שאלון...

שאלון...

סתם כי נהיה כאן שקט ומשעמם בטירוף... לא אני כתבתי
אבל הוא חמודי... תענו
אוהב/ת או שונא/ת? 1.חופשים ארוכים: 2.פרסומות: 3.חטיפים: 4.ספורט: 5.עולם הזוהר: 6.אירועים משפחתיים: 7.לטוס לחו"ל: 8.בשר: 9.שיעורי חברה בבי"ס: 10.לקרוא: 11.שאלונים ארוכים במיוחד: 12.שאלונים קצרים במיוחד: 13.חיות מחמד: 14.יום שבת: 15.בגדים קצרים: -זה או זה? 16.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או יעל בר זוהר? 17.סנוקר או באוולינג? 18.ליבוש צנוע או נועז? 19.להיות גבוה או בינוני בגובה? 20.להקת אתניקס או תיסלאם? 21.להיות צנוע או גאוותן? 22.שקט או רעש? 23.בוקר או צהריים? 24.בורגראנ'ץ או שניצל איילה? 25.יותר סקסי אצל בנות-חזה שופע או רגליים חטובות וחלקות? 26.חומוס צבר או חומוס שמיר? 27.שכל טוב או כסף רב? 28.ימיי הולדת או חתונות? 29.מוזיקה ישראלית-ישנה או חדשה? 30.בית ספר-הכיתות הנמוכות או הגבוהות? -דברים אהובים: 31.משחק(מחשב,ספורט,חשיבה,וכ"ו): 32.טעם(חריף/מתוק/חמוץ/מלוח/מר): 33.סוג אנשים: 34.תכונת אופי: 35.איבר בפנים שלך: 36.מנחה תוכנית בטלוויזיה: 37:מנחה תוכנית ברדיו: 38.ספורטאי/ת: 39.מפורסם/ת: 40.טעם גלידה: 41.חופשה: 42.מאכל(סליחה על האי מקוריות כאן): 43.משקה: 44.חודש בשנה: -מה היית עושה אם... 45.היית מקבל/ת עכשיו מיליארד דולר? 46.היו לך כוחות על-טבעיים/על-אנושיים? 47.היו מציעים לך קריירה גדולה בחו"ל? 48.היית סובל/ת מדיכאון כרוני? 49.כל הכיתה שלך,יחד עם המורה,היו מארגנים קונספירציה נגדך? 50.היו מאפשרים לך לבחור 3 משאלות? זהו, בתקווה שזה יחייה כאן קצת את העניינים...
[סיוון, אל תגידי שאני לא דואגת לך...
]

טוב, אני גם אענה...

