שאלון!!

יוּבָל

New member
גם אני רוצה לענות....:)

1. שם: הדר איסיקיו: מת מסנג`ר: [email protected] 2. גיל: 15 וחצי 3. תאריך לידה: 5.8.88 4. כינוי: יובל 5. תכונה טובה: אוהבת לעזור 6. תכונה רעה: סולחת מהר מידי 7. חולשה: משינה 8. אובססיות: משינה 9. פדיחה: נפלתי באמצע הבית ספר בגלל איזה אבן (ענקית...) שלא ראיתי... 10. כאב:כשידיד שלי עזב את הארץ, ובכלל, שמשהו קורה לחברים שלי 11. משאלה: לפגוש את משינה.... ואת אלישע
12. זיכרון רע: הטיסה שלי ללקוסמבורג... הלכתי לאיבוד באוסטריה... 13. זיכרון טוב: השבוע שהייתי בלוקסמבורג, ההופעה של משינה, כשאחותי הקטנה קטנה נולדה... 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שפתחתי את הסנטר 15. געגוע: לידיד שלי שעזב את הארץ 16. פחד: שיקרה משהו למישהו מהמשפחה\חברים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אני עוזב.... 18. קמיע [אם יש]: המפרט שגבע (סולן של אחת הלהקות רוק הכי מבטיחות בארץ) הביא לי... 19. החג האהוב עליך: החופש הגדול
... לא חג? נו טוב, חנוכה 20. אוכל מועדף: אבטיח 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: חצילים במיונז 22. שתייה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: אבטיח 24. ממתק מועדף: M&M עם בוטנים 25. עוגה מועדפת: לא חולה על עוגות... 26. צבע מועדף: כחול 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: כלבה 29. ספורט מועדף: קליעה... אחלה ספורט 30. מספר מזל: 18 31. ספר: באדולינה 32. סרט דיסני מועדף: פיטר פן 33. סרט: פורסט גאמפ 34. שחקנ\ית: ניר לוי 35. זמר\ ת: יובל בנאי 36. סדרה מעודפת: רוזוול ומופע שנות השבעים וגם מכושפות 37. מקצוע אהוב: גאוגרפיה 38. מקצוע שנוא: תנ"ך 39. מקום בעולם: לוקסמבורג 40. המעשה הכי נועז שעשית: צרחתי דברים ליובל בהופעה של משינה, בזמן שכולם היו בשקט... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: נראה לי שמה שכתבתי קודם... 42. פריט לבוש מועדף: החולצה היפה שלי של פינק פלויד 43. ההמצאה של כל הזמנים: משינה 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה בים וזריחה במדבר 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג´ינס או סתם מכנס? סתם מכנס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? באמצע 52. מלפפון או עגבניה? עגבנייה 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: שיר הקופסא של משינה 60. שיר שגורם לך לבכות: November rain של גאנס 61. השיר של כל הזמנים: כול שיר של משינה... וגם shine on you crazy diamond של פינק פלויד 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: Forever you and me 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: את לא כמו כולם של משינה 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: stairway to heaven או november rain 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: Creeping death 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? יש לי עיינים חומות שער בלונדיני, 1.51 (כן כן.. גבהתי בסנטימטר
) אני צוחקת הרבה ומתרגזת מהר... 67. שמות החברים הכי טובים שלך: טל, נטלי,אילן ואביתר 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שהם אוהבים אותי כמו שאני ודואגים לי 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מזמן 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? כול מיני של משינה 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? משינה ופה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? יובל. בגלל יובל בנאי... בטיול שנתי היה קריוקי ושרנו רכבת לילה וצעקתי יובל (בגלל שצעקתי את זה גם בהופעה של משינה שהייתי) אז ככה חברים שלי החליטו לקרוא לי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים אתה? פה ובמשינה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? קצת לא נעים לי ממנו 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיינים 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח אחד (יש לו יומולדת 21 היום...) ו 2 אחיות (אחת 11 והשנייה 2) 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? עם אח שלי כן.... אנחנו באותו ראש כזה.... לא יודעת איך להסביר 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מחייכת (יש משינה במערכת) 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכבה את האור בחדר 83. מה התחביבים שלך? לשמוע מוזיקה, לנגן, להיות עם חברים ולישון 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את משינה ואת החברים 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דיסקמן+דיסקים ופלאפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? לא יודעת 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? לילה 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? חתימה של כול אחד ממשינה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? המון אבטיח ואוריו 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? השרשרת שחברה שלי הביאה לי מגרמניה 92. מי החברים שלך בפרום? פה כולם חברים של כולם 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני חודשיים... חילקנו אוכל ב 12 בלילה לנזקקים 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אתמול 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? ביום ראשון לידיד שלי 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? יובל, זאת שאהבה את משינה כאילו אין מחר 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם אלישע בחדר לשי או שלו 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי מעבירה את הילדות שלי לשנות ה-70 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לוקסמבורג 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא.

E l i Y a H o O

New member
אני...אם אפשר..?

1. שם:אליהו איסיקיו: 222229775 מסנג`ר:[email protected] 2. גיל: 14 ו-5 חודשים 3. תאריך לידה:5/1/1990 4. כינוי:סטיץ 5. תכונה טובה:חוש הומור בריא מאוד 6. תכונה רעה:מתעצבן בקלות.. 7. חולשה:אהבה 8. אובססיות:לאלי יצפאן 9. פדיחה:שליפת הטקסט מול במה מלאה ב-450 איש 10. כאב:אהבה ישנה 11. משאלה:שהעולם הזה יהיה הרבה יותר טוב 12. זיכרון רע:אהבה ישנה 13. זיכרון טוב:שבת-ל"ג בעומר 2004 אני ולילו!! 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:מטאטא בגב של הגננת (באמא שלי הייתי ילד עבריין) 15. געגוע:ילדות 16. פחד:סוף העולם 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:"אני חושבת שזה הסוף" 18. קמיע [אם יש]:שרשרת מגן דוד 19. החג האהוב עליך:פסח (החופש הכי ארוך) 20. אוכל מועדף:כל מה שאמא או אבא מכינים 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:אממ..לא טעמתי את כל המאכלים בעולם ככה שזה לא ניתן לתשובה 22. שתייה מועדפת:קולה ורק קולה 23. קינוח מועדף:גלידה 24. ממתק מועדף: 25שוקולד . עוגה מועדפת:של אמא..שכחתי ת'שם שלה 26. צבע מועדף:צהוב+שחור=בייתר 27. חיה מועדפת:קואלה 28. חיית מחמד [אם יש]: אח קטן נחשב? 29. ספורט מועדף:כדורגל/כדורסל 30. מספר מזל:7 31. ספר:"מה הקטע?" 32. סרט דיסני מועדף:לילו&סטיץ 33. סרט:לילו&סטיץ 34. שחקנ\ית:ניקולס קייג 35. זמר\ ת:אבי מסיקה 36. סדרה מעודפת:מיכאלה 37. מקצוע אהוב:סטאנדאפיסט 38. מקצוע שנוא:מורה 39. מקום בעולם:ישראללל!!! 40. המעשה הכי נועז שעשית:הצעתי חברות 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:הצעתי חברות.. 42. פריט לבוש מועדף:בעיקר חולצה.. 43. ההמצאה של כל הזמנים:טלפון סלולרי 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:קיץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?לא-לכל דבר יש סיבה משמיים.. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?בכוס 48. שקיעה או זריחה?שקיעה-כמו בשבת בל"ג בעומר 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד! 50. ג´ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזן 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון-והרבה 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקו 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:יוסי וטירן-ציצים גדולים 60. שיר שגורם לך לבכות:חיים משה ויואב יצחק-עד סוף העולם 61. השיר של כל הזמנים:אבי מסיקה-עין תחת עין 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:אבי מסיקה-רוצה אותך 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:כל מה שקשור באבי מסיקה וסאבלימינל והצל 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:מוזיקה ? בהלוויה..? לא תודה 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:אבי מסיקה 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]?היפראקטיבי,חוש הומור טוב,אל תשאלו יותר אני לא מת על עצמי 67. שמות החברים הכי טובים שלך:סהר,אילון,נחום,אורי,סאסי..יש עוד.. 68. הגלידה הכי טעימה?תות בננה 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?חוש הומור כמו שלי.. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לפני שלוש שנים 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?לאתר שלי 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? חברויות 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?eliyahoo זה השם שלי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?כן 75. באיזה פורומים אתה?רק כאן 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?זה יכול לגרום להרגשה טובה אבל אם זה פוגע בו אז לא ולא.. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?העיניים 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אני ועוד 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא..ככה 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? שותף פנים מצחצח שיניים בודק הודעות שותה שוקו מכין מערכת ומסתלק לבית ספר 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מכבה ת'פלאפון 83. מה התחביבים שלך?לכתוב,להופיע,לשחק כדורגל וכדורסל מוזיקות 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?את לילו 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?הפלאפון שלי 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?אריה 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?נשיקה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]צוהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?אוכל של אמא וסבתא ביחד 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?הפלאפון שלי 92. מי החברים שלך בפרום?אממ...ליסו'ש.. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אתמול-התרמתי 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא יודע 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני חודשיים בערך 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?"כאן נטמן אליהו ברוך" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?עם לילו..לא משנה איפה!! 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא הייתי משנה כלום הכל היה חייב לקרות 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארצות הברית-מנצ'סטר 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? בשום פנים ואופן לא!!!!

