שאלון

אוכלת בננה

שם:גל גיל:14 ו10 חודשים*כבוד* פירסינג:- קעקועים:- גובה:156 מידת נעליים:37 צבע שיער:חום בהיר אחים/אחיות:2 אחיות משקפיים?אין גשר?היה..
כבר לא עבר פלילי:בטח שיש!NOT! שפות:עברית ואנגלית..אה וטיפה צרפתית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?את צבע השיער
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?את האף? האם... את/ה דלוקה על מישהו:לא
את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה:לא יודעת..דילמה של ממש.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:כן את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע:אין לי
ואני גם לא רוצה את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות:רכבות הרים לדם
את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה:הייתי בהולנד צרפת גרמניה ורודוס ואני אהיה (בעזרת ה') בארה"ב..ואני רוצה להיות בלונדון
ובהופעה של רובי בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:תלוי במרחקים עישון אצל בני עשרה:
נגד עישון בכלל נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי:למה לא *מושכת בכתפיים* האם את\ה... אי פעם בכית על בת:בערך
אי פעם בכית על בן:
לא..ורק על זה בא לי לבכות אי פעם שיקרת:כן אבל לא החזקתי מעמד עם השקר הרבה זמן אי פעם נעצרת:לא
(הו פיצול אישיות
אמרתי שיש לי עבר פלילי..לא טוב לא טוב
) כמה פעמים... היית מאוהבת:1? נשבר לך הלב:1? שברת לבבות:0? השם שלך הופיע בעיתון:שלי ספציפית לא הופיע בכלל התחרטת על דברים שעשית:המון
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:הא? ממתק:יש הרבה
סרט מצויר:לא יודעת קורנפלקס:
היית צריך לרשום דגני בוקר..כריות
מסטיק:אבטיח וכל האלה
צבע:כחול יום בשבוע:ראשון היום הכי לא מועדף:שבת
תכשיט:לאדעת חורף\קיץ:חורף שליטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה:אני בדרך כלל בוכה לבד..ואמ..חברות שלי וזה הלכת איתו לסרט:אחותי..אבל הקולנוע היה סגור צעק עליך:אמא? הייתה לכם שיחת נפש:תפוזית שלח לך מכתב:אפחד
אמר לך שהוא אוהבת אותך:
תנו לי להיזכר רגע.. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?- אהבה ממבט ראשון?בערך..גם זה אפשרי חיים שאחרי המוות?- יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?- האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן
בכית בסרט?לא זכור לי היית על במה?כן
חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא דברים אהובים שיר אהוב:יש הרבה
של רובי נאמ
אוכל אהוב:הרבה
תוכנית אהובה:עקרות בית נואשות שחקן/ית אהוב:- ספורט אהוב:רכיבה על סוסים? תחביב:יותר מתחביב
לרקוד זמר/זמרת/להקה אהובים:רובי וויליאמס..
לא הזכרתי את זה מספיק?אה ומארון 5 רולז
עיתון אהוב:
ראש1? וסתם מה השעה עכשיו?02:41 מה עשית לפני שהתחלת את השאלון:עניתי על עוד אחד:$ תפוח או בננה?שניהם
כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אמ אמ אמ סתיו כי אביב הוא לא באמת אביב פה
הוא יותר קיץ מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה?לחפש תעסוקה כי אני לא רוצה לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת?מיני ארוחה בצהריים תיכון או אוניברסיטה?אמ לא דעת
אתה משועמם/ת?כן רעש אחרון ששמעת?רעש?לא דעת אבל אני שומעת מוזיקה עכשיו ריח האחרון שהרחת?דאודורנט
איזה רינגטון יש לך בפלאפון?fell- רובי וויליאמס:$ מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?אמ..

