שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

האם את/ה טיפוס חורפי או קייצי? ולמה האם את/ה מאלה שבגשם מתלהב/ת וקופצ/ת לתוך שלוליות ונרטב/ת לגמרי ועושה דאווינים מאגניבים כאלה? מה עדיף? שלג, ברד או גשם? השלם/ימי את השיר: "כי חורף וגשם מטפטף על העורף..חורף, צריך...." כמה פעמים את/ה מצטננ/ת בחורף ממוצע? עם כמה שמיכות את/ה ישנ/ה? עם כמה שכבות של בגדים? כמה פעמים נתקע לך המגף בשלולית כשהיית קטנ/ה?

ady18

Well-known member
תשובות שלי

האם את/ה טיפוס חורפי או קייצי? ולמה האם את/ה מאלה שבגשם מתלהב/ת וקופצ/ת לתוך שלוליות ונרטב/ת לגמרי ועושה דאווינים מאגניבים כאלה? שכהייתי קטנה היום לא מה עדיף? שלג, ברד או גשם?שלג השלם/ימי את השיר: "כי חורף וגשם מטפטף על העורף..חורף, צריך...." כמה פעמים את/ה מצטננ/ת בחורף ממוצע?בגרון יותר כואב להצטננן פחות עם כמה שמיכות את/ה ישנ/ה? עם כמה שכבות של בגדים?שמיכת פוך ופיזגמה חורפית עבה כמה פעמים נתקע לך המגף בשלולית כשהיית קטנ/ה?המון

backstreet n1

New member
עונה נה נה נה ../images/Emo9.gif

האם את/ה טיפוס חורפי או קייצי? חורפי...אני אוהבת קור..
האם את/ה מאלה שבגשם מתלהב/ת וקופצ/ת לתוך שלוליות ונרטב/ת לגמרי ועושה דאווינים מאגניבים כאלה? הממ..לא..
מה עדיף? שלג, ברד או גשם? שללג
השלם/ימי את השיר: "כי חורף וגשם מטפטף על העורף..חורף, צריך...."ללבוש חולצה ארוכה! כמה פעמים את/ה מצטננ/ת בחורף ממוצע? בקושי..
עם כמה שמיכות את/ה ישנ/ה? עם כמה שכבות של בגדים? שמיכה אחת כמה פעמים נתקע לך המגף בשלולית כשהיית קטנ/ה? המון

A Lovato

New member
עונע

האם את/ה טיפוס חורפי או קייצי? ולמה חורפי כי בקיץ טו מאצ' חם! האם את/ה מאלה שבגשם מתלהב/ת וקופצ/ת לתוך שלוליות ונרטב/ת לגמרי ועושה דאווינים מאגניבים כאלה? לא! אני הילדים שקופצים בשקט! מה עדיף? שלג, ברד או גשם?או! או! שלג!!!!!! ברד+גשם= גר....חרא! השלם/ימי את השיר: "כי חורף וגשם מטפטף על העורף..חורף, צריך...." ''....וואט דה פאק מה אתם רוצים מחיי המסכנים גם ככה...פאק יו אול...'' כמה פעמים את/ה מצטננ/ת בחורף ממוצע?פעמיים ככה עם כמה שמיכות את/ה ישנ/ה?2 לכול היותר... עם כמה שכבות של בגדים?חולצה עבה ומכנסיים<רגיל> כמה פעמים נתקע לך המגף בשלולית כשהיית קטנ/ה?מאיפה לי!

leeseg

New member
תשובות שלי

האם את/ה טיפוס חורפי או קייצי? ולמה אני טיפוס קייצי כי אני אוהב את הים ואת הבריכה (אני אוהב מים) האם את/ה מאלה שבגשם מתלהב/ת וקופצ/ת לתוך שלוליות ונרטב/ת לגמרי ועושה דאווינים מאגניבים כאלה? לא מה עדיף? שלג, ברד או גשם?שלג השלם/ימי את השיר: "כי חורף וגשם מטפטף על העורף..חורף, צריך...." חום כמה פעמים את/ה מצטננ/ת בחורף ממוצע? כל החורף עם כמה שמיכות את/ה ישנ/ה?2 עם כמה שכבות של בגדים?1 כמה פעמים נתקע לך המגף בשלולית כשהיית קטנ/ה?בערך מיליון פעמים

English Muffin

New member
עונהה !!

האם את/ה טיפוס חורפי או קייצי? ולמה-אני טיפוס קייצי בגלל שאני לבנה מידי בחורף
האם את/ה מאלה שבגשם מתלהב/ת וקופצ/ת לתוך שלוליות ונרטב/ת לגמרי ועושה דאווינים מאגניבים כאלה?כן אני אוהבת גשם
מה עדיף? שלג, ברד או גשם?שלג!
השלם/ימי את השיר: "כי חורף וגשם מטפטף על העורף..חורף, צריך...."-להיתפשט כמה פעמים את/ה מצטננ/ת בחורף ממוצע?בדרך כלל פעמיים או משהוא כזה אבל החוף הזה כל חודשיים
עם כמה שמיכות את/ה ישנ/ה? עם כמה שכבות של בגדים?עם שכבה אחת של בגדים ושמיכה כמה פעמים נתקע לך המגף בשלולית כשהיית קטנ/ה?חחח יותר מידי פעמים אני ניתקעת בדברים כל הזמן כבר מגיל קטן

../images/Emo28.gifMORE ME

האם את/ה טיפוס חורפי או קייצי? ולמה-חורפי כי באלי האם את/ה מאלה שבגשם מתלהב/ת וקופצ/ת לתוך שלוליות ונרטב/ת לגמרי ועושה דאווינים מאגניבים כאלה? זה נחשב לדאווין?טוב לדעת. מה עדיף? שלג, ברד או גשם?ברד ושלג השלם/ימי את השיר: "כי חורף וגשם מטפטף על העורף..חורף, צריך קונדום?" כמה פעמים את/ה מצטננ/ת בחורף ממוצע?מי סופר עם כמה שמיכות את/ה ישנ/ה? עם כמה שכבות של בגדים?3 שמיכות ובגדים כמה שיוצא כמה פעמים נתקע לך המגף בשלולית כשהיית קטנ/ה?הא?!

angel 0f r0ck

New member
עונהעונהעונהעונה

האם את/ה טיפוס חורפי או קייצי? קיצי כי אני מאוד משוחררת אז אני אוהבת ללכת עם בגדים קצרים. האם את/ה מאלה שבגשם מתלהב/ת וקופצ/ת לתוך שלוליות ונרטב/ת לגמרי ועושה דאווינים מאגניבים כאלה? אממממ..לפעמים. מה עדיף? שלג, ברד או גשם? שלג
השלם/ימי את השיר: "כי חורף וגשם מטפטף על העורף..חורף, צריך את אקסל" כמה פעמים את/ה מצטננ/ת בחורף ממוצע? אני לא סופרת
עם כמה שמיכות את/ה ישנ/ה? עם כמה שכבות של בגדים? שמיכות-אחת עבה ואחת דקה. ועם חולצת טריקו עבה וקצרה. כמה פעמים נתקע לך המגף בשלולית כשהיית קטנ/ה?

סזונס אין דה סאן

האם את/ה טיפוס חורפי או קייצי? ולמה. אביבי, כי זה האיזון המושלם בין קור לחום. האם את/ה מאלה שבגשם מתלהב/ת וקופצ/ת לתוך שלוליות ונרטב/ת לגמרי ועושה דאווינים מאגניבים כאלה? תלוי במצב רוח, אבל היה. מה עדיף? שלג, ברד או גשם? שלג! השלם/ימי את השיר: "כי חורף וגשם מטפטף על העורף..חורף, צריך...." אביב. כמה פעמים את/ה מצטננ/ת בחורף ממוצע? 2-3 פעמים, לא רע. עם כמה שמיכות את/ה ישנ/ה? 1 עם כמה שכבות של בגדים? 3-4 כמה פעמים נתקע לך המגף בשלולית כשהיית קטנ/ה? עדיין נתקע...

../images/Emo86.gifאניי

האם את/ה טיפוס חורפי או קייצי? ולמה
חורף כי אני שונאת שונאת חום
האם את/ה מאלה שבגשם מתלהב/ת וקופצ/ת לתוך שלוליות ונרטב/ת לגמרי ועושה דאווינים מאגניבים כאלה?לא
*-D מה עדיף? שלג, ברד או גשם?שלג
השלם/ימי את השיר: "כי חורף וגשם מטפטף על העורף..חורף, צריך...." ל'דעת
כמה פעמים את/ה מצטננ/ת בחורף ממוצע?פעם
עם כמה שמיכות את/ה ישנ/ה?2עם כמה שכבות של בגדים?1
כמה פעמים נתקע לך המגף בשלולית כשהיית קטנ/ה?לא זוכרת

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo186.gif

האם את/ה טיפוס חורפי או קייצי? ולמה: קיץ, לא אוהבת קור :<
האם את/ה מאלה שבגשם מתלהב/ת וקופצ/ת לתוך שלוליות ונרטב/ת לגמרי ועושה דאווינים מאגניבים כאלה? ממ לא :< מה עדיף? שלג, ברד או גשם? שלגגג, אני רוצה כבר לראות
השלם/ימי את השיר: "כי חורף וגשם מטפטף על העורף..חורף, צריך...." ממ לוידעת :\ כמה פעמים את/ה מצטננ/ת בחורף ממוצע? ממ 3-4 פעמים.. יכול להיות יותר :p עם כמה שמיכות את/ה ישנ/ה? עם כמה שכבות של בגדים? 2 שמיכות, ו-2 חולצות
כמה פעמים נתקע לך המגף בשלולית כשהיית קטנ/ה? לא זוכרת :\

