שאלון:

may90

New member
שאלון:

בגלל שאין מה לעשות פה-שאלוןןןן 1.שם+גיל: 2.תאריך: 3.אהוב מבלינק? 4.ממתי התחלתם לאהוב את בלינק? 5.שיר הכי טוב של בלינק? 6.למי יש ת'קול הכי טוב? טום או מארק? 7.הקליפ הכי טוב שבלינק הוציאו לדעתכם? 8.עם איזו להקה בלינק יכולים לעשות דואט? 9.מה הקליפ הכי גרוע של בלינק לדעתכן? 10.אתם מאמינים שהם לקחו הפסקה? או פירוק?

may90

New member
טוב.. אני יענה ראשונה..

1.שם+גיל:מאי נגיד 15
2.תאריך:1.6.90 3.אהוב מבלינק? טוםםםם שולטטט (החלתתי שהוא המודל לחיקוי שלי אז צבעתי רק ביד אחת לק שחור
) 4.ממתי התחלתם לאהוב את בלינק?-מהשיר אול ט'ה סמול ט'ינגס 5.שיר הכי טוב של בלינק?אממ... כולם כמעט! 6.למי יש ת'קול הכי טוב? טום או מארק?אני נורא אוהבת את הקול של טום אבל גם למארק יש קול טוב 7.הקליפ הכי טוב שבלינק הוציאו לדעתכם?אול ט'ה סמול ט'ינגס ללא ספק!! 8.עם איזו להקה בלינק יכולים לעשות דואט?סאם.. ג"ש.. פו פייטרססססס!!! 9.מה הקליפ הכי גרוע של בלינק לדעתכן?**תיקון-לדעתכם-אין כזה 10.אתם מאמינים שהם לקחו הפסקה? או פירוק?-הפסקה!1010101010101010%

NoY182

New member
>>>

1.שם+גיל: נוי בת 14.8 2.תאריך: 19.8.90 3.אהוב מבלינק? מארק 4.ממתי התחלתם לאהוב את בלינק? לפני שנתיים אולי קצת יותר 5.שיר הכי טוב של בלינק? קשה לבחור.. אבל אני הכי אוהבת את הדיסק הראשון 6.למי יש ת'קול הכי טוב? טום או מארק? לשניהם.. 7.הקליפ הכי טוב שבלינק הוציאו לדעתכם? לאדעת 8.עם איזו להקה בלינק יכולים לעשות דואט? לאדעת 9.מה הקליפ הכי גרוע של בלינק לדעתכן? always קליפ מעצבן 10.אתם מאמינים שהם לקחו הפסקה? או פירוק? הפסקה!!!

Satla ruleS

New member
אללה =]

1.שם+גיל: עדי בת 14 2.תאריך: 20.3.91 3.אהוב מבלינק? מארק 4.ממתי התחלתם לאהוב את בלינק? שנה וחצי שנתיים ככה 5.שיר הכי טוב של בלינק? וואו..קשה..
ממש לא יכולה לענות על זה.. בע בעצם אם מתעקשים..רר..טוב אני פשוט יגיד את השיר שאני הכי הרבה שומעת בזמן האחרון..אנטיטלד..בעצם..אוף..אני אוהבת את כולם
מעצבנים!
6.למי יש ת'קול הכי טוב? טום או מארק? הולכים על שאלות קשות היום הא.. טוב לדעתי אי אפשר להשוות בין הקול שלהם, כי לכל אחד מהם יש את המיוחדות שלו.. 7.הקליפ הכי טוב שבלינק הוציאו לדעתכם? אוף, אי אפשר לענות. 8.עם איזו להקה בלינק יכולים לעשות דואט?
גרין דיי!!! וסימפל פלאן
9.מה הקליפ הכי גרוע של בלינק לדעתכן? לאדעת..אני אוהבת את כולם 10.אתם מאמינים שהם לקחו הפסקה? או פירוק? ה.פ.ס.ק.ה נקודה .

