שאלון....

Crazy On PonchO

New member
שאלון....

בגלל שרק היום הצטרפתי ואני לא מכירה פו אפחד חוץ מנויה(I LOVE PONCHO)אז רציתי לעשות שאלון כזה חמוד חעחע... שם פרטי: גיל: תחביבים: תכונות טובות: תכונות רעות: איזו דמות הכי אהוב עליכם ברבלדה: איזה שחקן הכי אהוב עליכם: איזה שחקנית הכי אהובה עליכם: איזה 4 שירים הכי אהובים עליכם של RBD: מחוץ לרבלדה: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: משפט לחיים: חעחע מחכה לתגובות....

ooOMoRoShOoo

New member
עונה

שם פרטי:מור גיל:14 תחביבים:מחשב,חברות,טלויזיה וכו' תכונות טובות: בטחן עצמי,נחמדה.. תכונות רעות:עצבנית על מי שמעצבן
איזו דמות הכי אהוב עליכם ברבלדה:רוברטה ומיה איזה שחקן הכי אהוב עליכם:כריס&פונצ'ו איזה שחקנית הכי אהובה עליכם:מיה ורוברטה ולופיטה איזה 4 שירים הכי אהובים עליכם של RBD:סלוואמה אנסייאמה רבלדה ו no soy או משו כזה מחוץ לרבלדה: שחקן אהוב:אין שחקנית אהובה:פאולה ריי,דנה גרסיה להקה אהובה:RBD מחוץ? להקות? שום להקה רק בלינדה ולהקתה אם אפשר לקרוא לזה כך? סרט אהוב:יום בניו יורק משפט לחיים:כל כלב יומו מגיע תן חיוך הכל לטובה

Crazy On PonchO

New member
עונה לעצמי...

שם פרטי:ליה(מי שלא מבין מקודם זאת הייתה חברה שילי נועה לא אני) גיל:15 תחביבים:לרקוד,לשיר,לישון ולכייף עם החברים המושלמים שילי! תכונות טובות:עומדת על שלי, תכונות רעות:מתעצבנת מהר חעחע.. דמות אהובה ברבלדה:אוביו כה רוברטה.. שחקן אהוב:פונצ'ו המושלמם!!! (וכריס המדהים!!) שחקנית אהובה:דולסה השולטת!! (ואנהי הפצצה..) 4 שירים: FUERA ME VOY,- ASI SOY YO QUE HAY DETRASועוד מלאא... מחוץ לרבלדה: שחקן אהוב:עופר שכטר שחקנית אהובה:יעל בר זוהר. להקה אהובה:אין... סרט אהוב:יש מלאא נגיד:המסע אל החלום חעחע משפט לחיים:יופי פותח דלתות האופי מכניס אותך פנימה!!!

yaRBDen

New member
עונה..

שם פרטי:ירדן גיל:13 תחביבים:מסיבות מוסיקה חברות ים ברכה ובקיצור לכיף הא וכמובן לצפות ברבלדה!!
תכונות טובות:נאמנה תכונות רעות:חח גם אני מתעצבנת מהר...
איזו דמות הכי אהוב עליכם ברבלדה:אמ...קשה,.. מיגל!
איזה שחקן הכי אהוב עליכם:אלפונסו המושלם!!
איזה שחקנית הכי אהובה עליכם:דולסה המדהימה!!
איזה 4 שירים הכי אהובים עליכם של RBD: את כל השירים! מחוץ לרבלדה: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: להקה אהובה: green day סרט אהוב: יש המון אני לא יודעת מאיפו להתחיל! משפט לחיים:צריך לשמח תמיד, גם אם זה בעזרת חיוך הצוב כי הרבה יותר קשה לא לדעת איך לשמח. (מרבלדה)

עונה

שם פרטי:סוניה גיל:12 וחצי תחביבים: מחשב לראות רבלדה וטלווזיה בכללי... לצאת ולהיפגש עפ חברות וידידים..אממ לשמוע מוזיקה.. דברים כאלה.. תכונות טובות:עקשנית(זה תכוינה טובה
) תכונות רעות:אממ לא יודעת.. לפעמים אני קצת מציקה כזאת חחחחחח איזו דמות הכי אהוב עליכם ברבלדה:מיה רוברטה מיגל וג'ובאני איזה שחקן הכי אהוב עליכם:פונצ'ו וכריסטיאן איזה שחקנית הכי אהובה עליכם:אנהי איזה 4 שירים הכי אהובים עליכם של RBD:2 השירים של אנהי(סלוואמה, סוי אסי) אסטה קורסון ו... למד אותי.. מחוץ לרבלדה: שחקן אהוב:אוי יש מלא.... תלוי ישראלי הוליווד קיצר כל השחקנים הטובים חחחחח שחקנית אהובה:כנ"ל להקה אהובה:אממ יש הרבה.. סימפל פלאן,לו, ועוד מלא... קיצר הרבה... סרט אהוב:היומן ופרחים בעליית הגג משפט לחיים:יש הרבה אבל הכי חשוב: תלמד לאהוב ולהעריך את עצמך כדי שהאחרים יאהבו ויעריכו אותך!

