שאלון

Miss N

New member
שאלון

- אתם מתחילים בית ספר חדש? לבעלי תלבושת אחידה: -חייבים לבוא עם לבן ליום הראשון? -אם לא, עם איזה צבע תבואו? -איזה צבעים יש לכם לתלבושת? -מה דעתכם על התלבושת? -האם רכשתם את כל הצבעים, או שוויתרתם על כמה? לשאר (
): -חייבים לבוא עם לבן ליום הראשון? -אם כן, עם איזה סוג חולצה תבואו? חלקה, טישירט, חגיגית? -אם לא, עם איזה חולצה תבואו? ועכשיו לכולם! -מה תלבשו? -על איזה אביזרים לא תוותרו? -מה הצבע השולט בארון שלכם?

עונה

- אתם מתחילים בית ספר חדש? לא לבעלי תלבושת אחידה: -חייבים לבוא עם לבן ליום הראשון? לא -אם לא, עם איזה צבע תבואו? שחור -איזה צבעים יש לכם לתלבושת? שחור אדום ותכלת -מה דעתכם על התלבושת? מכוערת -האם רכשתם את כל הצבעים, או שוויתרתם על כמה? לא קניתי את כולם לשאר (): -חייבים לבוא עם לבן ליום הראשון? -אם כן, עם איזה סוג חולצה תבואו? חלקה, טישירט, חגיגית? -אם לא, עם איזה חולצה תבואו? ועכשיו לכולם! -מה תלבשו? עוד לא ברור -על איזה אביזרים לא תוותרו? לאדעת -מה הצבע השולט בארון שלכם? אמממ שחור נראה לי.. אין ממש

מיקמיק 1

New member
עונה..

- אתם מתחילים בית ספר חדש?כן אני עולה לחטיבה לבעלי תלבושת אחידה: -חייבים לבוא עם לבן ליום הראשון?לא -אם לא, עם איזה צבע תבואו?תכלת -איזה צבעים יש לכם לתלבושת?כל הצבעים -מה דעתכם על התלבושת?כייף שאפשר לבוא לביצפר עם כל הצבעים. -האם רכשתם את כל הצבעים, או שוויתרתם על כמה?וויתרתי על כמה.. לשאר (): -חייבים לבוא עם לבן ליום הראשון~~ -אם כן, עם איזה סוג חולצה תבואו? חלקה, טישירט, חגיגית?~~~ -אם לא, עם איזה חולצה תבואו?~~~ ועכשיו לכולם! -מה תלבשו?ג'ינס וחולצה בצבע תכלת -על איזה אביזרים לא תוותרו?מזאת אומרת? -מה הצבע השולט בארון שלכם?תכלת וורוד.

../images/Emo110.gif

- אתם מתחילים בית ספר חדש? לא לבעלי תלבושת אחידה
-חייבים לבוא עם לבן ליום הראשון? לא
-אם לא, עם איזה צבע תבואו? אממ לוידעת, נחליט כבר
-איזה צבעים יש לכם לתלבושת? כחול כהה, תכלת, שחור, אפור, אדום, לבן.. וזהו נראלי -מה דעתכם על התלבושת? איכסה פיכסה
-האם רכשתם את כל הצבעים, או שוויתרתם על כמה? יש לי מכל הצבעים
ועכשיו לכולם!
-מה תלבשו? למעלה^ -על איזה אביזרים לא תוותרו? לוידעת
-מה הצבע השולט בארון שלכם? כחול

בלבוש1

New member
../images/Emo181.gifעונהנהנה../images/Emo3.gif

- אתם מתחילים בית ספר חדש? לא לבעלי תלבושת אחידה: אין לי תלבושת אחידה
לשאר (): -חייבים לבוא עם לבן ליום הראשון? אממ.. כן בגלל שאני מופיעה בטקס -אם כן, עם איזה סוג חולצה תבואו? חלקה, טישירט, חגיגית? טישירט אני חושבת -אם לא, עם איזה חולצה תבואו? -- ועכשיו לכולם! -מה תלבשו? חולצה לבנה ועוד מכנס שבא לי
-על איזה אביזרים לא תוותרו? אממ.. שעון
-מה הצבע השולט בארון שלכם? אדום

D o o S h a

New member
../images/Emo112.gifעונה!

- אתם מתחילים בית ספר חדש? נופ לבעלי תלבושת אחידה: -חייבים לבוא עם לבן ליום הראשון? לא... -אם לא, עם איזה צבע תבואו? לבן!
-איזה צבעים יש לכם לתלבושת? לבן, שחור, אדום, כחול, תכלת -מה דעתכם על התלבושת? היא פסדר, רק חסרים צבעים!!! -האם רכשתם את כל הצבעים, או שוויתרתם על כמה? כן, את כולם לשאר (): -חייבים לבוא עם לבן ליום הראשון? -אם כן, עם איזה סוג חולצה תבואו? חלקה, טישירט, חגיגית? -אם לא, עם איזה חולצה תבואו? ועכשיו לכולם! -מה תלבשו? טוב אני יודעת בדיוק מה אני ילבש כי קניתי עם חברה מכנסיים והיא קנתה אותו דבר, אז אנחנו מתלבשות זהה
: אולסטאר, את המכנס החדש שהוא חצי בורדו חצי סגול, ממש יפה, וחולצת בצפר לבנה -על איזה אביזרים לא תוותרו? מה הכוונה? -מה הצבע השולט בארון שלכם? כל מיני

