שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

האם את אוהבת לאכול פיצה? עד כמה הפיצה היא מאכל אהוב עלייך, יחסית למאכלים אחרים? אלו תוספות את הכי אוהבת על הפיצה שלך? באלו תוספות לעולם לא תגעי? פטריות מאיזו פיצריה את מזמינה הכי הרבה? איזו פיצריה עושה את הפיצה הטובה ביותר, לדעתך? אלו תוספות תמיד רצית לנסות, אבל אף פעם לא העזת לבקש? מדוע השליחים תמיד מאחרים מעל חצי שעה ולא מצליחים למצוא את הבית שלך בזמן? האם את רעבה עכשיו? האם בא לך פיצה?

Invisible Eden

New member
אווו פיצה../images/Emo99.gif

האם את אוהבת לאכול פיצה? כן עד כמה הפיצה היא מאכל אהוב עלייך, יחסית למאכלים אחרים? פיצה היא המאכל שאני הההכי אוהבת מה אלו תוספות את הכי אוהבת על הפיצה שלך? אממ... זיתים אני חושבת באלו תוספות לעולם לא תגעי? לא יודעת... כל תופסת שאני ראיתי שיש על פיצה דוקא די נחמדה מה.. |מרגישה שמנה| מאיזו פיצריה את מזמינה הכי הרבה? אני לא זוכרת איך קוראים לה מה... אמא הזמינה איזו פיצריה עושה את הפיצה הטובה ביותר, לדעתך? לא יודעת מה אלו תוספות תמיד רצית לנסות, אבל אף פעם לא העזת לבקש? לא יודעת מדוע השליחים תמיד מאחרים מעל חצי שעה ולא מצליחים למצוא את הבית שלך בזמן? לא יודעת אבל זה ממש מעצבן מה זה זה האם את רעבה עכשיו? קצת האם בא לך פיצה? תמיד

ffiendd

New member
ישראבלוג זה כאן.../images/Emo54.gif

האם את אוהבת לאכול פיצה? עד כמה הפיצה היא מאכל אהוב עלייך, יחסית למאכלים אחרים? אני אוהבת. היא לא הכי אהובה, אבל במקום טוב. אלו תוספות את הכי אוהבת על הפיצה שלך? באלו תוספות לעולם לא תגעי? בטטה-בצל. אני לא חושבת שאגע בתוספת תירס. זה פשוט לא נשמע לי מתאים. מאיזו פיצריה את מזמינה הכי הרבה? איזו פיצריה עושה את הפיצה הטובה ביותר, לדעתך? איזו פיצה שהאחרים מזמינים, שזו בדר"כ הפיצה שהם מזמינים ממנה הכי הרבה. אני לא ממש עוקבת אחרי זה. לדעתי הפיצה של "ביג-מאמא" מעולה. וגם פיצה האט ממש טובה. והפיצה של יטבתה בעיר. אלו תוספות תמיד רצית לנסות, אבל אף פעם לא העזת לבקש? אין כאלה. לא הבנתי את השאלה הזו, למה צריך לאזור אומץ מיוחד כדי לבקש תוספת? מדוע השליחים תמיד מאחרים מעל חצי שעה ולא מצליחים למצוא את הבית שלך בזמן? כי או שההתנהלות שלהם איטית כנראה, או שלוקח לפיצה זמן להתבשל, או שקרה משהו בדרך, או שהיו פקקים, או שזה בגלל שאני גרה בחור. האם את רעבה עכשיו? האם בא לך פיצה? אני רעבה ואוכלת פרוסת אבטיח. לא ממש בא לי.

אאממ../images/Emo9.gif

האם את אוהבת לאכול פיצה
כע עד כמה הפיצה היא מאכל אהוב עלייך, יחסית למאכלים אחרים
אמממ מזתומרת עד כמה
אלו תוספות את הכי אוהבת על הפיצה שלך
תירס ועגבניות חחח באלו תוספות לעולם לא תגעי
זייתים, טונה, פטריות, וכל אלה חוץ משתי אלה למעלה^^^^^^
מאיזו פיצריה את מזמינה הכי הרבה
אממ אני לא מזמינה בדר"כ.. יש לי פיצה ממש דקה מהבית אני בדר"כ הולכת לשם איזו פיצריה עושה את הפיצה הטובה ביותר, לדעתך
^^^^^^
אלו תוספות תמיד רצית לנסות, אבל אף פעם לא העזת לבקש
שומדבר חחח
מדוע השליחים תמיד מאחרים מעל חצי שעה ולא מצליחים למצוא את הבית שלך בזמן
אחלה שאלה חחחח.. זה מזכיר לי שפעם הזמנו והתקשרנו לשאול אחרי שעה למה לא הגיע ואמרו לנו שהשליח נאבד
האם את רעבה עכשיו
אממ לא האם בא לך פיצה
כנ"ל