אוהב/ת או שונא/ת? 1.חופשים ארוכים: אוהבת מאוד... [התחיל לי היום אחד כזה של חודשיים
] 2.פרסומות: שונאת 3.חטיפים: שונאת את הרוב... [לא מסתדרת עם מלוח...] 4.ספורט: שונאת לצערי... 5.עולם הזוהר: לא בשבילי... 6.אירועים משפחתיים: שונאת. הם בד"כ עושים לי עצוב מסיבה לא ידועה.. 7.לטוס לחו"ל: אוהבת אבל תלוי לאן... 8.בשר: שונאת. אני צמחונית... 9.שיעורי חברה בבי"ס: וואו, לא היו לי כאלה כבר המון זמן אבל אני חושבת שאהבתי... 10.לקרוא: אוהבת.. התחלתי היום את "עקדת תמר" של נעמי רגן 11.שאלונים ארוכים במיוחד: אוהבת...
12.שאלונים קצרים במיוחד: כנ"ל 13.חיות מחמד: אוהבת. מאוד. במיוחד את בילי שלי
14.יום שבת: אוהבת... 15.בגדים קצרים: תגדירו קצרים...
-זה או זה? 16.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או יעל בר זוהר? מיכל אמדורסקי 17.סנוקר או באוולינג? סנוקר 18.לבוש צנוע או נועז? תלוי מתי, לאן ועם מי בעיקר...
19.להיות גבוה או בינוני בגובה? הלוואי והייתה לי את הבחירה הזו... 20.להקת אתניקס או תיסלאם? תיסלאם
21.להיות צנוע או גאוותן? צנוע 22.שקט או רעש? שקט
"בנקודה שמתחיל בה יופי, את שקט..." 23.בוקר או צהריים? בוקר... 24.בורגראנ'ץ או שניצל איילה? לא זה ולא זה... 25.יותר סקסי אצל בנות-חזה שופע או רגליים חטובות וחלקות? חזה שופע 26.חומוס צבר או חומוס שמיר? חומוס זה חומוס... לא יודעת, אף פעם לא הקדשתי לזה מחשבה... 27.שכל טוב או כסף רב? שכל טוב. בד"כ אם הוא מספיק טוב הוא גם יכול להביא כסף רב... חחח
28.ימיי הולדת או חתונות? ימי הולדת
29.מוזיקה ישראלית-ישנה או חדשה? מוסיקה ישראלית. נקודה. ישן, חדש ומה שביניהם...
30.בית ספר-הכיתות הנמוכות או הגבוהות? נמוכות... שם, לפחות בתקופתי עוד הייתה תמימות... -דברים אהובים: 31.משחק(מחשב,ספורט,חשיבה,וכ"ו): משחקי חשיבה זה כיף... 32.טעם(חריף/מתוק/חמוץ/מלוח/מר): מתוק
33.סוג אנשים: מה זאת אומרת
כל אחד שאני אתחבר איתו נראה לי...
34.תכונת אופי: אממ צניעות ויושר 35.איבר בפנים שלך: עיניים 36.מנחה תוכנית בטלוויזיה: אין לי מישהו מועדף... 37:מנחה תוכנית ברדיו: גם כאן אין לי... 38.ספורטאי/ת: חחח גם כאן...
39.מפורסם/ת: מאיר ואביתר נחשבים מפורסמים
אם כן אז ברור שהם...
40.טעם גלידה: בננה ווניל 41.חופשה: סוג אהוב
אממ לשבת במלון ולא לעשות כלום... ו..פעם ביום לצאת לראות דברים ובעיקר לקנות אותם... 42.מאכל(סליחה על האי מקוריות כאן): לא סולחת! חחח איטלקי. 43.משקה: סמירנוף אייס, בירה ברבר ו... יש עוד המון... אני מסתדרת בעיקר עם המתוקים... 44.חודש בשנה: ינואר [מומולדת
] -מה היית עושה אם... 45.היית מקבל/ת עכשיו מיליארד דולר? אומרת תודה
אהה ומכסה את המינוס... 46.היו לך כוחות על-טבעיים/על-אנושיים? עושה בהם שימוש לטובה ועוזרת לאנשים ולעצמי... 47.היו מציעים לך קריירה גדולה בחו"ל? הייתי אומרת יפה תודה ומסרבת כי אין כמו בארץ... 48.היית סובל/ת מדיכאון כרוני? מגדילה את המינוס בבנק והולכת לפסיכולוג/ פסיכיאטר טוב... 49.כל הכיתה שלך,יחד עם המורה,היו מארגנים קונספירציה נגדך? אממ... עוברת כיתה. 50.היו מאפשרים לך לבחור 3 משאלות? הייתי מגשימה שלוש חלומות... לילה טוב לכם...

