תורי...
שם: נעם האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? השם השני מיקום: ראשון לציון אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? מאיפה לי.. ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?יהויכין האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: זכר סטרייט רווק? לא
אם לא, רוצה להיות?לא תאריך לידה: 14.5.86 גיל:18 גיל שהיית רוצה להיות:להשאר 18 כיתה:סיימתי יב מצבך החברתי: טוב למה את/ה בפורום? כי בא לי גובה: 1.81 צבע עיניים: חום אוהב אותו? מסתדר צבע שער:חום אוהב אותו? מסתדר צבע אהוב: כחול וירוק למה קראת לעצמך ככה בתפוז?בגלל קורט קוביין פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:כדורגל,שר הטבעות-הסרטים,שלום חנוך,יוני בלוך ועוד כל מיני שאני קופץ מידי פעם ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס :ימני חיות מחמד? כלבה
ניקי מה העבודה שלך? לא עובד,ממלצר פעם בשנה יש פירסינג לא קעקועים? לא אובססיות? לא התמכרויות קולה? איזה שפות אתה דובר. עברית ואנגלית,עם יציאות ביידיש וגרמנית שלמדתי מהסבים והסבתות. ציטוט מועדף/ מוטו: יש הרבה,אחד אחרון זה:"כשאנשים קטנים עושים צל גדול זה סימן שהשמש שוקעת" האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? לא אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? אולי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? מממממ...לא רוצה לכתוב פה אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?noamovie? מה הפחד הגדול ביותר שלך?רופא שיניים אתה יודע לשיר? לשיר אני יודע,יפה-לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? פעם ב...בשביל הבריאות מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אהבה והצלחה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?מה נסגר עם השאלות פה? האם אתה פועל בפזיזות? לא ממש האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?כן...לא לכאן האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודע מה החוזק הכי גדול שלך? אופי חזק אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את השיניים אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?כן..מאד
אבל זה ענייני בריאות.לא לפה אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?סבירים למדי
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?כ"כ הרבה...אחד מהם זה לא לדחות דברים לא נעימים לאח"כ אלא להפטר מהם כמה שיותר מהר. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?*צונזר*...סתם.לא יודע ומה הכי פחות אוהב? תשיניים אתה חושב שאתה נראה טוב?כן,בסדר גמור יש לך ביטחון עצמי?זה תלוי בתקופה לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? שום דמות האם אתה: מעשן?לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לעצמי הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא ממש מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? רק אם חייבים נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? כן
אבל לא מרבה... אוהב את הקול שלך? לא כשאני שר האם אי פעם: פגעת בעצמך?כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? יכול להיות
היית מאוהב?אני עכשיו היית על סמים? לא שחית בעירום?עדיין לא
היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח?ציפורן חודרנית זה נחשב? ברחת מהבית?רק תכננתי כמה פעמים שחקת "strip poker"? לא ממש חטפת מכות? חטפתי החטפת מכות למישהו? החטפתי התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? פעם נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כשהייתי חולה דיברת בטלפון כל הלילה? מממ לא כל..אבל חלק ניכר ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום?כן.איכס שונא. הרגת מישהו? ג'וק חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא
בגדו בך? אני מקווה שלא היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק?כן פגשת מישהו מפורסם? כן.הרבה
הרגת חיה בטעות? נמלה נחשבת לחיה? הרגת חיה בכוונה? ג'וק נחשב לחיה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? 5 שקל מאמא פעם לפני הרבה זמן...די לא מדברים על זה,יש לי יסורי מצפון
היית ברדיו/ טלוויזיה? כןןן!בכתה המעופפת בכתה ב',וצילמו אותי במשחקי כדורגל והפגנות וכל מיני דברים היתה לך התמוטטות עצבים?.לא אמיתית קפצת בנג'י? עוד כמה שנים היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן אבל לא זוכר כרגע האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לא. בקסם? במושיקו הקוסם באלוהים? אמונה עצמית זה דבר חשוב בשטן?היטלר מת בסנטה קלאוס? מה זה פה?אנחנו מדינה יהודית!
ברוחות?מה אני,אינדיאני? בפיות?רק אם הן כוסיות כמו הפיות באגדות
במזל? כשאני אזכה בטוטו אני אאמין במזל. באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות? אני חי עם אחת כזאת בבית..סתם.מממ לא ממש האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן,סתם בשביל הקטע.לא מתוך אמונה באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? אדי יהווה אימפריה אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן.אלוהים נחמדה(אלוהים אישה,ובגלל זה העולם נראה ככה) לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?אני חושב על זה המון ולא גיבשתי מחשבה קבועה יש לך חברים הומואים/לסביות?אפשר להגיד שכן מי החבר הכי טוב שלך?אתם לא מכירים שמות..ויש יותר מאחד מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?חן ועוד איזה חבר מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?השנים יגידו מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?קציץ וקציצה
כרגע
מי החבר שלך?נו באמת!!מה זאת השאלה המפגרת הזאת?!? שאתה מכיר הכי הרבה זמן?לירן(הידוע בכינויו סוסה),איתי מתת חובה הכי מעט זמן? לא יודע..אנחנו חבורה שרק גודלת.חבר אמיתי אחרון זה אחד בשם לירון. הכי מצחיק?שראל וסער הגאים הכי קרוב? לא יודע בדיוק הכי מוזר?שראל ויוחיייי הכי חכם? דין הגאון אבל מה זה עוזר כל זה?!?אתם לא מכירים אף אחד מהם שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? לא יודע הכי נחמד? כולם נחמדים הזמר הכי טוב? יוני
בלוך.סתם,הוא לא חבר שלי הכי רועש? סער ושראל האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?בעעעעעע לא. עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם חן ועם עוד ידידה טובה שגרה רחוק עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עם חן
על מי אתה סומך הכי הרבה? על חן מי מקשיב לבעיות שלך?חן ואותה ענבל עם מי אתה רב הכי הרבה? הולך הרבה מכות עם סער.אבל הכל בצחוק האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?מממ לא.אני סלקטיבי בבית של מי היית אחרון? לא זוכר(אני סנילי) האם החברים שלך מכירים אותך?כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לאאא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אותי אישית כבר הזמינו...אבל נח לי המצב הזה. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:נראה לי שכן
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אמא שלי שצחקת עליו?אוהדים של נבחרות למיניהן ביורו 2004 שמראים בטלויזיה שהלכת איתו לקניות? סתם חבר ששבר את הלב שלך? לא ממש נשבר לי הלב שאיכזב אותך?סתם חבר שגרם לך לבכות? לא זוכר כבר ששימח אותך? חן שראית איתו סרט? אחותי שדיברת איתו בטלפון? ידידה שקוראים לה אורטל שראית? אחותי שיצאה הרגע מהחדר מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וטי שירט באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במקלדת שזה לא ממש חלק בגוף(למרות שיש כאלה שזה כן) איזה ספר אתה קורא?כרגע?קורליין של ניל גיימן מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:אני מרגיש בסדר גמור.שואה. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם חבר האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן