שאלון

sapir aloud555

New member
שאלון

נלקח מפורום בלו זמן התחלה של השאלון: השם של המורה הראשונה בגן: המילים האחרונות שאמרת: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת עליו: הפעם האחרונה שבכית: איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?: מה צבע הגרביים שלך?: מה יש לך מתחת למיטה?: באיזה שעה קמת היום בבוקר? איך השיער שלך נראה כרגע?: מה את/ה לובש/ת כרגע?: מה מעצבן אותך כרגע?: איזה ריח יש לך כרגע?: למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: איזה זמר/להקה אהובה עליך?: איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: מה את/ה שונא/ת?: מה הסיפור מאחורי הניקניים שלך?: שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה: משו שעושה אותי הכי שמח/ה: סופר אהוב: איפה הייתם רוצים לגור?: מישו מפורסם שפגשתם: משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: סקס או אהבה?: איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: ריח אהוב: מה מרגיז אתכם?: דרך אהובה לבזב את הזמן: התכונה הכי טובה שלכם: אתם מאוהבים כרגע או לא?: מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: הרגלים רעים?: אתם בוטחים באנשים בקלות?: הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: עונה אהובה: צבע אהוב?: חלק אהוב ביום: טעם אהוב: כסף או זהב?: את/ה עונד/ת שעון?: מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: כמה גדול הארון שלכם? האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: אתם יכולים לסמוך עליהם?: הם יכולים לסמוך עליך?: הספר האחרון שקראת?: הסרט האחרון שראית?: הסרט האחרון בקולנוע שראית?: תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?: השיר האחרון ששמעת?: הדבר האחרות ששתית?: מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: מה הפעם האחרונה שחייכת?: מה הפעם האחרונה שצחקת?: האיש האחרון שחיבקת?: האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: את/ה משען/ת?: מסומם/ת?: שותה? [כאילו אלכוהול]: סקס?: יושן/ת עם בובות?: מנגן/ת בכלי כלשו?: מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: קורא/ת עיתון?: מאמין/ה בניסים?: מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?: אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: מאמין/ה באסטרולוגיה?: מאמין/ה בכישוף?: הולך/ת לביתכנסת?: חיות מחמד?: מדבר/ת עם זרים?: פירסינגים?: שונא/ת את עצמך?: אוהב/ת את הכתב שלך?: מאמין/ה במכשפות?: מאמין/ה ברוחות?: מאמין/ה בפיית השיניים?: שר/ה במקלחת?: זמן סיום של השאלון: טוב אני הולכת לענות עליו בבלו, וחוזרת לענות עליו פה.

