שאלון

שאלון

האם את\ה מאושר\ת בתקופה הזאת בחייך? האם את\ה מאושר\ת ברגע זה? למי שענה לא: למה? מה יכול לקרות שיגרום לכם להיות מאושרים? באמת? במי תלוי האושר שלכם? באמת? למי שעונה כן: במה או במי תלוי האושר שלכם? באמת? יום נפלא.

B a r r B e e

New member
../images/Emo15.gif

האם את\ה מאושר\ת בתקופה הזאת בחייך? לא ממש...זה משתפר אבל עדיין לא... האם את\ה מאושר\ת ברגע זה? 50% למי שענה לא: למה? כי קשה לי בזמן האחרון מבחינת הכל! מה יכול לקרות שיגרום לכם להיות מאושרים? שהעולם יעביר אחורה שנה וישאר שם!!! באמת? חח כן! במי תלוי האושר שלכם? אני לא יודעת במי הוא תלוי...אבל יש אנשים שיכולים לגרום לי ליהיות מאושרת!!! באמת? חח כן!!!

jaqui

New member
אושר

האם את\ה מאושר\ת בתקופה הזאת בחייך? כן האם את\ה מאושר\ת ברגע זה? כן למי שענה לא: למה? מה יכול לקרות שיגרום לכם להיות מאושרים? באמת? במי תלוי האושר שלכם? באמת? למי שעונה כן: במה או במי תלוי האושר שלכם? מצב רוח באמת? כן

;

האם את\ה מאושר\ת בתקופה הזאת בחייך? לא. האם את\ה מאושר\ת ברגע זה? לא. למי שענה לא: למה? דברים מסויימים. מה יכול לקרות שיגרום לכם להיות מאושרים? שישתנו אותם דברים. באמת? לא, אני משקרת. במי תלוי האושר שלכם? בי. באמת? לא, אני משקרת. o_OOOOOOOO

noooga

New member
במרחק נגיעה מכאן../images/Emo79.gif

האם את\ה מאושר\ת בתקופה הזאת בחייך? לא ממש האם את\ה מאושר\ת ברגע זה? בערך למי שענה לא: למה? כי הצינוים שלי מתחילים להיות נמוכים.. וסתם באסה! מה יכול לקרות שיגרום לכם להיות מאושרים? שיעלו באמת? כן במי תלוי האושר שלכם? בציונים! וגם בעוד כל מיני דברים באמת?כן! למי שעונה כן: במה או במי תלוי האושר שלכם? באמת?

noooga

New member
מה, היית בא ומלמד אותי?

סתם.. פשוט יש לי חברה שמקבלת כל הזמן 90, 100 ואז אני מרגישה הכי טיפשה בעולם! אבל חפיף... היום קיבלתי 100 באנגלית (וגם 72.. חח אבל זה הציון הכי נמוך אצלי באנגלית!) וטוב מאוד בחיבור בהיסטוריה
אבל בכללי- אני טיפשה

יפה!!!

זה שחברה שלך מקבלת ציונים טובים- אל תשימי זין על זה... ואל תקראי לעצמך טיפשה! את ילדה גאונה חמודה ומלכה!

noooga

New member
אחחח! כמה נחמד לשמוע את זה ../images/Emo13.gif

כנ"ל אתה שיקה!

../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif

האם את\ה מאושר\ת בתקופה הזאת בחייך? כן האם את\ה מאושר\ת ברגע זה? כן במה או במי תלוי האושר שלכם? באסף - חבר שלי באמת? באמת !

ל א ק י

New member
../images/Emo136.gif

האם את\ה מאושר\ת בתקופה הזאת בחייך? כמובן האם את\ה מאושר\ת ברגע זה? כמובן למי שענה לא: למה? כי החיים גרועים ואין חברים מה יכול לקרות שיגרום לכם להיות מאושרים? חברים באמת? מה במי תלוי האושר שלכם? בהם באמת? לא למי שעונה כן: במה או במי תלוי האושר שלכם? בהם באמת? לא

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

האם את\ה מאושר\ת בתקופה הזאת בחייך? לא האם את\ה מאושר\ת ברגע זה? לא למי שענה לא: למה? לא אומרת, אבל אני כן אגיד שזה ברמה של "מאוד לא מאושרת" מה יכול לקרות שיגרום לכם להיות מאושרים? יש משהו כזה, בערך באמת? כןOס במי תלוי האושר שלכם? אף אחד חוץ ממני באמת? טוב, אם אמא או אבא ימותו פתאום זה יהיה די מבאס. למי שעונה כן: במה או במי תלוי האושר שלכם? באמת? יום נפלא.
(
)

flowers girl

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

האם את\ה מאושר\ת בתקופה הזאת בחייך? לא האם את\ה מאושר\ת ברגע זה? לא
למי שענה לא:
למה? בגלל חברה שלי, כביכול מה יכול לקרות שיגרום לכם להיות מאושרים? אם הנקמה שלי תצליח..
באמת? כן במי תלוי האושר שלכם? ידיד שלה ובי באמת? כן כן
למי שעונה כן:
במה או במי תלוי האושר שלכם?
באמת?

למעלה