שאלון

שאלון

קצת מתקרצץ אבל מילא 1. איך עבר היום הראשון? 2.איך המערכת? 3.יש חבר/ה? 4.הייתם יוצאים עם מישהו שגדול מכם? 5.עם מישהו שקטן מכם? 6.עם מישהו שנמוך מכם? 7.עם מישהו ממש מכוער? 9.מה הדבר הכי דבילי שרבתם עליו עם חבר/ה? 10.כמה זמן לא דיברתם? 11.חשבתם איך לקרוא לילדים שיהיו לכם בעתיד? 12.איך? 13.מה הכי אתם רוצים בן א בת? 14.מתי נראה לכם שתתחתנו? סוף!

עונה../images/Emo3.gif

1. איך עבר היום הראשון? בסבבה....הכיתה די מעפנה אבל חוצמזה הכל בסדר 2.איך המערכת? עדיין לא הביאו לנו
3.יש חבר/ה? לא
4.הייתם יוצאים עם מישהו שגדול מכם? גם ככה כל הבנים אצלי בכיתה יותר גדולים ממני... {חוץ מאחד שאין סיכוי שאני יוצאת איתו} 5.עם מישהו שקטן מכם? תלוי כמה הוא ילדותי... 6.עם מישהו שנמוך מכם? אם הוא יהיה יותר נמוך ממני זה לא יהיה טוב...אני לא שיא הגובה
7.עם מישהו ממש מכוער? אממ...אני צריכה לחשוב על זה 9.מה הדבר הכי דבילי שרבתם עליו עם חבר/ה? על תרגיל בחשבון
10.כמה זמן לא דיברתם? אולי שבוע, אם לא פחות. 11.חשבתם איך לקרוא לילדים שיהיו לכם בעתיד? חחח מה הקשר?! לא חשוב....עדיין לא 12.איך? אמרתי שעדיין לא
13.מה הכי אתם רוצים בן א בת? בן 14.מתי נראה לכם שתתחתנו? לא יודעת....אולי בגיל 20-21....

../images/Emo110.gif

1.איך עבר היום הראשון? היה כיףףף
2.איך המערכת? טובה.. יש פחות שעות משנה שעברה.. אבל עדיין הרבה
3.יש חבר/ה? לא 4.הייתם יוצאים עם מישהו שגדול מכם? בכמה גדול?
5.עם מישהו שקטן מכם? לע נראלי.. 6.עם מישהו שנמוך מכם? לוידעת.. לא כ"כ קשור לגובה
7.עם מישהו ממש מכוער? לוידעת 9.מה הדבר הכי דבילי שרבתם עליו עם חבר/ה? יש המון 10.כמה זמן לא דיברתם? לוידעת 11.חשבתם איך לקרוא לילדים שיהיו לכם בעתיד? לא
12.איך? ^ 13.מה הכי אתם רוצים בן א בת? לוידעת
גם וגם
14.מתי נראה לכם שתתחתנו? אינלי שמץ

עונה

1. איך עבר היום הראשון? זין 2.איך המערכת? בסדר 3.יש חבר/ה? היה עד לפני כמה ימים 4.הייתם יוצאים עם מישהו שגדול מכם? בטח למה לא 5.עם מישהו שקטן מכם? לא 6.עם מישהו שנמוך מכם? לא משנה לי 7.עם מישהו ממש מכוער? אממ תלוי מה האופי שלו 9.מה הדבר הכי דבילי שרבתם עליו עם חבר/ה? לאדעת 10.כמה זמן לא דיברתם? לאדעת 11.חשבתם איך לקרוא לילדים שיהיו לכם בעתיד? לא 12.איך? 13.מה הכי אתם רוצים בן א בת? שניהם 14.מתי נראה לכם שתתחתנו? אחרי שאסיים ליומדים ושיהיה לי מקצוע וכמובן אחרי שאמצא מישהו

^^

1.איך עבר היום הראשון? נחמד. 2.איך המערכת? אין הרבה שעות, איזה כיף :} 3.יש חבר/ה? לא רוצה חבר =/ 4.הייתם יוצאים עם מישהו שגדול מכם? תלוי בכמה גדול. עד שנתיים- כן. 5.עם מישהו שקטן מכם? אם אני אוהבת אותו- אז כן 6.עם מישהו שנמוך מכם? כנ"ל 7.עם מישהו ממש מכוער? כנ"ל 9.מה הדבר הכי דבילי שרבתם עליו עם חבר/ה? לא זכור לי כזה 10.כמה זמן לא דיברתם? P: 11.חשבתם איך לקרוא לילדים שיהיו לכם בעתיד? כן. Yuki. סתם אמ, לא יודעת, אבל יוקי זה באמת שם יפה X: 12.איך? אמרתי כבר ^^ אין צורך לחזור, נהון? 13.מה הכי אתם רוצים בן א בת? בת P: 14.מתי נראה לכם שתתחתנו? 25+

לטס נענה..

