שאלון!

חןשסק

New member
שאלון!

טיפה ארוך, אבל תתמודדו
(חייבת לציין שלקחתי אותו מפורום
טופיק...) שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? מיקום: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/ביי: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצבך החברתי: למה את/ה בפורום? גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: למה קראת לעצמך ככה בתפוז? פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג קעקועים? אובססיות? התמכרויות איזה שפות אתה דובר. ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה?. ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים?. קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

אהם.

אפילו שאני לא כותבת פה בשיט, אני פשוט אוהבת שאלונים ואני מראשון אז מותר לי. P: שם: עליזה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?סבתא רבה מיקום: ראשל"צ משום מה האם תקראי לבת שלך על שמך?לא. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?מיכאל ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אופיר
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כה אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?אני לא אהיה מפורסמת מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי:סטרייט עד כמה שידוע לי רווק? כה אם לא, רוצה להיות?צ תאריך לידה: 9.3.1987 גיל: 17 ושלושה חודשים גיל שהיית רוצה להיות:15 כיתה:עולה ל-יב מצבך החברתי: אין לי חברים למה את/ה בפורום? כובע גובה: 158 צבע עיניים:ירוק אוהב אותו? אין תלונות צבע שער: אדום אוהב אותו? אם לא הייתי אוהבת לא הייתי צובעת צבע אהוב: כתום למה קראת לעצמך ככה בתפוז? ככה פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:סקס לנוער, על בנות ועל בנים ואוף טופיק ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימני חיות מחמד? דפני מה העבודה שלך? אין יש פירסינג?לא קעקועים? כה. שניים כאלה. אובססיות? יותר מידי התמכרויות?יותר מידי איזה שפות אתה דובר.עברית, רוסיץ ואנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: צ. האם אתה חי את הרגע? לפעמים יש לך סודות? כה אתה שונא את עצמך?כה האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?לא יש לך הרגלים רעים? כה איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?משו על העיניים או משו על הציצי, תלוי מה אני לובשת. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?שעמום מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות של אנשים שאני אוהבת אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?דפני אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?לא האם אתה פועל בפזיזות? כה האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?כה האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי במצב רוח. יש לך יומן/ ג'ורנל? כה מה החולשה הכי גדולה שלך?אהם. הכל מה החוזק הכי גדול שלך? אהם אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?פנימי-ריגשי, חיצוני-בטן אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? ברור אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?לא במיוחד מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?צ מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שפתיים ומה הכי פחות אוהב? כל השאר אתה חושב שאתה נראה טוב?לא יש לך ביטחון עצמי?לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?נו. הילדה הזאתי מלוני טונס שכל הזמן מחבקת חיות וחונקת אותן. האם אתה: מעשן? לא על סמים?לא קורא עיתון?כה מתפלל? לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה?כה יוצא לטיול בגשם? כה מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לרוב לא נוהג? שואפת אוהב לנסוע מהר?לא אוהב את הקול שלך?לא האם אי פעם: פגעת בעצמך?כה. גם רגשית וגם פיזית יצאת מהמדינה? כה אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא. רוב האנשים אוכלים דברים שגורמים לי להקיא היית מאוהב? כה היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כה עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? קצת החטפת מכות למישהו?כה התחילו איתך? כה היית על במה?.כה ישנת מחוץ לבית?כה חשבת על התאבדות? כה נשארת ער כל הלילה? כה לא אכלת יום שלם? כה דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כה ישנת כל היום? כה הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע?כה נישקת מישהו מאותו מין?לא בכוונה תחילה בגדו בך? לא שאני יודעת היה לך חלום שהתגשם? כה עברת על החוק? כה פגשת מישהו מפורסם?כה הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כה גנבת משהו? כה היית ברדיו/ טלוויזיה?כה היתה לך התמוטטות עצבים?.כה קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים?לא יודעת בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון?לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כה במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא בדת מאורגנת? איש איש באמונתו יחיה. אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לקבר יש לך חברים הומואים/לסביות?לא שאני יודעת עליהם מי החבר הכי טוב שלך?אין מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?אין מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אין מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? פזה פז מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן?כל החברות שלמדו איתי ביסודי הכי מעט זמן? הילה הכי מצחיק? אף אחד הכי קרוב? אף אחד הכי מוזר? אף אחד הכי חכם? אף אחד שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?שני הכי נחמד? אף אחד הזמר הכי טוב? אף אחד הכי רועש? אף אחד האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אף אחד עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אף אחד על מי אתה סומך הכי הרבה? אף אחד מי מקשיב לבעיות שלך?אף אחד עם מי אתה רב הכי הרבה? רבקה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? לא זוכרת האם החברים שלך מכירים אותך?לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לפעמים האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?מה אכפת לי אם זה מקובל או לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אני שצחקת עליו?הילה שהלכת איתו לקניות?אחותי ששבר את הלב שלך? מישו שאיכזב אותך? מישהי שגרם לך לבכות? אני ששימח אותך? הילה שראית איתו סרט? אימא שדיברת איתו בטלפון? הילה שראית? אחותי מה אתה לובש כרגע?מכנס כחול קצר וגופיה אדומה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום חלק איזה ספר אתה קורא?סיימתי לקרוא אתמול משוואה עם נעלם מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:חרא חרא חרא חרא חרא האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