Hadas 87

New member
עונה

שם פרטי: הדס גיל: 18 תחביבים: טלוויזיה, מוזיקה, מחשב... תכונות טובות: חוש הומור תכונות רעות: רגישה מדי איזו דמות הכי אהוב עליכם ברבלדה: מיה ומיגל איזה שחקן הכי אהוב עליכם: אלפונסו איזה שחקנית הכי אהובה עליכם: אנהי ודולסה איזה 4 שירים הכי אהובים עליכם של RBD: Solo quedate en silencio Rebelde Nuestro Amor A tu lado מחוץ לרבלדה: וואווו לא חסר! חחח שחקן אהוב: מת'יו פרי שחקנית אהובה: יש המוןןן... להקה אהובה: RBD והיהודים סרט אהוב: דלתות מסתובבות משפט לחיים: עם מגן דוד עד יומי האחרון.

xREBELDe

New member
../images/Emo26.gifעונה

שם פרטי: קרינה גיל: 17 תחביבים: SHOPPING, לשמוע מוזיקה, מחשב, לבלות עם חברות תכונות טובות:אממ, חברה טובה! דואגת תמיד לאחרים! תכונות רעות: אני מאוד רגשנית איזו דמות הכי אהוב עליכם ברבלדה: מיה ורוברטה איזה שחקן הכי אהוב עליכם:פונצ'ו ואהרון דיאז איזה שחקנית הכי אהובה עליכם: אנהי ודולסה איזה 4 שירים הכי אהובים עליכם של RBD:ממש קשה 1)SALVAME 2) FUERA 3)ME VOY 4) OTRO DIA QUE VA מחוץ לרבלדה: שחקן אהוב: בראד פיט שחקנית אהובה:HELLY BERRY להקה אהובה: BLUE סרט אהוב: FIGHT CLUB משפט לחיים: LOVE ISNT ABOUT FINDING THE PERFECT PERSON ITS ABOUT SEEING AN IMPERFECT PERSON - PERFECTLY

Pollitaaaaaaa

New member
עונה=)

שם פרטי:ספיר\בסי=) גיל:15 -> בקרוב! תחביבים:ממ..מחשב! וצמידים! הרבה צמידים.. תכונות טובות:אני נקשרת! ונורא נאמנה! תכונות רעות:גרר...עצבניתת! איזו דמות הכי אהוב עליכם ברבלדה: איזה שחקן הכי אהוב עליכם:כפרה שלי --> כריסו'ש נו ברור! איזה שחקנית הכי אהובה עליכם:א-נ-ה-י ו-מ-א-י-ט-ה! איזה 4 שירים הכי אהובים עליכם של RBD: כול הדיסקיםםםםםםםםם אין שיר במיוחד חוץ מ- סלוואמה,פוטורו אקס נוביו,וא טו לאדו....... מחוץ לרבלדה: שחקן אהוב:סבסטיאן אסטבנס,לוסיאנו נוביל..
יפיופים! שחקנית אהובה:סולדד סילביירה,נטשה קלאוס.. להקה אהובה:א-י-ן ! סרט אהוב:אפקט הפרפר,4 דרכים של "ארוואי"... משפט לחיים:חיוך עושה קסמים! מניסיוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

Pollitaaaaaaa

New member
שכחתי דמות:

ברורררררררררררררר שג'ובאני ורוברררררררר ומיוששששששש=)

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo29.gif

שם פרטי: לילך גיל: 18.7 תחביבים: טלנובלות! חח ריקוד מחשב קולנוע בלה בלה בלה תכונות טובות: עקשנות ונאמנות תכונות רעות: חוצפה
איזו דמות הכי אהוב עליכם ברבלדה: מיה איזה שחקן הכי אהוב עליכם: אנהי איזה שחקנית הכי אהובה עליכם: פונצ'ו איזה 4 שירים הכי אהובים עליכם של RBD: -Salvame -Solo Quedate En Silencio -Rebelde -Cuando El Amor Se Acaba מחוץ לרבלדה: שחקן אהוב: פקונדו ארנה שחקנית אהובה: קמילה בורדונבה, ג'ניפר גארנר להקה אהובה: בקסטריט בויז סרט אהוב: 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך משפט לחיים: If you love someone put their name in a circle not in your heart, because hearts can be broken but circles go on forever

עונה

שם פרטי:ענת גיל:14 תחביבים:סקי ומשחק תכונות טובות:סבלנית ויש לי חוש הומור תכונות רעות:ביישנית ופרפקציוניסטית בנוגע לאנשים חח איזו דמות הכי אהוב עליכם ברבלדה:ג'ובאני איזה שחקן הכי אהוב עליכם:כריסטיאן איזה שחקנית הכי אהובה עליכם:אנהי איזה 4 שירים הכי אהובים עליכם של rbd: quando el amor se acaba, este corazon, solo para tu, solo quedate en silensio 5 minutes מחוץ לרבלדה: שחקן אהוב: ידידיה ויטל ובנחמין רוחאס שחקנית אהובה:אין לי חח להקה אהובה:קולדפליי סרט אהוב:איזו מן שוטרת הראשון משפט לחיים:אם אין לך מה לומר אז פשוט תשתוק