עונה ../images/Emo9.gif

אוהב/ת או שונא/ת? 1.חופשים ארוכים:
2.פרסומות:
3.חטיפים:
4.ספורט:
5.עולם הזוהר:
6.אירועים משפחתיים:
7.לטוס לחו"ל:
8.בשר:
אני טבעונית. 9.שיעורי חברה בבי"ס:
10.לקרוא:
11.שאלונים ארוכים במיוחד:
12.שאלונים קצרים במיוחד:
13.חיות מחמד:
14.יום שבת:
15.בגדים קצרים:
-זה או זה? 16.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או יעל בר זוהר? לא יודעת, יעל... 17.סנוקר או באוולינג? באולינג, אבל אני גרועה בשניהם. 18.ליבוש צנוע או נועז? באמצע. 19.להיות גבוה או בינוני בגובה? בינוני. 20.להקת אתניקס או תיסלאם? לא יודעת... 21.להיות צנוע או גאוותן? צנוע. 22.שקט או רעש? שקט. 23.בוקר או צהריים? בוקר. 24.בורגראנ'ץ או שניצל איילה?
25.יותר סקסי אצל בנות-חזה שופע או רגליים חטובות וחלקות? רגליים. 26.חומוס צבר או חומוס שמיר? מה זה חומוס שמיר? 27.שכל טוב או כסף רב? שכל טוב. 28.ימיי הולדת או חתונות? ימי הולדת, אבל אני לא אוהבת את שניהם. 29.מוזיקה ישראלית-ישנה או חדשה? אמ...חדשה. 30.בית ספר-הכיתות הנמוכות או הגבוהות? נמוכות. -דברים אהובים: 31.משחק(מחשב,ספורט,חשיבה,וכ"ו): טאקי
. 32.טעם(חריף/מתוק/חמוץ/מלוח/מר): מתוק ומלוח. 33.סוג אנשים: נחמדים? לא הבנתי... 34.תכונת אופי: אכפתיות, חוש הומור... 35.איבר בפנים שלך: פה. 36.מנחה תוכנית בטלוויזיה: רן לוי (ככה קוראים לו, נכון?). 37:מנחה תוכנית ברדיו: טל משהו..אני גרועה בשמות
. 38.ספורטאי/ת: מה? 39.מפורסם/ת: לא יודעת... 40.טעם גלידה: וניל
. 41.חופשה: ... 42.מאכל(סליחה על האי מקוריות כאן): שוקולד. 43.משקה: קולה. 44.חודש בשנה: דצמבר. -מה היית עושה אם... 45.היית מקבל/ת עכשיו מיליארד דולר? עוברת לאנגליה ולומדת באוקספורד
46.היו לך כוחות על-טבעיים/על-אנושיים? מצילה את העולם, ברור... 47.היו מציעים לך קריירה גדולה בחו"ל? מסכימה. 48.היית סובל/ת מדיכאון כרוני? נקסט קווסטיין פליז. 49.כל הכיתה שלך,יחד עם המורה,היו מארגנים קונספירציה נגדך? חח...מה? 50.היו מאפשרים לך לבחור 3 משאלות? מבקשת להיות מאושרת
.

כן...

היה לי חצי שנה בחתימה "טבעונות מצילה חיים" ורק עכשיו הבנת את זה?! וזאת לא אני שבכל מקום, זאת את.

OniOn Of a dOwn

New member
../images/Emo98.gif

אוהב/ת או שונא/ת? 1.חופשים ארוכים: כן, איף, לאן נעלם החופש?
2.פרסומות: מממ לא 3.חטיפים:
4.ספורט: לא 5.עולם הזוהר: אהה? 6.אירועים משפחתיים: את האוכל אני אוהב
7.לטוס לחו"ל: כן.. 8.בשר:
9.שיעורי חברה בבי"ס: קוראים לזה חינוך
וקשה לאהוב את זה עם המחנכת שלי. 10.לקרוא: כן 11.שאלונים ארוכים במיוחד: לא 12.שאלונים קצרים במיוחד: כן 13.חיות מחמד: כן 14.יום שבת: כן 15.בגדים קצרים: כן -זה או זה? 16.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או יעל בר זוהר? ממ ליבז יש יותר מדי מצח אבל שיהיה יבז 17.סנוקר או באוולינג? באולינג, להחליק על המשטח זה משובח
18.ליבוש צנוע או נועז? מה שבא 19.להיות גבוה או בינוני בגובה? זה בחירה?
20.להקת אתניקס או תיסלאם? תיסלם 21.להיות צנוע או גאוותן? צנוע 22.שקט או רעש? שקט 23.בוקר או צהריים? בוקר 24.בורגראנ'ץ או שניצל איילה? אמונה
25.יותר סקסי אצל בנות-חזה שופע או רגליים חטובות וחלקות?
26.חומוס צבר או חומוס שמיר? חומום אחלה! 27.שכל טוב או כסף רב? גם וגם
28.ימיי הולדת או חתונות? חתונות
29.מוזיקה ישראלית-ישנה או חדשה? חדשה בעיקר 30.בית ספר-הכיתות הנמוכות או הגבוהות? גבוהות, לפחות יש תחושה של סוף -דברים אהובים: 31.משחק(מחשב,ספורט,חשיבה,וכ"ו): תאקי
32.טעם(חריף/מתוק/חמוץ/מלוח/מר): לויודע 33.סוג אנשים:
34.תכונת אופי: 35.איבר בפנים שלך: תנוך ימין. 36.מנחה תוכנית בטלוויזיה: 37:מנחה תוכנית ברדיו: 38.ספורטאי/ת: 39.מפורסם/ת: 40.טעם גלידה: פיסטוק
41.חופשה: ? 42.מאכל(סליחה על האי מקוריות כאן): קובה
43.משקה: מממ לויודע 44.חודש בשנה: אוגוסט. נגמר
-מה היית עושה אם... 45.היית מקבל/ת עכשיו מיליארד דולר? ישן. 46.היו לך כוחות על-טבעיים/על-אנושיים? אפצ'י? 47.היו מציעים לך קריירה גדולה בחו"ל? אבל אבל... לויודע 48.היית סובל/ת מדיכאון כרוני? הייתי מדוכא? כנראה שהיו לי כדורים וכנראה שהייתי שוכח לקחת אותם כי ככה זה בדכ 49.כל הכיתה שלך,יחד עם המורה,היו מארגנים קונספירציה נגדך? מתפטר
50.היו מאפשרים לך לבחור 3 משאלות? הייתי בוחר 3 משאלות
בעצם 2 ולשחרר את הג'יני
מישו אמר אלאדין
לילה משובחחחחח

