שאלון.

D o o S h a

New member
שאלון.

על... הארי פוטררר!! כן, כן, הספר השישי יוצא עוד איזה שבועיים! יאי *מתרגשת* מיועד לא רק לאלה שאוהבים את הסידרה והסרטים! אז ככה: 1- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר? 2- יודעים מי כתב אותה? 3- אוהבים אותם? 4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר? 5- ועוד פתחו עליו פורום? 6- בכלל.. קראתם את הסידרה? (Pעברית או אנגלית אם כן) 7- ראיתם את הסרט? 8- את כל הסרטים? 9- אם כן, אהבתם? 10- אם לא, למה אל ראיתם? 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך? 12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר?????? 10-

D o o S h a

New member
עונה! כי גמני מכורה לדבר!

1- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר? ברור כאילו דהה! 2- יודעים מי כתב אותה? בטח! ג'יי. קיי. רולינג 3- אוהבים אותם? מאוד!! מאוהבת בהם!
4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר? כי הוא מוצלח ומדהים! 5- ועוד פתחו עליו פורום? נו, אלא מה? 6- בכלל.. קראתם את הסידרה? (Pעברית או אנגלית אם כן) ב-ר-ו-ר-!.. בעברית... אין לי אוצר מילים כזה גדול כדי לקרוא באנגלית... 7- ראיתם את הסרט? יאפפ!! 8- את כל הסרטים? כן! 9- אם כן, אהבתם? מאוד 10- אם לא, למה אל ראיתם? כי ראיתי! 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך? מעולים 12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר?????? כן! כן! כן!

עונה../images/Emo9.gif

1- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר
כן... יודעת מה הם אבל לא קראתי... 2- יודעים מי כתב אותה
כן... 3- אוהבים אותם
ממש לא... 4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר
האמת... אני גם לא מבינה... 5- ועוד פתחו עליו פורום
כי אנשים אוהבים את זה ובגלל זה פתחו עליו פורום... 6- בכלל.. קראתם את הסידרה
לא... 7- ראיתם את הסרט
לא... 8- את כל הסרטים
לא... 9- אם כן, אהבתם?------ 10- אם לא, למה אל ראיתם
כי אני מתעבת הארי פוטר.. 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך? --------- 12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר
מממש ל===============א!!

babytears

New member
עיניתי

על... הארי פוטררר!! כן, כן, הספר השישי יוצא עוד איזה שבועיים! יאי *מתרגשת* מיועד לא רק לאלה שאוהבים את הסידרה והסרטים! אז ככה: 1- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר? ברור כיאלו דה 2- יודעים מי כתב אותה? גואנה קטלין רולינג (נו ברור?) 3- אוהבים אותם? לא ממש 4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר? כי אנשים טיפשי? 5- ועוד פתחו עליו פורום? אין לי מושג מה מניע את האיווילות בעולמינו 6- בכלל.. קראתם את הסידרה? (Pעברית או אנגלית אם כן) כן בעיברית וחלק באנגלית 7- ראיתם את הסרט? כן 8- את כל הסרטים? כן 9- אם כן, אהבתם? לא לא לא 10- אם לא, למה אל ראיתם? :] 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך? לא משהו לא ממש משכנעים השחקנים לא משהו והליקות גם כן 12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר?????? לא ממש אבל אני אקרא

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

אז ככה: 1- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר? כן 2- יודעים מי כתב אותה? כן 3- אוהבים אותם? כן 4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר? כי זה ספר די טוב, הוא כתוב משעשע, מתאים לכמה וכמה גילאים, ונורא נוח לכתוב עליו פאנפיקים ולדבר עליו והכל, וגם כי זו סדרה,. המ,. 5- ועוד פתחו עליו פורום? פתחו שלושה. 6- בכלל.. קראתם את הסידרה? (Pעברית או אנגלית אם כן) כן 7- ראיתם את הסרט? כן
8- את כל הסרטים? כן >< 9- אם כן, אהבתם? את הספרים, כן. הסרטים הרבה פחות טובים. המ. 10- אם לא, למה אל ראיתם? 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך? את זה בהחלט אפשר לומר, האפקטים שם די משוקעים והכל 12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר?????? כן, רק עם סימני שאלה באופן תקין. 10-

מתוקה777

New member
עונה....

