שאלון

שלזינגר

New member
שאלון

אוטו או אופנוע? אופניים או קורקינט? מחשב או לפטופ? פורום או צ'אט? בנים או בנות? חלום או מציאות? כדור רגל או כדור סל? כדור עף או כדור יד? לונה פארק או סופרלנד? צבא או לא? כחול או צהוב? ירוק או לבן? אדום או כחול? מכבי ת"א או הפועל ת"א? עיתו או טלוויזיה? 100 fm או 98 fm ?

1Shir

New member
../images/Emo41.gif

אוטו או אופנוע? אוטו אופניים או קורקינט? לא זה ולא זה מחשב או לפטופ? מחשב פורום או צ'אט? פורום בנים או בנות? בנות חלום או מציאות? מציאות כדור רגל או כדור סל? סל כדור עף או כדור יד? מה ההבדל? לונה פארק או סופרלנד? לונה פארק צבא או לא? לא כחול או צהוב? כחול ירוק או לבן? לבן אדום או כחול? אדום מכבי ת"א או הפועל ת"א? הפועל ת"א עיתון או טלוויזיה? טלוויזיה 100 fm או 98 fm ? רדיוס 100 fm

AndreaCorr ©

New member
~~~>

אוטו או אופנוע? אוטו. אופניים או קורקינט? אופניים. מחשב או לפטופ? גם לפטופ זה מחשב... אבל הוא יותר שווה, אז לפטופ. פורום או צ'אט? פורום. בנים או בנות? בנים. חלום או מציאות? חלום. כדור רגל או כדור סל? כדורסל. כדור עף או כדור יד? כדורעף. לונה פארק או סופרלנד? אף פעם לא הייתי בסופרלנד. צבא או לא? כן. כחול או צהוב? כחול. ירוק או לבן? ירוק. אדום או כחול? כחול. מכבי ת"א או הפועל ת"א? לא אכפת לי. עיתו או טלוויזיה? עיתון. 100 fm או 98 fm? גלגלצ.

NiKi†a

New member
אני

אוטו או אופנוע? אוטו אופניים או קורקינט? אופניים מחשב או לפטופ? מחשב פורום או צ'אט? פורום בנים או בנות? בנים חלום או מציאות? מציאות כדור רגל או כדור סל?כדור סל כדור עף או כדור יד? שניהם
לונה פארק או סופרלנד? סופרלנד צבא או לא? לא..אבל אין ברירה כחול או צהוב? כחול ירוק או לבן? ירוק אדום או כחול? כחול מכבי ת"א או הפועל ת"א? מכבי עיתו או טלוויזיה? טלויזיה 100 fm או 98 fm ? מאה FM

Dancing mad

New member
:

אוטו. אופניים. מחשב. פורום. בנים. חלום. כדור:שניהים אותו חרא בעיני. כדור 2:ע"ע שאלה קודמת. לונה פארק. צבא: לא. צהוב. לבן. אדום. ת"א:למי אכפת? בטח לא לי.
טלויזיה. רדיו: שניהם משעממים.

jaqui

New member
זהווו

אוטו או אופנוע? אוטו אופניים או קורקינט?אופניים מחשב או לפטופ?שניהם פורום או צ'אט? תלוי במצברוח בנים או בנות? שני דברים שונים חלום או מציאות?מציאות כדור רגל או כדור סל? כדורסל כדור עף או כדור יד? מה ההבדל?... לונה פארק או סופרלנד? שניהם צבא או לא? צבא כחול או צהוב? כחול ירוק או לבן? לבן אדום או כחול? כחול מכבי ת"א או הפועל ת"א? מכבי עיתון או טלוויזיה? טלויזיה ועיתון 100 fm או 98 fm ?100

שלי

אוטו או אופנוע? אוטו אופניים או קורקינט? - מחשב או לפטופ? מחשב פורום או צ'אט? גם וגם בנים או בנות? לפי מצב רוח
חלום או מציאות? מציאות כדור רגל או כדור סל? כדור סל כדור עף או כדור יד? כדור עףףףףף לונה פארק או סופרלנד? לונה פארק צבא או לא? כן כחול או צהוב?כחול ירוק או לבן? ירוק אדום או כחול? כחול מכבי ת"א או הפועל ת"א?הפועל ת"א עיתו או טלוויזיה? טלוויזיה 100 fm או 98 fm ? 100

Atza

New member
אמממ

אוטו או אופנוע? אוטו אופניים או קורקינט? קורקינט
לא סתם ..אופניים מחשב או לפטופ?מחשב פורום או צ'אט?פורום בנים או בנות?
