שאלון

may90

New member
שאלון

להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילו שהם חרטות: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: חוסך כסף למשהו מיוחד?: ישן הרבה?: בתול?: נקשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות?: גופיות?: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: רוב הזמן - קר לך או חם לך?: ילדותי?: חולם בהקיץ?:

may90

New member
אני יענה

להקה אהובה: אין ספר אהוב: אנגוס חוטיני וכריסטיאנה פ. סופר(ים) אהוב(ים): מי שכתב אותם צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: ג'ינס&חולצה... איבר שהכי מושך אותך: עיניים&שיער אתה שמח כש: אני שמחה אתה מרגיש בודד כש: אני לבד האם אתה חושב יותר מדי: לא יודעת אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אוסטרליה אדם מפורסם שפגשת: לא מישהוחשוב האם יש לך אילו שהם חרטות: המון קפה אהוב: אייס ריח אהוב: כביסה מה מכעיס אותך: כשאני כועסת מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ציור האדם שעושה לך הכי טוב: חברות סגנון מוזיקה אהוב: פאנק חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: לונדון מקצוע שנוא: היסטוריה מורה אהוב: המחנכת אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: לפעמים מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כע נותן מעצמך?: מז"א?? אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: תלוי איפה שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כע אוהב לצחצח שיניים?: לא אכפת לך מאיכות הסביבה?: אממ נגיד קונה צרובים\\צורב?: לפעמים צורבת הרוב קונה אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: כע ישן הרבה?: כע בתול?: כע נקשר לחפצים?: כע אוהב חולצות גזורות?: תלוי... גופיות?: לא אוהב לטייל?: כע אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: פיג'מה שמש או גשם?: תלוי רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר=מזגן ילדותי?: כע חולם בהקיץ?:כע

sappy song

New member
טוב...

בטוח יעיפו אותי מהפורום אחרי שאני אענה על זה אבל שיהיה: להקה אהובה:יש הרבה ספר אהוב:אמיל והבלשים(זה הספר הראשון והאחרון שקראתי במלואו) סופר(ים) אהוב(ים): אריך קסטנר(אמיל והבלשים) צבע אהוב:אדום פריט לבוש אהוב:טי-שירט איבר שהכי מושך אותך:עיניים אתה שמח כש:כל פעם אתה מרגיש בודד כש:אני לא שומע מוזיקה האם אתה חושב יותר מדי:כן,יש לי עומס כבר אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:סן-דייגו!!! אדם מפורסם שפגשת:לא זוכר האם יש לך אילו שהם חרטות:למי אין?! קפה אהוב:לא שותה קפה ריח אהוב:של דברים חדשים מה מכעיס אותך:יש הרבה דברים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:נגינה האדם שעושה לך הכי טוב:חברים שלי סגנון מוזיקה אהוב:פאנק חדר אהוב בבית:החדר שלי מקום אהוב בעולם:סן-דייגו מקצוע שנוא:לשון(טוב שגמרתי עם זה כבר) מורה אהוב:המורה לשל"ח(הוא לא מכתיב כלום) אוהב את בצפר?:את המבנה לא,את חלק מהאנשים כן... נרדם בשיעורים?:לא,יש דיסקמן מעשן?:לא נפגע (רגשית) בקלות?:לא נותן מעצמך?:תלוי למי אוהב לפוצץ נייר בועות?כן
לועס דברים?כן אוהב להתקלח?:כן(עושה הופעה שם,הדוש זה המיקרופון) אוהב להתעטש?:אם אנשים שאני לא אוהב בסביבה אז כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כן אוהב לצחצח שיניים?:לא,אבל אני חייב אכפת לך מאיכות הסביבה?:עבור... קונה צרובים\\צורב?:לא קונה צרובים,אבל אני צורב הרבה... אוהב לנסוע או הולך ברגל?:אוהב יותר לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?:בס חדשה(הקודמת נשברה) ישן הרבה?:רוצה,אבל יש אנשים שנקראים הורים שמתקשרים מוקדם בבוקר ומעירים אותי בתול?:לא,אני מאזניים נקשר לחפצים?:כן אוהב חולצות גזורות?:יש כמה גופיות?:לא כל כך אוהב לטייל?:כן אוהב כפכפים?:תלוי לובש בוקסר?:כן שמש או גשם?:שניהם(אוהב שיורד גשם אבל חם) רוב הזמן - קר לך או חם לך?:לא יודע בעצמי ילדותי?:אפשר לומר חולם בהקיץ?:כן

