שאלון!!

שאלון!!

שם מלא: שנת לידה: עיר: הדבר האהוב עלייך בגוף: הדבר השנוא עלייך בגוף: מאכל אהוב: מאכל שנוא: ארץ אהובה: סידרה אהובה: סידרה שנואה: דמות נערצת: צבע אהוב: צבע שנוא: מוזיקה: עיתון מועדף: מה דעתך על סמים? מה דעתך על סיגריות? ספר אהוב: מסר לבנות: נהנת לעשות את השאלון? _______________________________ =)

שלי...

שם מלא:שירה. (לא אומרת שם מישפחה!!) שנת לידה:1989. עיר:ראשל''צ. הדבר האהוב עלייך בגוף:שער. הדבר השנוא עלייך בגוף:ציצים!!בעע.. מאכל אהוב:פיצה! מאכל שנוא:אמממ..אפונה? ארץ אהובה: -NEXT- סידרה אהובה:שנות השבעים והשיר שלנו. סידרה שנואה:אין. דמות נערצת:אממ..אפרת בוימולד ומיה דגן. צבע אהוב:בורדו. צבע שנוא:ירוק. מוזיקה:הכל. עיתון מועדף:ראש 1. מה דעתך על סמים?איכס!!! מה דעתך על סיגריות?איכס!!! ספר אהוב:יש מלא! מסר לבנות:חחח...אין. נהנת לעשות את השאלון?אממ..ככה ככה.

תשובה...!

שקד כהן תל אביב והמרכז הגוף שלי האף שלי שניצל ופירה דגים ועוף קניה והוואי פלוריסינטה אין לי רן דנקר ורוד עפור רפ ראש 1 גועל נפש גועל נפש זאת סידרה של ספריםאחד מהם זה אנגוס חוטיני ונשיקות חזיתיות כן נהנתי מהשאלון

הנה

שם מלא:עינב נהרן שנת לידה:1989 עיר:קיבוץ גבת הדבר האהוב עלייך בגוף:כלום הדבר השנוא עלייך בגוף:הכל חיחיחי סתם לא יודעת מאכל אהוב:תפו"א מאכל שנוא:פתריות ארץ אהובה:ברזיל
סתם לא יודעת סידרה אהובה: פספוסים אהבה מעבר לפינה סידרה שנואה:לא יודעת עכשיו דמות נערצת:שרית חדד צבע אהוב:הכל צבע שנוא:חום מוזיקה:שרית חדד, עברי לידר אייל גולן ועוד כל מיני עיתון מועדף: אף אחד מה דעתך על סמים?שונאת מה דעתך על סיגריות?שונאת תריח של זה זה נידבק אלי בכל מקום ספר אהוב:אין מסר לבנות: לא יודעת נהנת לעשות את השאלון? לא חחחח סתם אין לי כוח עכשיו כי אני מתה לישון...

ע ד י ד ע

New member
אניי

שם מלא: עדי ******************** שנת לידה:92' עיר: ראשון הדבר האהוב עלייך בגוף:שפתיים הדבר השנוא עלייך בגוף:בטן מאכל אהוב:לזניה מאכל שנוא:פטיטים עגולים ארץ אהובה: אצות הברית סידרה אהובה:פלורסיינטה סידרה שנואה: הדרדסים דמות נערצת: חואן חיל נאבור
צבע אהוב: גווני כחול/תכלת צבע שנוא: טורקיז מוזיקה:רוק וקצת פופ עיתון מועדף: מעריב לנוער מה דעתך על סמים? נגד מה דעתך על סיגריות? נגד ספר אהוב: הרבה.. מסר לבנות: תהיו מי שאתן, ואל תמהרו לעשות דברים רק כי כולם עשו! נהנת לעשות את השאלון? היה חביב..

למעלה