שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

אלו סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות? האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה? האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך? . מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום? האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר (או, במידה ואין לך, גורם לך רצון למערכת יחסים)? י האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו? מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים? אממ ממש מעריכה את ג'וני דפ שחקן אדיר פשוט:) האם פגשת פעם שחקני קולנוע מפורסמים? מי למשל?

NiKi†a

New member
אני

אלו סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות? אימה האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה? כן, שהייתי קטנה היה מהגרמלינס [לא שהיום אני חושבת שזה אימה...]
האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך? כן, פרחים בעליית הגג. מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום? הכי מצחיק? נראה לי סדנה לעצבים והכי מתוק שיש =] האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר (או, במידה ואין לך, גורם לך רצון למערכת יחסים)? ממ לא...אני גם לא ממש רואה סרטים רומנטים :S האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו? כן, 'מסור' עשה לי משהו. מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים? ג'וני דפ ורייצ'ל וויז. האם פגשת פעם שחקני קולנוע מפורסמים? מי למשל? לא P:

../images/Emo110.gif

אלו סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות
קומדיה ודרממהה.. אני לע אוהבת אימה זה עושה לי סיוטייםם.. למרות שראיתי כמה ובגלל זה אני לע רוצה לראות יותר
האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים
איזה
לא זוכרת את השםם.. ראיתי את זה כשהייתי בכתה ד' והיו לי סיוטים כמה חודשים
האם את בוכה בסרטים עצובים
איזה סרט הכי ריגש אותך
כע אבל לע תמיידד.. ולא זוכרת חח
מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום
כל סרט מצחיק בכמה דברייםם..
האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר (או, במידה ואין לך, גורם לך רצון למערכת יחסים)
לפעמים.. תלוי איזה סיטואציות האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש
לשנות את דעתך לגבי משהו
אממממ כן אני חושבת.. אבל לא דעה רצינית חשובהה. מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים
לא יודעת
האם פגשת פעם שחקני קולנוע מפורסמים
מי למשל
אממממ לא שזכור לי

מתוקה777

New member
עונה....../images/Emo3.gif

אלו סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות?קומדיה ואימה האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה? לא היה לי סיוטים מסרטים האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך?כן אני בוכה אממ אני זוכרת שבכיתי באפקט הפרפר
מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום?אממ מת לצעוק 3-אני לא ממש מתה על הסרט האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר (או, במידה ואין לך, גורם לך רצון למערכת יחסים)?לא יודעת.... האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו? מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים?אלייז'ה ווד האם פגשת פעם שחקני קולנוע מפורסמים? מי למשל?לא

Eti No Name

New member
אוקיי ../images/Emo14.gif

אלו סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות? הכל האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה? הצלצול האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך? כן..והמון סרטים . מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום? אוי...המון האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר (או, במידה ואין לך, גורם לך רצון למערכת יחסים)?סיפור אהבה בלתי נשכח האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו? לא מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים? בראד פיט מה
אממ ממש מעריכה את ג'וני דפ שחקן אדיר פשוט:) האם פגשת פעם שחקני קולנוע מפורסמים? מי למשל? לא

בלבוש1

New member
../images/Emo13.gifעונה../images/Emo13.gif

אלו סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות? אממ.. מצחיקים! דרמה! האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה? לא היו לי.. ברוך השם! חח האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך? הסרט שהכי ריגש אותי היה..מלך האריות 1?! מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום?ברוס הגדול מכולם.. האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר (או, במידה ואין לך, גורם לך רצון למערכת יחסים)? לא ממש האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו? לא.. מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים?אממ.. זהו שאני לא זוכרת את השם שלו
האם פגשת פעם שחקני קולנוע מפורסמים? מי למשל?לא.. :(:(:(

coullette

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo112.gif../images/Emo52.gif../images/Emo29.gif../images/Emo103.gif