אני חדשה פה ../images/Emo41.gif

מיי ניים איז אושרית.. להקה אהובה: היהודים, התעויוט (?) ספר אהוב: לא קוראת ספרים סופר(ים) אהוב(ים): כנ"ל צבע אהוב: ירוק שחור לבן וחום פריט לבוש אהוב: אני משוגעת על גרביון רשת שחור.. איבר שהכי מושך אותך:
זה לא נשמע טוב
אצל בנים אני אוהבת את העיצוב של השיער (האממ אצל מי שיודע לעשות את זה יפה..) למרות שזה לא ממש איבר... אצל בנות.. אני אובססית לבטן שטוחה
וחזה.. אתה שמח כש: כש...? אתה מרגיש בודד כש: אלה מצבים מסויימים, אין משהו מוגדר. האם אתה חושב יותר מדי: הרבה האמת.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: רק ת"א. אדם מפורסם שפגשת: לא פגשתי.. האם יש לך אילו שהם חרטות: לגבי השאלון? ידעתי שהייתי צריכה ללכת ללמוד במקום להתחמק.. קפה אהוב: לא אוהבת ריח אהוב: לאדעת..
מה מכעיס אותך: אנשים..
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: יש הרבה.. האדם שעושה לך הכי טוב: חברה הכי טובה שלי, כפרעע עליהה.. סגנון מוזיקה אהוב: פאנק, רוק? חדר אהוב בבית: שלי כאילוו מקום אהוב בעולם: לאדעת מקצוע שנוא: תנ"ךךך לרצחחח
מורה אהוב: אין אוהב את בצפר?: לעעעע נרדם בשיעורים?: כן.. מתעצבנים עליי.. מעשן?: לא.. וגם לא יעשן.. נפגע (רגשית) בקלות?: כן וזה לא משהו רע.. נותן מעצמך?: וואי איך זה נשמע אוהב לפוצץ נייר בועות? לא.. לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: לא אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: לא אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: לא קונה.. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע..
חוסך כסף למשהו מיוחד?: רישיון נהיגה.. עוד מעט מתחילים..
יאייי ישן הרבה?: כן בתול?: לע נקשר לחפצים?: וואט? אוהב חולצות גזורות?: לאא!!! גופיות?: חח הכל אצלי זה גופיות..
אוהב לטייל?: לא אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: של בנות אבל..
שמש או גשם?: שמש, הזונה הזאתת!!! רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: אסור לי?

may90

New member
ברוכה הבאה!

אני לא צריכה להיות מזכירה עכשיו כי יש בשאלון הזה מספיק ידע עלייך אני מאי

עונה..

להקה אהובה: נירוונה ובלינק 182 ספר אהוב: היומנים של קורט קוביין סופר(ים) אהוב(ים): אנלא קוראת הרבה ספרים. צבע אהוב: שחור פריט לבוש אהוב: לא יודעת איבר שהכי מושך אותך: נדלג על השאלה הזאת.. אתה שמח כש: יש חופש גדול אתה מרגיש בודד כש: משעמם לי האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: L.A אדם מפורסם שפגשת: ממ לא נראה לי שפגשתי. האם יש לך אילו שהם חרטות: הרבה קפה אהוב: אני לא אוהבת קפה ריח אהוב: מאיפה לי?! מה מכעיס אותך: כשמעצבנים אותי חח סגנון מוזיקה אהוב: כל מיני סוגים של רוק חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: לוס אנג'לס מקצוע שנוא: ספורט מורה אהוב: אין אוהב את בצפר?: ממש ממש לא נרדם בשיעורים?: נרדמתי רק פעם אחת וזהו. מעשן?: אני בת 12! אני יעשן עוד איזה שנתיים נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: לא יודעת אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? לא אוהב להתקלח?: לא ממש אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן, כי זה ממש כואב אוהב לצחצח שיניים?: לא אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: לפעמים אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: כן בתול?: כמו שכבר אמרתי- אני בת 12 נקשר לחפצים?: למחשב ולטלוויזיה ולדיסקמן אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: כן אוהב לטייל?: תלוי איפה אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: לא יודעת רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי ילדותי?: לא כ"כ חולם בהקיץ?: כן

