שאלון

may rayn

New member
שאלון

שם: גיל: שיר אהוב: שיר שנוא: זמר: זמרת: להקת בנים: להקת בנות: ערוץ אהוב ערוץ שנוא: אתר אהוב: האם אתה רואה כוכב נולד? אם כן מי המועדף שלך? חיית מחמד: אם היית באי בודד מה 3 הדברים שהיית לוקח? האם היית בחול? אם כן איכן? איכן אתם נמצאים עכשיו? מי הבנאדם שראיתם אחרון? איזה מקצוע בבית צפר אתם הכי אוהבים? איזה מקצוע אתם הכי שנואים שי גבסו או אוהד אלישע? להקת הנ"חל או להקת חייל האוויר? ערוץ 24 או mtv? ערוץ 2 או ערוץ 10? כלב או חתול? טלפון או פלאפון? צבע אהוב: ולסיום: "הנני כאן" או "בתוך"?

עונה ...!!!

שם: חופית גיל: 16 שיר אהוב: בתוך, עודני ילד ועוד שיר שנוא: פרפר נחמד..חחח זמר: נחשו זמרת: אממ יש הרבה כמו מירי מסיקה להקת בנים: ווסטלייף להקת בנות: אין משו מיוחד ערוץ אהוב: 3 ו22 ערוץ שנוא: 5 וכל מה שקשור לספורט אתר אהוב: כל מה שקשור ליהודה לוי האם אתה רואה כוכב נולד: כן, המועדף שלי הוא לא אחר מאשר יהודה סעדו חיית מחמד: כלב אם היית באי בודד מהם ה3 דברים שהיית לוקח: אממ את יהודה, הראל ומחשב האם היית בחו"ל: כן בספרד וביוון היכן אתם נמצאים עכשיו: בבית מי הבן אדם שראיתם אחרון: אח שלי מתקרצץ לי פה כל שניה איזה מקצוע בבה"ס אתם הכי אוהבים: אממ אם יש כזה בכלל אז זה ספורט איזה מקצוע אתם הכי שונאים? את כל השאר.... שי גבסו או אוהד אלישע: אממ שניהם חמודים אבל אוהד חש את עצמו קצת יותר מידי להקת הנח"ל או חיל האויר? אממ שניהם ערוץ 24 או mtv? עשרים וארבע (24) ערוץ 22 או 10? 22 כלב או חתול? כלב טלפון או פלאפון? פלאפון צבע אהוב: כחול הנני כאן או בתוך? שניהם מדהימים אבל בתוך משגע

עונה

שם: עדן גיל: 15 שיר אהוב: בתוך שיר שנוא: אין ממש זמר: הראל סקעת זמרת: גניפר לופז להקת בנים: בלו להקת בנות:.....אין ערוץ אהוב: ויוה ערוץ שנוא: הולמורק אתר אהוב: הרשמי של הראל סקעת האם אתה רואה כוכב נולד? כן לפעמים אם כן מי המועדף שלך? אוהד אלישע חיית מחמד: כלב אם היית באי בודד מה 3 הדברים שהיית לוקח?פלאפון אוכל בגדים האם היית בחול? כן... אם כן איכן? לונדון, צרפת איכן אתם נמצאים עכשיו? בבית מי הבנאדם שראיתם אחרון? אמא איזה מקצוע בבית צפר אתם הכי אוהבים? לשון איזה מקצוע אתם הכי שנואים: מתמטיקה שי גבסו או אוהד אלישע? אוהד! להקת הנ"חל או להקת חייל האוויר? חיל האוויר ערוץ 24 או mtv? mtv ערוץ 2 או ערוץ 10? 2 כלב או חתול? כלב טלפון או פלאפון? פלאפון צבע אהוב: סגול ולסיום: "הנני כאן" או "בתוך"? בתוך!