sapir aloud555

New member
התשובות שליייייי

אני העתקתי תתשובות מבלו. אז ההתחלה והסיום של השאלון הם ככה. זמן התחלה של השאלון: 11:19 השם של המורה הראשונה בגן: מאיפה לי...? מי זוכר אותה בכלל? המילים האחרונות שאמרת: גה גה.. נו באמת! מאיפה לי? השיר האחרון ששרת: Bubblin הדבר האחרון שצחקת עליו: על מישהי מהפורום האנגלי של גירלס אלאוד.. היא כל משפט עושה F#$@#$kin^$#^$%g חחחחחחחח... הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת.. איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?: Lights, Music, Camera, Action של גירלס אלאוד... מה צבע הגרביים שלך?: עכשיו אני לא לובשת גרבים...
מה יש לך מתחת למיטה?: הרבה דברים... באיזה שעה קמת היום בבוקר? ב10 וחצי משו כזה.. איך השיער שלך נראה כרגע?: כיאלו קמתי עכשיו משינה..
מה את/ה לובש/ת כרגע?: רגיל
מה מעצבן אותך כרגע?: כלום איזה ריח יש לך כרגע?: לא יודעת.. חחחחח.. למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: ל? איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: girls aloud & leeeeeeeee איזה זמר/להקה אהובה עליך?: זמר: לי ראיין!!! ודניאל בדינגפילד.. להקה: גירלס אלאוד!!!!!! ובלו... איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: צמרמורת באנגלית.. בגלל שיש לי להגיש BOOK PROJECT...
מה את/ה שונא/ת?: הרבה דברים... מה הסיפור מאחורי הניקניים שלך?: אין סיפור גדול.. אני SAPIR (דההה....) ALOUD (גירלס אלאוד) 555 (מספר חחחח...) שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה: כתבתי "U?" משו שעושה אותי הכי שמח/ה: לשמוע מוזיקההההההה סופר אהוב: RL שטיין איפה הייתם רוצים לגור?: UKKKKKKKKKKK מישו מפורסם שפגשתם: אפחד משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: הרבה דברים סקס או אהבה?: אהבה איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: אני לא אוהבת קפה.... ריח אהוב: לא יודעת
מה מרגיז אתכם?: הרבה דברים.. דרך אהובה לבזב את הזמן: לשמוע מוזיקה, לצייר.. התכונה הכי טובה שלכם:
אתם מאוהבים כרגע או לא?: לא <לילוש לא נחשב הא?> מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: אמממ לא יודעת הרגלים רעים?: לא יודעת..
אתם בוטחים באנשים בקלות?: לא ממש לא הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: לא זוכרת.. דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: מה זה משנה? וואטאבר... עונה אהובה: חורףףףףף צבע אהוב?: כחול תכלת חלק אהוב ביום: לילההה טעם אהוב: מתוק? כסף או זהב?: כסף את/ה עונד/ת שעון?: לא מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?:
כמה גדול הארון שלכם? מאיפה לי? האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: לא אתם יכולים לסמוך עליהם?: כן רק על הקרובים הם יכולים לסמוך עליך?: כן הספר האחרון שקראת?: שיחה ממתינה 2 אבל אני באמצע של צמרמורת.. הסרט האחרון שראית?: החיים יפים הסרט האחרון בקולנוע שראית?: לא זוכרת ממזמן לא הייתי שם.. תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?: ראיתי MTV.. השיר האחרון ששמעת?: עכשיו? You Freak Me Out <כן אני שומעת מוזיקה בזמן שאני עונה על השאלון הזה...
הדבר האחרות ששתית?: מים..בלעעעעע מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: אתמול מה הפעם האחרונה שחייכת?: עכשיו מה הפעם האחרונה שצחקת?: מתי שהזאתי מהפורום האנגלי כתבה בפעם הטריליון F#$@#$kin^$#^$%g האיש האחרון שחיבקת?: אימא שלי
האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: עם הזאת שאומרת F#$@#$kin^$#^$%g חחחחחחחחחחחחחח.......... האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: חברה שלי חיה את/ה משען/ת?: לא.. הכוונה למעשנת לא? מסומם/ת?: לא שותה? [כאילו אלכוהול]: לא סקס?: לא יושן/ת עם בובות?: לא מנגן/ת בכלי כלשו?: כן מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: כן קורא/ת עיתון?: כן מאמין/ה בניסים?: כן מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?: חבר אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: לא מאמין/ה באסטרולוגיה?: לא ממש מאמין/ה בכישוף?: לא הולך/ת לביתכנסת?: לא חיות מחמד?: היה היה.. מדבר/ת עם זרים?: תלוי פירסינגים?: אין שונא/ת את עצמך?: לפעמים אוהב/ת את הכתב שלך?: לא ממש מאמין/ה במכשפות?: לא מאמין/ה ברוחות?: לא מאמין/ה בפיית השיניים?: לא שר/ה במקלחת?: לפעמים
זמן סיום של השאלון: 11:35...