אני

להקה אהובה: חח פירומניה. סתם..לא יודעת ספר אהוב: כל הספרים של ג'ורג'יה ניקולסון ועוד כמה שאת לא מכירים סופר(ים) אהוב(ים): אן בראשר ולואיז רניסון צבע אהוב: כתום והשילוב שחור+ורוד פריט לבוש אהוב: ג'ינס וחולצה/באגיס וחולצה חח איבר שהכי מושך אותך: ממ זין. חח סתם עיניים ושיעררררר אתה שמח כש: אומרים לי שאוהבים אותי או כשנותנים לי מחמאה בלי שום סיבה אתה מרגיש בודד כש: כשהחברים לא באזור או לא שמים עליי האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ניו יורק אדם מפורסם שפגשת: מומי לוי האם יש לך אילו שהם חרטות: כן קפה אהוב: אמממ...חח נו זה עם הקצף ריח אהוב: הבושם של חברה שלי מה מכעיס אותך: שפוגעים בחברות שלי, צביעות ואנשים שחושבים את עצמם מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ממ, אני לא אוהבת להגיד על עצמי כאלה דברים...אבל נניח, שאני שרה? :S האדם שעושה לך הכי טוב: חברות שלי סגנון מוזיקה אהוב: ממ יותר מידי חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: כרגע אין מקצוע שנוא: מתמטיקה!!@^%$#^% אעעע מורה אהוב: אין אוהב את בצפר?: אין לי בעיה איתו נרדם בשיעורים?: חח כע מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כע נותן מעצמך?: כע אוהב לפוצץ נייר בועות? כעעעעע לועס דברים? כע אוהב להתקלח?: כע אוהב להתעטש?: חחח כעע זה משחרר שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כעעע כלכךך אוהב לצחצח שיניים?: ממ זה בסדר אכפת לך מאיכות הסביבה?: ממ אפשר להגיד קונה צרובים\\צורב?: כע
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גם וגם חוסך כסף למשהו מיוחד?: כע ישן הרבה?: בערך....תלוי מתי בתול?: כע נקשר לחפצים?: כע אוהב חולצות גזורות?: אה? גופיות?: לא אוהב לטייל?: כע...אבל זה תלוי אוהב כפכפים?: זה נחמד לובש בוקסר?: לא ממש שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם לי חח ילדותי?: כע קצת חח חולם בהקיץ?: יאפ

Sk8erJS

New member
oh me!

להקה אהובה: !!!thats easy - Blink 182 ספר אהוב: dont know... סופר(ים) אהוב(ים): same צבע אהוב: white פריט לבוש אהוב: jeans איבר שהכי מושך אותך: ass baby אתה שמח כש: ani lo atzoov אתה מרגיש בודד כש: ani rav eim mishoo האם אתה חושב יותר מדי: fuck yeah אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: LA אדם מפורסם שפגשת: yesh harbe.. האם יש לך אילו שהם חרטות: baroor קפה אהוב: decaffe latte brevey ריח אהוב: ocean מה מכעיס אותך: kol miney dvarim... מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: kol miney... האדם שעושה לך הכי טוב: firends סגנון מוזיקה אהוב: punk!!! חדר אהוב בבית: my room!! מקום אהוב בעולם: LA מקצוע שנוא: lashon and historia מורה אהוב: cobi ha mehaneh ve orli ha mora le tikshoret אוהב את בצפר?: no נרדם בשיעורים?: sometimes מעשן?: hell no! נפגע (רגשית) בקלות?: yeah...=\ נותן מעצמך?: yeah!! talooi le mi... אוהב לפוצץ נייר בועות? baroorrr! לועס דברים? food אוהב להתקלח?: when i feel like it אוהב להתעטש?: oh yeah! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: i so hate it! אוהב לצחצח שיניים?: no... אכפת לך מאיכות הסביבה?: yeah i guess קונה צרובים\\צורב?: i only birn אוהב לנסוע או הולך ברגל?: drive!!! חוסך כסף למשהו מיוחד?: no not really ישן הרבה?: yeah בתול?: still looking for the right girl...:) נקשר לחפצים?: yes i do אוהב חולצות גזורות?: no גופיות?: hell yeah אוהב לטייל?: sometimes אוהב כפכפים?: yeah לובש בוקסר?: only boxers שמש או גשם?: dont know רוב הזמן - קר לך או חם לך?: dont know ילדותי?: alittle sometimes חולם בהקיץ?: ksheyotze

למעלה