MamoOoshA

New member
../images/Emo135.gif../images/Emo181.gif

מה זה צ? השיער שלך נשמע לי שקסי
יש מצב לתמונה

אנייי

שם: אנה *** האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? אממ..לא מיקום: אי שם במזרח ראשון.. האם תקראי לבת שלך על שמך? לא... אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודעת... ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אין! טוב לי עם שלי! האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן.. והוא קצר ואין סיבה לזה אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא! מין: נקבה...
סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות? ---- תאריך לידה: 1.9.1987 גיל: 16.10 גיל שהיית רוצה להיות: טוב לי ככה כיתה:עוברת ליב'.. מצבך החברתי: מה ז"א? יש לי חברים תודה רבה למה את/ה בפורום? כי יש כאן דברים מעניינים ואנשים מעניינים גובה: 171 צבע עיניים: חום\ירוק אוהב אותו? מסתפקים במה שיש צבע שער: שטני אוהב אותו? כן... צבע אהוב: סגול...
למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי אני אוהבת לנשוך
פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: סקס לנוער, בנות ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימנית חיות מחמד? אין..
מה העבודה שלך? אין..
יש פירסינג? כן! בפופיק...
קעקועים? אין, בינתייפ..
אובססיות? אין התמכרויות שוקולד איזה שפות אתה דובר. עברית, רוסית, אנגלית, ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: חיה ותן לחיות האם אתה חי את הרגע? נראה לי שכן..
יש לך סודות? הרבה אתה שונא את עצמך? לא.. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים יש לך הרגלים רעים? כוססת ציפורניים איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אממ... לא אומרת
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? חיים על רקע מוות מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות
אתה יודע לשיר? לא יודעת... האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אמ.. משפחה וחברים אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי שכן האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן..אני לא יכולה להגיד לא האם אתה פסיבי או פעיל? באיזה מובן? אצלי זה כל הזמן משתנה יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? חברים שלי מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הדפקים הרגשיים שלי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן... הרבה דברים
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? אמ.. כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לנצל אותם מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עיניים ושפתיים
ומה הכי פחות אוהב? מבנה גוף אתה חושב שאתה נראה טוב? חביב יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אני לא חושבת שאני דומה למישו בדיוני. האם אתה: מעשן? תלוי מה...
על סמים? לא! חס וגראס!
קורא עיתון? לפעמים... מתפלל? לא הולך לבית כנסת? אממ...לא מדבר עם זרים? באיסי...חחחח... ישן עם בובות פרווה? לא
יוצא לטיול בגשם? תמיד! הכי כייף! מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לפעמים... נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? ----- אוהב את הקול שלך? כן.. קול חמוד האם אי פעם: פגעת בעצמך? באיזה מובן? אני תמיד פוגעת בעצמי.. פיזית ונפשית יצאת מהמדינה? נולדתי מחוץ למדינה אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אממ..לא היית מאוהב? בינתיים לא היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן... כוויה מדרגה שניה
עברת ניתוח? כן ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? סטירה נחשב? התחילו איתך? ערסים
היית על במה?. סוף כיתה ט'... טקס סיום..חחחחח ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? כן..
היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? הלוואי באלוהים? לא יודעת בשטן? לא יודעת בסנטה קלאוס? לא ברוחות?כן בפיות?לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא ראיתי אף פעם..
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? מקום טוב יותר יש לך חברים הומואים/לסביות? כןןן..מתה עלייוו! מי החבר הכי טוב שלך שירן, ויקי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? שירן, ויקי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "אל תדפקי חשבן לבנים, תדפקי בנים" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? שושנההה
מי החבר שלך? אין לי חבר...
שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מיקי... 13 שנה הכי מעט זמן? מישו
הכי מצחיק? קוביי |חיבןק| הכי קרוב? שירן הכי מוזר? שירן הכי חכם? אף אחד..
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? מעיין!!
הכי נחמד? שני
הזמר הכי טוב? כולם זייפנים הכי רועש? שני האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא.... אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? גליה...
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? שירן! על מי אתה סומך הכי הרבה? שירן, ויקי מי מקשיב לבעיות שלך? כולם..חחח עם מי אתה רב הכי הרבה? מורן האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? ויקי האם החברים שלך מכירים אותך? ברור האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? תלוי עם מי האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן..
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: יש ויש מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? מורן שצחקת עליו? מרקו שהלכת איתו לקניות? אמאא ששבר את הלב שלך? שמו שמור במערכת
שאיכזב אותך? אותו אחד שגרם לך לבכות? הוא יודע מי הוא.. ואני עדיין מצטערת! ששימח אותך? אותו אחד שאכזב ושבר לי ת'לב שראית איתו סרט? אחותי וגיסי לעתיד! שדיברת איתו בטלפון? שירן שראית? שירן מה אתה לובש כרגע? כלום...
.. סתם.. בגדי בית באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? היד שלי מונחת על הבטן איזה ספר אתה קורא? לא קוראת.. מה יש על הפד לעכבר שלך? "דגש מיכון משרדי בע"מ" תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: שמחה, מסטולה, עייפה, מעופפת, מחייכת האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן.. משו בספרדית

