שאלון

להלה שירשור פעיל../images/Emo3.gif../images/Emo118.gif

אבל תמיד אני הייתי מבהיל אותך בבצפר

שאלון

האם אי-פעם דרכת על קקי? פספסת אוטובוס או רכב אחר שהיית אמור לנסוע איתו? תפסת טרמפ ברכבו של אדם ביזארי? הקאת בפומבי? רקדת מצחיק ומוזר ולא טוב? אמרת בדיחה לא מצחיקה? ה'חנות' היתה פתוחה? בזבזת את כל הכסף? הושפלת קשות ע"י המורה? ישבת על דבר מורטב ברוק? שאלת שאלה דפוקה? בת - התנהגת כמו גבר? בן - התנהגת כמו בחורה? Xהתלבשת בבגדים מוזרים? עשית צחוק מעצמך? הקראת בפני הכיתה תשובה לשאלה של המורה ממש לא נכונה ואפילו דפוקה ומטומטמת? אם אתה מצטיין - קיבלת 70 ומטה במבחן? נבהלת ממשהו/ממישהו? הפסדת בקרב מכות? זייפת כששרת? נקרעו הבגדים? עשית את עצמך 'מגניב' אבל במקום יצאת פריק?

חוצמזה, להגיח מאחור תמיד מבהיל

לרוב מבהיל...........במיוחד אם זהמגיע מאחי או ממך
ואח שלי עוד מוסיף: "בזזז", טזז" לא משנה...

צ'ובות

האם אי-פעם דרכת על קקי? כע פספסת אוטובוס או רכב אחר שהיית אמור לנסוע איתו? כע תפסת טרמפ ברכבו של אדם ביזארי? לא הקאת בפומבי? לא רקדת מצחיק ומוזר ולא טוב? לא אמרת בדיחה לא מצחיקה? לא ה'חנות' היתה פתוחה? לא בזבזת את כל הכסף? כע הושפלת קשות ע"י המורה? לא ישבת על דבר מורטב ברוק? אממ אולי.. שאלת שאלה דפוקה? כע בת - התנהגת כמו גבר? חחחחח לא בן - התנהגת כמו בחורה? X התלבשת בבגדים מוזרים? כע עשית צחוק מעצמך? ממממ הקראת בפני הכיתה תשובה לשאלה של המורה ממש לא נכונה ואפילו דפוקה ומטומטמת? חחח ממש לא אם אתה מצטיין - קיבלת 70 ומטה במבחן? לא נבהלת ממשהו/ממישהו? כע הפסדת בקרב מכות? לא זייפת כששרת? כע נקרעו הבגדים?לע עשית את עצמך 'מגניב' אבל במקום יצאת פריק? לע

necky

New member
אנייייייי

האם אי-פעם דרכת על קקי? לא שזכור לי פספסת אוטובוס או רכב אחר שהיית אמור לנסוע איתו? כן תפסת טרמפ ברכבו של אדם ביזארי? לא, היום מישהו עצר והציע לי טרמפ וסירבתי הקאת בפומבי? רקדת מצחיק ומוזר ולא טוב? לא אמרת בדיחה לא מצחיקה? כן ה'חנות' היתה פתוחה? כן בזבזת את כל הכסף? לא זוכר הושפלת קשות ע"י המורה? לא ישבת על דבר מורטב ברוק? לא שאלת שאלה דפוקה? כן בת - התנהגת כמו גבר? בן - התנהגת כמו בחורה? Xהתלבשת בבגדים מוזרים? לא עשית צחוק מעצמך? כן הקראת בפני הכיתה תשובה לשאלה של המורה ממש לא נכונה ואפילו דפוקה ומטומטמת? לא זוכר אם אתה מצטיין - קיבלת 70 ומטה במבחן? כן נבהלת ממשהו/ממישהו? כן הפסדת בקרב מכות? האמת בחיים לא הלכתי מכות על אמת זייפת כששרת? כן נקרעו הבגדים? כן עשית את עצמך 'מגניב' אבל במקום יצאת פריק? לא זוכר

מה זה חנות פתוחה,בוש והיכלם../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

necky

New member
חחחחחחחחחחחח

טוב אני צריך להתפרנס ממשהו אז השארתי אותה פתוחה

necky

New member
זאת חנות שפתחתי...

בצד ולא קשורה לחנות של על האש אז את יכולה להירגע

sapir aloud555

New member