אני

זמן התחלה של השאלון: 20:24 השם של המורה הראשונה בגן: מה בגן יש מורות? לא ידעתי, חשבתי גננות, קיצר זו הייתה מלכה... המילים האחרונות שאמרת: בסדר השיר האחרון ששרת:ג'יימס דיןןןןןן הדבר האחרון שצחקת עליו: שכחתי.. . הפעם האחרונה שבכית: TODAY .. איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?:עכשיו זה שקט.. מה צבע הגרביים שלך?: עכשיו אני לא לובשת גרבים כעת מה יש לך מתחת למיטה?: הרבה דברים... באיזה שעה קמת היום בבוקר? 12 בערך.... איך השיער שלך נראה כרגע?: מסודר ... מה את/ה לובש/ת כרגע?: רגיל מה מעצבן אותך כרגע?: כלום איזה ריח יש לך כרגע?: של הבושם שלי למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: לאפאחד איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: דן וראסמוס שלי איזה זמר/להקה אהובה עליך?: זמר: דןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן להקה: ראסמוס, בלו, GA איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: הרוח בערבה באנגלית... מה את/ה שונא/ת?: . מה הסיפור מאחורי הניקניים שלך?: אין כלום שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה: כתבתי "U?" משו שעושה אותי הכי שמח/ה: לשמוע מוזיקההההההה סופר אהוב: RL סטיין ובני גורן...חחח סתם...וגלילה רון פדר עמית איפה הייתם רוצים לגור?: בריטניה מישו מפורסם שפגשתם: דןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: הרבה דברים סקס או אהבה?: אהבה... איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: אני לא אוהבת קפה.... ריח אהוב: ריחו של דן מה מרגיז אתכם?: הרבה דברים.. דרך אהובה לבזב את הזמן: לשמוע מוזיקה ולטלויזיה MTV נו גם זה מוזיקה חחח התכונה הכי טובה שלכם: ..... אתם מאוהבים כרגע או לא?: כןןןןןןןן דהה שיו.... מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: ........... הרגלים רעים?: ציפורניים...... ההמשך ידועעעעעעע יוו אתם בוטחים באנשים בקלות?: NOPE הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: ראש1 חחחחח דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: מה משנה לי ... עונה אהובה: חורףףףףף צבע אהוב?: תכלת, יווו זה אותו דבר כל הזדמןןןןןןןןןןן גאדדד חלק אהוב ביום: כל היום אוקי? טעם אהוב:תלוייי כסף או זהב?: כסף את/ה עונד/ת שעון?: לא ממש מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: מהשוק, אצל הפרסים. כמה גדול הארון שלכם? 188888888 מטר האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: לא אתם יכולים לסמוך עליהם?: הם יכולים לסמוך עליך?: כן הספר האחרון שקראת?: ת'ספר איימה שלנו הסרט האחרון שראית?: החיים יפים הסרט האחרון בקולנוע שראית?: אמריקן טריפ, שיו........ תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?: ראיתי MTV.. השיר האחרון ששמעת?: בזמן שאני עונה על השאלון הזה... הדבר האחרות ששתית?: משהו אקזוטי........פנטה..... מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: היום. מה הפעם האחרונה שחייכת?: עכשיו מה הפעם האחרונה שצחקת?: היום האיש האחרון שחיבקת?: אימא שלי האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין:עם שי, לא ההומו ספיר, אלא עם פיקהההה אירו האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: יובל, בן דוד שלי... את/ה משען/ת?: מה זה? מה אני שרברב? מסומם/ת?: בטח שלא שותה? [כאילו אלכוהול]: כאילו לא סקס?: לא...כן.......לא......כן......לאאאאא.......כן........לאאאאא אני בתולה לאאאאאאאא <איזו גילוייייייייייייייייייייייייייי!!! שיו IT FREAKS ME OUT "> יושן/ת עם בובות?: לא מנגן/ת בכלי כלשו?: כן מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: כן קורא/ת עיתון?: כן מאמין/ה בניסים?: כן מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?: חבר אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: לא מאמין/ה באסטרולוגיה?: לא ממש מאמין/ה בכישוף?: לא הולך/ת לביתכנסת?: ...לא... חיות מחמד?: היה היה.. מדבר/ת עם זרים?: תלוי פירסינגים?: אין שונא/ת את עצמך?: לפעמים אוהב/ת את הכתב שלך?: כן. מאמין/ה במכשפות?: יש, בארצות, לא בישראל..... מאמין/ה ברוחות?: לא מאמין/ה בפיית השיניים?: מה? אההה.....זו....לא לא, זה לא קיים..מנסיון.... שר/ה במקלחת?: לפעמים זמן סיום של השאלון: 20.42... מהה, בגלל שדיברתי עם אירו ===== חיה, ספיר =====