life to short

New member
עניתיי..שאלון בכלל לא ארוך..חח

שם:שירן האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא מיקום: מזרח ראשון האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אין לי שמץ ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא הייתי מחליפה טוב לי עם השם שלי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה..המין השולט! סטרייט/גיי/ביי:לבנתיים סטרייט רווק? לא אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה:31.10.1987 גיל: 16.8 גיל שהיית רוצה להיות: האמת טוב לי בגיל שאני כרגע כיתה: אחרי החופש הגדול ביב מצבך החברתי: הרבה חברים למה את/ה בפורום? אין לי שמץ גובה: 1.63 צבע עיניים: חום ובשמש זה כזה חום דבש אוהב אותו? כן צבע שער: שחור אוהב אותו? כן צבע אהוב: כחול וסגול למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי אני חושבת שהכינוי שלי אומר הרבה (החיים קצרים מדי) פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: אין פורום קבוע ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימינית חיות מחמד? דגים נחש מים וצב מים נחשב? מה העבודה שלך? בחיפוש יש פירסינג? בטבור...רוצה גם באף קעקועים? לא אבל אולי יעשה אובססיות? אוכל...ואני נשארת יחסית רזה..48 קילו למטר 60 התמכרויות ? אוכל איזה שפות אתה דובר.? עיברית ואנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: אין מישהו ששוה את הדמעות שלך ומי שכן לא יביא לך לבכות..., ואל תתן לעבר שלך להיות העתיד שלך האם אתה חי את הרגע? ברורר יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך?לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים יש לך הרגלים רעים? לרקוד באמצע הכביש...חחחחח איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני יודעת להקשיב ולעזור אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? תגידו לא לכדורים מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות אתה יודע לשיר? לאאא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לאאא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה וחברים אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? מוות מפחיד שונאת..אממ שאני אוכלת הרבה האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? אחותי מה החוזק הכי גדול שלך? עקשנות..(האמת זה גם קצת גם חיסרון) אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? להיות יותר ספונטנית אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? משהו שעשיתי..לא צריך פרטים אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? חיים ..מנסים לעבור וללמוד מהם מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לא להתעכב על משהו שקרה לנסות להמשיך הלאה וללמוד לקח לעתיד ממה שקרה מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אף ורגלים ומה הכי פחות אוהב? בטן אתה חושב שאתה נראה טוב?כן יש לך ביטחון עצמי?כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אין לי שמץ אלא אם כם יש דמות שקשורה לגראס(לא שהשתמשתי בגראס) האם אתה: מעשן? קצת נרגילה על סמים?לא קורא עיתון? בשביל מה יש אינטרנט? מתפלל? לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? תלוי...אבל לרוב לא ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לפעמים מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן אבל מנסה לפעמים לקצר את השיחה נוהג? עוד מעט!! 4 חודשים...חח אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך?כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? אממ...