ח ל ו ן

New member
../images/Emo24.gif

אל תשנאי אותי, נהרס לי המסנג'ר... אוהב/ת או שונא/ת? 1.חופשים ארוכים:
2.פרסומות:
3.חטיפים:
4.ספורט:
5.עולם הזוהר:
6.אירועים משפחתיים:
7.לטוס לחו"ל:
!! 8.בשר:
9.שיעורי חברה בבי"ס:אין לנו... 10.לקרוא:
11.שאלונים ארוכים במיוחד:נהה 12.שאלונים קצרים במיוחד:בעע 13.חיות מחמד:
14.יום שבת:
15.בגדים קצרים:
-זה או זה? 16.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או יעל בר זוהר?יב"ז, אבל גם לא ממש 17.סנוקר או באוולינג?באולינג 18.ליבוש צנוע או נועז?צנוע 19.להיות גבוה או בינוני בגובה?בינוני 20.להקת אתניקס או תיסלאם?אתניקס!@ 21.להיות צנוע או גאוותן?נו די 22.שקט או רעש?רעש 23.בוקר או צהריים?צהריים 24.בורגראנ'ץ או שניצל איילה?בורגר 25.יותר סקסי אצל בנות-חזה שופע או רגליים חטובות וחלקות?די נו 26.חומוס צבר או חומוס שמיר?צבר 27.שכל טוב או כסף רב?שכל 28.ימיי הולדת או חתונות?ימי הולדת, אני שונא חתונות 29.מוזיקה ישראלית-ישנה או חדשה?גם וגם
30.בית ספר-הכיתות הנמוכות או הגבוהות?גבוהות! שמינית
-דברים אהובים: 31.משחק(מחשב,ספורט,חשיבה,וכ"ו):כדורעף, טניס 32.טעם(חריף/מתוק/חמוץ/מלוח/מר):מתוק 33.סוג אנשים:אמיתיים 34.תכונת אופי:כנות 35.איבר בפנים שלך:שפתיים 36.מנחה תוכנית בטלוויזיה:לוידע 37:מנחה תוכנית ברדיו:פחח 38.ספורטאי/ת:לוידע 39.מפורסם/ת:לוידע 40.טעם גלידה:משו שוקולדי
41.חופשה:לוידע 42.מאכל(סליחה על האי מקוריות כאן):עכשיו בא לי רק קפה 43.משקה:קפה 44.חודש בשנה:די נוו -מה היית עושה אם... 45.היית מקבל/ת עכשיו מיליארד דולר?אומר: "וואו, קיבלתי עכשיו מליון דולר!" 46.היו לך כוחות על-טבעיים/על-אנושייםאומר: "וואו, יש לי כוחות על טבעיים!" 47.היו מציעים לך קריירה גדולה בחו"ל?לא ולא 48.היית סובל/ת מדיכאון כרוני?"כדור אחד קצר בשקט..." חח סתם לא יודע 49.כל הכיתה שלך,יחד עם המורה,היו מארגנים קונספירציה נגדך?נהה מלחמה 50.היו מאפשרים לך לבחור 3 משאלות?הייתי שמח

just almog

New member
עונה.