חלום או מציאות?מציאות........... כדור רגל או כדור סל?רגל כדור עף או כדור יד?עף לונה פארק או סופרלנד?פארק צבא או לא?בטח שכן !!!!! ומי שלא מתגייס מ-ר-צ-ו-נ-ו מניאק שלא עוזר למדינה ... כחול או צהוב? כחול ירוק או לבן?ירוק ולבן אדום או כחול?כחול מכבי ת"א או הפועל ת"א? אפחד ..בשביל איגי- מכבי חיפה עיתו או טלוויזיה?טלויזיה 100 fm או 98 fm ? מאה

netaK

New member
אני ../images/Emo6.gif

אוטו או אופנוע? סמארט
אופניים או קורקינט? קורקינט
מחשב או לפטופ? מחשב
פורום או צ'אט? פורום בנים או בנות? בנים
חלום או מציאות? חלום כדור רגל או כדור סל? כדור סל כדור עף או כדור יד? עף
לונה פארק או סופרלנד? הממ, סופרלנד? צבא או לא? לא
כחול או צהוב? כחול ירוק או לבן? חיל אוויר :| אדום או כחול? כחול
מכבי ת"א או הפועל ת"א? מה 'כפת לי
עיתוןאו טלוויזיה? טלויזיה
100 fm או 98 fm ? הממ מאה

נלך על זה..../images/Emo9.gif

אוטו או אופנוע? אוטו אופניים או קורקינט? אופניים מחשב או לפטופ? ממ נלך על לפטופ פורום או צ'אט? פורום בנים או בנות?שניהם חלום או מציאות? וואו קשה.. נלך על מציאות כדור רגל או כדור סל?כדורסל!
כדור עף או כדור יד? ממ כדור.... נלך על יד לונה פארק או סופרלנד? וואי ממ יצא לי ללכת יותר ללונה פארק צבא או לא? אה... כחול או צהוב? כחול ירוק או לבן? כל אחד במובן מסויים (אל תשאלו) אדום או כחול? כחול מכבי ת"א או הפועל ת"א? לא בקטע של ספורט ממש
עיתו או טלוויזיה? טלויזיה? 100 fm או 98 fm ? מממ לא ידעת

../images/Emo9.gif

אוטו או אופנוע?אוטו אופניים או קורקינט?קורקינט-אני לא יודעת לרכב על אופניים... מחשב או לפטופ?לפטופ אופקורס!! פורום או צ'אט?פורום בנים או בנות?בנים חלום או מציאות?מציאות כדור רגל או כדור סל?כדורסל כדור עף או כדור יד?כדורעף לונה פארק או סופרלנד?סופרלנד..בלונה פארק עבדתי(יאק!) צבא או לא?וודאי !!! כחול או צהוב?כחול ירוק או לבן?לבן אדום או כחול?אדום מכבי ת"א או הפועל ת"א?אף אחת? עיתו או טלוויזיה?טלוויזיה 100 fm או 98 fm ?גלגל"צ

ל א ק י

New member
../images/Emo163.gif

אוטו או אופנוע? אוטו אופניים או קורקינט? אופניים [אבל אני לא יודעת לנסוע עליהם
] מחשב או לפטופ? לפטופ זה מחשב:| בבית מחשב רגיל.. פורום או צ'אט? פורום וצאט :X בנים או בנות? בנים חלום או מציאות? חלום כדור רגל או כדור סל? סל כדור עף או כדור יד? יד לונה פארק או סופרלנד? לונה פארק צבא או לא? צבא כחול או צהוב? כחול ירוק או לבן? לבן אדום או כחול? כחול מכבי ת"א או הפועל ת"א? מכבי X: עיתו או טלוויזיה? טלוויזיה 100 fm או 98 fm ? גלגלצ

תשובות

אוטו אופניים מחשב פורום בנים חלום כדורסל כדועף סופרלנד צבא כחול וצהוב לבן כחול מכבי טלויזיה 100

flowers girl

New member
../images/Emo9.gif

אוטו או אופנוע? אוטו
אופניים או קורקינט? אופניים
מחשב או לפטופ? מחשב
פורום או צ'אט? אהמ.. פורום נראה לי
בנים או בנות? שניהם
תלוי למה
חלום או מציאות? מציאות חלומית
כדור רגל או כדור סל? כדורגל
כדור עף או כדור יד? כדור יד
לונה פארק או סופרלנד? לונה פארק
צבא או לא? לאאאאאא
כחול או צהוב? כחול
ירוק או לבן? אהמ. שניהם
אדום או כחול? אדום
מכבי ת"א או הפועל ת"א? הפועל
עיתו או טלוויזיה? טלוויזיה
100 fm או 98 fm ? 100FM כי אני לא מכירה את השני

ממממ אני

