שאלון!

קיר קמט

New member
hemshech..

האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? in a way.. בקסם? no באלוהים? no. בשטן? no בסנטה קלאוס? haha , of course. not. ברוחות? no בפיות? no במזל? yes באהבה ממבט ראשון? yes ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? yes במכשפות? no האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? yes באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? no בדת מאורגנת? no אתה חושב שלאלוהים יש מין? THERE IS NO GOD. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? the graveyard ? יש לך חברים הומואים/לסביות? not that I know of, or care. מי החבר הכי טוב שלך myself מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? don't know. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? don't know. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? yeled yeled, ma ata ose - ani lo yeled ani shnizel. paaaaaaaaaa מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? a couple of friends from kindergarten הכי מעט זמן? don't know.. הכי מצחיק? gal, I think. הכי קרוב? guy הכי מוזר? sarel הכי חכם? that's reserved 2 me. :) שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? don't know.. הכי נחמד? yogev הזמר הכי טוב? don't know הכי רועש? guy. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? what am I, a freak of nature ?! אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? it goes in 2 ways - there's the online dudes who are stricly online dudes, and there's the online dudes who I talk 2 in the phone also. so from the online - nufar, I think. and the phone-line (ah, cool. not.) - yaeli. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? yaeli על מי אתה סומך הכי הרבה? mom. מי מקשיב לבעיות שלך? guy and yaeli. עם מי אתה רב הכי הרבה? noam , but betzchok. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? never. האם אתה סומך על אחרים בקלות? 2 easily... בבית של מי היית אחרון? yogev האם החברים שלך מכירים אותך? no האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? its a mistake that I don't have enough of it. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? YES, YES, 1000 TIMES YES. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: ask them urself מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? gal, but not the one from b4. שצחקת עליו? my old teacher to bible. שהלכת איתו לקניות? yogev, I guess. but only he shoped. ששבר את הלב שלך? yaeli. שאיכזב אותך? gal שגרם לך לבכות? ac milan. ששימח אותך? moran. שראית איתו סרט? don't remember שדיברת איתו בטלפון? ariel שראית? the guys who sit in the library now.. מה אתה לובש כרגע? cloths? Jim Morrison shirt, pants, shoes. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? my hand was on my leg when I read it איזה ספר אתה קורא? I don't מה יש על הפד לעכבר שלך? no pad... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: hebrew or english words ? lo tov li bichlal lately - combination :) האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? 3 someones. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? no האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? no music, it's library !

קיר קמט

New member
testing testing

האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? in a way.. בקסם? no באלוהים? no. בשטן? no בסנטה קלאוס? haha , of course. not. ברוחות? no בפיות? no במזל? yes באהבה ממבט ראשון? yes ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? yes במכשפות? no האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? yes באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? no בדת מאורגנת? no אתה חושב שלאלוהים יש מין? THERE IS NO GOD. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? the graveyard ? יש לך חברים הומואים/לסביות? not that I know of, or care. מי החבר הכי טוב שלך myself מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? don't know. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? don't know. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? yeled yeled, ma ata ose - ani lo yeled ani shnizel. paaaaaaaaaa מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? a couple of friends from kindergarten הכי מעט זמן? don't know.. הכי מצחיק? gal, I think. הכי קרוב? guy הכי מוזר? sarel הכי חכם? that's reserved 2 me. :) שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? don't know.. הכי נחמד? yogev הזמר הכי טוב? don't know הכי רועש? guy. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? what am I, a freak of nature ?! אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? it goes in 2 ways - there's the online dudes who are stricly online dudes, and there's the online dudes who I talk 2 in the phone also. so from the online - nufar, I think. and the phone-line (ah, cool. not.) - yaeli. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? yaeli על מי אתה סומך הכי הרבה? mom. מי מקשיב לבעיות שלך? guy and yaeli. עם מי אתה רב הכי הרבה? noam , but betzchok. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? never. האם אתה סומך על אחרים בקלות? 2 easily... בבית של מי היית אחרון? yogev האם החברים שלך מכירים אותך? no האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? its a mistake that I don't have enough of it. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? YES, YES, 1000 TIMES YES. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: ask them urself מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? gal, but not the one from b4. שצחקת עליו? my old teacher to bible. שהלכת איתו לקניות? yogev, I guess. but only he shoped. ששבר את הלב שלך? yaeli. שאיכזב אותך? gal שגרם לך לבכות? ac milan. ששימח אותך? moran. שראית איתו סרט? don't remember שדיברת איתו בטלפון? ariel שראית? the guys who sit in the library now.. מה אתה לובש כרגע? cloths? Jim Morrison shirt, pants, shoes. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? my hand was on my leg when I read it איזה ספר אתה קורא? I don't מה יש על הפד לעכבר שלך? no pad... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: hebrew or english words ? lo tov li bichlal lately - combination :) האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? 3 someones. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? no האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? no music, it's library !