וונקי

New member
שאלון יאי

1. שם:הדס איסיקיו:כנסו לכרטיס אישי שלי מסנג`ר:אין 2. גיל: 18 3. תאריך לידה:30.10 4. כינוי: יש לי הרבה 5. תכונה טובה: אני אוהבת להקשיב 6. תכונה רעה: אני לפעמיים סנובית 7. חולשה: נוטה להשביר בקלות 8. אובססיות: לשקולד 9. פדיחה: יש הרבה 10. כאב:לא רוצה לדבר על זה 11. משאלה: שהיה שלום בעולם הזה 12. זיכרון רע: יש הרבה 13. זיכרון טוב: הנשיקה ראשונה אמתית שלי 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: ללכת כול בבוקר לגן 15. געגוע: לא הרבה דברים 16. פחד: לאבד משהו שיקר לי 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לא יודעת 18. קמיע [אם יש]: אח שלי 19. החג האהוב עליך: כול חג שהוא 20. אוכל מועדף: נכון לעכשיו פיצה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: אוכל חריף 22. שתייה מועדפת:מים 23. קינוח מועדף: שקולד 24. ממתק מועדף: שקולד לבן 25. עוגה מועדפת: עוגות שקולד 26. צבע מועדף: כחול 27. חיה מועדפת: כלב וסוסים 28. חיית מחמד [אם יש]: כלב 29. ספורט מועדף: סוסים וסקי 30. מספר מזל: אין 31. ספר: הארי פוטר ושר הטבעות 32. סרט דיסני מועדף: מלך אריות רולז 33. סרט: הסרטים של אייליזה 34. שחקנ\ית: אליזה ווד תעשה לי ילד 35. זמר\ ת: יובל בנאי 36. סדרה מעודפת: מכופשות 37. מקצוע אהוב: נכון לעכשיו אין לי 38. מקצוע שנוא: את כול מקצעות 39. מקום בעולם: שיוץ 40. המעשה הכי נועז שעשית: עשתי הרבה 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: עשתי יותר מדי 42. פריט לבוש מועדף: שהיה נוח 43. ההמצאה של כל הזמנים: המחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? מדי פעם 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה זה רומטני 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג´ינס או סתם מכנס? גם וגם 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? תולי 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? תולי 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? תולי מתי 59. שיר שגורם לך לצחוק: לא יודעת 60. שיר שגורם לך לבכות: יש הרבה 61. השיר של כל הזמנים: לא יודעת 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: שיר של aqua 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאני יגע לשם אני יגד לכם 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: למה לי לדבר על מוות 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: יש הרבה 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? תשאלו ת'חברה 67. שמות החברים הכי טובים שלך:תשאלו אותם 68. הגלידה הכי טעימה? ווניל 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? את טוב לב שלה ואת זה שהיא תמיד מקישבה לי 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מזמן 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? בהרבה 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? כתוב ברטיס אישי 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? וונקי סיפור גמדון בית מי הארי פוטר 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש ועוד איך 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך

עונה בכיף מקווה שעד הסוף!