תושובת

האם את/ה טיפוס חורפי או קייצי? ולמה.. טיפוס קייצי!!!! אוהבת את הקיץץץץץ!!!!! האם את/ה מאלה שבגשם מתלהב/ת וקופצ/ת לתוך שלוליות ונרטב/ת לגמרי ועושה דאווינים מאגניבים כאלה? לאאאא... מה עדיף? שלג, ברד או גשם? שלג השלם/ימי את השיר: "כי חורף וגשם מטפטף על העורף..חורף, צריך...." לעבור כבררררר כמה פעמים את/ה מצטננ/ת בחורף ממוצע? זה משתנה עם כמה שמיכות את/ה ישנ/ה? עם כמה שכבות של בגדים? 2 שמיכות 3 שכבות בגדים כמה פעמים נתקע לך המגף בשלולית כשהיית קטנ/ה? מלאאא... אהבתי את זה חחחח

מדהימה69

New member
../images/Emo188.gifגשם גשם משמיים../images/Emo31.gif

האם את טיפוס חורפי או קייצי?זה השם של השאלון?כי אני יכולה לענות מראש שאני בחורה קייצית.
האם את מאלה שבגשם מתלהבת וקופצת לתוך שלוליות ונרטבת לגמרי ועושה דאווינים מאגניבים כאלה?ממש לא!
מה עדיף? שלג, ברד או גשם?שלג?
השלם/ימי את השיר: "כי חורף וגשם מטפטף על העורף..חורף, צריך...."=להתעופף?
כמה פעמים את מצטננת בחורף ממוצע?פעמיים.
עם כמה שמיכות את ישנה?פוך וצמר.
עם כמה שכבות של בגדים?1.
כמה פעמים נתקע לך המגף בשלולית כשהיית קטנה?לא זוכרת.

MeTaL MoUtH

New member
../images/Emo98.gif

האם את/ה טיפוס חורפי או קייצי? ולמה חורפי
כי חורף זה דבר שולט
האם את/ה מאלה שבגשם מתלהב/ת וקופצ/ת לתוך שלוליות ונרטב/ת לגמרי ועושה דאווינים מאגניבים כאלה? כן
מה עדיף? שלג, ברד או גשם? שלג
השלם/ימי את השיר: "כי חורף וגשם מטפטף על העורף..חורף, צריך...."
כמה פעמים את/ה מצטננ/ת בחורף ממוצע? 567589760935706750 עם כמה שמיכות את/ה ישנ/ה? 3 עם כמה שכבות של בגדים? 1 כמה פעמים נתקע לך המגף בשלולית כשהיית קטנ/ה? המון

jaqui

New member
אניי

האם את/ה טיפוס חורפי או קייצי? ולמה קיצי כי נולדתי בקיץ ואני אוהבת שחם האם את/ה מאלה שבגשם מתלהב/ת וקופצ/ת לתוך שלוליות ונרטב/ת לגמרי ועושה דאווינים מאגניבים כאלה? לאא מה עדיף? שלג, ברד או גשם? שלג... כי אז לא יוצאים חח השלם/ימי את השיר: "כי חורף וגשם מטפטף על העורף..חורף, צריך...." כמה פעמים את/ה מצטננ/ת בחורף ממוצע? לא סופרת עם כמה שמיכות את/ה ישנ/ה? 2 עם כמה שכבות של בגדים? 2-3 כמה פעמים נתקע לך המגף בשלולית כשהיית קטנ/ה? לא יודעת...

.........................

האם את/ה טיפוס חורפי או קייצי? חורפי ולמה? ככה האם את/ה מאלה שבגשם מתלהב/ת וקופצ/ת לתוך שלוליות ונרטב/ת לגמרי ועושה דאווינים מאגניבים כאלה? לפעמים.. מה עדיף? שלג השלם/ימי את השיר: "כי חורף וגשם מטפטף על העורף..חורף, צריך...." אין לי מושג < את הקטע הזה אני מחרטשת..> כמה פעמים את/ה מצטננ/ת בחורף ממוצע? פעם אחת- ובגדול! עם כמה שמיכות את/ה ישנ/ה? 2 עם כמה שכבות של בגדים? 1 כמה פעמים נתקע לך המגף בשלולית כשהיית קטנ/ה? לא זוכרת

למעלה