Negative one

New member
סתם משעמם,אז מילאתי

שם:דורון האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: ראשל"צ האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? יסמין (סתם,זה השם הראשון שעלה לי לראש) ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא היה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לעיתים קרובות מתבלבלים ביני לבין אחרים,אבל לא משבשים את השם אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? יש מצב מין: זכר סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 7/11/86 גיל: 17 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: 28 כיתה:עולה לי"ב (איזה כיף להגיד את זה) מצבך החברתי: חביב למה את/ה בפורום? כי אני גר בראשון,ואין לי משהו יותר טוב לעשות כרגע גובה: מטר שבעים וקצת צבע עיניים: שחור אוהב אותו? כן צבע שער: שחור אוהב אותו? כן צבע אהוב: אדום למה קראת לעצמך ככה בתפוז? אין סיבה מיוחדת... פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:פורום אוהדי הפועל ת"א,פורום רוטר ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימני חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? אבטלה קשה קשה יש פירסינג לא קעקועים? לא אובססיות? לשטויות התמכרויות לא איזה שפות אתה דובר: עברית,אנגלית לא משהו ציטוט מועדף/ מוטו: "פועלי כל העולם התאחדו,ויאללה כבר תעשו מהפיכה" (מרקס התחיל,אני השלמתי :)) האם אתה חי את הרגע? משתדל יש לך סודות? מצפים שאני יגלה אותם כאן(?!) אתה שונא את עצמך? מדי פעם האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן...בגלל שהוא מאלץ מורים וחארות אחרים ממשרד החינוך להתאמץ יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני גאון (בזמן האחרון באמת אומרים לי את זה הרבה) אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "דורון" מה הפחד הגדול ביותר שלך? שתטרוף אותי מפלצת אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא... האם אתה מתבודד? לפעמיים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אני אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי מי הייתי,זה שאלה קשה האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? שאני עצבני ומופרע מכל מיני שטויות האם אתה פסיבי או פעיל? לפעמיים ככה ולפעמיים ככה יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? רגישות לשטויות של אחרים מה החוזק הכי גדול שלך? יכולת התמודדות אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? קו מחשבה אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא בהכרח יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? מלא דברים כאלה אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא משהו מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא מוצא כזה דבר מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? לא כל כך יש לך ביטחון עצמי? גם לא כל כך לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודע האם אתה: מעשן? כן על סמים? לא קורא עיתון? כל יום מתפלל? לפעמים הולך לבית כנסת? רק ביום כיפור מדבר עם זרים? לא ממש ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן לפעמיים נוהג? בשיעורים אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך?לא תמיד האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן (בפולין,פרקתי את הכתף ולקחו אותי לבית חולים...היה הכי כואב בעולם) עברת ניתוח? כן (גם כן בפולין...זה לא ממש ניתוח,זה יותר החזרת הכתף למקום,אבל נקרא לזה ניתוח) ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? לא היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן (אבל לא באופן מיני או כזה...) היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן (בקטנות) פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? כן בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא ממש אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לעולם שונה (לא יודע איך בדיוק) יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שאני יודע מי החבר הכי טוב שלך? רוני מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? הפסיכולוגית שלי כנראה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "אל תקשיב לעצות של אחרים" (ואז לא ידעתי אם להקשיב לעצה שלו או לא חחח) מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ירון הכי מעט זמן? נעם הכי מצחיק? רוני הכי קרוב? רוני הכי מוזר? נעם,פיליפ הכי חכם? רוני שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אין הכי נחמד? רוני הזמר הכי טוב? אין הכי רועש? גלב (לא עושה הרבה רעש,אבל מדבר יותר מדי) האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? רוני עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? רוני על מי אתה סומך הכי הרבה? ירון מי מקשיב לבעיות שלך? לא אחד מהחברים שלי עם מי אתה רב הכי הרבה? גלב (אבל לא רציני) האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? רוני האם החברים שלך מכירים אותך? לא הכי טוב,אני חושב האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? מה אכפת לי... אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא ממש מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?זהר שצחקת עליו? הילה שהלכת איתו לקניות? ירון ששבר את הלב שלך? זהר שאיכזב אותך? רוני שגרם לך לבכות? לא זוכר ששימח אותך? תמר שראית איתו סרט? ירון שדיברת איתו בטלפון? רוני...וחברה של אחותי (לא ממש דיברתי איתה,היא רק רצתה לדבר עם אחותי ואמרתי לה שהיא לא בבית) שראית? אחי מה אתה לובש כרגע? מכנסים קצרים וחולצה קצרה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? באף חלק איזה ספר אתה קורא? "המדינה והמהפכה" של ולדימיר איליץ' לנין מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום,הרבה אפור תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: שיעמום קל והרגשה של כלום האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן (סתם שירים על המחשב...ברגע זה "המרסדס בנד"-"המרסדס")