1.רעות איסיקיו: 175857013 אין לי יותר מסנג'ר הוא עשה בעיות במחשב 2. בת 16 3. 88-5-11 4. הדובדבן שבקצפת 5. כנה וישירה 6. מתחשבת מדיי 7. רגישה כמדברים על מה שכואב לי 8. גברים והכבוד שלי 9. היו הרבה כדאי לדלג 10. אמא 11. להצליח 12. פרידה ממישהו קרוב ( במשפחה-אמא שלי) 13. נשיקה ראשונה 14. זיכרון ילדות הכי חזק שלי: נפלתי מעץ הריצפה מאוד חזקה.. ניפתח לי הראש.. 15. געגוע לאמא 16. לאבד אנשים חשובים לי 17. שמישהו קרוב מת 18. אין 19. שבועות 20. כמה שיותר משמין יותר טוב.. ספגטי מוקרם 21. דגים 22. דיאט קולה.. כי זה יותר מתוק מקולה רגילה 23. גלידת ריבת חלב/עוגת ריבת חלב 24. שוקולד לבן 25. לא רואה סרטים אבל אם אני כבר רואה אז רק קומדיה.. קרי ופרי קורעים את איביזה 26. כחול 27. נמר 28. אין.. אלרגית לכלבים 29. כדורגל 30. 8 31. לא קוראת ספרים 32. טייני טונס 33. חופשה בחיתולים 34. חנה לסלאו 35. אייל גולן 36. אהבה מעבפינה ומיכאלה זה מה שאני רואה 37. ציור.. 38. אנגלית לשון מתמטיקה ספרות הבעה וכל מה שלומדים בבצפר 39. יורודיסני.. 40. לא עשיתי משהו שנראה לי נועז.. 41. ניסיתי להיתאבד 42. חולצה ורודה 43. האינטרנט 44. אביב 45. כן 46. כן 47. כוס. 48. זריחה 49. בעד 50. גינס 51. בזבזנית 52. מלפפון 53. חום 54. לישון 55. חוף 56. שוקו 57. תות 58. רגילה 59. הקטקטים 60. "לחיות בלי אמא" של שימי מזרחי 61. שיר הפרחה 62. אין שיר כזה.. רק השיר "אמא" של שלומי שבת 63. אמ.. יש המון.. בעיקר : Evanescence-My Immortal 64. נשמת מלאך 65. מטייל באגדה 66. חיצונית.. חמודה פנימית.. ישירה ולא צבועה היתנהגותית: רגילה 67. לניר טלי איילת דודי שי ואוראל 68. ריבת חלב 69. כנות 70. לפני שנה 71. אתרים מצוירים. ואתרים לבנות בלבד זה פורום של בנות שדנות בבעיות שלהן. 72. רק תפוז 73. רעותי תותי 1 אין מאחוריו סיפור כולם קוראים לי רעותי תותי וזה היה תפוס אז הוספתי את ה1 74. כן 75. חברויות וסמים 76. מחמיא ותלוי איך זה התבטא. 77. החיוך והקסם בעינים 78. חבר לא וחברה גם לא אני לא לסבית יש לי המון חברות אבל לא במובן הזוגי 79. אני ועוד אחד 80. לא נראה לי.. טיפוסים שונים לגמרי 81. מסתכלת במראה 82. מסתכלת במראה 83. לישון ולהיות עם ידידים וחברות ולהיות באיסיקיו (מכורה) 84. אבא שלי.. תמיד יודע להרגיע אותי 85. את עצמי.. וג'ל לשיער 86. נמר 87. ערב. 88. כסף והרבה 89. צהריים 90. אוכל שאבא שלי בישל 91. תמונות של המשפחה 92. נינוש.. חברתי הטובה גם לכיתה.. וכל השאר מתוקים ודבר איתם 93. אמ.. כל פעם שיכולתי לעזור הייתי עוזרת לא בקביעות.. 94. ליפני חודש בערך 95. היום..... לאבא שלי אתמול לשתי חברות טובות שלי 96. היתה אישה טובה טוב שהלכה ולא רוצה שיבכו עליי 97. עם מישהו שאני יאהב ושיאהב אותי ושנינו נהיה בים.. אוישש חלום (עדין לא מצאתי אותו אבל הוא בחלומות) 98. הרבה דברים.. נתחיל מזה שהייתי מחזירה את הגלגל 4 שנים אחורה (המוות של אמא שלי שש החיים). מבטלת את המוות הנוראי הזה.. 99. אין לי ארץ אחרת 100 ואחרון. לא הייתי נותנת לו או לה למות למעני.. אני ימות והוא יחיה. פשש ניגמר השאלון..

spirit noa

New member
../images/Emo26.gif תמיד אחרונה ../images/Emo10.gif

1. שם:נועה איסיקיו:149405665 מסנג`ר: אין 2. גיל: 15 עוד מעט 16 תתעדכנו למומולדת שליייייי 3. תאריך לידה: 31.7.88
4. כינוי:נונוש נועלה
5. תכונה טובה:נותנת הרבה מעצמי.
6. תכונה רעה: אין לי סבלנות לדברים
7. חולשה: דיגדוגים
חי חי חי 8. אובססיות:
לא דעת 9. פדיחה: לא זוכרת 10. כאב:
11. משאלה: שיהיה שלום
12. זיכרון רע:
13. זיכרון טוב:
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:
15. געגוע:
16. פחד:
17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:
|פרשתי| צ'טערת
18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתייה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג´ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?

