|אני|נממ לא כאילו שמישהו יקרא את זה
אבל טוב נו...שמשעמם עושים הכל
1.שם מלא: הילה לאמביאהאתהשםמשפחהשליתודה 2. תאריך לידה: 03.08.1987 (לרשום ביומנים) 3. כתובת: אנדרסון ** (אומר לכן משהו?
) 4. איפה עוד גרת? ברמת גן שנתיים (שהייתי תינוקת
) 5. בית ספר: אחד העם
6. מזל: לביאה (געל
) 7. מידת נעליים: נממ 40-41
8. גובה: 1.70 ומשהו..אני גבוהה..בע
9. מוצא: חיחי קצת מסובך, חצי תמנייה ורבע טורקייה ורבע צ'כית
10. חיות מחמד: דגים
11. אחים: אחד בן 13 (וגם הוא יותר מדי
) 13. צבע שיער: חום שחור 14. אורך שיער: בינוני 15. צבעת פעם את השיער?עשיתי פסים 16. באיזה צבע? חמצון(?) 17. כיתה: יב' 18. מצליח בבית ספר? פחות או יותר 19. תחביבים: לצאת עם חברים, אינטרנט, טלוויזיה, קולנוע, נממ לעשות כל מיני דברים יצירתיים..נממ אני אוהבת ליצור..חח
20. ריח אהוב: אולטרה וילוט
21. איזה שפות אתה מדבר? עברית,אנגלית,ערבית
,וקצת ספרדית 22. אוהב ספורט? לא
23. איפה נולדת? בישראל 24. אתה בן אדם של לילה או של יום?לילה אופקורס
25. רגיש לדיגדוגים? נופ 26. מאמין באלוהים? לא יודעת 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט?אממ Cinderhila 28. מה הם? בלע רשמתי כבר אדיוט
29. יש לך גשר? רק למטה 30. יש לך משקפיים\עדשות מגע?נופ..אבל אני בדרך
31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אנערף..משהו בתחום הקולנוע או כל דבר שקשור לאומנות (אני לאהוב
) 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך?נממ נו היום הזה שהפסדתי בגמר של 102 FM, לא זוכרת את התאריך, מעדיפה שלא להזכר שוב בזה 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? נממ ביסודי, שעברתי לביצפר חדש, נכנסתי בטעות לכיתה של ו' במקום לכיתה של ה'
34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? אממ לא יודעת 35. מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה,חברים, ומארון
36. יש חבר\חברה\קראש? אולי יש קראש..
איי דונט נו
37. ממה אתה הכי פוחד? נחשים,עכבישים,כרישים 38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?בגב 39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון: נממ אני אומרת לעצמי שאני צריכה לקום מוקדם מחר 40. למה אתה הכי מתנגד? להומפוביה, לגזענות, ולאנטישמיות,ולבריטני
41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? טאף קוויצ'טון, נממ אולי אנג'לינה ג'ולי
~דברים אהובים:~ 48. המקום האהוב לחופשה:ארה"ב,בריטניה,כל מקום אחר חוץ מישראל
49. טעם גלידה אהוב: שוקולד, חמוץ מתוק 50. פרי אהוב: בננה
, 51. ממתק: חחחחחחח נחשו..נו מה טופי
52. מכונית: לא משנה לי..רק שתעבוד
53. שיעור: חופשי 54. חג: פסח 55. היום הכי אהוב בשבוע:שישי/שבת שישבת
56. צבע: ורוד (לא פאקצתי!), ורוד בהיר כזה 57. מגזין: נממ מעריב לנוער, Sugar 58. שם לבת: אדריאן
59. שם לבן: אדם
60. קבוצת ספורט אהובה: אין 61: חודש אהוב: אוגוסט..חח
62. ספורטאי אהוב: גל פרידמן(?) 63. ספורטאית אהובה: אין 64. שחקנית אהובה: ג'ניפר גארנר,אן האתווי,ריס וויתרספון 65. שחקן אהוב:אורלנדו בלום,בראד פיט,ריאן גוסלינג 66. תוכנית אהובה בטלוויזיה: ארץ נהדרת (אתה חמוד אתה!),חברים,שנות ה70 67. אתר אהוב: www.ainliatar.com 68. חיה אהובה:כלב 69. חבר לאימייל: נממ המשפחה שלי מחו"ל 70. בדיחה: איש אחד הלך הלך הלך הלך הלך...ו...נפל לתוך בור
71. אומר הרבה: פאק, שיט, כזה, כאילו 72. מילה אהובה: סתמי 73. נעליים:אולסטאר
74. תחנת רדיו: 100 FM 75. חדר בבית: שלי 76. ההופעה הכי טובה שראית:הדורבנים בניצנים
77.דיסק אהוב:Maroon 5- Songs About Jane 78. נשיא: WTF?! 79. סלט: חסה 80. בשר: בורגר? 81.תוספת לפיצה:לא אוהבת תוספות
82. ארץ: ארה"ב 83. עיר: תל אביב 84. אגם: רודברג? 85. ים: יבשה? 86. מקום אהוב: זה לא היה כבר?
, אממ המיטה שלי 87. מסעדה: יטבתה 88. רעש: המערכת שלי
89. טעם: נממ טופי
90. רגש: אהבה
91. אוניברסיטה: תל אביב? 92. מספר: 3 93. ספר: היומן/התפסן בשדה השיפון 95. סבתא: סבתא יהודית ז"ל
/וגם סבתא צביה
96. סבא: שני הסבים שלי ז"ל
97. דגנים: נממ הרגילים האלו