H E L L O111

New member
שלי

כבר התרגלתי לשאלונים שלכם..
זמן התחלה של השאלון: 11:32 השם של המורה הראשונה בגן: לא זוכר המילים האחרונות שאמרת: לא יודכ השיר האחרון ששרת: SOTU הדבר האחרון שצחקת עליו: על השיר של אווטקסט הפעם האחרונה שבכית: ממזמן איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?: אני לא שומע מה צבע הגרביים שלך?: לבן.. מה זה משנה? מה יש לך מתחת למיטה?: סקיטבורד באיזה שעה קמת היום בבוקר? לפני שעתיים בערך איך השיער שלך נראה כרגע?: אי הוא אמור להאות? מה את/ה לובש/ת כרגע?: מכניים וחלצה מה מעצבן אותך כרגע?: אני לא מעוצבן איזה ריח יש לך כרגע?: ? למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: למורה שלי! נו באמת .... דיבילות איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: דגים דגים דגים.. איזה זמר/להקה אהובה עליך?: גירלס אלאוד איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: אני לא קורא ספר מה את/ה שונא/ת?: יש הרבה דברים.. מה הסיפור מאחורי הניקניים שלך?: זה סתם כינוי מה HELLO? שלום! שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה: ? משו שעושה אותי הכי שמח/ה: יש הרבה סופר אהוב: אין איפה הייתם רוצים לגור?: אנגליה מישו מפורסם שפגשתם:
משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: יש רבה סקס או אהבה?:
איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: אני אוהב את הקפה שלי שהוא לא קפה.. ריח אהוב:..? מה מרגיז אתכם?: הרבה דברים דרך אהובה לבזב את הזמן: לשמוע מוזיקב התכונה הכי טובה שלכם:
אתם מאוהבים כרגע או לא?: לא מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: יש הרבה ולא בא לי לפרט הרגלים רעים?: לזיין תשכל אתם בוטחים באנשים בקלות?: לא הדבר האחרון שקניתם לעצמכם:לא זוכר דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: שאלה מפרת עונה אהובה: עוד שאלה מפגרת צבע אהוב?: כתום חלק אהוב ביום: לילה טעם אהוב: מלוח כסף או זהב?: כסף עשיתי חלק.. זה מעצבן אותי!

EdenLovesMartin

New member
שלי!!!!

