנט... הכינוי במסנג'ר? "אמרו לה ילדה,אין לך מקום בעולם:/" מצב נוכחי?עסוק/ה יש לך סקייפ?כן מצלמת אינטרנט יש?כן עם מי אתה מתכתב הרבה?שירן פורום אהוב?מארון פורום שנוא?אין כזה הפורום שלי?מארון/MTV מנהל פורום?כן הבלוג שלי?אין קומונה אהובה?קומונת הסגידה להילע[
],מפטפטים עם סקייטי שנואה?אין החברים שלי בפורום הזה?קרן,חן,יובל,רותם,שני וכו' וכו' הייתי רוצה שיהיה פורום ל?הקילרז שם: הילה מין:
זרק עליך משהו: נראה לי אורלי צייר עליך משהו: אני תרם לך תשובה במבחן:חח מאיפה אני זוכרת
איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בעבודה התנשקת:
אכלת: בבית הלכת מכות:
הצטלמת: בלשכת גיוס]: מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: עברי לידר-האנשים החדשים קנית: עברי לידר-האנשים החדשים/יותר טוב כלום מכמעט המלצת עליו: James Blunt-Goodbye My Lover צרבת: אוסף שירים שברת: אין כזה דבר
מה הבגד האחרון ש...: לבשת: ג'ינס וסוודר פשטת: כנ"ל קנית: חצאית,מגפיים,סוודר ורוד עתיק
לווית מחבר: אני לא אוהבת להלוות,מה שגם זה בדר"כ לא עולה עלי
זרקת: חולצות ישנות מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:אבא הרביץ לך: אבא
קנה לך מתנה: אמא הכין לך אוכל:אמא ראה איתך סרט: אח שלי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: עובדה הקלטת: השיר שלנו רצית לראות ושכחת: משחק מכור
נרדמת באמצע שלה: רוקדים עם כוכבים
שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:פיק אפ
מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: פאקצות/חנונים התעצבנת על החברים שלו: אין חשבת שהסקר שבו מטומטם: אין צחקת על הודעה שכתובה בו: אין
נכנסת אליו לפני הפורום הזה: MTV מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: פתיתים מוזרים עם שניצל הקאת: הרבה זמן לא הקאתי
הזמנת:
,ספגטי עם סלט ולחם עם חמאה,וזה יצא ממש זול כי הזמנו ביחד
אכלת עם חבר: כנ"ל זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: הפתיתים שאכלתי בערב
החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: מורן ניתקת לו/ניתק לך: לא זוכרת
התקשר אליך: מורן התקשרת אליו: אורלי ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: אין
מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: באף
החלפת:באף
חיטאת:באף
רצית לעשות:אני עוד אעשה מחדש באף
מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של חברה שלי המליצו לך עליו: תום ממורמר חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט:כנ"ל
קראת והזדהית איתו עד דמעות:אין מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: לא זוכרת
ריגש אותך: גרין מייל הפחיד אותך: לא זוכרת היית מוכן להרוג כדי לראות:נרניה
/קינג קונג מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: לירן עצבן אותך: אורטל הבאת אותה בשיחת נפש:מורן חלמת עליו: לא זוכרת
חשוב לך יותר מכל אחד אחר: כולם
מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: עברי לידר
רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: אמ,פיל קולינס? רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: מירי מסיקה רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: אפרת גוש
כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: שרית חדד
מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: מזמן העירו לך על איך שאתה לבוש: אמא שלי תמיד מעירה לי,זה האופי שלה הבטן שלך קרקרה: היום בצהריים שמעת מוזיקה: בדרך חזרה הבייתה חלמת חלום מוזר: לפני שבועיים ככהOo צחצחת שיניים: בבוקר
התקלחת: בבוקר החלפת גרביים:בבוקר רצית ללכת לישון:בעבודה
נגמר