עונהה

שם: אור גיל: 14 וחצי פירסינג: באוזניים קעקועים: לאא גובה: 1.63 מידת נעליים: 38-9 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח משקפיים? לרחוק.. לטלוויזיה וללוח בכיתה גשר? היה.. עכשיו לא עבר פלילי: לאא שפות: עברית אנגלית וספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע: לא את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות: לאא את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה: באיטליה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: תלוי מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי: נגד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 0 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: לא שידוע לי השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: המון פעמיםם דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: פסק זמן סרט מצויר: שרק קורנפלקס: הרגיל בלי סוכר מסטיק: בזוקה צבע: כחול, תכלת יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: קיץ האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמממ לא בכיתי כבר המון זמן... לא יודעת... הלכת איתו לסרט: לא זוכרת צעק עליך: אמא הייתה לכם שיחת נפש: שיר.. אתמול בלילה חחח שלח לך מכתב: מי שולח מכתבים? אמר לך שהוא אוהבת אותך: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא אמרתי הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא דברים אהובים שיר אהוב: יש הרבה.. הרבה מדי אוכל אהוב: צ'יפס תוכנית אהובה: שחקן/ית אהוב: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? 16:35 מה עשית לפני שהתחלת את השאלון: עניתי על עוד שאלון תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? להתקלח איזה ארוחה אחרונה אכלת? אכלתי במבה תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? התקתוק של המקלדת ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

LOOST

New member
עונההה../images/Emo26.gif ../images/Emo55.gif

שם: בר גיל: 17 פירסינג: 1 קעקועים: עדיין לא.. גובה: 1.63 מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום (צבוע
) אחים/אחיות: 2 אחים ואחות.. משקפיים? יש גשר? אין עבר פלילי: לא שפות: אנגלית ועברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? העיניים
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? לא שונאת שומדבר.. האם... את/ה דלוקה על מישהו: ממ כע
את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה: כן בת"א!! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא! את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע: כן!!!!!!!!
את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות: כן רכבות הרים
את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה: כן, ממ יש לי רשימה מכובדת של מקומות
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד! עישון אצל בני עשרה: נגד (
) נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד!!! מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן =| אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: לא דעת.. השם שלך הופיע בעיתון: לא יודעת.. התחרטת על דברים שעשית: כמה פעמים אבל זה עבר אח"כ.. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה
ממתק: הכל
סרט מצויר: מולאן קורנפלקס: רגיל מסטיק: MUST צבע: אדום יום בשבוע: ראשון היום הכי לא מועדף: אין.. תכשיט: צמיד! חורף\קיץ: חורףףף
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: שלומצה חברה שלי.. ראה אותך בוכה: אמא שלי הלכת איתו לסרט: לא זוכרתתת עניין של שנים!! צעק עליך: בטח אבא שלי.. הייתה לכם שיחת נפש: אמא =| שלח לך מכתב: ממ לא זוכרתתת אמר לך שהוא אוהבת אותך: שלומצע האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? ממ לא.. אהבה ממבט ראשון? ייתכן.. חיים שאחרי המוות? אולי יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן!!! הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן! היית על במה? בטחחח
חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא דברים אהובים שיר אהוב: יש הרבה..! אוכל אהוב: שוקולד
תוכנית אהובה: עמוק באדמה שחקן/ית אהוב: אשטון קוצ'ר ספורט אהוב: אין
אני עצלנית!! תחביב: לבלות
זמר/זמרת/להקה אהובים: כריסטינה אגילרה, מוקי
עיתון אהוב: GO וסתם מה השעה עכשיו? 00:54 מה עשית לפני שהתחלת את השאלון: עשיתי שאלון אחר תפוח או בננה? תפוח!!! איכס בננה...בעעע כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיווווו
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? לפני חצי שעה בערך... ארוחת 12 בלילה
תיכון או אוניברסיטה? תיכון! אתה משועמם/ת? מאודדדד רעש אחרון ששמעת? של המאוורר ריח האחרון שהרחת? של הבושם שלי
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? הפלאפון שלי נאבד
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? שלומצע היפיופה שלייי