אוו זה ארוך:)

1. שם: הדר..J איסיקיו: 212484847 מסנג`ר: אין 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 15.6.90 4. כינוי: ממ יש הרבה שמדביקים לי כלמיני קיצורים וזה..אבל אצלי זה פשוט הדר. 5. תכונה טובה: אין לי מושג.. 6. תכונה רעה: עצבנית..יש הרבה 7. חולשה: גיטרותJ ו..אנשים מאוד מסויימים 8. אובססיות: לצחוק עד שכואבת הבטן...חח קורה הרבה..רק שחורשים על משו הוא כבר לא מצחיק וחבל:/ 9. פדיחה: בטוח יש מלא..לא מצליחה להיזכר 10. כאב: אהבה..בהרבה מקריםL 11. משאלה: שיהיה טוב..בקשר לדברים שהכי חשובים לי לפחות.. 12. זיכרון רע: יש הרבה.. 13. זיכרון טוב: גם יש הרבה.. שהייתי עם חברה שלי בדיזינגוף ו..קרו כמה דברים ששינו את חיי במקצת.. אוו ולונדון בשנה שעברה שהייתי שם.. געגועיםם 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לא עולה לי בראש.. 15. געגוע: יש אנשים מסויימים.. 16. פחד: לאבד את האנשים שחשובים לי.. או לגלות שמישהו שחשוב לי..הוא לא בנאדם נחמד במיוחד, לפחות לא כמו שחשבתי...או לא להשיג את הדברים החשובים לי מכל. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: הערות פוגעות למיניהן. אבל עדיף להעיר מאשר לרמוז. 18. קמיע [אם יש]: קמיע..הממ..אין מסויים. 19. החג האהוב עליך: חנוכה 20. אוכל מועדף: פיצה..ספגטי..כלמיני דברים עם גבינה צהובה חחח 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: חגבים.? [אנשים אכן אוכלים ת'זה..זה כשר!] חח..ממ..אני משערת שלבבות. 22. שתייה מועדפת: מה שמתחשק..J 23. קינוח מועדף: איזו גלידה או שוב, מה שמתחשק. 24. ממתק מועדף: שוקולד? 25. עוגה מועדפת: ריבת חלב.. או עוגת גבינה 26. צבע מועדף: יש הרבהה.. לפי מצבי הרוח 27. חיה מועדפת: כלב, סוס, דולפין.. 28. חיית מחמד [אם יש]: אין.. אהה כן..דגים 29. ספורט מועדף: סקט 30. מספר מזל: 3..היה.. אבל אני לא מאמינה בזה 31. ספר: לא עולה לי בראש.. למרות שתמיד חלמתי לקרוא את האסופית..אני עוד אקרא 32. סרט דיסני מועדף: כמעט כולם...עם עדיפות לגופי. 33. סרט: פורסט גאמפ, טיפשים ללא הפסקה. 34. שחקנ\ית: אין 35. זמר\ ת: אין 36. סדרה מעודפת: ארתור חיחי.. חברים 37. מקצוע אהוב: אנגלית 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה 39. מקום בעולם: אוקיי יש כמה..לונדון, ארה"ב ואוסטרליה. 40. המעשה הכי נועז שעשית: יש הרבה.. לא שעולה לי בראש 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יש יותררר מדי 42. פריט לבוש מועדף: מה שנוח... בד"כ טישרט ואיזה באגי.. 43. ההמצאה של כל הזמנים: יש הרבה המצאות. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: שיש חורף, רוצים קיץ..שיש קיץ רוצים חורף
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? אולי 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופללל 48. שקיעה או זריחה? גם זה וגם זה מאוד רומנטיים.. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לאדעת..הכל לפי הרגש 50. ג´ינס או סתם מכנס? ג'ינס..לא ג'ינס...מה שיש בארון 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? תלוי בקשר לאיזה דברים..מה שנצרך-בזבזנית אך לא יותר מדי.. 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? שקר, רוצים חום..ושחם..רוצים קור...חום עדיף 54. לישון או לקום? לישוןןן 55. חוף או הרים? חוף