1. איך עבר היום הראשון?אממ...בסדר+ 2.איך המערכת?אממ..בסדר- 3.יש חבר/ה?-- 4.הייתם יוצאים עם מישהו שגדול מכם?כן 5.עם מישהו שקטן מכם?אממ........רק בשנה.. 6.עם מישהו שנמוך מכם?כן 7.עם מישהו ממש מכוער?תלוי עד כמה....כלומר אני ירגיש קצת לא נוח אבל אני יילחם בזה 9.מה הדבר הכי דבילי שרבתם עליו עם חבר/ה?הרבה... 10.כמה זמן לא דיברתם?אממ..חודשיים 11.חשבתם איך לקרוא לילדים שיהיו לכם בעתיד? 12.איך?אור ועידן חח עכשיו אני חושבת שזה שמות מכוערים 13.מה הכי אתם רוצים בן א בת?חוש הומור 14.מתי נראה לכם שתתחתנו?בעוד 10 שנים ,גוד צהריים כולם!

OoמיכלoO

New member
תשובות

קצת מתקרצץ אבל מילא 1. איך עבר היום הראשון? לא היה... חחח 2.איך המערכת?כנ"ל 3.יש חבר/ה?לא לא 4.הייתם יוצאים עם מישהו שגדול מכם?כן אבל לא בהרבה 5.עם מישהו שקטן מכם?כנ"ל... עד שנה מקסימום 6.עם מישהו שנמוך מכם? כן למה לא 7.עם מישהו ממש מכוער?אני בעצמי ממש מכוערת 9.מה הדבר הכי דבילי שרבתם עליו עם חבר/ה? לא זוכרת 10.כמה זמן לא דיברתם?אין אצלי כזה דבר... מקסימום יומיים 11.חשבתם איך לקרוא לילדים שיהיו לכם בעתיד? בערך 12.איך?ליה 13.מה הכי אתם רוצים בן א בת? בתת 14.מתי נראה לכם שתתחתנו?מאיפה לי? נקווה שלפני 30 אם בכלל סוף!

B A W

New member
עונה...

1. איך עבר היום הראשון? הכייי מצחיק שיש! 2.איך המערכת? אממממ הלחיצו אותנו רצח, ומסתבר שהיא לא כזאת עמוסה...! 3.יש חבר/ה? לא...
4.הייתם יוצאים עם מישהו שגדול מכם? כן...(אם הוא רק היה בארץ...עזבו) 5.עם מישהו שקטן מכם? אמממ כן.... 6.עם מישהו שנמוך מכם? כן... 7.עם מישהו ממש מכוער? אמממ אני לא רואה אנשים כמכוערים בד"כ, אז נראה לי שכן... 9.מה הדבר הכי דבילי שרבתם עליו עם חבר/ה? אמממממ חחח לא זוכת מתי רבתי עם אחת, ואם רבתי זה לא היה דבילי... 10.כמה זמן לא דיברתם? - 11.חשבתם איך לקרוא לילדים שיהיו לכם בעתיד? חחח יש שמות שאני אוהבת, אבל אמרו שאסור לקבוע שמות מראש אז... 12.איך? יהלי (לבת) ויובל (לבן) 13.מה הכי אתם רוצים בן א בת? גם וגם! 14.מתי נראה לכם שתתחתנו? אמממ לא יודעת...קודם יהיה לי חבר, אח"כ נדבר!

Didosh1

New member
עונה

1. איך עבר היום הראשון? ארוךךךך 2.איך המערכת?כל השבוע טוב..ורק יום שישי 6 שעות
3.יש חבר/ה?לא 4.הייתם יוצאים עם מישהו שגדול מכם?כן 5.עם מישהו שקטן מכם?כן 6.עם מישהו שנמוך מכם?כן 7.עם מישהו ממש מכוער?אממ..אולי=\ 9.מה הדבר הכי דבילי שרבתם עליו עם חבר/ה? יש הרבה תאמינו לי! 10.כמה זמן לא דיברתם?2 דקות 11.חשבתם איך לקרוא לילדים שיהיו לכם בעתיד?כן 12.איך?גל ואריאל 13.מה הכי אתם רוצים בן א בת?בן ובת=] 14.מתי נראה לכם שתתחתנו?מי יודע..

PennyLaneM

New member
...

1. איך עבר היום הראשון? סבבה. 2.איך המערכת? איכסה. 3.יש חבר/ה? כן. 4.הייתם יוצאים עם מישהו שגדול מכם? כן. 5.עם מישהו שקטן מכם? לא. 6.עם מישהו שנמוך מכם? כן. 7.עם מישהו ממש מכוער? אולי. 9.מה הדבר הכי דבילי שרבתם עליו עם חבר/ה? אנערף. 10.כמה זמן לא דיברתם? הרבה. 11.חשבתם איך לקרוא לילדים שיהיו לכם בעתיד? כן. 12.איך? לילאן,קים,טום.. 13.מה הכי אתם רוצים בן א בת? שניהם בכיף. 14.מתי נראה לכם שתתחתנו? 21.