אוהב/ת או שונא/ת? 1.חופשים ארוכים:מעדיפה שיהיו יותר של שבוע מאשר חודשיים. 2.פרסומות:כן לפעמים. 3.חטיפים:כןןן. 4.ספורט:לא \: 5.עולם הזוהר:מחבבת. 6.אירועים משפחתיים:רוב הפעמים כן. 7.לטוס לחו"ל:לא טסתי אבל אני בטח אוהב 8.בשר:כן. 9.שיעורי חברה בבי"ס:כן. 10.לקרוא:כן 11.שאלונים ארוכים במיוחד:כן 12.שאלונים קצרים במיוחד:לא ממש 13.חיות מחמד:כן 14.יום שבת:לא. 15.בגדים קצרים:לא ממש,בערך.. -זה או זה? 16.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או יעל בר זוהר?מיכלי. 17.סנוקר או באוולינג?באולינג. 18.ליבוש צנוע או נועז?בינוני כזה. 19.להיות גבוה או בינוני בגובה?גבוה. 20.להקת אתניקס או תיסלאם?הממ נראלי תיסלם. 21.להיות צנוע או גאוותן?צנוע. 22.שקט או רעש?באמצע. 23.בוקר או צהריים?ערב. 24.בורגראנ'ץ או שניצל איילה?לא מכירה איילה אז בורגרנץ' 25.יותר סקסי אצל בנות-חזה שופע או רגליים חטובות וחלקות?חזה. 26.חומוס צבר או חומוס שמיר?צבר. 27.שכל טוב או כסף רב?גם וגם P: 28.ימיי הולדת או חתונות?ימי הולדתתת. 29.מוזיקה ישראלית-ישנה או חדשה?גם וגם 30.בית ספר-הכיתות הנמוכות או הגבוהות?גבוהות. -דברים אהובים: 31.משחק(מחשב,ספורט,חשיבה,וכ"ו):לודעת.. 32.טעם(חריף/מתוק/חמוץ/מלוח/מר):מלוח. 33.סוג אנשים:מצחיקים ויפים. :] 34.תכונת אופי:אכפתים,מצחיקים.. 35.איבר בפנים שלך:שפתיים. 36.מנחה תוכנית בטלוויזיה:האלה מאקזיט P: 37:מנחה תוכנית ברדיו:לא שומעת תוכניות ברדיו.. 38.ספורטאי/ת::| 39.מפורסם/ת:אני לא טובה בזה. אני לא זוכרת שמות 40.טעם גלידה:וניל עוגיות 41.חופשה:חנוכה.. 42.מאכל(סליחה על האי מקוריות כאן):מקדונלס! 43.משקה:מנגו. 44.חודש בשנה:פבואר. -מה היית עושה אם... 45.היית מקבל/ת עכשיו מיליארד דולר?קונה לי מלאאא דברים שרציתי ואין לי כסף אליהם..אוטו,בית חדש לכל המשפחה וג'יפ לאבא. 46.היו לך כוחות על-טבעיים/על-אנושיים?הייתי עפה וקוראת מחשבות P: 47.היו מציעים לך קריירה גדולה בחו"ל?לוקחת ברור מה. 48.היית סובל/ת מדיכאון כרוני?מאשפזת את עצמי 49.כל הכיתה שלך,יחד עם המורה,היו מארגנים קונספירציה נגדך?לא הולכת לבצפר. 50.היו מאפשרים לך לבחור 3 משאלות?להיות רזה לתמיד,להיות מאושרת ומבוססת כלכלית P:

