שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

תשובות לשאלון השבועי עד כמה את אוהבת את עצמך? האם את נוהגת להצטנע ולהעמיד פנים שאינך מודעת ליתרונותייך, כדי שלא יחשבו שאת תופסת מעצמך? האם את נוטה להפגין יותר בטחון עצמי ממה שיש לך באמת? האם את אוהבת לנפנף בהישגים וביתרונות שלך, כדי להרשים? אם כן - את מי? האם את טיפוס קנאי? פוזלת לדשא של השכן? מקנאת באחרים? לפעמים... מתי בחייך היה הבטחון העצמי שלך בשיאו? מתי הוא היה בנקודה הכי שפלה ונמוכה שלו? האם את לוקחת על עצמך לפעמים קרדיט על דברים שלא עשית, לדוגמא - עוגה קנויה ששיקרת ואמרת שהכנת בעצמך?

ady18

Well-known member
תשובות שלי

עד כמה את אוהבת את עצמך?לא אוהבת האם את נוהגת להצטנע ולהעמיד פנים שאינך מודעת ליתרונותייך, כדי שלא יחשבו שאת תופסת מעצמך?כן האם את נוטה להפגין יותר בטחון עצמי ממה שיש לך באמת? לא האם את אוהבת לנפנף בהישגים וביתרונות שלך, כדי להרשים? אם כן - את מי? האם את טיפוס קנאי? פוזלת לדשא של השכן? מקנאת באחרים?כן לפעמים... מתי בחייך היה הבטחון העצמי שלך בשיאו? מתי הוא היה בנקודה הכי שפלה ונמוכה שלו?אממ נמוכה רוב הזמן שמחמיאים לי בשיא האם את לוקחת על עצמך לפעמים קרדיט על דברים שלא עשית, לדוגמא - עוגה קנויה ששיקרת ואמרת שהכנת בעצמך?לא

מתוקה777

New member
עונה :)

עד כמה את אוהבת את עצמך?אוהבת אוהבת אבל רק לפעמים האם את נוהגת להצטנע ולהעמיד פנים שאינך מודעת ליתרונותייך, כדי שלא יחשבו שאת תופסת מעצמך?ממש לא האם את נוטה להפגין יותר בטחון עצמי ממה שיש לך באמת?לא, אני כותבת מה שנכון לי ולא "מפגינה יותר בטחון עצמי ממה שיש לי" :) האם את אוהבת לנפנף בהישגים וביתרונות שלך, כדי להרשים?לא אם כן - את מי? האם את טיפוס קנאי?אממ לפעמים פוזלת לדשא של השכן?זה לא מקנאת באחרים? מתי בחייך היה הבטחון העצמי שלך בשיאו? מתי הוא היה בנקודה הכי שפלה ונמוכה שלו?אממ בשיאו הוא היה השנה ובנקודת השפל הוא היה בתחילת השנה שעברה כשהייתי בכיתה ח האם את לוקחת על עצמך לפעמים קרדיט על דברים שלא עשית, לדוגמא - עוגה קנויה ששיקרת ואמרת שהכנת בעצמך?לא

SweetRevenge 13

New member
:)אני

האם את נוהגת להצטנע ולהעמיד פנים שאינך מודעת ליתרונותייך, כדי שלא יחשבו שאת תופסת מעצמך?כן.. קורה לפעמים האם את נוטה להפגין יותר בטחון עצמי ממה שיש לך באמת?גם לפעמים האם את אוהבת לנפנף בהישגים וביתרונות שלך, כדי להרשים? אם כן - את מי?לא.. האם את טיפוס קנאי? פוזלת לדשא של השכן? מקנאת באחרים?לפעמים.. אפילו קורה הרבה מתי בחייך היה הבטחון העצמי שלך בשיאו? מתי הוא היה בנקודה הכי שפלה ונמוכה שלו?בשיאו: בכיתה ד'.. חח ונראה לי השנה.. הכי נמוך: בכיתה ה' האם את לוקחת על עצמך לפעמים קרדיט על דברים שלא עשית, לדוגמא - עוגה קנויה ששיקרת ואמרת שהכנת בעצמך?לא..

נמנמ

עד כמה את אוהבת את עצמך? במידה הנורמאלית... האם את נוהגת להצטנע ולהעמיד פנים שאינך מודעת ליתרונותייך, כדי שלא יחשבו שאת תופסת מעצמך? אמ...כע..לפעמים. האם את נוטה להפגין יותר בטחון עצמי ממה שיש לך באמת? לא =) האם את אוהבת לנפנף בהישגים וביתרונות שלך, כדי להרשים? אם כן - את מי? לא...אני לא מהמשוויצנים =/ האם את טיפוס קנאי? פוזלת לדשא של השכן? מקנאת באחרים? מממ...קורה לפעמים שאני מקנאת במישהו, אבל במידה נורמאלית..לא במידה מגעילה כזו..כמו שלמשל יש אנשים שמתחילים לבשמיץ וזה את מי שהם מקנאים בו.. בדר"כ אני לא נוהגת לקנא באחרים. מתי בחייך היה הבטחון העצמי שלך בשיאו? ונמוכה שלו? שנה שעברה הייתי קצת פקאצה{בלעכס} ותפסתי מעצמי יותר מדי =( מתי הוא היה בנקודה הכי שפלה? אמממ...השנה הפסקתי להיות פקאצה ומי שחשבתי שהיו חברות שלי העליבו אותי וירדו עלי הרבה... האם את לוקחת על עצמך לפעמים קרדיט על דברים שלא עשית, לדוגמא - עוגה קנויה ששיקרת ואמרת שהכנת בעצמך? לא...

../images/Emo27.gif :X

עד כמה את אוהבת את עצמך?
מ1 עד 10? 7. האם את נוהגת להצטנע ולהעמיד פנים שאינך מודעת ליתרונותייך, כדי שלא יחשבו שאת תופסת מעצמך?
לפעמים, ולפעמים אני באמת לא מודעת. האם את נוטה להפגין יותר בטחון עצמי ממה שיש לך באמת?
לא. האם את אוהבת לנפנף בהישגים וביתרונות שלך, כדי להרשים? אם כן - את מי?
לא מנפנפת. האם את טיפוס קנאי? פוזלת לדשא של השכן? מקנאת באחרים?
בקושי. מתי בחייך היה הבטחון העצמי שלך בשיאו? מתי הוא היה בנקודה הכי שפלה ונמוכה שלו? ממש לא זוכרת :X בעצם אני זוכרת. האם את לוקחת על עצמך לפעמים קרדיט על דברים שלא עשית, לדוגמא - עוגה קנויה ששיקרת ואמרת שהכנת בעצמך?
חחח לא.

למעלה