Danielle b3

New member
../images/Emo124.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

האם את אוהבת לאכול פיצה
מאוד
עד כמה הפיצה היא מאכל אהוב עלייך, יחסית למאכלים אחרים
אוהבת
אלו תוספות את הכי אוהבת על הפיצה שלך
זיתים או תירס
באלו תוספות לעולם לא תגעי
שבלולים
... חח
מאיזו פיצריה את מזמינה הכי הרבה
הפיצריה הכי קרובה
איזו פיצריה עושה את הפיצה הטובה ביותר, לדעתך
הפיצריה שאצלנו בישוב
אלו תוספות תמיד רצית לנסות, אבל אף פעם לא העזת לבקש
אין דבר כזה
מדוע השליחים תמיד מאחרים מעל חצי שעה ולא מצליחים למצוא את הבית שלך בזמן
זה לא קורה אצלנו
האם את רעבה עכשיו
לא האם בא לך פיצה
לא

®NuLy®

New member
עונה../images/Emo78.gif

האם את אוהבת לאכול פיצה?כן עד כמה הפיצה היא מאכל אהוב עלייך, יחסית למאכלים אחרים? איך עונים על השאלה הזאת!? אלו תוספות את הכי אוהבת על הפיצה שלך? באלו תוספות לעולם לא תגעי? עגבנייו מאיזו פיצריה את מזמינה הכי הרבה? פיצה פילי איזו פיצריה עושה את הפיצה הטובה ביותר, לדעתך? כנ"ל אלו תוספות תמיד רצית לנסות, אבל אף פעם לא העזת לבקש? לא היו מדוע השליחים תמיד מאחרים מעל חצי שעה ולא מצליחים למצוא את הבית שלך בזמן? כי אני תקועה בחור האם את רעבה עכשיו? לא האם בא לך פיצה? לא

../images/Emo20.gif

האם את אוהבת לאכול פיצה? עד כמה הפיצה היא מאכל אהוב עלייך, יחסית למאכלים אחרים?אוהבת אבל לא הכי הכי אלו תוספות את הכי אוהבת על הפיצה שלך? באלו תוספות לעולם לא תגעי? הכל
מאיזו פיצריה את מזמינה הכי הרבה? איזו פיצריה עושה את הפיצה הטובה ביותר, לדעתך?לא יודעת
אני אוכלת פיצה של אמא..ואם כבר מזמינים ת'אמת אין לי מושג מאיפה אלו תוספות תמיד רצית לנסות, אבל אף פעם לא העזת לבקש?אין כזה מדוע השליחים תמיד מאחרים מעל חצי שעה ולא מצליחים למצוא את הבית שלך בזמן?אז זהו שהם לא האם את רעבה עכשיו? האם בא לך פיצה?ממש לא

CAM1LA

New member
עונה

האם את אוהבת לאכול פיצה? מאוד עד כמה הפיצה היא מאכל אהוב עלייך, יחסית למאכלים אחרים? הפיצה היא המאכל האהוב עליי אלו תוספות את הכי אוהבת על הפיצה שלך? זיתים באלו תוספות לעולם לא תגעי? טונה מאיזו פיצריה את מזמינה הכי הרבה? דומינוס איזו פיצריה עושה את הפיצה הטובה ביותר, לדעתך? דומינוס ופיצה האט אלו תוספות תמיד רצית לנסות, אבל אף פעם לא העזת לבקש? אין כאלה מדוע השליחים תמיד מאחרים מעל חצי שעה ולא מצליחים למצוא את הבית שלך בזמן? בדרך כלל הם לא מאחרים אבל כשהם כן לא יודעת למה האם את רעבה עכשיו? לא. הרגע אכלתי האם בא לך פיצה? כמו בשאלה הקודמת

