שאלון

שאלון

עושה לי את היום: 1.לקום בבוקר ולאכול: 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של: 3.להעביר את היום בלעשות: 4.לבלות את היום שלי עם: 5.להיות כל היום ב: 6.עושה לי את היום כשמישהו: החופש הגדול 7.יש עבודה? 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? 10.החופש: ירדתי/ארד לאילת טסתי/אטוס לחו"ל מוזיקה: 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? 13.והכי מעצבן/מייאש? חנויות מזון: 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל? 15.הדבר המגוחך שקרה לכם בחנות מזון: קולנוע: 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע מתנות: 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב? 23.ובהכי טוב? 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם?

../images/Emo69.gifאני ראשונה../images/Emo109.gif

עושה לי את היום: 1.לקום בבוקר ולאכול:ארוחת בוקר מזינה וטעימה עם לחמניה טריה גבינה לבנה וצהובה ביצה סלט ושוקו
2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של:רובי וויליאמס ומארון 5
(העיקר רובי
) 3.להעביר את היום בלעשות:להיות בפארקים ברכבות הרים הכי מפחידות ולעשות דברים מטורפים 4.לבלות את היום שלי עם:חברים קרובים 5.להיות כל היום ב:שיעורי מחול
6.עושה לי את היום כשמישהו:צוחק איתי,אנשים שמראים לי שהם אוהבים אותי וכאלה..
החופש הגדול 7.יש עבודה?לא
8.חלקו את הזמן לאחוזים: 85%אחוזים לזמן שאני בבית 5%אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים 10%אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש?אולי לטוס לניו-יורק..אולי משו אחר
10.החופש: ירדתי/ארד לאילת לא
טסתי/אטוס לחו"ל
גם לא מוזיקה: 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק?אממ לפני 4 חודשים את האקוסטי של מארון 5 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה?המוכרים של טאוור רקורדס היו כאלה מצחיקים ואני וחברה שלי רק מתפוצצות מצחוק 13.והכי מעצבן/מייאש?שבטאוור רקורדס אין רובי וויליאמס
חנויות מזון: 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל?לא דעת.. 15.הדבר המגוחך שקרה לכם בחנות מזון:שקניתי ענבים ענק והמוכרת שמעה דיאט קולה קטן
קולנוע: 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו:דיילת בעננים 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע:הארי פוטרים ועוד משו
18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע?לא היה כזה 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה:לא זוכרת וכי באורח פלא הקולנוע היה סגור 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע?יש הרבה..נחנקתי מצחוק זה מה שבטוח מתנות: 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר?20-40 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב?זה יכול לצאת מפרופורציות
23.ובהכי טוב?או הו..אין מה לדבר 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת?כרטיס להופעה חיה של רובי וויליאמס 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם?אממ*מנסה להיזכר* טיסה לחו"ל משו

עונה

עושה לי את היום: 1.לקום בבוקר ולאכול: קורונפלס 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של:לא יודעת=/ 3.להעביר את היום בלעשות:לישון 4.לבלות את היום שלי עם:חברות 5.להיות כל היום ב:מיטה 6.עושה לי את היום כשמישהו:צוחק החופש הגדול 7.יש עבודה?לא 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית-30% אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים-10% אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים-60% 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? מחנה קיץ 10.החופש: ירדתי/ארד לאילת-ארד טסתי/אטוס לחו"ל-אטוס מוזיקה: 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק?משנה שעברה 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה?שמעתי דיסק עם אוזניות ולא שמעתי את עצמי את צעקתי תשיר באמצע החנות. 13.והכי מעצבן/מייאש?לא יודעת חנויות מזון: 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל?נפל לי כל האוכל על הריצפה 15.הדבר המגוחך שקרה לכם בחנות מזון:לא זוכרת קולנוע: 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו-הטינה 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע-שרק 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע-הצלצול חח 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה-רובוטס כי נגמרו הכרטיסים 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע-שרק/תופס תכריש מתנות: 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר?60 שקל מינימום 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב?150++++ 23.ובהכי טוב?כמה שיותר 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת?טיסה לארה"ב 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם?לא זוכרת