ט ל ו ש1

New member
../images/Emo85.gifבפעם ה100../images/Emo122.gif../images/Emo26.gif

שם:טל גיל:15 פירסינג:לשון ופנים קעקועים:כרגע אין גובה:160 מידת נעליים:38-40 צבע שיער:שחור אחים/אחיות:אח ואחות משקפיים?אין גשר?אין עבר פלילי:יש שפות:עברית,אנגלית ורוסית וערבית בקטנה
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?שיער הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?אף האם... את/ה דלוקה על מישהו:כן את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה:אממ לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע:כן, רוצה קעקוע את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות:רכבות הרים את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה:הייתי, במצרים,איטליה,טורקיה, הולנד בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:נגד עישון אצל בני עשרה:בעד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי:בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת:לא אי פעם בכית על בן: כן
אי פעם שיקרת:כן אי פעם נעצרת:כן כמה פעמים... היית מאוהבת:1 נשבר לך הלב:2 שברת לבבות:לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון:המון התחרטת על דברים שעשית:לא יודעת דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:אהבה ממתק:מקופלת סרט מצויר:טום וג'רי
קורנפלקס:כריות מסטיק:בזוקה צבע:כחול ירוק יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף:ראשון תכשיט:מטבעות הכי הכי חורף\קיץ:חורף
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה? לא דברים אהובים שיר אהוב: המון אוכל אהוב: פיצה תוכנית אהובה: המון שחקן/ית אהוב:אין מישו ספיצפי ספורט אהוב: כדורגל לראות טניס כדורעף לשחק תחביב: לטייל ים מסיבות זמר/זמרת/להקה אהובים: המון זוהר ארגוב למשל עיתון אהוב:אש 1 וסתם מה השעה עכשיו?15:24 מה עשית לפני שהתחלת את השאלון:אכלתי שוקולד תפוח או בננה?תפוח(ירוק
) כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לצאת לחברה איזה ארוחה אחרונה אכלת? לזכרת תיכון או אוניברסיטה?לדעת אתה משועמם/ת? עכשיו קמת רעש אחרון ששמעת? מטוס ריח האחרון שהרחת? דגים איזה רינגטון יש לך בפלאפון?שלך אני חושבת מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?אפחד

עונה

שם:עדי גיל:14 וחצי פירסינג: בתבור קעקועים: לא גובה: 1.66 מידת נעליים: 40-41 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח משקפיים? אין גשר? רסן עבר פלילי: לא שפות: עברית ורסית אני מבינה הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? השיער הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? ביישנית האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה: כן בתל אביב את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע: כן את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות:מכוניות מתנגשות כן אבל רכבות הרים בחים לא את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה: הייתי מעדיפה לגור בתל אביב... בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן:ברור אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: כן כמה פעמים... היית מאוהבת: בסביבות ה100 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 1 השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: עידן ממתק: שוקולד סרט מצויר: מלך האריות 1 קורנפלקס: קראנץ' מסטיק: כל המינים וכל הצבעים חחח צבע: שחור כחול יום בשבוע: רביעי היום הכי לא מועדף: שישי תכשיט: טבעות חורף\קיץ: קיץ האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אושרית הלכת איתו לסרט: לא זוכרת צעק עליך: אמא שלי הייתה לכם שיחת נפש: אושרית שלח לך מכתב: לא זוכרת אמר לך שהוא אוהבת אותך:שניר האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?כן שמראה נשברת ויש 7 שנים שנה רע,אסור שנעליים יהיו הפוכות ושאם נופל לי ריס אני צריכה לבקש משאלה אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא דברים אהובים שיר אהוב: אהבה קטנה של שירי מימון והכוח שבאהבה של יהודה לוי אוכל אהוב: שניצל עם ספגטי תוכנית אהובה: טלנובלה בע"מ ואהבה מעבר לפינה שחקן/ית אהוב: יהודה לוי,רון שחר,עפר שכטר שרון אלכסנדר וליאור אשכנזי ספורט אהוב: כדורגל תחביב: לרקוד,לשיר,לראות טלוויזיה לשחק במחשב... זמר/זמרת/להקה אהובים: יהודה לוי ושירי מימון עיתון אהוב: פנאי פלוס וסתם מה השעה עכשיו? 7:43 מה עשית לפני שהתחלת את השאלון:הסתכלתי בתמונות של יהודה לוי ובנתיים הצקתי קצת לאושרית והשלמתי עם נוי תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לראות טלנובלה בע"מ שולטתת ואחר כך פיק אפ איזה ארוחה אחרונה אכלת? מקרוני תיכון או אוניברסיטה? לא סה ולא זה אבל אם כבר אוניברסיטה אתה משועמם/ת? ברגע זה אני כן רעש אחרון ששמעת? את השכנה שלי צועקת ריח האחרון שהרחת? בושם איזה רינגטון יש לך בפלאפון? טלנובלה בע"מ מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? יהודה

למעלה