אז ככה: 1- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר?כן 2- יודעים מי כתב אותה?אממ לא זוכרת את השם שלה 3- אוהבים אותם?לא 4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר???? 5- ועוד פתחו עליו פורום?? 6- בכלל.. קראתם את הסידרה? (Pעברית או אנגלית אם כן)-לא 7- ראיתם את הסרט?כן 8- את כל הסרטים?כן 9- אם כן, אהבתם?כן 10- אם לא, למה אל ראיתם? 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך?נחמדים 12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר??????-לא 10-

הופ../images/Emo28.gif

1- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר?כה 2- יודעים מי כתב אותה?בהחלט 3- אוהבים אותם?כה 4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר?ממ אני לא בטוחה.. מבחינתי לפחות.. הספר מעניין כזה ואתה שוקע בו כשאתה קורא אותו 5- ועוד פתחו עליו פורום? כן.. פורום הספר דווקא נחמד 6- בכלל.. קראתם את הסידרה? (Pעברית או אנגלית אם כן) כן.. את החמישי קראתי באנגלית 7- ראיתם את הסרט?כה 8- את כל הסרטים?כה 9- אם כן, אהבתם? ממ ככה ככה.. הסרט השלישי היה טעון שיפור קצת.. אולי אני אראה אותו שוב ואחשוב אחרת, לא ידעת 10- אם לא, למה אל ראיתם?.. 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך?נראה לי שכן.. אני לא זוכרת כל כך טוב את כל הפרטים.. אני זוכרת שהשני היה נחמד 12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר?????? אפשרי להגיד

../images/Emo110.gif

1- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר
אממממ כע 2- יודעים מי כתב אותה
אממ ג'יי קיי רולינג משו כזה לע
3- אוהבים אותם
לא מכירה אותה חחח 4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר
כי אנשיםא והבים אותו
5- ועוד פתחו עליו פורום
אעעע יש פורום
6- בכלל.. קראתם את הסידרה
(Pעברית או אנגלית אם כן) קראתי את הראשווןןן.. וזהוווו.. זה היה מזמןןן בכתה ד' אני חושבתת
ואת הראשון והשני והשלישי ראיתי הקולנוע (רק תשלישי בDVD אבל זה אותודבר
) 7- ראיתם את הסרט
חיחי את כל אלה שהיו 8- את כל הסרטים
^ 9- אם כן, אהבתם
סביררר
10- אם לא, למה אל ראיתם
אעע
11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך
12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר
האמת לא כי כבר מזמן הפסקתי לקרוא ספריםם.. אני מעדיפה לראות בסרט

Swid666

New member
ובכן

1- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר? יאפ 2- יודעים מי כתב אותה? יאפ 3- אוהבים אותם? בערך 4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר? לא יודעת 5- ועוד פתחו עליו פורום? כנ"ל 6- בכלל.. קראתם את הסידרה? (Pעברית או אנגלית אם כן) קראתי את כל החמישה בעברית ואת הראשון והחמישי באנגלית 7- ראיתם את הסרט? כן 8- את כל הסרטים? כן 9- אם כן, אהבתם? רק את השלישי 10- אם לא, למה אל ראיתם? - 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך? ממש ממש לא 12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר?????? לא

פףףף../images/Emo125.gif

1- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר? כה 2- יודעים מי כתב אותה? כה 3- אוהבים אותם? כה 4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר? הוא נחמד... אנשים רוצים לדעת מה יקרה בהמשך 5- ועוד פתחו עליו פורום? כה 6- בכלל.. קראתם את הסידרה? (Pעברית או אנגלית אם כן) כה 7- ראיתם את הסרט? כה... גרוע 8- את כל הסרטים? כה 9- אם כן, אהבתם? לא 10- אם לא, למה אל ראיתם? -- 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך? רק בשלישי, אבל המשחק גרוע 12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר?????? לא, אבל אני אקרא בטח

