שאלון

אנווכייייייי

המקום שאני הכי רוצה להיות בו עכשיו:אההמ.אההמ.במקום שאפשר לישון בו..
הבנאדם שאני הכי רוצה שיהיה כאן:אחי הגדול..לא ראיתי אותו פול זמנ.
הכי רוצה לדעת עכשיו ש:יש מחר שביתה..
הכי רוצה לשכוח מ:מרצ שנה שעברה..
הכי רוצה לצרוח ש:קודם כל נראה שאני צורחת,אני צרודה..
הדבר שאני רוצה שיקרה עכשיו:שגלגלצ יחליטו לשימ שיר נורמאלי..פעם ראשונה היומ...
פנאן אחי..

חח... מרצ שנה שעברה...

רגע רגע!! את בנוער מרצ? כאילו... יחד?... :) גם אנייי! היי אולי אנחנו מכירות... באיזה סניף את? היית בחביבה האחרון? טוב כי אז את בטוח מכירה אותי כי... טוב כי ככה :)

Kremboim

New member
אההההההה :) אחללה של שאלון!

המיטה עם כמה בנונת :)חחח... רוצה לדעת את כל החומר לבגרוית השנה בלי לחזרו על החומר:) לשכוח .... לא זוכר:) לצרוח: אבאאאאא אמאאאא במבהההההה..!!!! ואחרון חביבב :) שיעל תענה לי באיי סיי קיו :) חחחח.. (היא ררוב לא עונה לי*)

sHotZy M

New member
מי תשובה....

המקום שאני הכי רוצה להיות בו עכשיו:אילת.... (עוד שלושה ימים ואני שם..) הבנאדם שאני הכי רוצה שיהיה כאן: ע.ש. (לא משנה,אני לא יכולה לכתוב את שמו בפומבי, ולא...זה לא אברהם אז אל תנסו לפרש את האותיות...
) הכי רוצה לדעת עכשיו ש:מצאתי עבודה!!!! ושמוציא לאור קרא את השירים שלי והוא רוצה לפרסם אותם.... הכי רוצה לשכוח מ:העובדה שאין לי עבודה ושההופעה הבאה של שוטי הנבואה (שאני יכולה ללכת אליה) היא רק חודש הבא.... הכי רוצה לצרוח ש:
ע.ש, אני אוהבת אותךךךךךךךךךךך!
הדבר שאני הכי רוצה שיקרה עכשיו [חוץ משהשאלון הדפוק הזה ייגמר]: שכל שוטי הנבואה ייכנסו פתאום מהדלת של החדר שלי ויגידו לי שהם רוצים לצרף אותי ללהקה.... ועכשיו לדבר קצת יותר רציונלי: שהחברה הכי טובה שלי שנטחנת עכשיו בקורס קצינות תהיה פה... אוווווווו (לרה איי לאב יו!) ו..זהו.... דרך אגב.. ניצן! אחלה שאלון מותק...

בלו בלו בלו תורי!!!

המקום שאני הכי רוצה להיות בו עכשיו: ירושליים / או באיזה צימר/טיול בצפון עם חברים... הבן אדם שאני הכי רוצה שיהיה כאן: ווואיי...אהממפפפ ידיד שלי מירושלליים שלא ראיתי מהבומבמלה =/ הכי רוצה לשכוח מ: הציון הגרוע שקיבלתי במגן בכלכלה + שבגדתי במישהו =/ הכי רוצה לצרוח: לא אוהבת לצרוח אבל ניחא... אהמממפפפ "בית ריקקקקקקקקק" (ותוך שניות ספורות אתם פתאום רואים כמה חברים חדשים יש לי!) =) הדבר שאני רוצה שיקרה עכשיו: שיהיה לי כבר פאקינג רישיון + פג'ו 206 cc שחורה...=) (או בורדו תלוי באיזה צד של החניה היא הייתה ממקומת) =) אההה וגם שהמגן בהסיטוריה שלי ידחה לעוד 10000 שנה זהו! יום טוב...ובהצלחה לכל אלו שעושים היום בגרות באנגלית!!!!

=)) חח לא יודעת!

אני פשוט מטורפת על ירושליים מכמה סיבות... גם האנשים שם כל כך טובים...כל פעם שאני יורדת מהאוטובוס ונכנסת לתחנה המרכזית אני מרגישה שאני בחו"ל...הכי כיף! אין אין על ירושליים!!! פשוט עיר מדהימה! הם חיים שם בבועה משל עצמם זה מטורף הקטע הזה

טוב בטח זה ככה אם לא גרים פה...

כמו שזה ככה כשאני נוסעת לאנשהו :) אבל איך שאני רואה את זה... איזה אנשים טובים איזה? אחותי... הכל ערסים... באמת.... חחח אבל בתענוגות שיהיה לך... אם את באה תשמעי קול... :)

אההה כפרע אז תגידי!!!

אני כל שני וחמישי שם!!! בשבועות אני קופצת (כנראה שאני אוותר על פסטיבל משגב...=/) קיצר שובעות אני שם! =) הכי כיףףףףףףףףףףף ומה פתאום ערסים?!?!? אני מכירה רק אומניסטים מעעעגניבים...=) שום ערסים!!! "כיכר החתולות..." אמממאאאאלל'הההה...=/

תתתמר

New member
אוי נחמד........ :

המקום שאני הכי רוצה להיות בו עכשיו: מממהלוואי הלוואי סיני.... הלוואי.. הבנאדם שאני הכי רוצה שיהיה כאן: אאאאסססססףףףףףף!!!!! (חבר שלי) הכי רוצה לדעת עכשיו ש: זכיתי בלוטו? הכי רוצה לשכוח מ: זה שאין לי כסף לשנטיפי... ושנשארו עוד מלא מבחנים הכי רוצה לצרוח : "אאאאאאאאאאאההההההההההההההה!!!!!!!!!!" הדבר שאני הכי רוצה שיקרה עכשיו : שתיהיה שביתה, שיהיה חם, שנזכה בלוטו, שאסף יבוא (עכשיו!), שהשוים יקדישו לי שיר ברדיו!!!! חיחי :)

למעלה