כרגע אוהבת מישהו אבל אני לא יודעת אם זה התאהבות היית על סמים? לא שחית בעירום? לא אבל נשמע כיפי היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"?לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? הלכתי מכות בצחוק עם אח שלי שהיינו קטנים נחשב? התחילו איתך? כן היית על במה?.רקדתי 4 שעות על במה במועדון עם חברות ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? לא לא אכלת יום שלם? לאאא דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?עוד לא ישנתי עם מישהו מהמין השני ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן...חלמתי שאני וידיד שלי נתנשק וזה קרה וכרגע הוא חבר שלי עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? לא הרגת חיה בטעות? כפי שאני זוכרת לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה?לא היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י? אני מתה לקפוץ בנג'י היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? קצת בקסם? לא באלוהים?לא סגורה על זה בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? עוד לא ראיתי כוכב נופל אבל אני יבקש שאני יראה באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן עדן או גהנום יש לך חברים הומואים/לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך ? אנה וידיד טוב שלי יניב.. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? יניב אנה והמשפחה שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אין מישהו ששוה את הדמעות שלך ומי שכן לא יביא לך לבכות מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? שושנהה ומרקו מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? שלי...מכיתה א הכי מעט זמן? יש כמה לא זוכרת הכי מצחיק? קובי ויניב הכי קרוב? יניב ואנה הכי מוזר? אומרים שאני אבל אין לי שמץ.. הכי חכם? כול 1 יותר מפגר מהשני (בלי להעליב) שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? סבא שלי ז"ל ודוד שלי ז"ל הכי נחמד? אנו'ש הזמר הכי טוב? כול מי שאני מכירה מזייף...להקה מפורסמת..אממ יהודים הכי רועש? אחותי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אנה וחבר שלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אנה על מי אתה סומך הכי הרבה? חבר שלי ואנה ומשפחה מי מקשיב לבעיות שלך? אנה יניב וחבר שלי עם מי אתה רב הכי הרבה? אחותי על דברים מפגרים האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? אנה האם החברים שלך מכירים אותך?כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? תלוי האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?הרופאה שלי שצחקת עליו?מרקו שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? מישהו שאיכזב אותך? אבא שלי שגרם לך לבכות? אחד ששבר לי את הלב ששימח אותך? חברה שלי שראית איתו סרט? לא זוכרת הרבה זמן לא ראיתי סרט שדיברת איתו בטלפון? אנה שראית? אמא שלי מה אתה לובש כרגע? סתם בגדים לבית באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? המרפק נוגעת ברגל איזה ספר אתה קורא?לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? כלב זאב תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: שמחה עייפה מסטולה מרחפת ו..בעע האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן

MamoOoshA

New member
../images/Emo135.gifאהבתי ת'ציטוט../images/Emo181.gif

"אין מישהו ששוה את הדמעות שלך ומי שכן לא יביא לך לבכות"

amickyaa

New member
חן ,רק בריאות...כמה שאלות ותשובות

מה השארת את נועם לבד..........