Swid666

New member
נמ

עושה לי את היום: 1.לקום בבוקר ולאכול: פיתה עם טחינה 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של: להקות שאני אוהבת 3.להעביר את היום בלעשות: משהו, לשם שינוי 4.לבלות את היום שלי עם: חברים 5.להיות כל היום ב: מקום מעניין 6.עושה לי את היום כשמישהו: מחבק אותי החופש הגדול 7.יש עבודה? לא 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית- 50% אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים- 1% אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים- 49% 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? המממ... כנראה שכלום, זה החופש הכי מבוזבז שהיה לי אי פעם. 10.החופש: ירדתי/ארד לאילת- לא טסתי/אטוס לחו"ל- לא מוזיקה: 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? לפני כמה ימים 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? הפלתי מדף שלם של דיסקים וברחתי מרוב בושה 13.והכי מעצבן/מייאש? כנ"ל
חנויות מזון: 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל? המממ... 15.הדבר המגוחך שקרה לכם בחנות מזון: אין לי מושג קולנוע: 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו: היו המון 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע: "המסע המופלא" ועוד כמה 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע: אין. 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה: לא נכנסתי להרבה סרטים
פשוט כי לא קניתי כרטיס
20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע: ממה שאני זוכרת... אממ... מת לצעוק 3 מתנות: 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? הממממ לא יודעת. 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב? הרבה. 23.ובהכי טוב? הרבה. 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? חיבוק. 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם? המממ...

סינטטית

New member
עונה... ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

1.לקום בבוקר ולאכול: שוקולד 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של: סינרגיההההה!!!! 3.להעביר את היום בלעשות: כלום
4.לבלות את היום שלי עם: איתו, אבל זה לא אפשרי, לפעמים
5.להיות כל היום ב: בית! חח אני טיפוס ביתי
6.עושה לי את היום כשמישהו: מתקשר/שולחSMS החופש הגדול כפרעליו!:) 7.יש עבודה? אין 8.חלקו את הזמן לאחוזים: טוב אחוזים לזמן שאני בבית 70% אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים 10% אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים 20% 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? צניחה חופשית!! הופעות! 10.החופש: ירדתי/ארד לאילת לא טסתי/אטוס לחו"ל יאפ מוזיקה: 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? לפני הרבה זמן 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? חחח עזבו 13.והכי מעצבן/מייאש? הממ חנויות מזון: 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל? הממ 15.הדבר המגוחך שקרה לכם בחנות מזון: הממ קולנוע: 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו 8 מייל 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע טיטאניק? 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע שחר המתים 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה המ 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע שישי הפוך, אני חושבת מתנות: 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? 30? 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב? בין 50 ל-100 23.ובהכי טוב? ^ 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? צניחה חופשית! קיבלתי :] 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם? חולצה של גפן, עם חתימה שלו
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עוונהה

עושה לי את היום: 1.לקום בבוקר ולאכול: לא אוכלת בבוקר
2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של: להקות גראנג' למיניהן 3.להעביר את היום בלעשות: הרבה דברים, רק שלא יהיה חלול כזה... 4.לבלות את היום שלי עם: חבר 5.להיות כל היום ב: בחוץ 6.עושה לי את היום כשמישהו: מחמיא החופש הגדול 7.יש עבודה? אני לא בחופש הגדול... אבל אין רבוטה... 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית50% אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים25% אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים25% 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? אני ךא בחופש... 10.החופש: ירדתי/ארד לאילת בלאט, בזמן הזה שאתה בחופש הספקתי להיות בטבריה פעמיים.. כשתתחילו לימודים אני אטוס מכאן. טסתי/אטוס לחו"ל מוזיקה: 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? שנים 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? שום דבר מיוחד 13.והכי מעצבן/מייאש? חנויות מזון: 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל? לא מוצאת משהו מוזר... 15.הדבר המגוחך שקרה לכם בחנות מזון: יאו, שאלות יוצאות מן הכלל... קולנוע: 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו: לא ראיתי מלא זמן 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע: כנ"ל 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע כנ"ל 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה............... 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע......... מתנות: 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? 100 שקלים 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב? 100+ 23.ובהכי טוב?200+ 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? אין משהו מיוחד... 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם? האמת? פעם ידיד שלי פיסל את הפנים שלי והביא לי, וזה היה משוקולד, יאמי.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