RoyBlinkBoy

New member
בגלל שמשעמם לי

.שם+גיל: רועי 15 2.תאריך: 12.4.90 3.אהוב מבלינק? לא יודע לכולם מתחבר נראה לי הכי מארק 4.ממתי התחלתם לאהוב את בלינק? שבאם טי וי כל יום היה אדמס 5.שיר הכי טוב של בלינק? הכי טוב או הכי אהוב? לא יודע ולא יודע חח 6.למי יש ת'קול הכי טוב? טום או מארק? לשניהם יש את הדברים הטובים שלהם 7.הקליפ הכי טוב שבלינק הוציאו לדעתכם? לא יודע.. אול דה סמול מצחיק, לאלוויז יש רעיון נחמד אבל אדמס נראה לי הכי דרמטי ויש משו בסוף עם התיפוף שאני אוהב מאוד 8.עם איזו להקה בלינק יכולים לעשות דואט? הכי קלאסי זה עם גרין דיי 9.מה הקליפ הכי גרוע של בלינק לדעתכן? לא יודע.. איי מיס יו מרגיז אותי 10.אתם מאמינים שהם לקחו הפסקה? או פירוק? מקווה הפסקה זה לא ממש אמונה אבל לא צריך כבר לנחש לבד.. פשוט נראה..

MiChElLe182

New member
=]

1.שם+גיל:מיכל 17 2.תאריך:הא?! 3.אהוב מבלינק?טום 4.ממתי התחלתם לאהוב את בלינק?אממממ...ממזמן...לא זוכרת מתי 5.שיר הכי טוב של בלינק?אין אחד 6.למי יש ת'קול הכי טוב? טום או מארק?לשניהם...כל אחד טוב בדרך שלו, אין בכלל מקום להשוואה! 7.הקליפ הכי טוב שבלינק הוציאו לדעתכם?אול דה מצחיק, גואינג אוואי וm+m...סתם כי 8.עם איזו להקה בלינק יכולים לעשות דואט?גרין דיי 9.מה הקליפ הכי גרוע של בלינק לדעתכן?לא אהבתי ממש את אולוויז ואיי מיס יו 10.אתם מאמינים שהם לקחו הפסקה? או פירוק?מקווה שהפסקה

RoY Circa182

New member
אז ככה :)

1) רועי 17 2) 27.3.88 3) מארק (וטום) 4) 6 שנים ככה.... 5)adams song 6) לטום ומארק! 7)הכי אהוב....אמממ....כולם...בתכלס כולם 8) הם טובים כמו שהם לא צריך לעשות עם אחרים 9) אין כזה...אבל יש מאוס טיפה...שזה אול דה סמול טינג...אבל הוא עדיין מצחיק :) אז הוא לא מאוס...קיצר כולם יפים שתקו! 10) הפסקה 80 אחוז (ניהיה קצת נאצים) אבל מקווה שהם בהפסקה 1234901824908129048 אחוז! מתוך....אותו מספר, סתם חיטשתי ואין לי כח לעשות העתק הדבק 11)...אה אין 11? אז...בלינק תעשו לי נכד עם שוקולד=\ (!?)

Oryyy

New member
...

1.שם+גיל:אוריין 15.5 2.תאריך:15.9.89 3.אהוב מבלינק? טום 4.ממתי התחלתם לאהוב את בלינק? מכיתה ז' 5.שיר הכי טוב של בלינק? I miss you ו-All The Small Things 6.למי יש ת'קול הכי טוב? טום או מארק? מארק.. למרות שיש משהו מיוחד בקול של טום(לפי דתעי) 7.הקליפ הכי טוב שבלינק הוציאו לדעתכם? first date 8.עם איזו להקה בלינק יכולים לעשות דואט? NFG ואממ גם גרין דיי 9.מה הקליפ הכי גרוע של בלינק לדעתכן? 10.אתם מאמינים שהם לקחו הפסקה? או פירוק? הפסקה

אני...

.שם+גיל: ענבל, 12 וחצי. 2.תאריך: 18/10 3.אהוב מבלינק? מארק 4.ממתי התחלתם לאהוב את בלינק? מלפני שנה בערך... 5.שיר הכי טוב של בלינק? WHAT'S MY AGE AGAIN או THE ROCK SHOW 6.למי יש ת'קול הכי טוב? טום או מארק? לדעתי מארק, אבל גם הקול של טום טוב... 7.הקליפ הכי טוב שבלינק הוציאו לדעתכם? ALL THE SMALL THINGS 8.עם איזו להקה בלינק יכולים לעשות דואט? בלינק לא צריכים לעשות דואטים, הם טובים כמו שהם! 9.מה הקליפ הכי גרוע של בלינק לדעתכן? I MISS YOU, כי זה קליפ מעצבן ובקושי רואים את בלינק... 10.אתם מאמינים שהם לקחו הפסקה? או פירוק? אני חושבת שהם התפרקו, למות שאני מקווה שזה רק הפסקה והם יחזרו עוד כמה זמן...

למעלה