sapi1212

New member
עונה

- אתם מתחילים בית ספר חדש? לא לבעלי תלבושת אחידה: -חייבים לבוא עם לבן ליום הראשון? לא -אם לא, עם איזה צבע תבואו? ורוד פוקסיה -איזה צבעים יש לכם לתלבושת? לא זוכרת צבעים מיוחדים -מה דעתכם על התלבושת? שיהיה זה לא מפריע לי -האם רכשתם את כל הצבעים, או שוויתרתם על כמה? לא כל הצבעים אבל את הצבעים שרציתי רכשתי לשאר (): -חייבים לבוא עם לבן ליום הראשון? -אם כן, עם איזה סוג חולצה תבואו? חלקה, טישירט, חגיגית? -אם לא, עם איזה חולצה תבואו? ועכשיו לכולם! -מה תלבשו? תלבושת אחידה -על איזה אביזרים לא תוותרו? משקפיים -מה הצבע השולט בארון שלכם? שחור

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif

- אתם מתחילים בית ספר חדש? בהחלט. לבעלי תלבושת אחידה: -חייבים לבוא עם לבן ליום הראשון? לאדעת. -אם לא, עם איזה צבע תבואו?לאדעת -איזה צבעים יש לכם לתלבושת? שחור,לבן,בז',אדום ותכלת. -מה דעתכם על התלבושת? עדיף בלי תלבושת אבל היא יותר נחמדה משל הבצפר הקודם X: -האם רכשתם את כל הצבעים, או שוויתרתם על כמה? וויתרתי על כמה
לשאר (): -חייבים לבוא עם לבן ליום הראשון? -אם כן, עם איזה סוג חולצה תבואו? חלקה, טישירט, חגיגית? -אם לא, עם איזה חולצה תבואו? ועכשיו לכולם! -מה תלבשו? חולצת תלבושת או לבנה או בז' ומכנס מגניב כזה D; -על איזה אביזרים לא תוותרו? אולסטאר -מה הצבע השולט בארון שלכם?שניה,אני אבדוק
הוא צבעוני P:

MikeY fReAk

New member
נמ../images/Emo79.gif

- אתם מתחילים בית ספר חדש? לא לשאר: -חייבים לבוא עם לבן ליום הראשון? לא.. -אם כן, עם איזה סוג חולצה תבואו? חלקה, טישירט, חגיגית? חחח אממ חולצה של תמנון -אם לא, עם איזה חולצה תבואו? .... ועכשיו לכולם! -מה תלבשו? אממ חצאית
וחולצת תמנון.. -על איזה אביזרים לא תוותרו? צמידים ושרשרת פיס.. -מה הצבע השולט בארון שלכם? אממ כחול אני חושבת. יש לי חולצות ממש ציבעוניות אבל בעיקר כחול גם בגלל כל הג'ינסים

עונה

- אתם מתחילים בית ספר חדש? לא לבעלי תלבושת אחידה: -חייבים לבוא עם לבן ליום הראשון? לא -אם לא, עם איזה צבע תבואו? לא יודעת -איזה צבעים יש לכם לתלבושת? אין לי, לא קניתי ולא אקנה -מה דעתכם על התלבושת? רעיון טיפשי -האם רכשתם את כל הצבעים, או שוויתרתם על כמה? .. לשאר (): -חייבים לבוא עם לבן ליום הראשון? לא -אם כן, עם איזה סוג חולצה תבואו? חלקה, טישירט, חגיגית? טישירט או גופייה -אם לא, עם איזה חולצה תבואו? .... ועכשיו לכולם! -מה תלבשו? ג'ינס וטי שירט/גופייה, אני מניחה -על איזה אביזרים לא תוותרו? צמידים -מה הצבע השולט בארון שלכם? אין

עונה

- אתם מתחילים בית ספר חדש? לא לבעלי תלבושת אחידה: -חייבים לבוא עם לבן ליום הראשון? לא -אם לא, עם איזה צבע תבואו? שחור -איזה צבעים יש לכם לתלבושת? הכל כמעט
-מה דעתכם על התלבושת? איכס -האם רכשתם את כל הצבעים, או שוויתרתם על כמה? נראה לי הכל... יש כאילו גם משנה שעברה הרי חח לשאר (): -חייבים לבוא עם לבן ליום הראשון? -אם כן, עם איזה סוג חולצה תבואו? חלקה, טישירט, חגיגית? -אם לא, עם איזה חולצה תבואו? ועכשיו לכולם! -מה תלבשו? מכנס לבן עד הברך וחולצה שחורה -על איזה אביזרים לא תוותרו? חגורה שרשרת וצמידים
-מה הצבע השולט בארון שלכם? ורוד נראה לי זהו ?