cobainos

New member
תורי...

שם: נעם האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? השם השני מיקום: ראשון לציון אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? מאיפה לי.. ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?יהויכין האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: זכר סטרייט רווק? לא
אם לא, רוצה להיות?לא תאריך לידה: 14.5.86 גיל:18 גיל שהיית רוצה להיות:להשאר 18 כיתה:סיימתי יב מצבך החברתי: טוב למה את/ה בפורום? כי בא לי גובה: 1.81 צבע עיניים: חום אוהב אותו? מסתדר צבע שער:חום אוהב אותו? מסתדר צבע אהוב: כחול וירוק למה קראת לעצמך ככה בתפוז?בגלל קורט קוביין פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:כדורגל,שר הטבעות-הסרטים,שלום חנוך,יוני בלוך ועוד כל מיני שאני קופץ מידי פעם ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס :ימני חיות מחמד? כלבה
ניקי מה העבודה שלך? לא עובד,ממלצר פעם בשנה יש פירסינג לא קעקועים? לא אובססיות? לא התמכרויות קולה? איזה שפות אתה דובר. עברית ואנגלית,עם יציאות ביידיש וגרמנית שלמדתי מהסבים והסבתות. ציטוט מועדף/ מוטו: יש הרבה,אחד אחרון זה:"כשאנשים קטנים עושים צל גדול זה סימן שהשמש שוקעת" האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? לא אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? אולי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? מממממ...לא רוצה לכתוב פה אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?noamovie? מה הפחד הגדול ביותר שלך?רופא שיניים אתה יודע לשיר? לשיר אני יודע,יפה-לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? פעם ב...בשביל הבריאות מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אהבה והצלחה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?מה נסגר עם השאלות פה? האם אתה פועל בפזיזות? לא ממש האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?כן...לא לכאן האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודע מה החוזק הכי גדול שלך? אופי חזק אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את השיניים אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?כן..מאד
אבל זה ענייני בריאות.לא לפה אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?סבירים למדי
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?כ"כ הרבה...אחד מהם זה לא לדחות דברים לא נעימים לאח"כ אלא להפטר מהם כמה שיותר מהר. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?*צונזר*...סתם.לא יודע ומה הכי פחות אוהב? תשיניים אתה חושב שאתה נראה טוב?כן,בסדר גמור יש לך ביטחון עצמי?זה תלוי בתקופה לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? שום דמות האם אתה: מעשן?לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לעצמי הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא ממש מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? רק אם חייבים נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? כן
אבל לא מרבה... אוהב את הקול שלך? לא כשאני שר האם אי פעם: פגעת בעצמך?כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? יכול להיות
היית מאוהב?אני עכשיו היית על סמים? לא שחית בעירום?עדיין לא
היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח?ציפורן חודרנית זה נחשב? ברחת מהבית?רק תכננתי כמה פעמים שחקת "strip poker"? לא ממש חטפת מכות? חטפתי החטפת מכות למישהו? החטפתי התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? פעם נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כשהייתי חולה דיברת בטלפון כל הלילה? מממ לא כל..אבל חלק ניכר ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום?כן.איכס שונא. הרגת מישהו? ג'וק חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא
בגדו בך? אני מקווה שלא היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק?כן פגשת מישהו מפורסם? כן.הרבה