עושה לי את היום: 1.לקום בבוקר ולאכול: ארוחת בוקר סטייל בית מלון; ביצה, מבחר גבינות, לחמניה קטנה, חמאה, קורנפלקס עם חלב חם וזה ^^ 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של: משהו שמח וכייפי, לא מדכא. לא טורי איימוס ואלניס, אלא משינה ובייב. 3.להעביר את היום בלעשות: המון כלום עם חבר טוב. 4.לבלות את היום שלי עם: חברים טובים וזה, ואנשים מצחיקים. 5.להיות כל היום ב: מיטה~!. 6.עושה לי את היום כשמישהו: עושה אותי P: החופש הגדול 7.יש עבודה? לא 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית 5-10 אחוז אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים 50-60 אחוז אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים כל השאר,. המ,. 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? הייתי ברפסודיה, ואני מניחה שכל החופש יהיה כיף ^^ 10.החופש: ירדתי/ארד לאילת אני כנראה ארד לקראת הסוף ליתבטה, ואז אבקר גם באילת. טסתי/אטוס לחו"ל לא מוזיקה: 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? קיבלתי ליום ההולדת 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? לא קרול י שם יותר מדי דברים מצחיקים 13.והכי מעצבן/מייאש? נמ,. הלכתי עם ה אקסית וביקשנו את הפוסטר של טורי איימוס, והם היו ממש מגעילים, איכ. חנויות מזון: 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל? לא קרה לי שם בכלל משהו מוזר, בעיקר כי אני בקושי שם. 15.הדבר המגוחך שקרה לכם בחנות מזון: כנ"ל קולנוע: 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו?: המ, אחד הסרטים של ג'וני דפ, ובסוף בעיקר בילינו בלצחוק בגלל האיש השמן מאחורה. 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע: לא זוכרת,. נמ,. אולי פוקהונטס. 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע: המ,. הצלצול היה מבהיל P: 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה: לא עשיתי את זה אפעם. לשלם ולא להכנס?!! 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע: לא יודעת מתנות: 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? אני לא נוטה להשקיע בחברים כסף, אלא זמן ומאמץ. 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב? כנ"ל 23.ובהכי טוב? אמאמ,. אני אעשה לה פשוט משהו ממש מושקע. השנה עשיתי לסיגל ולמאיע דבריםשלקחו לי מלא מלא זמן. 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? כעת? את הספר "חמדת" של טוני מוריסון. 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם? סיגל הכינה לי טושיטם עם אופי לכל אחד וזה. ממש מושקע. בכלל, קיבלתי מלא דברים שווים.

Dulce Maria13

New member
ראיתי שאלה על אוכל../images/Emo78.gif!!!! עונה

עושה לי את היום: 1.לקום בבוקר ולאכול: גלידה ריבת חלב!!!! 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של:שאקירה! 3.להעביר את היום בלעשות: לנסוע לרעננה ולהיות במחשב
4.לבלות את היום שלי עם: חברות או משפחה 5.להיות כל היום ב: בבית 6.עושה לי את היום כשמישהו: שאמא באה לחבק אותי
החופש הגדול 7.יש עבודה? לא 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית 80% אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים 3% אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים 17% 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? ברית לקרוב משפחה(אני לא יודעת עם זה כיף נו לא נורא) 10.החופש: ירדתי/ארד לאילת לא! טסתי/אטוס לחו"ל טסתי לספרד בסוכות! מוזיקה: 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? לפני חודש בערך 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? שאמרו לי איפה נמצא הדיסק ולא מצאתי בכל זאת
13.והכי מעצבן/מייאש? מה?? חנויות מזון: 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל? כלום
15.הדבר המגוחך שקרה לכם בחנות מזון: שבספרד המוכרת עשתה טעות בחישוב של הכסף ואמא שלי אמרה לה להיא נבהלה והלכה (חיחיחי
) קולנוע: 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו אין כזה... 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע ארי פוטר... 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע אין 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה לא יודעת 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע שרק 2 מתנות: 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? 20 ש"ח 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב? 50 ש"ח 23.ובהכי טוב? 100 ש"ח 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? דיסק של שאקירה או מחשב חדש או משטח ריקודים
(לחברה שלי יש כזה וזה מגניבבב) 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם? בובה של פרהה(אני אוהבת פרות!) וגם קיבלתי מערכת סטריו!