עומה../images/Emo13.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

שם פרטי:נועם גיל:12 תחביבים:לשמוע מוסיקה
תכונות טובות:נמנמ,יודעת להקשיב? תכונות רעות:חוצפנית
איזו דמות הכי אהוב עליכם ברבלדה:ג'ובי איזה שחקן הכי אהוב עליכם:כריסטיאן איזה שחקנית הכי אהובה עליכם:אנהי איזה 4 שירים הכי אהובים עליכם של RBD: Tras de Mi,ESTE CORAZON,salvame,Solo quedate en silencio מחוץ לרבלדה: שחקן אהוב:אוסבלדו לה-פורט שחקנית אהובה:קמילה בורדונובה,ג'ניפר אניסטון להקה אהובה:ארוואי,הבלאק איד פיז סרט אהוב:הלהקה
ומהיר ועצבני1+2 משפט לחיים:אל תסתכל לקנקן אלא על מה שיש בו
(לא היה לי כוח לכתוב משהו מקורי
)

חניניתה

New member
עונהההההה

שם פרטי:חן גיל:15 וחצי תחביבים: טלויזיה, מחשב, ריקוד תכונות טובות: אמממ אני לא יכולה להגייד על עצמי תכונות רעות: ביישנית איזו דמות הכי אהוב עליכם ברבלדה: רוברטה איזה שחקן הכי אהוב עליכם: פונצ'ו איזה שחקנית הכי אהובה עליכם:דולסה איזה 4 שירים הכי אהובים עליכם של RBD: REBELDE Futuro Ex Novio Solo Quedate en Silencio Nuestro amor מחוץ לרבלדה: שחקן אהוב: בנחמין רוחס שחקנית אהובה: קמילה בורדונבה להקה אהובה: rbd וארווי סרט אהוב: קטנטנות, הסרט, המורדים-הסרט.. יש עוד כמה סרטים של אני אוהבת משפט לחיים: אממממ

סוכריה16

New member
עונה ../images/Emo176.gif

שם:דיקלה גיל: 17 תחביבים:טיוי, מחשב, לצאת החוצה תכונות טובות: צחקנית חיחי..לא יודעת לאמר על עצמי, אולי שאני לא רעה כזו שאם אני לא אוהבת איך שמישו מסתפר או מתלבש אני בפנים אגיד לו שזה מדהים תכונות רעות: שאני לפעמים כ"כ עקשנית ולפעמים הכי לא,רגישה מידי,פחדניתת חח דמות אהובה: וואי אני אוהבת את כולם, הכי אבל מיגל ומיה שחקן אהוב: אלפונסו הררה, דרק, יוריי, כרסטיאן שחקנית אהובה: אנהי, מאייטה, דולסה וויקו.. שירים:|הדגשatu lado, aun hay algo de amor, que fue del amor, me voy, מחוץ לרבלה :):):) ובלי קשר לטלנבולות... כי אם כן שחקניי תשוקת הנצים נחשבים פה ושרה מלדונדו, חימנה ממישוו שומר.. שחקן אהוב:בן אפלק, אורלנדו בלום, בן אפלק שחקנית אהובה: שרה גלר, ג'ניפר לופז להקה: אין להקה אהובה אבל הייתי מאושפזת על ווסטלייף ושיין סרט אהוב:היום שאחריי מחר, וואי היו מלאאאאאא, מליון דולר בייבי. שיט רק קמתי לפני שעה הראש לא חושב לי אבל אני אוהבת סרטים משפט לחיים:תאהב את מי שאתה, ואל תנסה להיות אחרים כי בעצם לא היית רוצה להתחלף איתם .. ויש דברים שעדיףך לא להתחיל (כמו סגריות למשל...)

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifעוווווונה../images/Emo67.gif../images/Emo70.gif

שם פרטי: גל.. גיל:16 וחציייי =[ תחביבים: מחשב טלוויזיה בריכהה טיוליםם..קנייוותת תכונות טובות: אכפתית נדיבה חעחע..אמיצה חח ..עקשנית.. שזה טוב חיחי תכונות רעות:לא החלטתית בכלל.. קצת חסר לי ביטחון.. איזו דמות הכי אהוב עליכם ברבלדה: מיה
וג'ובאני..
איזה שחקן הכי אהוב עליכם:מרבלדה.. פון.. איזה שחקנית הכי אהובה עליכם:אנהי
איזה 4 שירים הכי אהובים עליכם של RBD:סלוומה..הסולו החדש של דולסה ששכחתי איך קוראים לו ועוד מללא .. מחוץ לרבלדה: שחקן אהוב:אהרון דיאז
וג'רמי סמפטר
המושלמים שליי..וסקעת חח שעכשיו הוא שחקן:p
שחקנית אהובה: אנהיי !! שרה מלדונדו..דולסה להקה אהובה: חיחי אין ממש.. פעם ממש ממש אהבתי את פייב. והם התפרקו
סרט אהוב:פיטר פןןןןןןןןןן
משפט לחיים:
"אל תאהב את מי שאתה משיג..תשיג את מי שאתה אוהב"

למעלה