הרגת חיה בטעות? נמלה נחשבת לחיה? הרגת חיה בכוונה? ג'וק נחשב לחיה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? 5 שקל מאמא פעם לפני הרבה זמן...די לא מדברים על זה,יש לי יסורי מצפון
היית ברדיו/ טלוויזיה? כןןן!בכתה המעופפת בכתה ב',וצילמו אותי במשחקי כדורגל והפגנות וכל מיני דברים היתה לך התמוטטות עצבים?.לא אמיתית קפצת בנג'י? עוד כמה שנים היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן אבל לא זוכר כרגע האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לא. בקסם? במושיקו הקוסם באלוהים? אמונה עצמית זה דבר חשוב בשטן?היטלר מת בסנטה קלאוס? מה זה פה?אנחנו מדינה יהודית!
ברוחות?מה אני,אינדיאני? בפיות?רק אם הן כוסיות כמו הפיות באגדות
במזל? כשאני אזכה בטוטו אני אאמין במזל. באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות? אני חי עם אחת כזאת בבית..סתם.מממ לא ממש האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן,סתם בשביל הקטע.לא מתוך אמונה באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? אדי יהווה אימפריה אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן.אלוהים נחמדה(אלוהים אישה,ובגלל זה העולם נראה ככה) לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?אני חושב על זה המון ולא גיבשתי מחשבה קבועה יש לך חברים הומואים/לסביות?אפשר להגיד שכן מי החבר הכי טוב שלך?אתם לא מכירים שמות..ויש יותר מאחד מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?חן ועוד איזה חבר מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?השנים יגידו מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?קציץ וקציצה
כרגע
מי החבר שלך?נו באמת!!מה זאת השאלה המפגרת הזאת?!? שאתה מכיר הכי הרבה זמן?לירן(הידוע בכינויו סוסה),איתי מתת חובה הכי מעט זמן? לא יודע..אנחנו חבורה שרק גודלת.חבר אמיתי אחרון זה אחד בשם לירון. הכי מצחיק?שראל וסער הגאים הכי קרוב? לא יודע בדיוק הכי מוזר?שראל ויוחיייי הכי חכם? דין הגאון אבל מה זה עוזר כל זה?!?אתם לא מכירים אף אחד מהם שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? לא יודע הכי נחמד? כולם נחמדים הזמר הכי טוב? יוני
בלוך.סתם,הוא לא חבר שלי הכי רועש? סער ושראל האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?בעעעעעע לא. עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם חן ועם עוד ידידה טובה שגרה רחוק עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עם חן
על מי אתה סומך הכי הרבה? על חן מי מקשיב לבעיות שלך?חן ואותה ענבל עם מי אתה רב הכי הרבה? הולך הרבה מכות עם סער.אבל הכל בצחוק האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?מממ לא.אני סלקטיבי בבית של מי היית אחרון? לא זוכר(אני סנילי) האם החברים שלך מכירים אותך?כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לאאא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אותי אישית כבר הזמינו...אבל נח לי המצב הזה. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:נראה לי שכן
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אמא שלי שצחקת עליו?אוהדים של נבחרות למיניהן ביורו 2004 שמראים בטלויזיה שהלכת איתו לקניות? סתם חבר ששבר את הלב שלך? לא ממש נשבר לי הלב שאיכזב אותך?סתם חבר שגרם לך לבכות? לא זוכר כבר ששימח אותך? חן שראית איתו סרט? אחותי שדיברת איתו בטלפון? ידידה שקוראים לה אורטל שראית? אחותי שיצאה הרגע מהחדר מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וטי שירט באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במקלדת שזה לא ממש חלק בגוף(למרות שיש כאלה שזה כן) איזה ספר אתה קורא?כרגע?קורליין של ניל גיימן מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:אני מרגיש בסדר גמור.שואה. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם חבר האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן

Hii BiTcH

New member
אני...

שם: גנית. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא.. מיקום: ראשון.. האם תקראי לבת שלך על שמך? כל כך לא. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? עומר.. ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? מישל[!!!!] האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כך הזמן. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כןןן. מין: נקבה. סטרייט/גיי/ביי:בי! רווק? כה:[ אם לא, רוצה להיות?רווקה? מפתאום. תאריך לידה: 4.2 גיל: עוד מעט 15. גיל שהיית רוצה להיות: 17. כיתה:עולה לט'. מצבך החברתי:הא? למה את/ה בפורום? כי הוא של ראשון:| גובה: 1.67 משו כזה. צבע עיניים: חום כהה. אוהב אותו? לא. צבע שער: חום-שחור עם פסים בלונדינים. אוהב אותו? לא תמיד,הרוב לא. צבע אהוב: כתום[!] למה קראת לעצמך ככה בתפוז?אין לי כוח לספר,מספיק השאלון הזה לא נגמר:| פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:סקס לנוער. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):שמאלית חיות מחמד? הכלבה היפה שלי ונוס. מה העבודה שלך? תלמידה.. יש פירסינג:בקרוב. קעקועים? שאני אהיה בת 18:| אובססיות? ליודעת:| התמכרויות :סיגריות,תוכניות מסוימות בטלויזיה. איזה שפות אתה דובר. עיברית אנגלית וכמה משפטים בערבית. ציטוט מועדף/ מוטו: מה שאפשר לדחות למחר תדחה למחרותיים:| האם אתה חי את הרגע? לא. יש לך סודות? המון. אתה שונא את עצמך? רוב הזמן. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?הוא נחמד.. יש לך הרגלים רעים? כה איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?שאני מצחיקה אותם,שאני במצברוח טוב. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו:"שיעמום תמידי ה-סרט" מה הפחד הגדול ביותר שלך? גבהים. אתה יודע לשיר? לא ממש. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?כה. האם אתה מתבודד? כה. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? :| אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?כה. האם אתה פועל בפזיזות? כה. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?יותר מידי. אם אתה פסיבי או פעיל? פסיבי. יש לך יומן/ ג'ורנל? בלוג. מה החולשה הכי גדולה שלך? :| מה החוזק הכי גדול שלך? :| אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?הייתי עושה את עצמי אנרגטית,או לפחות שיהיה לי כוח לעשות דברים. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? :| אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?לא. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לא לצ]ות מאנשים יותר מידי. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ציצי.:] ומה הכי פחות אוהב? את כל השאר. אתה חושב שאתה נראה טוב?לא. יש לך ביטחון עצמי?לא. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?:| האם אתה: מעשן? כה על סמים?לא קורא עיתון?פעם בשנה. מתפלל? כבר לא. הולך לבית כנסת?לא. מדבר עם זרים? כה ישן עם בובות פרווה?כמה,קצת. יוצא לטיול בגשם? אוי כןןן. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?כה. נוהג? לא. אוהב לנסוע מהר?לא נוהגת נו. אוהב את הקול שלך? ככה. האם אי פעם: פגעת בעצמך? כה. יצאת מהמדינה? לא. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא. היית מאוהב? כה. היית על סמים? לא. שחית בעירום? כה. היה לך מקרה חירום רפואי?לא ממש. עברת ניתוח? שלוש.:| ברחת מהבית?כה. שחקת "strip poker"? לא. חטפת מכות? כה. החטפת מכות למישהו? כה. התחילו איתך? כה. היית על במה?.כה. ישנת מחוץ לבית? כה. חשבת על התאבדות? כההה. נשארת ער כל הלילה? כה,הרבה. לא אכלת יום שלם? כה,כיפור:] דיברת בטלפון כל הלילה? כה. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כה. ישנת כל היום? כה. הרגת מישהו? לא,חליל[ה] חשבת שאתה משתגע?כה. נישקת מישהו מאותו מין? כה,פעם אחת:[ בגדו בך? כה. היה לך חלום שהתגשם? לא נראה לי. עברת על החוק? כה. פגשת מישהו מפורסם?כה. הרגת חיה בטעות? חס וחלילה. הרגת חיה בכוונה? חס ושלום:] סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כה. גנבת משהו? כה.מופרעת שכמותי. היית ברדיו/ טלוויזיה? כה. היתה לך התמוטטות עצבים?.כה. קפצת בנג'י? לא,מפחיד. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כה. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לא. בקסם? לא. באלוהים? לא. בשטן?כה. בסנטה קלאוס?לא,אבל הוא איש נחמד:] ברוחות?כה. בפיות?אני רוצה להאמין:] במזל? לא. באהבה ממבט ראשון? כה. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כה. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כה. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?בערך,לא ממש. בדת מאורגנת? לא. אתה חושב שלאלוהים יש מין?אני לא מאמינה בו. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גילגול נשמות. יש לך חברים הומואים/לסביות?רוב החברים שלי כאלה. מי החבר הכי טוב שלך:אלין. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אבא. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לוזוכרת. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש הרבה. מי החבר שלך?יש לי הרבה חברים. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אלין. הכי מעט זמן? אביחי. הכי מצחיק? אביחי ואיתמר. הכי קרוב? לילך. הכי מוזר? יולי. הכי חכם? ליאור. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אביחי ואיתמר. הכי נחמד? אביחי ואיתמר ונדב. הזמר הכי טוב? יש הרבה. הכי רועש? היהודים או משו. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? הרבה פעמים. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? נושי. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לילך. על מי אתה סומך הכי הרבה? לילך. מי מקשיב לבעיות שלך?אבא. עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? כה. בבית של מי היית אחרון? לילך. האם החברים שלך מכירים אותך?כה,אבל לא הכול. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? :| האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כה. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?:| שצחקת עליו?אחותי. שהלכת איתו לקניות?לילך. ששבר את הלב שלך? לא משנה:| שאיכזב אותך? אותו אחד. שגרם לך לבכות? אותו אחד!! ששימח אותך? אותו אחד!! בנזונה.. שראית איתו סרט? אחותי. שדיברת איתו בטלפון? שראית?לילך. מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצה של קסטרו. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? היד נוגעת במקלדת:| איזה ספר אתה קורא?אין עכשיו משו ספציפי. מה יש על הפד לעכבר שלך? משו אפור. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: חרא,מגעיל,דוחה,גועל נפש,[אני חולה רצח נו] האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם ידיד של אחותי. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא.

