תפוז קומפקטי
New member
אוכלת בננה
שם:גל גיל:14 ו10 חודשים*כבוד* פירסינג:- קעקועים:- גובה:156 מידת נעליים:37 צבע שיער:חום בהיר אחים/אחיות:2 אחיות משקפיים?אין גשר?היה..
כבר לא עבר פלילי:בטח שיש!NOT! שפות:עברית ואנגלית..אה וטיפה צרפתית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?את צבע השיער
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?את האף? האם... את/ה דלוקה על מישהו:לא
את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה:לא יודעת..דילמה של ממש.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:כן את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע:אין לי
ואני גם לא רוצה את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות:רכבות הרים לדם
את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה:הייתי בהולנד צרפת גרמניה ורודוס ואני אהיה (בעזרת ה') בארה"ב..ואני רוצה להיות בלונדון
ובהופעה של רובי בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:תלוי במרחקים עישון אצל בני עשרה:
נגד עישון בכלל נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי:למה לא *מושכת בכתפיים* האם את\ה... אי פעם בכית על בת:בערך
אי פעם בכית על בן:
לא..ורק על זה בא לי לבכות אי פעם שיקרת:כן אבל לא החזקתי מעמד עם השקר הרבה זמן אי פעם נעצרת:לא
(הו פיצול אישיות
אמרתי שיש לי עבר פלילי..לא טוב לא טוב
) כמה פעמים... היית מאוהבת:1? נשבר לך הלב:1? שברת לבבות:0? השם שלך הופיע בעיתון:שלי ספציפית לא הופיע בכלל התחרטת על דברים שעשית:המון
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:הא? ממתק:יש הרבה
סרט מצויר:לא יודעת קורנפלקס:
היית צריך לרשום דגני בוקר..כריות
מסטיק:אבטיח וכל האלה
צבע:כחול יום בשבוע:ראשון היום הכי לא מועדף:שבת
תכשיט:לאדעת חורף\קיץ:חורף שליטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה:אני בדרך כלל בוכה לבד..ואמ..חברות שלי וזה הלכת איתו לסרט:אחותי..אבל הקולנוע היה סגור צעק עליך:אמא? הייתה לכם שיחת נפש:תפוזית שלח לך מכתב:אפחד
אמר לך שהוא אוהבת אותך:
תנו לי להיזכר רגע.. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?- אהבה ממבט ראשון?בערך..גם זה אפשרי חיים שאחרי המוות?- יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?- האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן
בכית בסרט?לא זכור לי היית על במה?כן
חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא דברים אהובים שיר אהוב:יש הרבה
של רובי נאמ
אוכל אהוב:הרבה
תוכנית אהובה:עקרות בית נואשות שחקן/ית אהוב:- ספורט אהוב:רכיבה על סוסים? תחביב:יותר מתחביב
לרקוד זמר/זמרת/להקה אהובים:רובי וויליאמס..
לא הזכרתי את זה מספיק?אה ומארון 5 רולז
עיתון אהוב:
ראש1? וסתם מה השעה עכשיו?02:41 מה עשית לפני שהתחלת את השאלון:עניתי על עוד אחד:$ תפוח או בננה?שניהם
כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אמ אמ אמ סתיו כי אביב הוא לא באמת אביב פה
הוא יותר קיץ מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה?לחפש תעסוקה כי אני לא רוצה לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת?מיני ארוחה בצהריים תיכון או אוניברסיטה?אמ לא דעת
אתה משועמם/ת?כן רעש אחרון ששמעת?רעש?לא דעת אבל אני שומעת מוזיקה עכשיו ריח האחרון שהרחת?דאודורנט
איזה רינגטון יש לך בפלאפון?fell- רובי וויליאמס:$ מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?אמ..
שם:גל גיל:14 ו10 חודשים*כבוד* פירסינג:- קעקועים:- גובה:156 מידת נעליים:37 צבע שיער:חום בהיר אחים/אחיות:2 אחיות משקפיים?אין גשר?היה..