Spiritfall

New member
נו, טוב.

. איך עבר היום הראשון? נחמד .איך המערכת? מבולגנת .יש חבר/ה? לא .הייתם יוצאים עם מישהו שגדול מכם? כן .עם מישהו שקטן מכם? כן .עם מישהו שנמוך מכם? אני חושבת שכן, אבל זה היה מפריע .עם מישהו ממש מכוער? כן .מה הדבר הכי דבילי שרבתם עליו עם חבר/ה? לא זוכרת .כמה זמן לא דיברתם? לא זוכרת .חשבתם איך לקרוא לילדים שיהיו לכם בעתיד? לפעמים .איך? תומר .מה הכי אתם רוצים בן א בת? בלע, לא יודעת .מתי נראה לכם שתתחתנו? אני בטוחה שאני אמות עוד חודש, מי חושב על חתונה?

תשובה

1-עבר אחלה 2-מבאסת 3-יש 4-תלוי בהפרש ועד כמה הוא גדול 5-לא ניראה לי.. אבל תלוי 6-זה יהיה קשה למצוא אחד כזה כי אני כבר נמוכה.. אבל בגדול כן, 7-היופי לא חשוב לי!!! יופי אפשר לשנות.. 9-אני ממש לא זוכרת 10-אין לי מושג 11-לא 12-עוד לא חשבתי 13-גם בנים וגם בנות 14-אני עוד לא יודעת

..

1. איך עבר היום הראשון?משעמם וחם 2.איך המערכת?בסדר 3.יש חבר/ה?כן 4.הייתם יוצאים עם מישהו שגדול מכם?כן 5.עם מישהו שקטן מכם?כן 6.עם מישהו שנמוך מכם?כן 7.עם מישהו ממש מכוער?תלוי עד כמה 9.מה הדבר הכי דבילי שרבתם עליו עם חבר/ה?לא זוכרת 10.כמה זמן לא דיברתם?....... 11.חשבתם איך לקרוא לילדים שיהיו לכם בעתיד?לפעמים 12.איך?..... 13.מה הכי אתם רוצים בן א בת?בן 14.מתי נראה לכם שתתחתנו?לא יודעת

Thade

New member
../images/Emo13.gif

1. איך עבר היום הראשון? חרא,כרגיל. 2.איך המערכת? כנ''ל. 3.יש חבר/ה? לא. 4.הייתם יוצאים עם מישהו שגדול מכם? כן. 5.עם מישהו שקטן מכם? לא. 6.עם מישהו שנמוך מכם? לא. 7.עם מישהו ממש מכוער? לא. 9.מה הדבר הכי דבילי שרבתם עליו עם חבר/ה? לא היה לי חבר אף פעם. 10.כמה זמן לא דיברתם? כנ''ל. 11.חשבתם איך לקרוא לילדים שיהיו לכם בעתיד? כן. 12.איך? לא עניינכם. 13.מה הכי אתם רוצים בן א בת? שניהם. 14.מתי נראה לכם שתתחתנו? כמה שיותר מוקדם,יותר טוב.

../images/Emo39.gif עונה

1. איך עבר היום הראשון? סבבה 2.איך המערכת? לא ידועה 3.יש חבר/ה? לא 4.הייתם יוצאים עם מישהו שגדול מכם? תלוי 5.עם מישהו שקטן מכם? לא 6.עם מישהו שנמוך מכם? לא יודעת 7.עם מישהו ממש מכוער? אולי 9.מה הדבר הכי דבילי שרבתם עליו עם חבר/ה? לא יודעת 10.כמה זמן לא דיברתם? כנ"ל 11.חשבתם איך לקרוא לילדים שיהיו לכם בעתיד? לא 12.איך? --- 13.מה הכי אתם רוצים בן א בת? גם וגם 14.מתי נראה לכם שתתחתנו? אין לי מושג

PUZMAK J

New member
תשובות

קצת מתקרצץ אבל מילא 1. איך עבר היום הראשון? בסדר 2.איך המערכת? לא עמוסה מדי... 3.יש חבר/ה? היתה עד אתמול... 4.הייתם יוצאים עם מישהו שגדול מכם? כן ועשיתי את זה 5.עם מישהו שקטן מכם? כן ועשיתי את זה 6.עם מישהו שנמוך מכם? כן ועשיתי את זה 7.עם מישהו ממש מכוער?אמ... אולי... 9.מה הדבר הכי דבילי שרבתם עליו עם חבר/ה? על המלה "כיף" 10.כמה זמן לא דיברתם? יומיים... 11.חשבתם איך לקרוא לילדים שיהיו לכם בעתיד? שחר ואורן 12.איך?שחר או אורן 13.מה הכי אתם רוצים בן א בת? שניהם... 14.מתי נראה לכם שתתחתנו? אני מקווה שעד 27...