amickyaa

New member
גנית ? מה את עושה פה ??????

לפי השאלון את נשמעת רגילה ונורמלית...........חחחחחח

MamoOoshA

New member
../images/Emo135.gifעונה נה נה-חלק 1../images/Emo181.gif

שם:גיל. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?כן, סבתא שילי. מיקום:ראשל"צ. האם תקראי לבת שלך על שמך?לא. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?נראה לי שאותו שם... אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?היא לא הכי חברה שלי אבל אניאוהבת ת'שם שלה.. גל. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?כן. יש אנשים שקוראים לי גילי... אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?never ever. מין:נקבה. סטרייט/גיי/ביי:סטרייט. רווק? אם לא, רוצה להיות?יס. תאריך לידה:12.10.89. גיל:14 ושמונה חודשים. גיל שהיית רוצה להיות:20. כיתה:עולה לי'. מצבך החברתי:טופ. למה את/ה בפורום?להכיר אנשים חדשים, להנות. גובה:גמדודה... 1.51. צבע עיניים:ירוק. אוהב אותו?מאוד
צבע שער: חום כהה. אוהב אותו?מאוט
צבע אהוב:סגול וירוק. למה קראת לעצמך ככה בתפוז?זה הכינוי שלי. פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:המורדים, פיות ושדונים, אהבה רומנטיקה. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס:שמאלית. חיות מחמד?כלב
בוני. מה העבודה שלך?אין. יש פירסינג קעקועים?היה בטבור. אובססיות?יש. התמכרויות?מסטיקים וגלידות. איזה שפות אתה דובר?עברית, אנגלית, ספרדית. ציטוט מועדף/ מוטו:ציטוט
"כל התחלה היא קשה אבל הסוף יותר."-טובה כהן בראון- מוטו
"חיה ותן לחיות." האם אתה חי את הרגע?משתדלת. יש לך סודות?בארור. אתה שונא את עצמך?נייט. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?כן. יש לך הרגלים רעים?כן. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?שיפה לי עם פזור ושיש לי עיניים יפות. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?החיים עפ"י גיל. מה הפחד הגדול ביותר שלך?בדידות. אתה יודע לשיר?נראה לי שכן... האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?אפעם
האם אתה מתבודד?לא. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?משפחה. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?תגדירו מישהו אחר... האם אתה פועל בפזיזות?לפעמים. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?מפחיד לא. אבל שונא לכל אחד יש.. האם אתה פסיבי או פעיל?פעיל. יש לך יומן/ ג'ורנל?לא. מה החולשה הכי גדולה שלך?שנוגעים לי בברכיים. מה החוזק הכי גדול שלך?אין לי מושג. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?כלום. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?כן. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?כן. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?כן. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?שבנאדם לא צריך חוכמה שכלית אלא חוכמת חיים...-חני- מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?שיש לי מבנה צר. ומה הכי פחות אוהב?הצלקת של העגיל בטבור. אתה חושב שאתה נראה טוב?זה משהו שאנשים צריכים לקבוע... יש לך ביטחון עצמי?הוא מתפתח לאט לאט. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?אין לי מושג. האם אתה: מעשן?לא! על סמים?לא!! קורא עיתון?לפעמים. מתפלל?לא. הולך לבית כנסת?לא. מדבר עם זרים?לפעמים. ישן עם בובות פרווה?כרית בצורת לב. יוצא לטיול בגשם?ככןןן
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לא. נוהג?אין רשיון. אוהב לנסוע מהר?תגדירו מהר. אוהב את הקול שלך?יס. האם אי פעם: פגעת בעצמך?לא. יצאת מהמדינה?כשהייתי פעם בטיול, היינו בגבול עם סוריה והעברתי ת'יד.. נחשב? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?להקיא לא.. להיגעל כן.. היית מאוהב?כן. היית על סמים?לא
שחית בעירום?לא. היה לך מקרה חירום רפואי?כן. עברת ניתוח?לא. ברחת מהבית?לא. שחקת "strip poker"?לא. חטפת מכות?לא. החטפת מכות למישהו?לא. התחילו איתך?כן. היית על במה?כן. ישנת מחוץ לבית?כן. חשבת על התאבדות?לא. נשארת ער כל הלילה?כן. לא אכלת יום שלם?יומכיפור נחשב? דיברת בטלפון כל הלילה?לא. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן. ישנת כל היום? 12:00 ביום ב' עד 8:35 ביום ג' נחשב? הרגת מישהו?לא. חשבת שאתה משתגע?לא. נישקת מישהו מאותו מין?לא. בגדו בך?כן. היה לך חלום שהתגשם?כן. עברת על החוק?לא עברתי במעבר חצייה..
פגשת מישהו מפורסם?כן! אתמול! את ציון ושלום מ"מה קשור?" השולטים
הרגת חיה בטעות?לא. הרגת חיה בכוונה?לא. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא. גנבת משהו?כן. היית ברדיו/ טלוויזיה?צלמו אותי ביום ראשון מהמסיבה בים.. היתה לך התמוטטות עצבים?לא. קפצת בנג'י?לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים?מלא פעמים!