Ignition

New member
אני חייב פעם אחת לעשות שאלון כזה

אז הנה ! : .. = אין \ לא עולה לי בראש שם: תומר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: ראשל"צ האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודע ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? .. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: זכר סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 12,6,86 גיל: 18 גיל שהיית רוצה להיות: 18 כיתה: סיימתי יב מצבך החברתי: ? למה את/ה בפורום? בשביל הכיף גובה: 1.73 צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן צבע שער: חום כהה אוהב אותו? שיהיה.. צבע אהוב: זה משתנה,כרגע שחור למה קראת לעצמך ככה בתפוז? האלבום השני של אופספרינג , מעולה פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: רד הוט צילי פפרז ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? משהו גרוע בטלמרקטינג יש פירסינג ? לא קעקועים? לא אובססיות? לא התמכרויות ? לא איזה שפות אתה דובר. ? עברית , אנגלית , פעם איפשהו בחטיבה ידעתי קצת ערבית ציטוט מועדף/ מוטו: כל עכבה לטובה האם אתה חי את הרגע? תלוי מה זה לחיות את הרגע יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? .. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו ? .. מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות של אנשים קרובים אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? פה ושם מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? זה משתנה כל פעם אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי האם אתה פועל בפזיזות? לא תמיד האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי מתי יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? אני עייף מדי בשביל זה מה החוזק הכי גדול שלך? אני עייף מדי בשביל זה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אני עייף מדי בשביל זה אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? תלוי במי מדובר יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לקחת דברים בפרופורציה מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אני עייף מדי בשביל זה ומה הכי פחות אוהב? אני עייף מדי בשביל זה אתה חושב שאתה נראה טוב? סבבה יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא חשבתי על זה האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? מאיפה אני יודע ? היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כן ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? בכיתה ה משהו כזה התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? בערך הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? יוסי גורדנה מהפועל בת ים נחשב? הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא יודע בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות?לא במזל? לפעמים באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לפעמים במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא יודע לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן עדן או גיהנום יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך ? .. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? .. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא יודע מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? כרגע זה "דיי מבין דיי" מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הרבה מהיסודי הכי מעט זמן? מהתיכון הכי מצחיק? .. הכי קרוב? .. הכי מוזר? .. הכי חכם? ירושלמי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? .. הכי נחמד? .. הזמר הכי טוב? רותם הכי רועש? .. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? .. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? .. על מי אתה סומך הכי הרבה? .. מי מקשיב לבעיות שלך?.. עם מי אתה רב הכי הרבה? לירן האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? ליאור האם החברים שלך מכירים אותך?כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: ניתן למין השני להחליט מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?.. שצחקת עליו? וטנברג שהלכת איתו לקניות? ירון ששבר את הלב שלך? אין שאיכזב אותך? .. שגרם לך לבכות? .. ששימח אותך? .. שראית איתו סרט? ירון וירושלמי שדיברת איתו בטלפון? ירון שראית? יש הרבה מה אתה לובש כרגע? מכנסיים קצרים וחולצה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שתי הידיים על המקלדת איזה ספר אתה קורא? לא קורא.. אבל האחרון היה התפסן בשדה השיפון מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום , כחול יבש תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייף עייף עייף עייף עייף האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

Hii BiTcH

New member
אותי הקקות האלה לא קיבלו לטלמרקטינג

ודאאאםם הייתי טובה:[ וזה היה כסף טוב:[ פחות הם עשו מבחני קבלה כאלה אחרי ה"ימי לימוד" [כל היום טחנו לנו ת'שכל על זה,ולא קיבלו אותי בסוף:(] ויש לי חרדת מבחנים:[ אז כמו שבבצפר יש לי בלאק אווט,שם אני פשוט מגמגמת!! אבל ידעתי הכול בראש נו:[ בא לי להגיד לכולם שהם סתם דופקים את כולם בכסף וזה טוב די לבכותתת דיי!!! אל תתיחסו אלי:[ אני מרגיעה את עצמי:[

יאללה פעם אחת אני יעשה את זה:

שם: רויטל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: ראשון האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אין לי מושג ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? צריכה לחשוב על זה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נ סטרייט/גיי/ביי:סטרייט רווק? לא אם לא, רוצה להיות?לא תאריך לידה: 8/8 גיל: 27 גיל שהיית רוצה להיות: לא מחליפה כיתה:מזמן עברתי את השלב הזה מצבך החברתי: מעולה למה את/ה בפורום? כי אני המנהלת!!!! גובה: 1.58 בערך... צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן צבע שער: חום- שחור אוהב אותו? לא צבע אהוב: סגול / תכלת למה קראת לעצמך ככה בתפוז? ממש מקורי לא? פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: מנהלת את פורום "נשואים טריים" ופעילה ב"הורים לתינוקות" ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימיני חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? מנהלת חנות מחשבים יש פירסינג - לא קעקועים? לא אובססיות? לא התמכרויות לא - בעצם לפורומים כן... איזה שפות אתה דובר. עברית / אנגלית וקצת ערבית ציטוט מועדף/ מוטו: חייך - זה בחינם האם אתה חי את הרגע? בהחלט יש לך סודות? בטח אתה שונא את עצמך? ממש לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש מקום לשיפור יש לך הרגלים רעים? לא ממש (אני חושבת...) איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני נראת צעירה - לא מאמינים שאני אמא אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו - שאלה קשה... מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות של אנשים אהובים שלי אתה יודע לשיר? שרה בלי לדעת האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? הבן שלי אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? בטח האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל? יש לי יומן שאני כותבת עבור הבן שלי מה החולשה הכי גדולה שלך? איל לי תשובה בשליפה מה החוזק הכי גדול שלך? כנ"ל אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? ככה ככה יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? יחסית כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? הזול הוא היקר מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את המבנה ומה הכי פחות אוהב? שיער אתה חושב שאתה נראה טוב? נראה לי שכן יש לך ביטחון עצמי? כן אבל הייתי רוצה יותר לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? ?? האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? YNET מתפלל? לפני השינה הולך לבית כנסת? בחגים חשובים מדבר עם זרים? לקוחות זה נחשב? ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לפעמים אין בררה נוהג? יש רישיון אבל יש קצת פחד אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? קיסרי ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? ביום כיפור דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? אני מקווה שלא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? קצת בקסם? לא באלוהים? כן בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?לא - אבל זה נחמד במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? אין לי מושג לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? מקווה לטוב יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך - אמא שלי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא שלי ובעלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? מכנס וחולצה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? לא נוגעת איזה ספר אתה קורא? אין משהו כרגע מה יש על הפד לעכבר שלך? לוח שנה תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: שמח, מאושר, כיף, אהבה, שמש האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

Girlie

New member
אני

שם: אורטל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: בית האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אהה ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אוהבת את השם שלי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כן, לטובת בעלי...אלא אם יש לו שם ארוך ומסריח. מין: נקבה. סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית. רווק? כן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 86 גיל: 17 וחצי עוד שבוע. גיל שהיית רוצה להיות: להשאר 17. כיתה: עולה לי"ב מצבך החברתי: סבבי למה את/ה בפורום? ככה? גובה: 165 צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן צבע שער: חום אוהב אותו? כן צבע אהוב: אין למה קראת לעצמך ככה בתפוז? האמת, שהייתי צריכה רק להרשם בשביל לקרוא איזה הודעה אישית משהו...לא זוכרת. אז לא השקעתי יותר מדי מחשבה. כעיקרון אני לא מתה על השם הזה... פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: קוראת בהרבה, לא רושמת..כמו פה בערך. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? דגים חח מה העבודה שלך? אין יש פירסינג לא קעקועים? לא אובססיות? לא התמכרויות לא איזה שפות אתה דובר. עברית, אנגלית, ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: live the dream האם אתה חי את הרגע? אמממ נראה לי שלא יש לך סודות? אני משערת שכן אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לעיתים יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני חמודה חח אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? לא, אבל זה לא מונע ממני לחשוף את קולי האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? ככה ככה...תלוי בעניין יש לך יומן/ ג'ורנל? כן האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? הולך לבית כנסת? בחגי תשרי מדבר עם זרים? אם צריך ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כןןן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? בתהליכים אוהב לנסוע מהר? לא יצא לי עדיין אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? אממ עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן, המון. הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? הייתי רוצחת נמלים בכיף בילדותי סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?. לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא יודעת בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? אה? במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא ראיתי אף פעם כוכב נופל באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא יודעת בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודעת יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך נ. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? נ. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא לפחד להיות אני. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מה אתה לובש כרגע? מכנס שחור וחולצה אדומה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ברך איזה ספר אתה קורא? לא קוראת. מה יש על הפד לעכבר שלך? ברכה ליומולדת שלי. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן...hanson- weird