אלו סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות?
דוקומנטרים האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה?
אוהו...המון! הצלצול,פרדי קרוגר,עוד איזה משהו על איש ירוק.. האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך?
לא ממש בוכה . מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום?
משהו עם ביל מוריי שהוא נוסע ללונדון והוא חושב שהוא משחק בלהרוג מישהו אבל הוא לא יודע שזה אמיתי. האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר (או, במידה ואין לך, גורם לך רצון למערכת יחסים)?
כן האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו?
לא מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים?
ריצ'רד גיר אממ ממש מעריכה את ג'וני דפ שחקן אדיר פשוט:) האם פגשת פעם שחקני קולנוע מפורסמים? מי למשל?
לא

Thade

New member
התשובות שלי

אלו סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות? אין ז'אנר ספציפי. האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה? "מעורר השאול". האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך? כן. "המספריים של אדוארד". . מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום? "מונטי פייתון והגביע הקדוש". האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר (או, במידה ואין לך, גורם לך רצון למערכת יחסים)? לא נראה לי. האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו? כן,הסרטים של טים ברטון שינו לגמרי את חיי. אני לא ממש יכולה להסביר באיזו דרך הם שינו אותם. מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים? מייקל ג'יי פוקס. האם פגשת פעם שחקני קולנוע מפורסמים? מי למשל? לא.

ססליה

New member
שאלון נחמד :)

אלו סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות? דרמה ומתח. האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה? כמובן. למשל "האחיות מגדלנה". האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך? בוכה בהיסטריה, למשל "נערה בהפרעה". . מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום? שרק 2 האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר (או, במידה ואין לך, גורם לך רצון למערכת יחסים)? בהחלט י האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לא נראה לי לשנות את דעתך לגבי משהו? אולי לחדד רגשות מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים? האם פגשת פעם שחקני קולנוע מפורסמים? מי למשל? לא

עונהההה../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

אלו סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות
קומדיה רומנטית... האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים
איזה
כן... הקיץ של אביה... האם את בוכה בסרטים עצובים
איזה סרט הכי ריגש אותך
בוכה מבפנים... זה אף פעם לא יוצא אחוצה... סרט מרגש
בטוח יש משהו... אבל לא עולה לי... מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום
גם... לא עולה לי עכשיו... אבל יש משהו... אני רואה הרבה קומדיות רומנטיות... אז... הרבה ממש מצחיקים... האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר (או, במידה ואין לך, גורם לך רצון למערכת יחסים)
כן.... האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש
לשנות את דעתך לגבי משהו
כן... הרבה פעמים כן... מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים
יש הרבה... לא מבינה בקולנוע כל כך... אני פשוט רואה וזהו... האם פגשת פעם שחקני קולנוע מפורסמים
מי למשל
לא פגשתי..

LOOST

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo26.gif

אלו סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות? קומדיה פעולה ואימה. האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? לא איזה? האם את בוכה בסרטים עצובים? כן איזה סרט הכי ריגש אותך? בעקבות הלב מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום? לא זוכרת, האחרון הכי מצחיק "גבר מי שמטפלת" האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר (או, במידה ואין לך, גורם לך רצון למערכת יחסים)? יכול לקרות... האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו? לא בטוחה... מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים? ממ.. יש המון... ברוס וויליס, אשטון קוצ'ר, ג'וש הארטנט... האם פגשת פעם שחקני קולנוע מפורסמים? מי למשל? אורלי ווינרמן, ועוד אחד שאני לא זוכרת איך קוראים לו.. (הוא שיחק בהפוך, וגם את השוטר ב"סימה וקנין מכשפה")

עונה ../images/Emo3.gif

אלו סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות? קומדיות האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה? לא היו האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך? אני כמעט בוכה ואנלאדעת . מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום? לא זוכרת האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר (או, במידה ואין לך, גורם לך רצון למערכת יחסים)? לא.. . האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו? לא מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים? לא יודעת אני לא מעריצה של שחקני קולנוע. האם פגשת פעם שחקני קולנוע מפורסמים? מי למשל? לצערי לא פגשתי.

למעלה