Lost Lullaby

New member
123456

- אתם מתחילים בית ספר חדש? יאפ לבעלי תלבושת אחידה: -חייבים לבוא עם לבן ליום הראשון? כן אבל אףאחד לא בא
-אם לא, עם איזה צבע תבואו? נראה ב בוקר -איזה צבעים יש לכם לתלבושת? אדוםשחורכחולבן -מה דעתכם על התלבושת? לא מזיז לי יותר מדי -האם רכשתם את כל הצבעים, או שוויתרתם על כמה? 1 מכל 1 בינתיים -מה תלבשו? חולצה וג'ינס -על איזה אביזרים לא תוותרו? מה -מה הצבע השולט בארון שלכם? אדום ושחור הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונהה

- אתם מתחילים בית ספר חדש? לא לבעלי תלבושת אחידה: -חייבים לבוא עם לבן ליום הראשון? מומלץ אבל לא בעיקרון -אם לא, עם איזה צבע תבואו? כחול -איזה צבעים יש לכם לתלבושת? תכלת לבן שחור וירוק? -מה דעתכם על התלבושת? יאק -האם רכשתם את כל הצבעים, או שוויתרתם על כמה? ויתרתי על הוורוד לשאר (): -חייבים לבוא עם לבן ליום הראשון? -אם כן, עם איזה סוג חולצה תבואו? חלקה, טישירט, חגיגית? -אם לא, עם איזה חולצה תבואו? ועכשיו לכולם! -מה תלבשו?חולצה ומיכנס -על איזה אביזרים לא תוותרו? חחח איזה אביזרים איזה נעליים -מה הצבע השולט בארון שלכם? כתום שחור ולבן

../images/Emo39.gif עונה..

- אתם מתחילים בית ספר חדש? לא (אני נשארת בבצפר משנה שעברה..) לבעלי תלבושת אחידה: -חייבים לבוא עם לבן ליום הראשון? כן -אם לא, עם איזה צבע תבואו? --- -איזה צבעים יש לכם לתלבושת? המון
-מה דעתכם על התלבושת? בסדר -האם רכשתם את כל הצבעים, או שוויתרתם על כמה? ויתרתי על כמה בודדים לשאר (): -חייבים לבוא עם לבן ליום הראשון? -אם כן, עם איזה סוג חולצה תבואו? חלקה, טישירט, חגיגית? -אם לא, עם איזה חולצה תבואו? ועכשיו לכולם! -מה תלבשו? חולצה לבנה ועוד משו -על איזה אביזרים לא תוותרו? לא יודעת -מה הצבע השולט בארון שלכם? ורוד

עונה../images/Emo13.gif

- אתם מתחילים בית ספר חדש? לא לבעלי תלבושת אחידה: -חייבים לבוא עם לבן ליום הראשון? לא שאני יודעת -אם לא, עם איזה צבע תבואו? כחול -איזה צבעים יש לכם לתלבושת? כל צבע אפשרי -מה דעתכם על התלבושת? משעמם, אבל זה מה יש
-האם רכשתם את כל הצבעים, או שוויתרתם על כמה? יש לי את כולם לשאר (
): אני לא בשאר
-חייבים לבוא עם לבן ליום הראשון? -אם כן, עם איזה סוג חולצה תבואו? חלקה, טישירט, חגיגית? -אם לא, עם איזה חולצה תבואו? ועכשיו לכולם! -מה תלבשו? חולצת בצפר כחולה, עם ג'ינס חדש מחו"ל, נעלי ספורט לבן עם כחול, ואני לא אפרט יותר
-על איזה אביזרים לא תוותרו? בקשר לבגדים? חגורה
נופל לי טיפה המכנס, ושרשרת עם מגן דוד, גדולה כזו...אני חולה עליה
אה, ועל הצמידים לרגל... -מה הצבע השולט בארון שלכם? אין צבע אחד ספציפי...נראה לי שיש הרבה אדום, לבן וכחול.

../images/Emo85.gif../images/Emo185.gifעונההההההההההההההההה../images/Emo13.gif

אתם מתחילים בית ספר חדש? לא... לבעלי תלבושת אחידה: -חייבים לבוא עם לבן ליום הראשון?לא... -אם לא, עם איזה צבע תבואו?לא יודעת...
-איזה צבעים יש לכם לתלבושת?אפור,שחור,ורוד,צהוב,לבן,אדום,כחול..קיצר צבועני כמעט -מה דעתכם על התלבושת?בסדר..אף אחד לא בא איתה מילא...
-האם רכשתם את כל הצבעים, או שוויתרתם על כמה?וויתרתי על צהוב הוא היה דוחה
לשאר (): -חייבים לבוא עם לבן ליום הראשון? -אם כן, עם איזה סוג חולצה תבואו? חלקה, טישירט, חגיגית? -אם לא, עם איזה חולצה תבואו? ועכשיו לכולם! -מה תלבשו? מכנס שלושת רבעי וחולצה -על איזה אביזרים לא תוותרו? צמיד,שרשרת השעון מיותר...ולא יודעת -מה הצבע השולט בארון שלכם?אמ...נראה לי כחול

למעלה