שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

האם את אוהבת את המראה שלך? מה את אוהבת בו? עד כמה משנה לך המראה של החבר שלך? האם בגלל מראה לא מחמיא, תבחרי שלא לצאת עם חבר מסויים? איך את נראית (צבע עיניים, שיער, גובה, משקל וכו’)? האם את נוהגת להתאפר ולהשתמש בתכשירים שונים כדי ליפות את עצמך? מהי החשיבות שאת מקנה למראה החיצוני, כשאת בוחרת חבר?

B A W

New member
עונהנהנהנהנה....מקווה שראשונה

האם את אוהבת את המראה שלך? אמממממ יש ימים שכן ויש ימים שלא...בראסמי כן (כאילו הפנים...הגוף, בעעע, אני רק מודה לאלוהים שאני לא דובה) מה את אוהבת בו? את הפנים בעיקר... עד כמה משנה לך המראה של החבר שלך? האמת היא שלא כ"כ....אבל צריכה להיות גם משיכה.... האם בגלל מראה לא מחמיא, תבחרי שלא לצאת עם חבר מסויים? לא....אני יכולה לומר בגאווה שיש לי חברות+חברים שהם לא שיא היופי, ואני הכי אוהבת אותם בעולם, והם ממש לא מכוערים בעיני, וכל השאר יכולים לקפוץ לי! איך את נראית (צבע עיניים, שיער, גובה, משקל וכו’)? עיניים חומות שחורות, שיער מתולתל חום בהיר, 1.66 בערך, 53 קילו ואממממממ מה עוד? זהו.... האם את נוהגת להתאפר ולהשתמש בתכשירים שונים כדי ליפות את עצמך? לא...רק כשאני יוצאת אני שמה לפעמים (לא תמיד) עיפרון שחור בעיניים וזהו.....חחח עד היום חברות שלי צוחקות עליי שאני לא יודעת להתאפר, ולא מתאפרת, ומציעות לי עזרה...פוייייי מהי החשיבות שאת מקנה למראה החיצוני, כשאת בוחרת חבר? לא ממש משנה לי...כל עוד יש משיכה ואהבה, מה זה משנה איך הוא נראה? (וכן אני לפעמים נמשכת גם לאנשים שהם טיפה מכוערים....אבל זאת אני, לכו תבינוווו)

עונה|../images/Emo19.gif

האם את אוהבת את המראה שלך? מה את אוהבת בו?אממ כן, ולא יודעת איך להסביר עד כמה משנה לך המראה של החבר שלך?משנה, אבל לא במידה קיצונית חשוב גם המראה הפנימי=] האם בגלל מראה לא מחמיא, תבחרי שלא לצאת עם חבר מסויים?תלוי אם האישיות שלו לא משו..כי אם הוא לא הכי יפה אבל הוא ממש ממש חמוד ויודע להעביר את הזמן וכל מיני אז יש מצב שכן=] איך את נראית (צבע עיניים, שיער, גובה, משקל וכו’)? צבע עיינים: חומות שער:חום, חלק וארוך משקל:38 גובה:1.60
האם את נוהגת להתאפר ולהשתמש בתכשירים שונים כדי ליפות את עצמך?אממ..לא
אולי לפעמים.. מהי החשיבות שאת מקנה למראה החיצוני, כשאת בוחרת חבר?אממ שלא יהיה שמן, סורי=/ אבל אני לא יוכל לסבול את זה כן זה גועלי=/ אבל מה לעשות..