noni2222

New member
עונההה

האם את אוהבת לאכול פיצה? עד כמה הפיצה היא מאכל אהוב עלייך, יחסית למאכלים אחרים? אני אוהבת אבל לא משוגעת על זה אלו תוספות את הכי אוהבת על הפיצה שלך? באלו תוספות לעולם לא תגעי? אוהבת פטריות ודיתים, שונאת בשר/דגים/תירס מאיזו פיצריה את מזמינה הכי הרבה? איזו פיצריה עושה את הפיצה הטובה ביותר, לדעתך? אמ.. turtle <כאילו שמישהו מכיר, זה באוסטרליה> אלו תוספות תמיד רצית לנסות, אבל אף פעם לא העזת לבקש?אמ.. מדוע השליחים תמיד מאחרים מעל חצי שעה ולא מצליחים למצוא את הבית שלך בזמן? דווקא זה לא קורה חחחח האם את רעבה עכשיו? האם בא לך פיצה? לא. אכלתי היום כבר פיצה.

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo78.gif

האם את אוהבת לאכול פיצה? עד כמה הפיצה היא מאכל אהוב עלייך, יחסית למאכלים אחרים? כן! עד מאוד P: אלו תוספות את הכי אוהבת על הפיצה שלך? באלו תוספות לעולם לא תגעי? פטריות.. נכון :> מאיזו פיצריה את מזמינה הכי הרבה? איזו פיצריה עושה את הפיצה הטובה ביותר, לדעתך? ממ כל פעם ממקום אחר.. אלו תוספות תמיד רצית לנסות, אבל אף פעם לא העזת לבקש? אממ אין מדוע השליחים תמיד מאחרים מעל חצי שעה ולא מצליחים למצוא את הבית שלך בזמן? כי הם דפוקים :\ האם את רעבה עכשיו? האם בא לך פיצה? אני לעולם לא אתנגד לפיצה :)

D o o S h a

New member
יאמ יאמ

האם את אוהבת לאכול פיצה? עד כמה הפיצה היא מאכל אהוב עלייך, יחסית למאכלים אחרים?
אוהבת מאוד פיצה אבל לא ע-ד כ-ד-י כ-ך אלו תוספות את הכי אוהבת על הפיצה שלך? באלו תוספות לעולם לא תגעי?
ממ.. תירס, עגבניות, בצל, פטריות וגבינה בולגרית! אני לא יגע בפפרוני ו..כן. גם לא בזיתים
מאיזו פיצריה את מזמינה הכי הרבה? איזו פיצריה עושה את הפיצה הטובה ביותר, לדעתך?
פיצה מטר! אבל אני לא מזמינה ממנה בדר"כ, רק הולכת לשם הרבה.. אלו תוספות תמיד רצית לנסות, אבל אף פעם לא העזת לבקש?
למה לא להעיז לבקש? אני צריכה להתבייש בתוספות שלי? מדוע השליחים תמיד מאחרים מעל חצי שעה ולא מצליחים למצוא את הבית שלך בזמן?
כי הם סתומים
האם את רעבה עכשיו? האם בא לך פיצה?
הרגע נשנשתי. ברגע זה ממש לא בא לי פיצה

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifPizza

האם את אוהבת לאכול פיצה? עד כמה הפיצה היא מאכל אהוב עלייך, יחסית למאכלים אחרים? אוהבת מאוד. פיצה היא המאכל השני האהוב עליי אלו תוספות את הכי אוהבת על הפיצה שלך? באלו תוספות לעולם לא תגעי? אני הכי אוהבת זיתים ירוקים ופיטריות. אני בחיים לא אשים טונה על פיצה. אני לא אוהבת את זה מאיזו פיצריה את מזמינה הכי הרבה? איזו פיצריה עושה את הפיצה הטובה ביותר, לדעתך? אני מזמינה הכי הרבה מפיצריית סנטו'ס שנמצאת בקניון לב אשדוד אלו תוספות תמיד רצית לנסות, אבל אף פעם לא העזת לבקש? לא יודעת מדוע השליחים תמיד מאחרים מעל חצי שעה ולא מצליחים למצוא את הבית שלך בזמן? אין לי מושג האם את רעבה עכשיו? האם בא לך פיצה? עשיתם אותי רעבה, וכן, בא לי פיצה בגללכם

למעלה