Endlessoul

New member
לא עונה. ../images/Emo11.gif

אוהב/ת או שונא/ת? 1.חופשים ארוכים: בטח, אבל חודשיים מקסימום. 2.פרסומות: כשהן מצחיקות אז כן 3.חטיפים: אוהבת 4.ספורט:
5.עולם הזוהר:
6.אירועים משפחתיים: נחמד כשזה פעם בשנה 7.לטוס לחו"ל: בטחחח 8.בשר: נוו מור
9.שיעורי חברה בבי"ס: שונאת
10.לקרוא: אוהבת 11.שאלונים ארוכים במיוחד:
, אני עונה על זה כי די משעמם לי אבל אני בעד שאלונים קצרים וקולעים
12.שאלונים קצרים במיוחד: יס, יס, יס!
13.חיות מחמד: הוו
14.יום שבת: אוהבת עד בלי די!
15.בגדים קצרים: ...לשלטון -זה או זה? 16.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או יעל בר זוהר? יב"ז 17.סנוקר או באוולינג? אאוץ' שאלה קשה! אני אוהבת את שניהם, מניחה שאני יותר מוצלחת בסנוקר 18.ליבוש צנוע או נועז? נועז
19.להיות גבוה או בינוני בגובה? בינוני עד גבוה זה אחלה 20.להקת אתניקס או תיסלאם? לא שומעת אפחד משניהם 21.להיות צנוע או גאוותן? צנוע אך לא יותר מדי 22.שקט או רעש? שקט 23.בוקר או צהריים? בוקר 24.בורגראנ'ץ או שניצל איילה? שניהם
רק חבל שאני לא אוכלת אותם כי הצתמחנתי 25.יותר סקסי אצל בנות-חזה שופע או רגליים חטובות וחלקות? רגליים חטובות וחלקות 26.חומוס צבר או חומוס שמיר? כל חומוס הוא טעים לדעתי
27.שכל טוב או כסף רב? שכל 28.ימיי הולדת או חתונות? חתונות 29.מוזיקה ישראלית-ישנה או חדשה? ברוב המקרים אני מעדיפה את הישנה 30.בית ספר-הכיתות הנמוכות או הגבוהות? הגבוהות
-דברים אהובים: 31.משחק(מחשב,ספורט,חשיבה,וכ"ו): מחשב, ספורט, חשיבה, הכל. 32.טעם(חריף/מתוק/חמוץ/מלוח/מר): מלוח ומתוק, לפעמים חריף. 33.סוג אנשים: הא? עזבו אותי 34.תכונת אופי: ציניות, אדישות
(אני יודעת שאני מטורפת) עדינות, נאמנות 35.איבר בפנים שלך: עיניים 36.מנחה תוכנית בטלוויזיה:
37:מנחה תוכנית ברדיו: אביעד קיסוס?
38.ספורטאי/ת:
39.מפורסם/ת: אביתר
ג'וני דפ
40.טעם גלידה: וניל עוגיות
41.חופשה: לפעמים בא לי רגועה ולפעמים בא לי מועדונים בניו יורק
42.מאכל(סליחה על האי מקוריות כאן): סופלה שוקולד!
43.משקה: קולה 44.חודש בשנה: אוגוסט -מה היית עושה אם... 45.היית מקבל/ת עכשיו מיליארד דולר? מחייכת 46.היו לך כוחות על-טבעיים/על-אנושיים? מנסה להציל את העולם מהמקום שהוא מתדרדר אליו 47.היו מציעים לך קריירה גדולה בחו"ל? מהססת, לא רוצה לעזוב את הארץ 48.היית סובל/ת מדיכאון כרוני? וואו, אין לי מושג 49.כל הכיתה שלך,יחד עם המורה,היו מארגנים קונספירציה נגדך? עוזבת את בצפר 50.היו מאפשרים לך לבחור 3 משאלות? הייתי מבקשת עוד 100 משאלות (כמה מקורי)

