שאלון

כן[?]../images/Emo6.gif,אני קורעת,שופכת מה שזה לא

יהייה. מעניין מי לפתע הקימו
...

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונה על השאלון../images/Emo70.gif

האם אי-פעם דרכת על קקי? לא פספסת אוטובוס או רכב אחר שהיית אמור לנסוע איתו? כן תפסת טרמפ ברכבו של אדם ביזארי? לא הקאת בפומבי? רקדת מצחיק ומוזר ולא טוב? לא אמרת בדיחה לא מצחיקה? כן ה'חנות' היתה פתוחה? כן בזבזת את כל הכסף? כן הושפלת קשות ע"י המורה? לא ישבת על דבר מורטב ברוק? לא שאלת שאלה דפוקה? לא בת - התנהגת כמו גבר? כן, כי אני מושפעת מאחים שלי... או לפחות הייתי בן - התנהגת כמו בחורה? Xהתלבשת בבגדים מוזרים? ------ עשית צחוק מעצמך? לא הקראת בפני הכיתה תשובה לשאלה של המורה ממש לא נכונה ואפילו דפוקה ומטומטמת? כן אם אתה מצטיין - קיבלת 70 ומטה במבחן? חהחהח אני ממש לא מצטיינת, אני ממש ההפך הגמור מזה נבהלת ממשהו/ממישהו? כן הפסדת בקרב מכות? לא זייפת כששרת? לא נקרעו הבגדים? כן עשית את עצמך 'מגניב' אבל במקום יצאת פריק? לא

sapir aloud555

New member
Me

האם אי-פעם דרכת על קקי? המ, כע, לא נעים. פספסת אוטובוס או רכב אחר שהיית אמור לנסוע איתו? כע ;[ תפסת טרמפ ברכבו של אדם ביזארי? לא הקאת בפומבי? כע חח רקדת מצחיק ומוזר ולא טוב? רק ליד עצמי[?] אמרת בדיחה לא מצחיקה? כע ה'חנות' היתה פתוחה? לא בזבזת את כל הכסף? כה הושפלת קשות ע"י המורה? נמ, לא נראה לי ישבת על דבר מורטב ברוק? לא :| שאלת שאלה דפוקה? כה, בכוונה. בת - התנהגת כמו גבר? כה.. בן - התנהגת כמו בחורה? :p התלבשת בבגדים מוזרים? חח לא עשית צחוק מעצמך? כה הקראת בפני הכיתה תשובה לשאלה של המורה ממש לא נכונה ואפילו דפוקה ומטומטמת? אמ, לא נראה לי אם אתה מצטיין - קיבלת 70 ומטה במבחן? כן :\ נבהלת ממשהו/ממישהו? כן.. הפסדת בקרב מכות? אע |: זייפת כששרת? כע נקרעו הבגדים? לא :p עשית את עצמך 'מגניב' אבל במקום יצאת פריק? לא נראה לי.

למעלה