קיר קמט

New member
just cuz

i'm stuck at school library and don't have anything else to do.. no english here, deal with it. BTW - shesek, I saw this old russian lady a couple of days ago with your dana-banana shirt, so u r mushpelet-chultzot-shel-zkenot-russiyot. haha! שם: Gilad האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? no. מיקום: now - school library :) האם תקראי לבת שלך על שמך? that's the dumbest thing i've ever heard. gilada ? gila ? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? gili. every1 calls me that way anyway.. ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? i adore my name. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? gili counts? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? no. מין: sometimes. mizdamen :p סטרייט/גיי/ביי: strait. רווק? yes אם לא, רוצה להיות? y the hell would someone want to be single if he is not? תאריך לידה: 30.3.1986 גיל: calculate. גיל שהיית רוצה להיות: depends. כיתה: done with school :) מצבך החברתי: i'm all alone in the world. pchhh. למה את/ה בפורום? cuz I have nothing better to do, my home is locked. גובה: 187 צבע עיניים: brown אוהב אותו? yes צבע שער: black אוהב אותו? yes צבע אהוב: rossonero. למה קראת לעצמך ככה בתפוז? don't feel like telling it all over again פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:now, no-one ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): right handed חיות מחמד? no מה העבודה שלך? pimp? יש פירסינג no way jose קעקועים? some day. אובססיות? to yaeli. התמכרויות music איזה שפות אתה דובר. hebrew (spetz) , english (fluently) french (a bit.) and italian ( a bit.) ציטוט מועדף/ מוטו: smoking is forbidden. האם אתה חי את הרגע? no. I wish I could, but I'm chicken. or rooster. יש לך סודות? yes אתה שונא את עצמך? most of the time. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? most of the time. it's ugly,but it has it charm. יש לך הרגלים רעים? does being shy count ? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? qoute - "gilad, ata melech." altogh most of them just say i'm cute. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו anakonda :p מה הפחד הגדול ביותר שלך? thives. being left alone. אתה יודע לשיר? haha. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? WTF?!?!?!?! האם אתה מתבודד? maybe. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? AC Milan, and then love. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? if i would have given myself the chance, yes. האם אתה פועל בפזיזות? kinda האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? my kind of stupidity. האם אתה פסיבי או פעיל? passive יש לך יומן/ ג'ורנל? blog counts ? מה החולשה הכי גדולה שלך? shy, as I mentioned b4 מה החוזק הכי גדול שלך? i really know how to listen. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? one guess.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? no. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? many things. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? no. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? live the moment, it may never come again. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? my body in general. and the hair. ומה הכי פחות אוהב? nose. אתה חושב שאתה נראה טוב? sometimes. יש לך ביטחון עצמי? no. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? super hippy ? האם אתה: מעשן? no על סמים? no קורא עיתון? fridays מתפלל? just b4 big games 4 milan. הולך לבית כנסת? no מדבר עם זרים? sometimes. ישן עם בובות פרווה? :) I wish. יוצא לטיול בגשם? I used to. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? I don't hate ppl. נוהג? no אוהב לנסוע מהר? yes. אוהב את הקול שלך? no האם אי פעם: פגעת בעצמך? not in a physical way. יצאת מהמדינה? yes אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? no היית מאוהב? yes היית על סמים? yes.. שחית בעירום? kindergarten counts? היה לך מקרה חירום רפואי? not that I know of... עברת ניתוח? yes ברחת מהבית? yes... שחקת "strip poker"? no חטפת מכות? yes החטפת מכות למישהו? yes התחילו איתך? yes היית על במה?. yes ישנת מחוץ לבית? yes חשבת על התאבדות? yes נשארת ער כל הלילה? yes לא אכלת יום שלם? no דיברת בטלפון כל הלילה? yes ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? in a way.. ישנת כל היום? no הרגת מישהו? no חשבת שאתה משתגע? yes נישקת מישהו מאותו מין? no. בגדו בך? 2 many times היה לך חלום שהתגשם? 2 many times עברת על החוק? yes פגשת מישהו מפורסם? yes הרגת חיה בטעות? ant counts? הרגת חיה בכוונה? ant counts ? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? no גנבת משהו? no היית ברדיו/ טלוויזיה? no היתה לך התמוטטות עצבים?. no קפצת בנג'י? no היה לך חלום שחזר כמה פעמים? yes 2 b continued, to many chars.

חןשסק

New member
איזה זקנה הלכה עם החולצה שלי?!../images/Emo2.gif

וזו בטח לא הייתה חולצה כמו שלי, כי אז היא צריכה גוף כמו שלי.

למעלה