MamoOoshA

New member
../images/Emo135.gifעונה נה נה-חלק 2../images/Emo181.gif

האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?כן. בקסם?כן. באלוהים?כן. בשטן?לא. בסנטה קלאוס?לא מעניין לי. ברוחות?לא. בפיות?כן. במזל?כן. באהבה ממבט ראשון?מאמינה באהבה בכל דרך שהיא. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן. במכשפות?כן. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?אפעם לא ראיתי אבל כשאראה אבקש. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?כן. בדת מאורגנת?כן. אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא חשבתי על זה.. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לעולם הבא. יש לך חברים הומואים/לסביות?יש לי כמה חברות דו. מי החבר הכי טוב שלך?ליצ'קע
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?אני. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לא להפגע מכל דבר שני שאומרים לי. -חני- מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?קפלימל. מי החבר שלך שאתה מכיר הכי הרבה זמן?ליצ'קע. הכי מעט זמן?מורן. הכי מצחיק?ליצ'קע. הכי קרוב?ליצ'קע. הכי מוזר?ימיט. הכי חכם?ליצ'קע. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?ליצ'קע. הכי נחמד?ליצ'קע. הזמר הכי טוב?ברנשטיין וליאת. כי רועש?סאמה. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?לא. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?לא יודעת.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?ליצ'קע. על מי אתה סומך הכי הרבה?ליצ'קע. מי מקשיב לבעיות שלך?ליצ'קע. עם מי אתה רב הכי הרבה?פיתה. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות?עד שמוכיחים לי ההפך. בבית של מי היית אחרון?ברווז. האם החברים שלך מכירים אותך?נראה לי שכן.. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?זה לא משנה. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טובכמה אמרו לי את זה.. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?פיתה. שצחקת עליו?ברווז. שהלכת איתו לקניות?מורן. ששבר את הלב שלך?חנג'. שאיכזב אותך?אחי. שגרם לך לבכות?שלום מ"מה קשור?". ששימח אותך?שלום מ"מה קשור?". שראית איתו סרט?ליצ'קע. שדיברת איתו בטלפון?ברווז. שראית?אמא. מה אתה לובש כרגע?מכנס קצר וגופייה. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?בטן. איזה ספר אתה קורא?לא קוראת. מה יש על הפד לעכבר שלך?אין. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:אני מרגישה טוב מאוד כרגע. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?מורן. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?ברור