ady18

Well-known member
תשובות

האם את אוהבת את המראה שלך? מה את אוהבת בו?אין משהו מסוים עד כמה משנה לך המראה של החבר שלך?במפגשים הראשוןנים יש חשיבות רבה האם בגלל מראה לא מחמיא, תבחרי שלא לצאת עם חבר מסויים?יש בזה גם משהו מעדיפה את היפים אבל בסוף האופי הקובע ורמת המכנה המשותף ביננו איך את נראית (צבע עיניים, שיער, גובה, משקל וכו’)?צבע עור לבן שיער חלק עד הצוואר עינים חום מלאה לא גבוהה בערך ככה נראית האם את נוהגת להתאפר ולהשתמש בתכשירים שונים כדי ליפות את עצמך?לא מהי החשיבות שאת מקנה למראה החיצוני, כשאת בוחרת חבר?תלוי אם זה במבט הראשון אז היופי ניצח אבל עם אני חברים ואני בתוך החברה אני לפי התחום המשותף ואז ישפיע הדברים האחרים גם...

עונה......

האם את אוהבת את המראה שלך? מה את אוהבת בו? אממ לא ממש רק ת'צבע עיניים עד כמה משנה לך המראה של החבר שלך? הרבה יותר חשוב לי האופי אין מה לדבר... אבל באיזשהו מקום אני לא ארצה חבר מכוער למרות שאני בחיים לא אצא עם דוגמן על אבל מניאק האם בגלל מראה לא מחמיא, תבחרי שלא לצאת עם חבר מסויים? זה מאוד תלוי באופי שלו איך את נראית (צבע עיניים, שיער, גובה, משקל וכו’)? עינים ירוקות שיער חום גובה 1.66 משקל 55 בערך האם את נוהגת להתאפר ולהשתמש בתכשירים שונים כדי ליפות את עצמך? רק עיפרון שחור או כחול בעיניים וסומק לפעמים מהי החשיבות שאת מקנה למראה החיצוני, כשאת בוחרת חבר? צדדית... יותר מ70% אני מחשיבה את האופי מאשר את היופי...

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

האם את אוהבת את המראה שלך? מה את אוהבת בו? אל תשאלו בכלל שאלות על מראה, אין לי בטחון עצמי בגרוש. עד כמה משנה לך המראה של החבר שלך? משנה לי שיהיה אסתטי, כי מגעיל לגמרי זה כבר לא מושך וחלק מקשר זה משיכה. מעבר למשיכה, כל השאר באמת לא מעניין אותי כל עוד אני אוהבת אותו. בדר"כ אני לא צריכה לדאוג, יש לי מספיק חמודים. האם בגלל מראה לא מחמיא, תבחרי שלא לצאת עם חבר מסויים? אם זה כבר יהיה ברמה שתפגום במשיכה, אז כן. מה ז"א לצאת? אני אבחר שלא לצאת עם מישהו אם הוא מגעיל אותי. איך את נראית (צבע עיניים, שיער, גובה, משקל וכו’)? צבע עיניים חום, שיער שחור, בקרוב חצי וורוד, עור בהיר, גובה 160, משקל 50. יש לי את כל האיברים בפנים קטנים חוץ מהעיניים והשפתיים. אנשים נוטים כל היום להגיד לי שאני יפה, אבל מהזה משנה. האם את נוהגת להתאפר ולהשתמש בתכשירים שונים כדי ליפות את עצמך? בהחלט. התחלתי ומאז אי אפשר להפסיק. מהי החשיבות שאת מקנה למראה החיצוני, כשאת בוחרת חבר? אמרתי כבר. משיכה, וזהו. כי זה באמת חשוב.

מממ אני../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif../images/Emo3.gif