ברררר

New member
../images/Emo152.gif

אוהב/ת או שונא/ת? 1.חופשים ארוכים:אוהבת 2.פרסומות:שונאת 3.חטיפים:אוהבת 4.ספורט:שונאת 5.עולם הזוהר:אוהבת 6.אירועים משפחתיים:אוהבת 7.לטוס לחו"ל:אוהבת 8.בשר:אוהבת 9.שיעורי חברה בבי"ס:שונאת 10.לקרוא:אוהבת 11.שאלונים ארוכים במיוחד:גם וגם?! 12.שאלונים קצרים במיוחד:אוהבץ 13.חיות מחמד:אוהבת 14.יום שבת:אוהבת 15.בגדים קצרים:אוהבת -זה או זה? 16.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או יעל בר זוהר?יעל בגלל שאין לה ניתוח באף!!!!!!! 17.סנוקר או באוולינג?סנוקר 18.ליבוש צנוע או נועז?נועז 19.להיות גבוה או בינוני בגובה?בינוני 20.להקת אתניקס או תיסלאם?תיסלאם 21.להיות צנוע או גאוותן?צנוע 22.שקט או רעש?שקט 23.בוקר או צהריים?צהריים 24.בורגראנ'ץ או שניצל איילה?כלום! 25.יותר סקסי אצל בנות-חזה שופע או רגליים חטובות וחלקות?רגליים?!
26.חומוס צבר או חומוס שמיר?צבר 27.שכל טוב או כסף רב?שכל 28.ימיי הולדת או חתונות?ימי הולדת 29.מוזיקה ישראלית-ישנה או חדשה?חדשה 30.בית ספר-הכיתות הנמוכות או הגבוהות?גבוהות -דברים אהובים: 31.משחק(מחשב,ספורט,חשיבה,וכ"ו):מחשב? 32.טעם(חריף/מתוק/חמוץ/מלוח/מר):מלוח 33.סוג אנשים:הא? 34.תכונת אופי:אנשים ישרים 35.איבר בפנים שלך:אף ועיניים 36.מנחה תוכנית בטלוויזיה:אשטון קוצ'ר 37:מנחה תוכנית ברדיו:מאיפה לי 38.ספורטאי/ת:אני יודעת? מי שחתיך.... חה 39.מפורסם/ת:עברי לידר כריס מרטין צ'אד מייקל מורי דודי בלסר וג'ון וגם כריסטינה אגילרה 40.טעם גלידה:וניל נוגט ופסיפלורה 41.חופשה:פסח 42.מאכל(סליחה על האי מקוריות כאן):מרק עגבניות של אמא 43.משקה:מיץ:) 44.חודש בשנה:ינואר -מה היית עושה אם... 45.היית מקבל/ת עכשיו מיליארד דולר?עושה שופינג, משפצת את השירותים בבית קונה לי מכונית ותורמת כסף. 46.היו לך כוחות על-טבעיים/על-אנושיים?תלוי איזה כוחותת... הייתי רוצה לקרוא מחשבות!!! 47.היו מציעים לך קריירה גדולה בחו"ל?נראה,יש זמן 48.היית סובל/ת מדיכאון כרוני?לא יודעת, מתאבדת? 49.כל הכיתה שלך,יחד עם המורה,היו מארגנים קונספירציה נגדך?הייתי מזיינת להם ת'צורה ואומרת את המורה ואז היו מפטרים אותה:) 50.היו מאפשרים לך לבחור 3 משאלות?****סוד****

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif ממ. ../images/Emo13.gif

אוהב/ת או שונא/ת?
1.חופשים ארוכים: אוהבת 2.פרסומות: שונאת 3.חטיפים: תלוי איזה 4.ספורט: שונאת 5.עולם הזוהר:
6.אירועים משפחתיים: אוהבת 7.לטוס לחו"ל: לא יודעת, אף פעם לא עשיתי את זה *מבויש* 8.בשר: אוהבת 9.שיעורי חברה בבי"ס: הממ לפעמים אוהבת לפעמים שונאת 10.לקרוא: אוהבת 11.שאלונים ארוכים במיוחד: שונאת
12.שאלונים קצרים במיוחד: אוהבת
13.חיות מחמד: תלוי איזה 14.יום שבת: אוהבתתתתת
15.בגדים קצרים: במידה
-זה או זה?
16.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או יעל בר זוהר? אף אחת 17.סנוקר או באוולינג? באולינג 18.ליבוש צנוע או נועז? צנוע 19.להיות גבוה או בינוני בגובה? בינוני 20.להקת אתניקס או תיסלאם? אתניקס 21.להיות צנוע או גאוותן? צנוע
22.שקט או רעש? תלוי איזה סוג של רעש, ואיזה סוג של שקט. מתוחכמת אני
23.בוקר או צהריים? גם וגם 24.בורגראנ'ץ או שניצל איילה?
25.יותר סקסי אצל בנות-חזה שופע או רגליים חטובות וחלקות? הרשו לי להתעלם מהשאלה הזאת. איכס 26.חומוס צבר או חומוס שמיר? אחלה שולט! 27.שכל טוב או כסף רב? שכל 28.ימיי הולדת או חתונות? מה
גם וגם! 29.מוזיקה ישראלית-ישנה או חדשה? גם וגם 30.בית ספר-הכיתות הנמוכות או הגבוהות? נמוכותתתת כל כך
-דברים אהובים:
31.משחק(מחשב,ספורט,חשיבה,וכ"ו): הממ. *מאמצת את מוחי* סודוקו נחשב..:
32.טעם(חריף/מתוק/חמוץ/מלוח/מר): מתוק 33.סוג אנשים:
34.תכונת אופי: איכפתיות 35.איבר בפנים שלך: עיניים 36.מנחה תוכנית בטלוויזיה: אלי אילדיס
37:מנחה תוכנית ברדיו: עופר נחשון 38.ספורטאי/ת:
39.מפורסם/ת: ריטה, רמי, אביתר (דה
), אהוד, נינט 40.טעם גלידה: וניל עוגיות. יאמי
41.חופשה:
חנוכה? 42.מאכל(סליחה על האי מקוריות כאן): אוכל זה טוב
43.משקה: אייס קפה/וניל מעורבב 44.חודש בשנה: הממ. ?
-מה היית עושה אם...
45.היית מקבל/ת עכשיו מיליארד דולר? מתעלפת
46.היו לך כוחות על-טבעיים/על-אנושיים? הווו משתלטת על העולם 47.היו מציעים לך קריירה גדולה בחו"ל? הייתי מסרבת בעדינות 48.היית סובל/ת מדיכאון כרוני? הייתי... מדוכאת
49.כל הכיתה שלך,יחד עם המורה,היו מארגנים קונספירציה נגדך?
50.היו מאפשרים לך לבחור 3 משאלות? הייתי יושבת וחושבת מה לבקש, וכך מבזבזת את כל ימי