MamoOoshA

New member
../images/Emo135.gifחחחחחח...../images/Emo181.gif

זה כינויים... ליצ'קע=לי. ברווז=ענבר. פיתה=עמית. סאמה=חן. באמת קראת הכל

dilan angel

New member
ME../images/Emo110.gif

שם: שיר
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? נואאפפפ האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אנערףף ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אמממ אין לי שמץ האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא,איך אפשר לשבש שיר? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כן עם שם משפחה כמו שלי מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית. רווק? יאפ אם לא, רוצה להיות?לאאא תאריך לידה: 24.6.89 גיל: 15 ו3 ימים גיל שהיית רוצה להיות: 17 כיתה:עולה לי' מצבך החברתי: טוב למה את/ה בפורום? סתם..כי הוא של ראשון גובה: עעעעע 1.53
צבע עיניים: חומות אוהב אותו? מסתדרת צבע שער: שחור אוהב אותו? מסתדרת צבע אהוב: שחור למה קראת לעצמך ככה בתפוז? על שם אחת מהמלאכיות של צ'ארלי
פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:מנהלת-נו דאוט ודרו ברימור,משתתפת באנג'לינה ג'ולי וערוץ אם טי וי. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס :ימנית חיות מחמד? כלב שעיר ושמו טריי
מה העבודה שלך? קופאית בסופרלנד יש פירסינג: הלוואיי...הייתי רוצה בגבה קעקועים? הלוואייי 2 אובססיות? אממ לפוסטרים התמכרויות : אין איזה שפות אתה דובר: עברית ואנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: עעע האם אתה חי את הרגע? לא יש לך סודות? יאפ אתה שונא את עצמך? לפעמים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא,יש לי כתב של גבר יש לך הרגלים רעים? יאפ..לאכול מהריצפה למשל
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני ביישנית,וזה לא מחמאה פשוט אומרים לי את זה אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו: וואלה אין לי מושג מה הפחד הגדול ביותר שלך? לראות רוח
או להיות מעורבת בפיגוע אתה יודע לשיר? לא,באסה האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? : אממ יש מצב האם אתה מתבודד? לעיתים האם אתה פועל בפזיזות? לא,ממש לא האם יש משהו שאתה שונא בעצמך?הגובה שלי!!!!
סעמק עם הגנים האלה
האם אתה פסיבי או פעיל? באמצע יש לך יומן/ ג'ורנל? לא,אני לא הטיפוס שכותב
מה החולשה הכי גדולה שלך? :שמישהו בוכה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הגובה,כבר אמרתי? ועוד מלא דברים אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? תלוי.. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? יאפ שהלכתי לרוק עצמאות לפני שנתיים,עזבו סיפור אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?מאוד מאוד מאוד
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?שכולם צבועים! מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אמממ בגוף שלי? אני לא מתה עליו ומה הכי פחות אוהב? הגובההההההההה סעמק! אתה חושב שאתה נראה טוב?לעע יש לך ביטחון עצמי?לעע האם אתה: מעשן? לא
על סמים? לא
קורא עיתון? בבדעי
מתפלל? לא
הולך לבית כנסת?לא
מדבר עם זרים? לפעמים
ישן עם בובות פרווה? לא
יוצא לטיול בגשם? לא
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן
נוהג? לא
האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? יאאאאאאאאפ אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? יאפ,,,עין של דג..יאמי יאמי חח ילדה מפחידה|שלד| היית מאוהב? לאא לצערי היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? אמממ לא שידוע לי עברת ניתוח? נואפפפפ
ברחת מהבית?אממ לא ממש שחקת "strip poker"? : לא חטפת מכות? בטחחח... החטפת מכות למישהו? חחחח בטחח שהייתי קטנה הייתי רבה מכות כל הזמן התחילו איתך? יאפ היית על במה?.יאפ ישנת מחוץ לבית? יאפ חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? ברור
לא אכלת יום שלם? שמעו!עד כאן! דיברת בטלפון כל הלילה?יאפ ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? יאפ..היום למשל הרגת מישהו? יתוש
רעהה רעהה אני חשבת שאתה משתגע? יאפ..תמיד לפני מבחן במתמטיקה/היסטוריה נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? גם..אבל חרקים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? ברדיו היתה לך התמוטטות עצבים?.יאפ קפצת בנג'י? יאפ היה לך חלום שחזר כמה פעמים? חלומות על נחשולים האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? כן בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?כן בפיות?לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? (|?) אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן! אישה ! לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לחור שחור,או גלגולים
יש לך חברים הומואים/לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך : מישו מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אין כזה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אממ לא לסמוך על אנשים מי החבר שלך?אין לי שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מישו1 הכי מעט זמן? מישו2 הכי מצחיק? מישו3 הכי קרוב? מישו4 הכי מוזר? מישו5 הכי חכם? מישו6 שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? שירןןןןןןןן שבניו יורק שנתיים
הכי נחמד? מישו7 הזמר הכי טוב? יש מלאאא
הכי רועש? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?לא רוצה להרוג אף אחד שצחקת עליו?אמממ אתמול הייתי בשברולט(מועדון פריקים מטורפים) צחקתי כמעט על כולם מה אתה לובש כרגע? פיג'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בברך איזה ספר אתה קורא?
מה יש על הפד לעכבר שלך? הוא אדום חלק תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: משועממת אבל שמחה כי חופש! האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? יאפ האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?ברור
משעמם בלי מוסיקה

למעלה