המשךך

56. קרמבו- וניל או שוקו? ונילJ למרות שגיליתי לאחרונה שגם שוקו זה טוב 57. תות או בננה? תות...או בננה...בלעט לא דעת 58. חולצה מכופתרת או רגילה? לפעמים ככה, לפעמים ככה..מה שיוצא.. בד"כ זה שתיהן ביחד 59. שיר שגורם לך לצחוק: איים אה בליבר..באסקט קייס. 60. שיר שגורם לך לבכות: וואן לאסט ברית' של קריד, ואייריס. 61. השיר של כל הזמנים: יש הרבה.. אימג'ן אחד מהם. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: וואן לאסט ברית' ואייד דו אנית'ינג. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: מי יודע מה יהיה עד אז.. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: בעע לא רוצה לחשוב על זה 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: את סימפוני איקס בכללי..ואת I’d do anything של סימפל פלאן. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? אני לא יכולה לתאר את עצמי. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: יש כמה..לא יודעת מי הכי טובים. ירדן, לוטן, שקד.. 68. הגלידה הכי טעימה? וניל לבן לבןן או ריבת חלב 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? הממ.. הרבה. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מאיפה לי? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? סקס פור פרי... חח סתם..הממ פורומים בד"כ..מה שיוצא. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? פורום גרין דיי, כלי נגינה ונגנים, סקיטבורד ורולרבליידס, חברויות, מנגה ואנימה ואגדות רוק בתפוז..ועוד כמה פורומים בהייד פארק ומחוץ לו. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? יש לי כמה כינויים..בתפוז זה מונלייט שדואו.. סתם שיר חביב. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? מי יודע..לי זה לא קרה עדיין. אף פעם לא הבנתי את כל המהומה על זה. 75. באיזה פורומים אתה? אמרתי:) 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה לא נעים.. זה בהתחלה גם די מרחיק בקשר...אבל צריך לדבר על זה מתישהו, לא? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? יש הרבה.. מבט ראשון זה מראה...כי זה מה שרואים..שיער, עיניים, פנים בכלליות, סגנון לבוש, וקול גם. 78. יש לך חבר\ה? לא.. I wish
79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? הייתי מוותרת על הרעיון. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? ישנה עוד קצת ובגלל זה כמעט ומאחרת להסעה. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? קוראת משהו.. 83. מה התחביבים שלך? הממ..לשמוע מוזיקה, לנגן אותה, לנסוע על סקט, לצאת וזה...לגלוש בנט..טלויזיה..פעם גם הייתי קוראת וחבל שכבר לא..אני עוד אחזור לזה.
84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אותו
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? גיטרה, דיסקמן, פלאפון, ועט ודפים כדי לצייר..:) 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? בדיוק היום חשבתי על זה..אני חושבת שסוס.
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? הערב..רק חבל שלמחרת יש לימודים=/ 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אהבה, אושר ובריאות.. גם לאנשים שחשובים לי.
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בד"כ ערב. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לא עולה לי משהו מסויים בראש כרגע.. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הגיטרה שלי...ועוד כמה דברים. 92. מי החברים שלך בפרום? איזה פורום? זה? ת'אמת שחוץ מיאיר אני לא ממש מכירה כאן אנשיםJ, אך אני אשמח להכיר.. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא זוכרת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא מזמן..אני וחברה שלי עזרנו לאישה מבוגרת להעלות דברים במדרגות הנעות למרות שכמעט איחרנו לאוטובוס..ואני וחברה שלי פעם אחת מצאנו תיק של ילדה אחת בפח..וחיפשנו אותה כדי לתת לה..בסוף התברר שהיא זרקה אותו בעצמה:/ 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לא נראה לי שעשיתי את זה אי פעם. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא רוצה לחשוב על זה כרגע. הרבה דברים יכולים להשתנות. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? איתו..עם חברה שלי, ועם מי שהיא רוצה להיות..במקום הכי רומנטי שיש...או לפחות בלונדון 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? יש הרבה דברים שהייתי רוצה לשנות..אבל..אם הייתי משנה, כלום לא היה איך שהוא עכשיו. אולי הייתי מחזירה מילים שאמרתי. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אני מניחה שארה"ב. אבל כמובן עם כל מי שחשוב לי.. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא חושבת.

למעלה