שאלון...

moran129

New member
שאלון...

אז לבקשת MK respectהבאתי שאלון ארוך ארוך....מחקתי חלק מהשאלות שלא היו רלוונטיות, חזרו על עצמם או סתם עיצבנו..וגם כדי שלא יהיה ארוך מידי.... אז אם בא לכם- תענו! אחלה חיים! אם יענו יותר מ-5 אני גם יענה.... חחח אוהבת-מורן אה ואגב הסקר לקוח מפורום סקרים ושאלונים. 1.גיל? 2.אתה בטוח? 3.מה המצב? 4.תתאר את עצמך ב-4 מילים: 5.ב-3: 6.ב-2: 7.ב-1: 8.ב-0: 19.בן כמה היית רוצה להיות? 20.אתה עדיין בתיכון או שגמרת? 21.אם לא, אתה רוצה לגמור? 22.גם אתה מכור לפורום הזה כמוני? 23.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך? 24.איפה אתה גר? 25.איפה היית רוצה לגור? 26.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול? 28.מה המוטו שלך? 29.מה היית רוצה לשנות בעצמך? 30.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)? 32.אתה נפגע מהר? 34.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו? 35.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו? 36.תתאר את מקום החלומות שלך: 37.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים? 38.היית רוצה לחזור לכיתה א'? 39.החיים קשים? 40.למה? 55.איזה צבע אתה הכי אוהב? 57.מה התאריך היום? 59.מה מספר המזל שלך? 61.יש לך אייסיקיו? 62.אם כן, איזה מצב הוא עכשיו? 63.למה דווקא את המצב הזה? 66.להקה אהובה? 67.זמר אהוב? 68.שיר אהוב? 69.מוזיקה אהובה? 71.מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? 72.מה המילה האחרונה שאמרת? 73.על איזה ערוץ הטלוויזיה שלך עכשיו? 75.מהו המקום האחרון שהלכת אליו? 76.מה הדבר האחרון שקנית? 77.מהם הסמיילים (לא של תפוז) שאתה הכי אוהב? 78.מהם שלושת המילים האהובות עליך? 79.כמה כינויים היו לך מאז שניכנסת לתפוז? 97.איזה שיער יש לך? 98.איזה פלאפון יש לך? 99.אז כמעט סיימנו. מה אתה מעדיף: פורומים, בלוגים, או קומונות? 100.ושאלת השאלות------איך קוראים לך?

חניניתה

New member
עונההההה

גיל?15 וחצי 2.אתה בטוח? לא... 15 ו8 חודשים 3.מה המצב? סבבה 4.תתאר את עצמך ב-4 מילים:נווו אני ממש גרועה בדברים האלה 5.ב-3: 6.ב-2: 7.ב-1: 8.ב-0: 19.בן כמה היית רוצה להיות? תמיד רציתי להיות בגיל 16 לא יודעת למה אבל עכשיו שאני כל כך קרובה לגיל הזה הוא לא נראה לי מלהיב.. היתי רוצה להיות אחרי י"ב אבל לפני צבא 20.אתה עדיין בתיכון או שגמרת? תיכון 21.אם לא, אתה רוצה לגמור? ברוררררר 22.גם אתה מכור לפורום הזה כמוני? כןןן אני מכורה לפורום הזה ולפורום רבלדה 23.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך?
אני משתמשת הבם הכי הרבה 24.איפה אתה גר? חיפה 25.איפה היית רוצה לגור? אמממ ארגנטינה או מקסיקו או מיאמי 26.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול? ישראל, חיפה 28.מה המוטו שלך? 29.מה היית רוצה לשנות בעצמך? יש הרבה דברים 30.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)? שקרנים, צבועים, ערסים 32.אתה נפגע מהר?לא ממש 34.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר 35.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו? כן 36.תתאר את מקום החלומות שלך: ים, ים, ים וים!!!! 37.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים? עד לא מזמן היתי אומרת עם דולסה מריה (רוברטה מרבלדה) כי גם היא מושלמת!!! וגם היא חברה במציאות של אלפונסו (מיגל ברבלדה).. וזה חלום שלי להיות חברה שלו
38.היית רוצה לחזור לכיתה א'? כןןןן אבל אחר כך לעבור שוב את כל הכיתות!?!?!? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 39.החיים קשים? אמ לפעמים 40.למה? לא יודעת.. יש הרבה דבריםם בחיים שמקשים על החיים 55.איזה צבע אתה הכי אוהב? סגול, כחול, ורוד 57.מה התאריך היום? 1.10.05 59.מה מספר המזל שלך? אממ לא יועדת 61.יש לך אייסיקיו? כן אבל כבר כמעט שנה אני לא נכנסתי אליו 62.אם כן, איזה מצב הוא עכשיו? לא יודעת 63.למה דווקא את המצב הזה? 66.להקה אהובה? rbd (הלהקה של רבדלה) 67.זמר אהוב? בנחמין רוחאס, אלפונסו הררה, הראל סקעת, שי גבסו 68.שיר אהוב? באה אליכם של מירי מסיקה ונובמבר של מירי מסיקה 69.מוזיקה אהובה? ספרדית, ישראלית 71.מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? עם חברה שלי 72.מה המילה האחרונה שאמרת? שאמרתי לחברה שלי?? "איזה חמוד הוא ביישן!!" 73.על איזה ערוץ הטלוויזיה שלך עכשיו? ויוה ברור!! 75.מהו המקום האחרון שהלכת אליו? חדר כושר 76.מה הדבר האחרון שקנית? אני לא זוכרת 77.מהם הסמיילים (לא של תפוז) שאתה הכי אוהב? אני אוהבת את של תפוז!! חח 78.מהם שלושת המילים האהובות עליך? סבבה, 79.כמה כינויים היו לך מאז שניכנסת לתפוז? רק הכינוי הזה.. לא החלפתי 97.איזה שיער יש לך? חום 98.איזה פלאפון יש לך? SK5000 99.אז כמעט סיימנו. מה אתה מעדיף: פורומים, בלוגים, או קומונות?פורוםמיםםם עד לא מזמן אם היתם שואלים אותי אז היתי אומרת קומונות אבל עכשיו חזרתי לאהוב פורומים יותר 100.ושאלת השאלות------איך קוראים לך?חן

למעלה