האם את אוהבת את המראה שלך? מה את אוהבת בו? לא מתה עליו! אבל לא שונאת אותו, אני אוהבת בעיקר את השפתיים ואת העיניים... עד כמה משנה לך המראה של החבר שלך? אני אשקר אם אגיד שזה לא חשוב.. כי צריכה להיות משיכה! אבל... איך אני אסביר את זה אם הוא יהיה יפה עם אופי חרא אין מצב שאני אהיה איתו אבל אם הוא יהיה מכועררררר אבל ממש ממש מכוער עם אופי טוב לא נראה לי שאני אצא איתו... הוא לא חייב להיות מושללםםםםםםם אבל לא מכועררר מכועררר מכועררר! האם בגלל מראה לא מחמיא, תבחרי שלא לצאת עם חבר מסויים? אמממ תלוי עד כמה לא מחמיא! איך את נראית (צבע עיניים, שיער, גובה, משקל וכו’)? עיניים חומות, שיער שחור, 1.66, שוקלת 44 אממ שחומה, רזה מה עוד?! האם את נוהגת להתאפר ולהשתמש בתכשירים שונים כדי ליפות את עצמך? לא מהי החשיבות שאת מקנה למראה החיצוני, כשאת בוחרת חבר? אמממ יש לזה חשיבות... אני חושבת ש-49% אני מסתכלת על היופי... אבל באופי אני יותר מעמיקה!

lighted

New member
עונההה../images/Emo15.gif

האם את אוהבת את המראה שלך? מאוד
מה את אוהבת בו? שהוא מיוחד! עד כמה משנה לך המראה של החבר שלך? משנה! האם בגלל מראה לא מחמיא, תבחרי שלא לצאת עם חבר מסויים? תלוי איך את נראית (צבע עיניים, שיער, גובה, משקל וכו’)?עיניים חומות, שיער צבוע
, גובה- סוד!, משקל- חחח הייתם מתים שאני יגיד
האם את נוהגת להתאפר ולהשתמש בתכשירים שונים כדי ליפות את עצמך? אני אוהבת להתאפר כשאני יוצאת.. אני לא מתאפרת לבי"ס בדר"כ.. מהי החשיבות שאת מקנה למראה החיצוני, כשאת בוחרת חבר? חשוב שיראה טוב ושאני יימשך אליו!

אני

האם את אוהבת את המראה שלך? מה את אוהבת בו? מחבבת,את תווי הפנים עד כמה משנה לך המראה של החבר שלך? לא משנה לי... האם בגלל מראה לא מחמיא, תבחרי שלא לצאת עם חבר מסויים? לא! איך את נראית (צבע עיניים, שיער, גובה, משקל וכו’)? חום,חום כהה,174,חסוי. האם את נוהגת להתאפר ולהשתמש בתכשירים שונים כדי ליפות את עצמך? לא מהי החשיבות שאת מקנה למראה החיצוני, כשאת בוחרת חבר? אפסית.

עונה..

האם את אוהבת את המראה שלך? מה את אוהבת בו? אוהבת את המראה שלי.. ו.. הכל אני חושבת..
עד כמה משנה לך המראה של החבר שלך? לא ממש משנה לי.. חוצמזה שאין לי חבר
האם בגלל מראה לא מחמיא, תבחרי שלא לצאת עם חבר מסויים? אממ לא חושבת.. איך את נראית (צבע עיניים, שיער, גובה, משקל וכו’)? צבע עיניים: תכלת, שיער חום כהה משקל 35 גובה 1.53 האם את נוהגת להתאפר ולהשתמש בתכשירים שונים כדי ליפות את עצמך? אממ רק למסיבות.. מהי החשיבות שאת מקנה למראה החיצוני, כשאת בוחרת חבר? לאדעת

עונה..

האם את אוהבת את המראה שלך? מה את אוהבת בו?אני אוהבת כמעט הכול בו
עד כמה משנה לך המראה של החבר שלך?לא ממש משנה לי,ואין לי חבר. האם בגלל מראה לא מחמיא, תבחרי שלא לצאת עם חבר מסויים?לא
איך את נראית (צבע עיניים, שיער, גובה, משקל וכו’)?עינים חומות שיער חום בהיר גובה 1.51 או 1.52 ומשקל אין לי שמץ של מושג ירדתי במשקל אז אני לא יודעת
האם את נוהגת להתאפר ולהשתמש בתכשירים שונים כדי ליפות את עצמך?רק למסיבות או יציאות וכאלה
מהי החשיבות שאת מקנה למראה החיצוני, כשאת בוחרת חבר?

למעלה