מסטולית

New member
יא כמה זמן לא ביקרתי פה. ../images/Emo9.gif

אוהב/ת או שונא/ת? 1.חופשים ארוכים:עם מה שהולך עכשיו.. אני מתחילה לשנוא. 2.פרסומות: אוהבת חלק. 3.חטיפים: כנ"ל. 4.ספורט: לא. 5.עולם הזוהר: לא. 6.אירועים משפחתיים: לא. 7.לטוס לחו"ל: חלקית. 8.בשר: חלקית. 9.שיעורי חברה בבי"ס: כן! חח 10.לקרוא: כן. 11.שאלונים ארוכים במיוחד: כן! 12.שאלונים קצרים במיוחד: גם :) 13.חיות מחמד: לא. איכס. 14.יום שבת: לא. 15.בגדים קצרים: כן. :) -זה או זה? 16.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או יעל בר זוהר? מיכל אמדרסקי! 17.סנוקר או באוולינג? סנוקר. 18.ליבוש צנוע או נועז? באמצע. P: 19.להיות גבוה או בינוני בגובה? בנינו :) 20.להקת אתניקס או תיסלאם? תיסלם. 21.להיות צנוע או גאוותן? צנוע. 22.שקט או רעש? שקט. 23.בוקר או צהריים? בוקר. 24.בורגראנ'ץ או שניצל איילה? מה? חח 25.יותר סקסי אצל בנות-חזה שופע או רגליים חטובות וחלקות? רגליים. 26.חומוס צבר או חומוס שמיר?חומוס סעיד.
27.שכל טוב או כסף רב? שכל. 28.ימיי הולדת או חתונות? חתונות. 29.מוזיקה ישראלית-ישנה או חדשה? ישנה. 30.בית ספר-הכיתות הנמוכות או הגבוהות? נמוכות. אח התמימות :) -דברים אהובים: 31.משחק(מחשב,ספורט,חשיבה,וכ"ו):טאקי.
32.טעם(חריף/מתוק/חמוץ/מלוח/מר): מתוק. 33.סוג אנשים: טובים. :) 34.תכונת אופי: רגישות. 35.איבר בפנים שלך: אף. 36.מנחה תוכנית בטלוויזיה: ציקי לאבין.
37:מנחה תוכנית ברדיו: נו בחייאת. :$ 38.ספורטאי/ת: ג'ובאני רוסו! 39.מפורסם/ת: ג'וני דפ. 40.טעם גלידה: וניל עגיות. 41.חופשה: אילת! 42.מאכל(סליחה על האי מקוריות כאן): סלט. 43.משקה: דיאט קולה. 44.חודש בשנה: אוקטובר [יומולדת] :X -מה היית עושה אם... 45.היית מקבל/ת עכשיו מיליארד דולר? שופינג! 46.היו לך כוחות על-טבעיים/על-אנושיים? שלום עולמי. 47.היו מציעים לך קריירה גדולה בחו"ל? לוקחת כמה דיסקים ועפה מפה. 48.היית סובל/ת מדיכאון כרוני? מתאבדת? 49.כל הכיתה שלך,יחד עם המורה,היו מארגנים קונספירציה נגדך? עוברת כיתה? 50.היו מאפשרים לך לבחור 3 משאלות? בוחרת :)

למעלה