אוטו או אופנוע?אוטו אופניים או קורקינט?קורקינט מחשב או לפטופ?מחשב פורום או צ'אט?פורום בנים או בנות?בנות רולז!(לא בקטע מיני) חלום או מציאות?חלום כדוררגל או כדורסל?כדורסל כדור עף או כדור יד?כדור יד לונה פארק או סופרלנד?סופרלנד...ובכלל...יש לנו המון ללמוד מחו"ל צבא או לא?צבא כחול או צהוב?כחול ירוק או לבן?ירוק אדום או כחול?כחול מכבי ת"א או הפועל ת"א?גו מכבי!!גוו מכבי! עיתון או טלוויזיה?טלויזיה 100 fm או 98 fm ?אף חד מהם אבל אם כבר אז 100

../images/Emo42.gif

אוטו או אופנוע? אוטו אופניים או קורקינט?אופניים מחשב או לפטופ?שניהם פורום או צ'אט? שניהם בנים או בנות?בנים בקטע של.. אהבה בנות בקטע של.. חברות חלום או מציאות?חלום כדור רגל או כדור סל?סל כדור עף או כדור יד?עף לונה פארק או סופרלנד? אפאחד מהם
צבא או לא?בטח שכן כחול או צהוב?צהוב ירוק או לבן?ירוק אדום או כחול?אדום מכבי ת"א או הפועל ת"א?מכבי
עיתו או טלוויזיה?טךויזיה 100 fm או 98 fm ? לאדעת

תשובוווווווות ../images/Emo182.gif:

אוטו או אופנוע? אוטו.יותר בטוח..
אופנוע-יותר מגניבב
אופניים או קורקינט?-תלוי מתי ואיזה.אבל ראסמי שתיהם סבבה.(למרות שעברתי ת'גיל...) מחשב או לפטופ? זה אותו דבר מן הסתם..לפטופ זה סבבה לבחוץ ומחשב זה סבבה לבית..תלוי לאיפה.. פורום או צ'אט? תלוי לאיזו מטרה.הכרויות-צ'ט,להעביר ת'זמן בכיף-פורום. בנים או בנות? תלוי באיזו סיטואציה.חברות,בגדים וכל זה? בנות ברור..
חבר/ידיד? בנים ברור!! חלום או מציאות? שתיהם.תלוי מתי! עדיף חלומות..אבל רק טובים
כדור רגל או כדור סל?שתיהם לא.אבל עדיף כדורגל
כדור עף או כדור יד?ממ...לאדעת...מה לי ולזה?! לונה פארק או סופרלנד? שתיהם סבבבבבבבה.עדיף סופרנלד.. צבא או לא? כהה
גם תלוי בתפקידד! כחול או צהוב? ממ..שתיהם. ירוק או לבן? לבןן! אדום או כחול? אדום! מכבי ת"א או הפועל ת"א? אללה מכבייי..חחח סתם אפ'חת לא. עיתו או טלוויזיה? שתיהם,נשמות,שתיהם. 100 fm או 98 fm ? חחחחח 99 אפ.אם תוכלו קקה.

fushit

New member
שלי!

אוטו או אופנוע? אוטו. אופניים או קורקינט? אופניים. מחשב או לפטופ? מחשב. פורום או צ'אט? פורום. בנים או בנות? בנים. חלום או מציאות? מציאות. כדור רגל או כדור סל? כדורגל. כדור עף או כדור יד? כדורעף. לונה פארק או סופרלנד? לונה פארק. צבא או לא? צבא. כחול או צהוב? כחול. ירוק או לבן? לבן. אדום או כחול? אדום. מכבי ת"א או הפועל ת"א? הפועל ת"א. עיתון או טלוויזיה? טלויזיה. 100 fm.

JamicaniT

New member
נמנמ :)

אוטו או אופנוע? אוטו. אופניים או קורקינט? אופניים. מחשב או לפטופ? מחשב. פורום או צ'אט? גם וגם. בנים או בנות? בנים. חלום או מציאות? שניהם. כדור רגל או כדור סל? כדורגל. כדור עף או כדור יד? כדורעף. לונה פארק או סופרלנד? סופרלנד. צבא או לא? צבא. כחול או צהוב? כחול. ירוק או לבן? לבן. אדום או כחול? אדום. מכבי ת"א או הפועל ת"א? מכבי. עיתון או טלוויזיה? עיתון. 100 fm או 98 fm ? אממ 100.

tuty fruty

New member
התשובות שלי

אוטו או אופנוע?אוטו
אופניים או קורקינט?אופניים מחשב או לפטופ?לפטופ שווה אבל אין לי! פורום או צ'אט?פורום
בנים או בנות?בנות
חלום או מציאות?חלום
כדור רגל או כדור סל?כדורסל
כדור עף או כדור יד?כדור עף לונה פארק או סופרלנד?סופרלנד צבא או לא?צבא כחול או צהוב?כחול ירוק או לבן?לבן אדום או כחול?כחול מכבי ת"א או הפועל ת"א?מכבי עיתו או טלוויזיה?טלויזיה
100 fm או 98 fm ?שניהם!

למעלה