אני^^

שם: גל:p גיל:אוטוטו 16^^ שיר אהוב:יש המון:O שיר שנוא:יש המון חחחחחח
זמרים ולהקות(קיצרתי
):היהודים, רוק ישראלי, הראל, ועוד כל מני. ערוץ אהוב:ערוץ 2, ערוץ 3 וערוצי סרטים
ערוץ שנוא:חחח לא הולך לערוצים שלא מעניינים אותי
אתר אהוב:תפוז
האם אתה רואה כוכב נולד?כן אם כן מי המועדף שלך?נעמה לוי. חיית מחמד:אין. אם היית באי בודד מה 3 הדברים שהיית לוקח?דיסקמן, ידיד טוב שלי..ואמ...פורנו:S? האם היית בחול? בחו"ל הכוונה
? אם כן היכן?לא הייתי חחחח
היכן אתם נמצאים עכשיו? במחשב שלי מי הבנאדם שראיתם אחרון?אמא איזה מקצוע בבית צפר אתם הכי אוהבים?מתמטיקה והיסטוריה:) איזה מקצוע אתם הכי שונאים?כימיה. שי גבסו או אוהד אלישע?לא ולא
להקת הנ"חל או להקת חייל האוויר?גם וגם
ערוץ 24 או mtv?24 ערוץ 2 או ערוץ 10? גם וגם:) כלב או חתול?שניהם^^ טלפון או פלאפון?יש לי את שניהם, לא אוהב את אף אחד מהם
צבע אהוב:כחול ולסיום: "הנני כאן" או "בתוך"?בתוך

i love skat

New member
../images/Emo109.gifאני...../images/Emo27.gif

שם:אביב גיל:14 וחצי שיר אהוב:החול יזכור,השקט שנשאר,שירים מגריז שיר שנוא:כל השירים המזרחיים.. זמר:הראלוששש!!! זמרת:שירי מימון,נינט טייב.. להקת בנים:--- להקת בנות:--- ערוץ אהוב 24,3,22,10,E!,4-ביפ. ערוץ שנוא:MTV,נשיונאל גיאוגרפיק,ערוץ הספורט אתר אהוב:פורומים,אתרי מעריצים,אתרי משחקים..ועוד.. האם אתה רואה כוכב נולד?ברווור אם כן מי המועדף שלך?הדר עוזרי,ניתן קייקוב עומרי רוטברד חיית מחמד:אין לי..אבל היה לי כלב..
אם היית באי בודד מה 3 הדברים שהיית לוקח?מחשב,אוכל,ואמא...
האם היית בחול?כן אם כן איכן?זה היכן..ובהולנד. איכן אתם נמצאים עכשיו?ליד המחשב מי הבנאדם שראיתם אחרון?אבא'לה.. איזה מקצוע בבית צפר אתם הכי אוהבים?אנגלית..דאאאא.. איזה מקצוע אתם הכי שנואים? מתמטיקהה בעע שי גבסו או אוהד אלישע? שי גבסווו
!| ברוור להקת הנ"חל או להקת חייל האוויר? חייל האוויר ערוץ 24 או MTV? אני שונאת MTV,אז..24 ערוץ 2 או ערוץ 10?22 כלב או חתול?כלב טלפון או פלאפון?פלאפון צבע אהוב:ורוד,תכלת,לבן,טורקיז ולסיום: "הנני כאן" או "בתוך"?בתוך

may rayn

New member
עונה לעצמי חח

שם: מאיה גיל: 15 ושבוע שיר אהוב: "חלומות מתגשמים" שיר שנוא: אמ... כל השירים הערביים האלו! זמר: הראל סקעת המהמם! זמרת: שירי מיימון להקת בנים: בלו להקת בנות: אין ערוץ אהוב: hot 3 ערוץ שנוא: איןןן אתר אהוב: אתר של אוהד אלישע האם אתה רואה כוכב נולד? יאפפפ איך לא! אם כן מי המועדף שלך? אוהד אלישע! חיית מחמד: אין לייי הייתה לי פעם כלבה! אם היית באי בודד מה 3 הדברים שהיית לוקח? דיסק מן ואת המחשב, אח שלי! האם היית בחול? יאפ כן אם כן איכן? גרמניה, צרפת, מצריים, ישראל חח ועוד מעט אנגליה! איכן אתם נמצאים עכשיו? מול המחשב בחדר מי הבנאדם שראיתם אחרון? אחותי איזה מקצוע בבית צפר אתם הכי אוהבים? אנגלית! איזה מקצוע אתם הכי שנואים? תנ"ך שי גבסו או אוהד אלישע? בחירה קשהה אני אוהבת את שניהם להקת הנ"חל או להקת חייל האוויר? חייל האוויר ערוץ 24 או MTV? אממ 24 ערוץ 2 או ערוץ 10: 10 כלב או חתול? כלב טלפון או פלאפון? טלפון יותר נוח צבע אהוב: כחול! ולסיום: "הנני כאן" או "בתוך"? "בתוך" מן הסתם

למעלה