shirazlovemor

New member
עונה

עושה לי את היום: 1.לקום בבוקר ולאכול: אני אף פעם לא רעבה בבוקר \: 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של: לא יודעת 3.להעביר את היום בלעשות: להיות במחשב ולדבר עם האנשים שאני אוהבת 4.לבלות את היום שלי עם: החברים 5.להיות כל היום ב: לונה פארק :) 6.עושה לי את היום כשמישהו: נותן לי מחמאה החופש הגדול 7.יש עבודה? כרגע לא.מחפשת.. 8.חלקו את הזמן לאחוזים: (ככה זה בזמן האחרון אבל זה משתנה) אחוזים לזמן שאני בבית 80% אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים 5% אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים 15% 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? אני מתכוונת לסוע ללונה פארק 10.החופש: ירדתי/ארד לאילת ארד לאילת עוד כשבוע טסתי/אטוס לחו"ל מוזיקה: 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? מזמןןן 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? לא קרה 13.והכי מעצבן/מייאש? לא קרה חנויות מזון: 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל? לא זוכרת 15.הדבר המגוחך שקרה לכם בחנות מזון: קולנוע: מזמן לא הייתי בקולנוע אז אני אוותר על זה 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע מתנות: 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? 30 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב? 60 23.ובהכי טוב? הרבה 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? לא עולה לי בראש כרגע 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם? |: גם לא עולה לי באש

לילשוש

New member
../images/Emo181.gifחדשה דרך אגב...

עושה לי את היום: 1.לקום בבוקר ולאכול:ממתקים 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של:foo fighters 3.להעביר את היום בלעשות:כלום 4.לבלות את היום שלי עם:2-3 אנשים 5.להיות כל היום ב:בית 6.עושה לי את היום כשמישהו:מתקשר החופש הגדול 7.יש עבודה?לא 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית 80 אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים 5 אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים 15 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? ? 10.החופש: ירדתי/ארד לאילת ירדתי לפני הרבה זמן טסתי/אטוס לחו"ל לא אטוס מוזיקה: רוק 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? לפני חמש שנים או ארבע 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? לא קרה 13.והכי מעצבן/מייאש? לא קרה חנויות מזון: 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל? היה עצם לא מזוהה בבקבוק 15.הדבר המגוחך שקרה לכם בחנות מזון: צעקה שצעקתי וכולם הסתכלו 0_O קולנוע: 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו- לא היה כזה 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע-ילדות רעות 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע-לא היה 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה-היום שאחרי מחר, כי הייתה אי הבנה 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע-המקסיקני? מתנות: 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר?25 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב?40 ואולי יותר 23.ובהכי טוב?עוד לא היה 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת?כסף...הרבה 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם?mp3 יום טוב

