שאלון!!!

ל ו ל י1

New member
שאלון!!!

1)מה תעדיפי בחור מכוער אבל מתוק ונחמד או בחור הורס אבל טמבל וסתום? 2)אם היו אומרים לך שיש לך 3 משאלות מהן היו? 3)מה הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? 4)מה הספר הכי טוב שקראת? 5)מה הספר הכי גרוע שקראת? 6)מה הדבר הכי מפחיד שעשית? טוב אין לי יותר.... תענו!!!!

SwisaGirl

New member
../images/Emo3.gif

1)מה תעדיפי בחור מכוער אבל מתוק ונחמד או בחור הורס אבל טמבל וסתום? אני לא נמשכת לבנים מכוערים.. או יותר נכון אני נדחת מאנשים מכוערים.. וגם שלא יהיה יותר מדי שרירי.. הייתי לוקחת שילוב של שניהם 2)אם היו אומרים לך שיש לך 3 משאלות מהן היו? 1000000000000000000000000$ גוף מושלם אושר בחיים 3)מה הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? עליתי בבצפר לתחרות המצחיקים משהו כזה וצעקו בוז כי היינו גרועות, ואני כל הזמן נתקלת בדברים או סתם נופלת 4)מה הספר הכי טוב שקראת? חח ספרים, מה זה? 5)מה הספר הכי גרוע שקראת? את השאלון הזה.. חח לא סתם בלוג של פקאצה 6)מה הדבר הכי מפחיד שעשית? ניסיתי להרוג ג'וק יואו צמרמורת~~~~~ שאלון חובב

babygrl

New member
אני..

1)מה תעדיפי בחור מכוער אבל מתוק ונחמד או בחור הורס אבל טמבל וסתום?לא זה ולא זה... 2)אם היו אומרים לך שיש לך 3 משאלות מהן היו? לחזור לתקופת גן עדן, ךפגוש את קולין פארל, ושכל המשפחה שלי לא תמות.. 3)מה הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך?שנקרא לי המכנס בתחת.. 4)מה הספר הכי טוב שקראת?ה"פ 5)מה הספר הכי גרוע שקראת?תול תעלול 6)מה הדבר הכי מפחיד שעשית?אנקונדה טוב אין לי יותר.... תענו!!!!

Pink Bubbles

New member
אני.....

1)מה תעדיפי בחור מכוער אבל מתוק ונחמד או בחור הורס אבל טמבל וסתום? אמממ.... נראה לי שהמכוער
למרות שהייתי מעדיפה שהוא יהייה יפה
... אבל זה לא הכי חשוב.
2)אם היו אומרים לך שיש לך 3 משאלות מהן היו? אחת שכל המשאלות שלי יתגשמו מתי שאני ארצה
השנייה שיהייה טוב בכל העולם
והשלישית שלא יהיו חרקים בעולם....
3)מה הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? לאיודעת
4)מה הספר הכי טוב שקראת? כלמיני הארי פוטר, יומני הנסיכה ועוד.
5)מה הספר הכי גרוע שקראת? אין אפחד גרוע
6)מה הדבר הכי מפחיד שעשית? כלום........

ועכשיו התשובות שלי../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

1)מה תעדיפי בחור מכוער אבל מתוק ונחמד או בחור הורס אבל טמבל וסתום? ת'אמת זאת שאלה קצת קשה.... אבל אני הייתי מעדיפה בחור מתוק וחמוד וג'נטלמן מקסים... 2)אם היו אומרים לך שיש לך 3 משאלות מהן היו? *להיות קצת יותר גבוהה *לטוס לח"ול *שיהיה לי חבר מושלם וחמוד ומתוק ובלה בלה בלה...ז"א כל הדברים הטובים.. 3)מה הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך? פעם אחת הייתי בים ופתאום נפתח לי החלק העליון של הביקני שלי ז"א החזיה ואז התחלתי לצרוח כי זה היה בחוף והוא היה מלא והיו הרבה אנשים ... למזלי חברות שלי באו לעזרתי וכיסו אותי ועשו מסביבי מין מעגל כזה... ועזרו לי לקשור ת'שרוכים...אז כאן דוקא היה לי מזל.... 4)מה הספר הכי טוב שקראת?לא זוכרת קראתי הרבה ספרים בחיים שלי.... 5)מה הספר הכי גרוע שקראת?כנ"ל 6)מה הדבר הכי מפחיד שעשית?לא עולה לי עכשיו בראש....

