שאלון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zoharrr

New member
שאלון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך? 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר? 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר? 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? 25. מתי בכית בפעם האחרונה? 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? 29. האם אתה מכור לאינטרנט? 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם?

crazy4tc

New member
../images/Emo151.gif

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? "שניה אמא, אני באמצע משהו..." 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? לא מתלהבת מהרעיון. ואני רוצה לעשות משהו מעניין
. 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? לא 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? אני אשלם בשביל להיות שוב במשלחת. 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? לא יוצא לי לראות קבצנים ברחוב
6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? לא יודעת... 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? מ"פ אלינור
8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? לא 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? גם וגם 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. אין לי כוח
11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? לא 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? בסביבות ה-500 שקלים. 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? לא יודעת 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך? רוק 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר? סך הכל, פחות או יותר בסדר.
16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? כן 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? המון פעמים 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? מדי פעם 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? "יש לי עוד זמן לישון?" 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? אין, היו אבל נמחקו באופן מסתורי
21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? ניצן 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר? תלוי במצברוח שלי
23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? לא יודעת
24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? כשהייתי בת 6
הממ... לא יודעת בדיוק... 25. מתי בכית בפעם האחרונה? די מזמן 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? אין בנאדם ספציפי, אבל אפשר לומר שכן 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? אני צוחקת המון 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? כבר לא 29. האם אתה מכור לאינטרנט? לא כמו פעם 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? יש לי כלבה (דו משמעות!
) 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? אני לא חברה טובה
32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? מנסה... בערך...

Zoharrr

New member
להלן תשובותיי:

. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך?לא מתרגשת,בסה"כ ההורים האמיתיים שלי לא רצו אותי אז לא אשאל עליהם... 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן?לא אין לי מה לת לצבא חוץ מלהיות פקידה אני אעשה שירות לאומי חילוני. 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך?להיות מאושרת ונאהבת. 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה?אני אתן אותם להורים לכסות את האובר ואז אני אקנה כרטיס טיסה+הופעה של דה קולינג איפשהו... 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו?תלוי 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה?לא יודעת...אחי כבר חודשיים ומשו מנסה לשכנע אותי ללכת לפסיכולוג ולמרות שאני יודעת שזה רק יעזור לי אני מתנגדת כמו טיפשה וקשה לי להודות שאני בצרה בד"כ... 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף?אלכס 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה?לשקר.אני שונאת שקרים ואחד העיקרונות שלי זה לא לשקר ולפעמים גם אני משקרת. 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה?לסיים כבר!!! 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם...שבתאל נדנדה אותי חזק בנדנדה והתחלתי לבכות כי מזה פחדתי. 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה?יש לי טראומה אבל אני לא יכולה לספר עליה. 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)?200 ש"ח 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך?כולם ואפחד. 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך?רוק קלאסי(דה קולינג...) 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר?שאני בחורה דיכאונית ומתוסבכת שמתה לצאת מזה. 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה?לא 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"?פחחחחחחחח...בלי סוף... 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'?לא הרבה פעמים... 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?"לא ישנתי מספיק,על איזה שיעור אני ישנה היום?" 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה?כן 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי?אלכס,הדס 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר?אהובים 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו?המשפחה שלי. 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר?במסיבה של ליטל.לפני שבעויים.... 25. מתי בכית בפעם האחרונה?יום אחרי המסיבה של ליטל... 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו?אחי יוסי ואני דיי גרה איתו אותו בית... 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע?2000 פעם? 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק?לא 29. האם אתה מכור לאינטרנט?כן 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו?לא 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך?אגואיסטיות ודיכאוניות 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם?מנסה מאוד....

Drorrrrrr

New member
המ

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך
"זין
". 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל
לא יודע. 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך
כן. 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה
גיטרה חשמלית. 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו
לא. 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה
לא. 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף
יהודה לוי. 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה
אני לא אדם של עקרונות, אני אדם של מעשים. 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה
מפחד. 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך
לא ממש. 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה
לא. 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)
הממ 250. 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך
אין. 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך
רוק ישראלי. 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר
בעכס. 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה
כן. 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"
או או. 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'
מעולם לא. 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר
"אוח, כואב לי כל הגוף". 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה
כן. 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי
כרגע אף- אחד. 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר
אהובים. 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו
כן. 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר
יום אחד אני אהיה מאושר. 25. מתי בכית בפעם האחרונה
לא זוכר. 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו
לא יודע. 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע
תלוי איפה. 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק
השירשלנו. 29. האם אתה מכור לאינטרנט
כן. 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו
לא. 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך
קנאה. 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותן
לא.

HermioneCamila

New member
לה לה לה..

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? "הם עשירים ?" 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? לא.. ממש לא... ואם לא תיהיה לי ברירה, אני אשמח להכין קפה. 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? כןכן. 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? אחוזה/טירה ענקית באנגליה. 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? לא. אלא אם כן אני מלאה בכסף... זה אף פעם לא קרה, עדיין. 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? בטח. 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? הו... אממ.. אממ... שאלה קשה ! אני אחזור אליכם עם זה.. 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? כן. אלה שלא ממש חשובים ושעומדים לי בדרך. 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? בטח שאני רוצה. 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. ממ... לא. אני מדלגת על השאלה. 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? יש טראומה. לא יכולה או רוצה לספר עליה. 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? 50 ש"ח.. =( אני ענייה.. ! 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? 3.. 4... נראה לי. 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך? רוק, מטאל וכזה.. 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר? שאני עקומה.. 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? לצערי. 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? הו... יותר מ10,000 פעם, זה בטוח. 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? אולי 3 פעמים... 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? מאיפה אני זוכרת ?! זה בבוקר... 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? בטח... בעיקר אנשים מברזיל שמוסיפים אותי אליהם ... 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? דנה. 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר? שנואים. ואפילו לא הייתי צריכה לחשוב על זה כמה דקות. 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? בטח. אפילו כמה. 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? מממ.. כשהייתי בת 3 ? 25. מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול. 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? דנה. ולצערי, לא. 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? אני מבטיחה שמעכשיו אני אספור ואבדוק. 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? כן. 29. האם אתה מכור לאינטרנט? אהא. 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? כלב וחתולה. 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך?יש המון. 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? לא ^^.

תשובותיי../images/Emo127.gif

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? "ידעתי..." 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? כן.לחיל האוויר! 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? לא... 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? אני יברח מהארץ.. 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? כן 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? זה תלוי עד כמה קשה זה יהיה... 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? לא 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? אני כבר מתה לסיים! 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? לא הרבה.הייתה לי ילדות קשה! 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? יש טראומה.אבל אני לא יכולה לספר עליה... 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? בסביבות ה20 שקל... 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? 3.. 4... נראה לי. 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך? רוק 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר? אוה זה קשה... 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? חלקם... 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? ואי שלא נתחיל לספור... 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? אף פעם... 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? אני לא חושבת על הבוקר... 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? עם היה לי אחד כזה... 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר? שנואים. 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? בטח. 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? אתמול! 25. מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול. 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? ואוי הרבה אנשים מצחיקים אותי... 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? חכו אני כבר סופרת.. 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? כן. יש כמה... 29. האם אתה מכור לאינטרנט? לא! 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? אח שלי נחשב? 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? וואי יותר מידי... 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? לא!

למעלה