לענות

עושה לי את היום: 1.לקום בבוקר ולאכול: טוסט עם שוקולד..יאמ 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של: לד זפלין 3.להעביר את היום בלעשות: משו מועיל{לא קורה בד"כ} 4.לבלות את היום שלי עם: חברים 5.להיות כל היום ב: מחשב 6.עושה לי את היום כשמישהו: מחמיא לי 7.יש עבודה? לא =/ 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית 50% אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים 45% אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים 5% 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? מה שעשיתי בינתיים? לא היה משו מיחוד. 10.החופש: ירדתי/ארד לאילת? למה לי לרדת לאילת? היא לא מטפחת את עצמה! ואני לא לסבית! חח סתם..עוד לא הייתי באילת החופש ולא נראה לי שאני אהיה טסתי/אטוס לחו"ל? אמורה לטוס, לא בטוח עדיין מוזיקה: 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? לפני איזה חודשיים 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? כלום o_O 13.והכי מעצבן/מייאש? שבנאדם לקח ת'עותק האחרון של דיסק שחיפשתי אחריו נואשות. חנויות מזון: 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל? אמ..באתי להיפר על בטן ריקה ושהייתי בדיאטה,,ופתאום ראיתי ת'דוכן של המאפים ות'מדפים עם העוגיות..וזה גרם לי להשתגע 15.הדבר המגוחך שקרה לכם בחנות מזון: איבדתי שליטה על העגלה והתנגשתי בדוכן של הבשר. קולנוע: 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו? לא זכור לי 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע? אמממ..משפחת סופרעל 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע? לא זוכרת 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה? לא נכנסתי ל"צלצול" בגלל שטענו שזה לא לגיל שלי{הייתי בת 11 ומשו..עכשיו אני בת 12 ומשו} 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע? משפחת סופרעל מתנות: 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? 20-30 ש"ח 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב? עד 50 ש"ח 23.ובהכי טוב? 50+ 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? משו מקורי ושימושי..אין לי רעיונות עכשיו..הא אמ! מצלמת וידיאו 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם? אמממ..אני חושבת שהמחשב.

../images/Emo120.gif

עושה לי את היום: 1.לקום בבוקר ולאכול:
לשתות תה. 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של:
נימרוד שיקלר. 3.להעביר את היום בלעשות:
צחוקים. 4.לבלות את היום שלי עם:
אנשים טובים. 5.להיות כל היום ב:
אצלו. 6.עושה לי את היום כשמישהו:
אומר לי דברים יפים. החופש הגדול: 7.יש עבודה?
פה ושם. 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית
40% אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים
40% אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים
20% 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש?
ניצנים ואילת. 10.החופש: ירדתי/ארד לאילת
ארד. טסתי/אטוס לחו"ל
לא אטוס. מוזיקה: 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק?
חודש. 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה?
לא קרו שם דברים מצחיקים.. 13.והכי מעצבן/מייאש?
שלא היה את הדיסק שרציתי. :[ חנויות מזון: 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל?
וואי הרבה דברים. 15.הדבר המגוחך שקרה לכם בחנות מזון:
לא ביקשו ממני לשלם. קולנוע: 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו:
לילה אחד במקולס. 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע:
רדי נגד ג'ייסון. 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע:
הטינה. 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה:
לא חושבת שהיה כזה. 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע:
אני עצמי ואיירין. מתנות: 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר?
30-40 שקל. 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב?
100 ומעלה. 23.ובהכי טוב?
גם משהו כזה. 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת?
הרבה דיסקים. 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם?
חולצות.

מיקמיק 1

New member
עונהה..

.לקום בבוקר ולאכול: חלב וקורנפלקס 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של:רוני דואני,ליאור נרקיס ועוד.. 3.להעביר את היום בלעשות: כייף.. 4.לבלות את היום שלי עם: חברים וחברות 5.להיות כל היום ב: בים 6.עושה לי את היום כשמישהו: מדבר איתי או אומר לי דברים יפים.. החופש הגדול 7.יש עבודה?לא 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית- 20% אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים 20% אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים 50% 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? אני נוסעת לממדיון.. 10.החופש: ירדתי לאילת טסתי לחו"ל מוזיקה: 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? לפני שבוע 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה?לא קרה לי דבר מצחיק... 13.והכי מעצבן/מייאש? שלא מצאתי את הדיסק שאני מחפשת.. חנויות מזון: 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל?לא קרה לי דבר מוזר.. 15.הדבר המגוחך שקרה לכם בחנות מזון: לא קרה לי דבר מגוחך.. קולנוע: 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו- בדרך כלל אני לא מתאכזבת מסרטים שאני רואה... 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע- הסרט של המורדים. 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע- הצלצול 2 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה- הטינה כי קבענו עם חברות וחלקן לא יכלו לבוא אז לא הלכנו.. 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע- לתפוס תכריש.. מתנות: 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? 20 ש"ח.. 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב? 40 ש"ח 23.ובהכי טוב? 50 ש"ח 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? מחשב נייד 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם?נסעתי למקום שהכי רציתי לנסוע..

למעלה