עארקבע5קט ה45הב2

1- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר? יש מישהו שלא מכיר? |: 2- יודעים מי כתב אותה? ג'יי. קיי. רולינג משהו |: 3- אוהבים אותם? המ, לא? 4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר? בגלל החיים החרא שהיו לה, מאיפה אני יודעת? |: סתם רצו לתפוס גובה ממשהו, אז תפסו מזה. 5- ועוד פתחו עליו פורום? כע, שיהיה להם לבריאות |: 6- בכלל... קראתם את הסידרה? (Pעברית או אנגלית אם כן) קראתי את הספר הראשון, חצי מהשני, כי רציתי לדעת על מה כום מרעישים, והשתעממתי אז... הפסקתי 7- ראיתם את הסרט? כע 8- את כל הסרטים? מממ לא את כולם, לא 9- אם כן, אהבתם? לא ממש =/ 10- אם לא, למה אל ראיתם? >< 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך? בסדר, לא כאלה משהו משהו אבל נחמדים 12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר?????? ממש לא |:

עדידוש

- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר? כה 2- יודעים מי כתב אותה? כה ג'י קיי רולינג 3- אוהבים אותם? כה 4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר? כי הוא יפה 5- ועוד פתחו עליו פורום? נראה לי.. 6- בכלל.. קראתם את הסידרה? (Pעברית או אנגלית אם כן) קראתי הכל חוץ מהרביעי 7- ראיתם את הסרט? לא 8- את כל הסרטים? -- 9- אם כן, אהבתם?-- 10- אם לא, למה אל ראיתם? לא יצא לי 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך? -- 12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר?????? לא ממש

נממ

אז ככה: 1- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר? ברור! 2- יודעים מי כתב אותה? ג'יי.קיי רולינג 3- אוהבים אותם? את ג'יי? או את הסידרה? נו על הסדרת ספרים אני מתה..על ג'יי לא אכפת לי.. 4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר? כי זה ספר מהמם שפותח בפנייך עולמות חדשים =) מוחע 5- ועוד פתחו עליו פורום? יש על מה! 6- בכלל.. קראתם את הסידרה? (Pעברית או אנגלית אם כן) כן! בעברית..קראתי את כל הסדרה כבר 7 פעמים..מוחע 7- ראיתם את הסרט? כן 8- את כל הסרטים? אכן 9- אם כן, אהבתם? לא..זה הורס הכל!! הם מדלגים על כל הקטעים הטובים ומעוותים הכל..וגם הרמת משחק של הנערים שם גרועה 10- אם לא, למה אל ראיתם? 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך? אממ..יש אפקטים טובים מדי פעם. 12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר?????? כעעעעעען

la nana 2004

New member
עונה

1- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר? כן 2- יודעים מי כתב אותה? ג'י קיי רולינג 3- אוהבים אותם? כן 4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר? אולי בגלל שזה על ילד נורמאלי שהוא לא נורמאלי... מאיפה לי???? 5- ועוד פתחו עליו פורום? כן, שלושה 6- בכלל.. קראתם את הסידרה? (Pעברית או אנגלית אם כן) כן בעברית וספר אחד באנגלית 7- ראיתם את הסרט? כן 8- את כל הסרטים? כן 9- אם כן, אהבתם? מאוד 10- אם לא, למה אל ראיתם? 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך? בשני לא כל כך אבל בשלישי זה פשוט סוף הדרך! 12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר?????? כן!!!!!!!

Danielle b3

New member
../images/Emo22.gif

אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר
לא ממש
יודעים מי כתב אותה
ג'יי. קיי רולינג
אוהבים אותם
ככה ככה
למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר
כי אוהבים אותם, פחח
ועוד פתחו עליו פורום
באמת
בכלל.. קראתם את הסידרה
רק ספר אחד ראיתם את הסרט
כן את כל הסרטים
לא
אם כן, אהבתם
את זה שראיתי - כן אם לא, למה לא ראיתם
לא הייתה לי הזדמנות לראות את כולם
למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך
כן , מאוד
ואחרון.. האם גם את נרגשת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומתה לקרוא אותו כבר
האמת לא ממש

Thade

New member
עונה...

1- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר? מן הסתם... 2- יודעים מי כתב אותה? כן. 3- אוהבים אותם? כן. 4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר? בגלל שבספרים האלה יש יצורים מיתולוגיים שלקוחים מהרבה ספרים אחרים,ובגלל זה אולי אנשים מתחברים לזה. 5- ועוד פתחו עליו פורום? אז? פתחו פורום להרבה דברים,לא צריך להתלהב מזה. 6- בכלל.. קראתם את הסידרה? (Pעברית או אנגלית אם כן): כן,עברית. 7- ראיתם את הסרט? ראיתי את השניים הראשונים. 8- את כל הסרטים? השניים הראשונים. 9- אם כן, אהבתם? לא. 10- אם לא, למה אל ראיתם? לא ראיתי את השלישי בגלל שלא אהבתי את הקודמים. 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך? ממש,ממש,ממש,ממש לא!!! הם ממוחשבים יותר מהדמויות ב"שרק" (ולא,זה לא משהו טוב!). 12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר?????? אני חייבת להתוודות- אכן,אני באמת כבר רוצה לקרוא אותו...

Ice Cream Girl

New member
../images/Emo99.gifהארי....

1- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר? כן 2- יודעים מי כתב אותה?ג'ק"ר 3- אוהבים אותם?מאוווווד
4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר?כי זה דמיוני 5- ועוד פתחו עליו פורום? כי הספרים פשוט כתובים בצורה מענינת 6- בכלל.. קראתם את הסידרה? (Pעברית או אנגלית אם כן)עברית 7- ראיתם את הסרט?כן 8- את כל הסרטים?כן 9- אם כן, אהבתם?בערך 10- אם לא, למה אל ראיתם? 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך?לא ממש 12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר?????? כן

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

1- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר? כן. 2- יודעים מי כתב אותה? כן. 3- אוהבים אותם? הם בסדר. 4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר? כי זה סיפור שאפשר לפתח אותו. 5- ועוד פתחו עליו פורום? הספר - כי זה די ברור, הסרט - לא ברור, החברתי - כי זה החברתי של הפורומ הספר, נגיד ו. 6- בכלל.. קראתם את הסידרה? כן, עברית. את הראשון באנגלית. 7- ראיתם את הסרט? אחד או שניים, לא זוכרת. 8- את כל הסרטים? לא. 9- אם כן, אהבתם? לא. 10- אם לא, למה לא ראיתם? - 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך? לא מעניינים. 12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר, מצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר? לא בנשימה עצורה, אבל מעניין אותי לקרוא.

NeT NiT

New member
אני באמת לא מבינה..

איך לא הגעתי לפורום הזה קודם
*מכורה* 1- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר? יאפ 2- יודעים מי כתב אותה? ג' ק' רולינג 3- אוהבים אותם? יאפ ^^ 4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר? כי הוא טוב 5- ועוד פתחו עליו פורום? כי הוא טוב 6- בכלל.. קראתם את הסידרה? (Pעברית או אנגלית אם כן) גם וגם 7- ראיתם את הסרט? כן 8- את כל הסרטים? אהע 9- אם כן, אהבתם? ביותר ^^ 10- אם לא, למה אל ראיתם? ראית P: 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך? רובם 12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר?????? מחכה לקרוא.. לא סופרת את הימים או משהו P: אחותי הזמינה אותו כבר

nni8

New member
עונה

אז ככה: 1- אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר?כן 2- יודעים מי כתב אותה?גיי קיי רולינג משו בסגנון חעח.. 3- אוהבים אותם?לא 4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר?כי הוא מעניין הרבה אנשים והוא מוצלח כנראה.. 5- ועוד פתחו עליו פורום?כנראה 6- בכלל.. קראתם את הסידרה? (Pעברית או אנגלית אם כן)לא קראתי חצי ספר וזהו 7- ראיתם את הסרט?תסרטים דווקא כן 8- את כל הסרטים?הגיוני אבל נראה לי שלא את כולם 9- אם כן, אהבתם?דיי 10- אם לא, למה אל ראיתם? 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך?לא זוכרת חח 12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר??????לא חח 10-

למעלה