Brownie s

New member
עונה..

1. איך עבר היום הראשון?סבבה 2.איך המערכת?ארג יותר מדיי מתמטיקה 3.יש חבר/ה?לא 4.הייתם יוצאים עם מישהו שגדול מכם?אממ.. כן 5.עם מישהו שקטן מכם?לא 6.עם מישהו שנמוך מכם?אולי 7.עם מישהו ממש מכוער?לא חושבת... 9.מה הדבר הכי דבילי שרבתם עליו עם חבר/ה?חח לא יודעת.. אבל בטוח שיש איזה שטות. 10.כמה זמן לא דיברתם? מקסימום ז"א? מלאאא 11.חשבתם איך לקרוא לילדים שיהיו לכם בעתיד?כן... 12.איך?כל מיני.. חופית למשל 13.מה הכי אתם רוצים בן א בת?לא אכפת לי, אבל בת.
14.מתי נראה לכם שתתחתנו? אני לא יודעת.. כאילו ממש אין לי מושג...

יyלושקי

New member
עונה..

1. איך עבר היום הראשון? חביב :] 2.איך המערכת? חרא 3.יש חבר/ה? לא 4.הייתם יוצאים עם מישהו שגדול מכם? ברור 5.עם מישהו שקטן מכם? לא.. 6.עם מישהו שנמוך מכם? לאא.. 7.עם מישהו ממש מכוער? לא.. 9.מה הדבר הכי דבילי שרבתם עליו עם חבר/ה? טחח... על הרבה דברים ממש ממש ממש דביליים 10.כמה זמן לא דיברתם? שעה או משו? 11.חשבתם איך לקרוא לילדים שיהיו לכם בעתיד? אמממ...... לא P: 12.איך? 13.מה הכי אתם רוצים בן א בת? תאומים 14.מתי נראה לכם שתתחתנו? 20+

אני אני אני

1. איך עבר היום הראשון? מגניב, רק חבל שרכז המשעמת בן זונה. 2.איך המערכת? עמוסה מידיי בשבילי. 3.יש חבר/ה? לא הייתי קוראת לזה חבר, הייתי קוראת לזה קשר לא מחייב
4.הייתם יוצאים עם מישהו שגדול מכם? רק עם מישהו שגדול ממני.
5.עם מישהו שקטן מכם? לאלא 6.עם מישהו שנמוך מכם?אממ, כן אין לי בעיה בעיקרון, אבל הוא צריך להיות איש טוב וזה.. 7.עם מישהו ממש מכוער? חח תלוי מה האופי שלו, ככה סתם לא. 9.מה הדבר הכי דבילי שרבתם עליו עם חבר/ה? על זה שאני מתלהבת משירים ומפרסמת אותם בבלוג שלי וזה לא נכון והוא כעס עליי וזה מאד שיעשע אותי lol
10.כמה זמן לא דיברתם? חודש 11.חשבתם איך לקרוא לילדים שיהיו לכם בעתיד? כה, מאי לבת נראה לי. 12.איך? מאי, אמרתי למעלה. 13.מה הכי אתם רוצים בן א בת? בת. 14.מתי נראה לכם שתתחתנו? לא נראה לי שאתחתן, אם יהיו לי ילדים זה יהיה בלי חתונה

Summer moved on

New member
יאללה

1. איך עבר היום הראשון? בכיף. היה נחמד. 2.איך המערכת? עמוסה. אבל נתגבר. 3.יש חבר/ה? לא 4.הייתם יוצאים עם מישהו שגדול מכם? בטח 5.עם מישהו שקטן מכם? אממ תלוי כמה קטן. 6.עם מישהו שנמוך מכם? אעעע. אני בעצמי נמוכה. אז מישהו עוד יותר מנוך? לא נראה לי. 7.עם מישהו ממש מכוער? תלוי. 9.מה הדבר הכי דבילי שרבתם עליו עם חבר/ה? מקום ישיבה בכיתה. תתפלאו כמו תינוקות אפשר להיות. [וזו לא הייתה אשמתי!
] 10.כמה זמן לא דיברתם? יום וחצי בערך=/ 11.חשבתם איך לקרוא לילדים שיהיו לכם בעתיד? כן! 12.איך? לבנים- נמרוד ואיתמר או יהנותן. ולבנות- גלי, או גאיה. 13.מה הכי אתם רוצים בן א בת? גם וגם 14.מתי נראה לכם שתתחתנו? לא יודעת.

למעלה