שאלון.

Cut Up Angel

New member
עונה../images/Emo9.gif

אז ככה: 1- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר?נו ברור
2- יודעים מי כתב אותה?ג'יי.קיי.רולינג. 3- אוהבים אותם?אותה?
אני לא מכירה אותה
4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר?כי זה ספר שליטה
5- ועוד פתחו עליו פורום?אני יודעת
6- בכלל.. קראתם את הסידרה? [עברית או אנגלית אם כן]כן, ובעברית. 7- ראיתם את הסרט?נו ברור
8- את כל הסרטים?כה
9- אם כן, אהבתם?מאוד
10- אם לא, למה לא ראיתם? - 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך?כה,מאוד
12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר?????? חח,אני לא 'כזה' נרגשת. סתם מחכה

D o o S h a

New member
אפשר לעשות הדגש סדגש בכותרת?

בכל אופן.. תיקון: אוהבים אותם זה מה שכתוב.. לא אותה

../images/Emo69.gif

1- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר
כן 2- יודעים מי כתב אותה
ולינג הגאונה
3- אוהבים אותם
וודאי
4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר
כי הוא כזה גאוני ומקסים וחכם ומעניין וכו' וכו'[?] 5- ועוד פתחו עליו פורום
זו שאלה?
בכל אופן, כן. פתחו עליו
6- בכלל.. קראתם את הסידרה
כן, בעברית 7- ראיתם את הסרט
כן, ואני מתחרטת על כל שניה
8- את כל הסרטים
עד עכשיו כן, אבל מעכשיו לא
9- אם כן, אהבתם
לא. 10- אם לא, למה אל ראיתם
-- 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך
כן 12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר?? אה-הא

LOOST

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo15.gif

1- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר? יאפ
2- יודעים מי כתב אותה? ג'יי קיי רולינג 3- אוהבים אותם? יאפ 4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר?כי הוא מתאים לכל הגילאים, הוא מעניין וסוחף מותח מצחיק ומפחיד
5- ועוד פתחו עליו פורום? זו אמורה להיות שאלה? חח 6- בכלל.. קראתם את הסידרה? ממ עד הספר ה-4 7- ראיתם את הסרט? יאפ 8- את כל הסרטים? חוץ מה-3 9- אם כן, אהבתם? כן! 10- אם לא, למה אל ראיתם? 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך? מאוד 12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר?????? מממ לא!
10-

Camila Yan

New member
אני עונהההההההה

1- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר? נו ברור! 2- יודעים מי כתב אותה? כן, ג'יי קיי רולינג... 3- אוהבים אותם? מאוד 4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר? כי הספר ממש טוב 5- ועוד פתחו עליו פורום? כדי שנוכל לדבר עליו הרבה 6- בכלל.. קראתם את הסידרה? (Pעברית או אנגלית אם כן) יאפ, הכל בעברית, 3 באנגלית 7- ראיתם את הסרט? יאסססס 8- את כל הסרטים? יאפ 9- אם כן, אהבתם? מאוד 10- אם לא, למה אל ראיתם? ראיתי חחח 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך? יחסית לסרט 12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר?????? מאודדדדדדדד

זוננפלד

New member
טוב אני בכלל לא בפורום אבל אני עונה

כי ראיתי בעמוד הראשון שיש שאלון על הארי פוטר, אז רצתי לענות... 1- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר? בטחחחחחחחחחחח 2- יודעים מי כתב אותה? ג'יי קיי רולניג 3- אוהבים אותם? את מי, את הספרים? כאילו דה 4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר? כי זה ספר מדהים וממכר? 5- ועוד פתחו עליו פורום? טוב נו, מתי שיש ספרים כאלו חייבים לפתוח פורום 6- בכלל.. קראתם את הסידרה? (Pעברית או אנגלית אם כן) את הכלללללל פעמיים!!! ובעיברית! 7- ראיתם את הסרט? את כל הסרטים! 8- את כל הסרטים? אמרתי כבר... 9- אם כן, אהבתם? אהמ... הסרט הראשון והשלישי היו די הרבה אכזבה... הסרט השני דווקה היה ממש ממש יפה! 10- אם לא, למה אל ראיתם? ראיתי... \: 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך? בסרט השני היו טובים... אולי גם בסרט הראשון.. 12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר?????? לא כל כך... אבל כן, אני מחכה לו, אבל לא נרגשת עד דמעות והולכת למות עוד רגע.

גם אני עונה

1- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר? כן 2- יודעים מי כתב אותה? כן 3- אוהבים אותם? כן 4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר? ככה 5- ועוד פתחו עליו פורום? שמחת זקנתי 6- בכלל.. קראתם את הסידרה? (Pעברית או אנגלית אם כן) כן (אנגלית) 7- ראיתם את הסרט? כן 8- את כל הסרטים? לא 9- אם כן, אהבתם? לא 10- אם לא, למה אל ראיתם? ככה 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך? לא 12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר?????? תלוי 10- ד"ש לכיתה ל' 5 מבית ספר הבונים בטרנסילבניה.

ilei100

New member
אני

1- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר?כן 2- יודעים מי כתב אותה?גיי קיי רולינג 3- אוהבים אותם?כן 4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר?שאלה טובה 5- ועוד פתחו עליו פורום?מה? 6- בכלל.. קראתם את הסידרה? כן 7- ראיתם את הסרט?כן 8- את כל הסרטים?כן 9- אם כן, אהבתם?כן 10- אם לא, למה אל ראיתם? 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך?נחמדים 12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר??????לא

D o o S h a

New member
שמתי לב ש

לא הרבה פה אוהבים את הספר... ואין לי מושג איך זה קורה!!! אולי כי אני המטורפת היחידה פה... נו טוב

.

1- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר? כה 2- יודעים מי כתב אותה? ג'יי קיי רולינג 3- אוהבים אותם? לע 4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר? לאדעת 5- ועוד פתחו עליו פורום? באמת?! חסרי חיים 6- בכלל.. קראתם את הסידרה? (Pעברית או אנגלית אם כן) לא 7- ראיתם את הסרט? כה 8- את כל הסרטים? לע 9- אם כן, אהבתם? בערך 10- אם לא, למה אל ראיתם? . 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך? לא זוכרת 12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר?????? ממש ממש ממש לא

../images/Emo80.gif עונה...

1- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר? ברוררר 2- יודעים מי כתב אותה? ג'יי קייל רולינג 3- אוהבים אותם? מאוד! 4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר? כי זה ספר ממש מותח ויפה..! 5- ועוד פתחו עליו פורום? כנ"ל 6- בכלל.. קראתם את הסידרה? (Pעברית או אנגלית אם כן) את כול הספרים בסידרה בעברית 7- ראיתם את הסרט? את הרביעי לא.. 8- את כל הסרטים? רק לא את הרביעי.. 9- אם כן, אהבתם? מאוד! 10- אם לא, למה אל ראיתם? 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך? אממ.. בראשון לא ממש אהבתי.. 12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר?????? כן מאודדד... אני חולה על הארי פוטר!!! שאלון מגניב עדי.. (זאת אירנה חברה של עמית)

D o o S h a

New member
אוי...

לא ידעתי שזאת את כשכתבת שאת חדשה, אז לא כתבתי לך אז שתהני... בכל אופן סוףסוף עוד מישהי שמשוגעת על הארי!!!
את בפורום הארי פוטר?

mishmash2

New member
../images/Emo175.gif עונה.../images/Emo11.gif

והתשובות: 1- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר? כן 2- יודעים מי כתב אותה? כן 3- אוהבים אותם? לא 4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר? אין לי מושג.. 5- ועוד פתחו עליו פורום? פתחו עליו פורום כי יש הסטריה סביב הספר... 6- בכלל.. קראתם את הסידרה? ניסיתי את הראשון.. ממש ממש לא אהבתי 7- ראיתם את הסרט? כן 8- את כל הסרטים?כן 9- אם כן, אהבתם? אה.. 10- אם לא, למה אל ראיתם? ^^ 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך? כן. 12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר?????? לא!

coullette

New member
להלהלה

1- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר? לא ממש 2- יודעים מי כתב אותה? הממ...נו הבריטית הזאת 3- אוהבים אותם? אה.. 4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר? לא יודעת 5- ועוד פתחו עליו פורום? וואלה 6- בכלל.. קראתם את הסידרה? (Pעברית או אנגלית אם כן) קראתי ספר אחד או שניים 7- ראיתם את הסרט? את הראשון ראיתי 8- את כל הסרטים? נופ 9- אם כן, אהבתם? חביב 10- אם לא, למה אל ראיתם? סתם לא בא לי 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך? ממ...לא זוכרת 12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר?????? ממש לא

במבה

אז ככה:
1- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר?ודאי
2- יודעים מי כתב אותה?ג'יי.קיי.רולינג
3- אוהבים אותם?יאפס
4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר?כי הוא ספר מעניין ככל הנראה
5- ועוד פתחו עליו פורום?אנערף
6- בכלל.. קראתם את הסידרה? (עברית או אנגלית אם כן)כן עברית וראשון בבריטית
7- ראיתם את הסרט?כן
8- את כל הסרטים?כן אבל מה הטעם בשאלה הקודמת אם כך?
9- אם כן, אהבתם?כן אבל צינזרו ושינו יותר מידי
10- אם לא, למה אל ראיתם?כי כן ראיתי
11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך?כן..הם פסדר
12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו? בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר??????לא כי זה לא בעברית

victoria777

New member
טוב

כן, כן, הספר השישי יוצא עוד איזה שבועיים! יאי *מתרגשת* מיועד לא רק לאלה שאוהבים את הסידרה והסרטים! אז ככה: 1- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר?לא ממש זוכרת כותרות של הספרים 2- יודעים מי כתב אותה?ג'יי קיי רולינג,לא? 3- אוהבים אותם?לא קראתי 4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר?אין לי מושג 5- ועוד פתחו עליו פורום? 6- בכלל.. קראתם את הסידרה? לא קראתי 7- ראיתם את הסרט?לא 8- את כל הסרטים?לא 9- אם כן, אהבתם? 10- אם לא, למה אל ראיתם?לא התחשק 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך? 12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר??????לא 10-

למעלה