Roniii

New member
תשובון

1. הכי חשוב שלא יהייה טמבל וסתום - אבל בכל זאת בלי מכוערים!!!! 2.הייתי מבקשת אהבה, ומשאלות לי הגבלה (אף פעם לא הבנתי באגדות ת'טמבלים האלה שלא חשבו על הפיתרון הגאוני הזה!) 3. פדיחה הכי גדולה - אני מתפדחת לספר 4.ספר - שר הטבעות (אבל מדי פעם אני משנה דיעה....) 5. לא זוכרת ת'גרועים וטוב שכך 6. הכי מפחיד - נתקלתי בענת בשירותים בבית ספר, לא הייתי מוכנה - זה ממש סרט אימהההה

סתיו מם

New member
ושלי...

1. מעדיפה בחור טוב, שיהיה עם מוסר ולא יזיק שיראה גם טוב. עדיף צמחוני
2. שיהיה שלום, שכולם יהיו בריאים שכולם יהיו מאושרים
3. פדיחה?? לא לפרסום
4. האסופית, אן שרלי ורן מאבונלי. אני יודעת שזה קצת ילדותי, אבל אני עדיין מתרגשת מזה
5. לא זוכרת

אניייי-

1) בחור מכוער/ מתוק ונחמד/ הורס אבל טמבל וסתום?- מתוק ונחמד! 2)שלוש משאלות- א. לזכות בלוטו. ב. אישי ג.להצליח בחיים. 3) מה הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך?- שפעם הייתה לי בלוטה במצח (כמו בסרטים) אווו. 4) הספר הכי טוב?- הרבה, מהאחרונים אהבתי את שתוק שמן. 5) הדבר הכי מפחיד?- וואו, אני כבר לא זוכרת, אני גם פחדנית מספר 1...

Stripperella

New member
גמני עונה....

1. לא זה ולא זה......... 2. שאני אהיה מאושרת שכל המשפחה שלי תהיה בריאה אממ ואולי כסף גם (?) 3. החלקתי בקוסמוס וכולם הסתכלו עליי....פאדיחה אני נעשת אדומה רק בלהיזכר בזה..... 4. הארי פוטר (?) 5. לא זוכרת.... 6. עליתי על הקומבה בסופרלנד חחחחח

babygrl

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

מוסיפה צבע

תשובות...

1) בחור מכוער אבל מתוק ונחמד 2) משאלות: 1. להצליח בחיים 2. להגשים את כל החלומות שלי 3. לתת לאחרים מש שיש בתוכי 3) פאדיחה אמ... שפעם נפלו לי המכנסים מול חדר המורים חחחחח
4)
הארי פוטר (ספר שולט
) 5) אמ... איתמר מטייל על הקירות חחח 6) הדבר הכי מפחיד: לעשות חורים באוזניים

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif אני

בחור מכוער או מקסים או חתיך טמבל? לוידעת
שיראה נורמלי ואפי טוב חבל שאנחנו לא נותנות למכוערים צ'אנס
השאלות שלי הם... תרפות לכול המחלות בעולם בלי נזק לשום דבר אחר תיכון האקלים והזבל בכדור הארץ ושישאר ככה שלא תיהיה אבטלה וחסך באוכל בכול העולם אוף ביזבזתי הכול??? אבל רציתי לבקש שלום וכמה דברים בשבילי
באסה הפדיחה הכי גדולה שלי? בוא נגיד נפחתי אצל חברה שלי פעם
הספר הכי טוב? הארי פוטר איזה שאלה!!! הספר הכי גרוע??? אני מניחה ספר של צמרמורת..... הדבר הכי מפחיד??? אני עוד צעירה אז זה בטח איזה מתקן בלונה פארק.....

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif מה פתאום! (לא תוקפת רק

מופתעת) אני הכנתי את זה
ויש לי אתר בטיפו ואי אפשר להעלות תמונות שם צריך לעשות העתק הדבק בדפים.... אז אני שמה חלק

חחח...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא,ברור לי שאת מכינה את זה
וזה גם יוצא יפה לפי דעתי
התכוונתי לתוכנה...הורדת את זה

למעלה