גם אני רוצה לענות....
1. שם: הדר איסיקיו: מת מסנג`ר: [email protected] 2. גיל: 15 וחצי 3. תאריך לידה: 5.8.88 4. כינוי: יובל 5. תכונה טובה: אוהבת לעזור 6. תכונה רעה: סולחת מהר מידי 7. חולשה: משינה 8. אובססיות: משינה 9. פדיחה: נפלתי באמצע הבית ספר בגלל איזה אבן (ענקית...) שלא ראיתי... 10. כאב:כשידיד שלי עזב את הארץ, ובכלל, שמשהו קורה לחברים שלי 11. משאלה: לפגוש את משינה.... ואת אלישע
12. זיכרון רע: הטיסה שלי ללקוסמבורג... הלכתי לאיבוד באוסטריה... 13. זיכרון טוב: השבוע שהייתי בלוקסמבורג, ההופעה של משינה, כשאחותי הקטנה קטנה נולדה... 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שפתחתי את הסנטר 15. געגוע: לידיד שלי שעזב את הארץ 16. פחד: שיקרה משהו למישהו מהמשפחה\חברים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אני עוזב.... 18. קמיע [אם יש]: המפרט שגבע (סולן של אחת הלהקות רוק הכי מבטיחות בארץ) הביא לי... 19. החג האהוב עליך: החופש הגדול
... לא חג? נו טוב, חנוכה 20. אוכל מועדף: אבטיח 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: חצילים במיונז 22. שתייה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: אבטיח 24. ממתק מועדף: M&M עם בוטנים 25. עוגה מועדפת: לא חולה על עוגות... 26. צבע מועדף: כחול 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: כלבה 29. ספורט מועדף: קליעה... אחלה ספורט 30. מספר מזל: 18 31. ספר: באדולינה 32. סרט דיסני מועדף: פיטר פן 33. סרט: פורסט גאמפ 34. שחקנ\ית: ניר לוי 35. זמר\ ת: יובל בנאי 36. סדרה מעודפת: רוזוול ומופע שנות השבעים וגם מכושפות 37. מקצוע אהוב: גאוגרפיה 38. מקצוע שנוא: תנ"ך 39. מקום בעולם: לוקסמבורג 40. המעשה הכי נועז שעשית: צרחתי דברים ליובל בהופעה של משינה, בזמן שכולם היו בשקט... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: נראה לי שמה שכתבתי קודם... 42. פריט לבוש מועדף: החולצה היפה שלי של פינק פלויד 43. ההמצאה של כל הזמנים: משינה 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה בים וזריחה במדבר 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג´ינס או סתם מכנס? סתם מכנס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? באמצע 52. מלפפון או עגבניה? עגבנייה 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: שיר הקופסא של משינה 60. שיר שגורם לך לבכות: November rain של גאנס 61. השיר של כל הזמנים: כול שיר של משינה... וגם shine on you crazy diamond של פינק פלויד 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: Forever you and me 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: את לא כמו כולם של משינה 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: stairway to heaven או november rain 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: Creeping death 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? יש לי עיינים חומות שער בלונדיני, 1.51 (כן כן.. גבהתי בסנטימטר
) אני צוחקת הרבה ומתרגזת מהר... 67. שמות החברים הכי טובים שלך: טל, נטלי,אילן ואביתר 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שהם אוהבים אותי כמו שאני ודואגים לי 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מזמן 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? כול מיני של משינה 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? משינה ופה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? יובל. בגלל יובל בנאי... בטיול שנתי היה קריוקי ושרנו רכבת לילה וצעקתי יובל (בגלל שצעקתי את זה גם בהופעה של משינה שהייתי) אז ככה חברים שלי החליטו לקרוא לי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים אתה? פה ובמשינה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? קצת לא נעים לי ממנו 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיינים 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח אחד (יש לו יומולדת 21 היום...) ו 2 אחיות (אחת 11 והשנייה 2) 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? עם אח שלי כן.... אנחנו באותו ראש כזה.... לא יודעת איך להסביר 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מחייכת (יש משינה במערכת) 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכבה את האור בחדר 83. מה התחביבים שלך? לשמוע מוזיקה, לנגן, להיות עם חברים ולישון 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את משינה ואת החברים 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דיסקמן+דיסקים ופלאפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? לא יודעת 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? לילה 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? חתימה של כול אחד ממשינה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? המון אבטיח ואוריו 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? השרשרת שחברה שלי הביאה לי מגרמניה 92. מי החברים שלך בפרום? פה כולם חברים של כולם 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני חודשיים... חילקנו אוכל ב 12 בלילה לנזקקים 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אתמול 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? ביום ראשון לידיד שלי 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? יובל, זאת שאהבה את משינה כאילו אין מחר 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם אלישע בחדר לשי או שלו 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי מעבירה את הילדות שלי לשנות ה-70 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לוקסמבורג 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא.
1. שם: הדר איסיקיו: מת מסנג`ר: [email protected] 2. גיל: 15 וחצי 3. תאריך לידה: 5.8.88 4. כינוי: יובל 5. תכונה טובה: אוהבת לעזור 6. תכונה רעה: סולחת מהר מידי 7. חולשה: משינה 8. אובססיות: משינה 9. פדיחה: נפלתי באמצע הבית ספר בגלל איזה אבן (ענקית...) שלא ראיתי... 10. כאב:כשידיד שלי עזב את הארץ, ובכלל, שמשהו קורה לחברים שלי 11. משאלה: לפגוש את משינה.... ואת אלישע