רק לידע כללי - אתמול עניתי על השאלון, וכשניסיתי להעלות אותו לפורום הוא נמחק לי!!!!! זה ממש לא פייר, ואז כבר לא היה לי כוח וזמן לענות שוב, סורייייייי טוב, אז הנה זה בא: זמן התחלה של השאלון: 20:07 השם של המורה הראשונה בגן: שולה ורחל. המילים האחרונות שאמרת: "אין לי מושג". השיר האחרון ששרת: אמממ... נינט טייב ורן דנקר - "עוד מעט". הדבר האחרון שצחקת עליו: שאכלתי ארטיק וכשהגעתי לסוף הוא נפל לי על הריצפה... הפעם האחרונה שבכית: לפני שבועיים בערך. איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?: לא שומעת שירים כרגע... אבא שלי רואה משחק כדורסל (שששש... אסור להפריע). מה צבע הגרביים שלך?: לבן. מה יש לך מתחת למיטה?: מזוודות. באיזה שעה קמת היום בבוקר? 09:30. איך השיער שלך נראה כרגע?: נורמלי. מה את/ה לובש/ת כרגע?: פיג'מה. מה מעצבן אותך כרגע?: משחק הכדורסל... איזה ריח יש לך כרגע?: של השמפו Head&Shoulders. למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: למרטין! איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: קבוצת הכדורגל שאחי הגדול מעריץ "ניוקאסל". איזה זמר/להקה אהובה עליך?: זמר - כריסטיאן קסטרו, להקה - ווסטלייף. איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: אין לי זמן לקרוא ספרים כרגע. מה את/ה שונא/ת?: אנשים צבועים ודו-פרצופיים. מה הסיפור מאחורי הניקניים שלך?: עדן זאת אני, מרטין זה חבר שלי ואני אוהבת אותו. שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה: אמממ... כתבתי לאמא של מרטין ולחבר שלה שאני אוהבת אותם מאוד. משו שעושה אותי הכי שמח/ה: להיות עם מרטין. סופר אהוב: גלילה רון פדר עמית. איפה הייתם רוצים לגור?: באנגליה או בארגנטינה. מישו מפורסם שפגשתם: דודו טופז. משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: לא עולה לי משהו לראש כרגע... סקס או אהבה?: אהבה. איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: על בסיס חלב. ריח אהוב: של מרטין. מה מרגיז אתכם?: ששואלים אותי שאלות מעצבנות. דרך אהובה לבזב את הזמן: לשמוע מוזיקה. התכונה הכי טובה שלכם: איכפתיות. אתם מאוהבים כרגע או לא?: ברור! מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: לא זוכרת... הרגלים רעים?: מכרסמת ציפורניים ויורקת אותם על הריצפה. אתם בוטחים באנשים בקלות?: כן. הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: שווארמה. דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: דוש. עונה אהובה: קיץ. צבע אהוב?: כחול תינוק. חלק אהוב ביום: לילה. טעם אהוב: מתוק. כסף או זהב?: כסף. את/ה עונד/ת שעון?: בדרך כלל כן, אבל הרצועה נקרעה לי אז כרגע לא. מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: אין לי חנות מועדפת... כמה גדול הארון שלכם? לא גדול ולא קטן. האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: לא כולם, רק החברה הכי טובה שלי, ניקי, וכמובן מרטין, חבר שלי. אתם יכולים לסמוך עליהם?: על חלק מהחברים כן. הם יכולים לסמוך עליך?: ברור! והם יודעים את זה. הספר האחרון שקראת?: זה היה לפני שנה "שר הטבעות - אחוות הטבעת". הסרט האחרון שראית?: "שר הטבעות - אחוות הטבעת" בפעם המיליון בחיי. הסרט האחרון בקולנוע שראית?: וואו, זה היה מזמן... "ספיידרמן". תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?: ביום העצמאות ראיתי את התוכנית בערוץ 2 בהנחיית דודו טופז. השיר האחרון ששמעת?: איזה שיר במזרחית שאחותי שמה... אין לי מושג איך קוראים לו כי אני לא שומעת את המוזיקה הזאת. הדבר האחרות ששתית?: קולה. מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: אתמול בלילה. מה הפעם האחרונה שחייכת?: לפני רגע. מה הפעם האחרונה שצחקת?: לפני רגע. האיש האחרון שחיבקת?: אמא שלי. האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: גיסי (חחחח) אח של חבר שלי, בריאן. האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: אבא שלי. את/ה משען/ת?: אם הכוונה ל"מעשנת" - אז לא. מסומם/ת?: לא. שותה? [כאילו אלכוהול]: לפעמים, אבל אני מתכוונת להפסיק עם זה. סקס?: עדיין לא. יושן/ת עם בובות?: רק עם בובת פרווה שמרטין נתן לי בחודש הראשון שלנו יחד. מנגן/ת בכלי כלשו?: נופ! מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: יאפ! קורא/ת עיתון?: כן. מאמין/ה בניסים?: כן. מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?: לא זה ולא זה. אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: לא ממש. מאמין/ה באסטרולוגיה?: לא. מאמין/ה בכישוף?: בכלל לא. הולך/ת לביתכנסת?: לא. חיות מחמד?: אין לי, לצערי. מדבר/ת עם זרים?: כן, למה, מה אני ילדה קטנה שאסור לי? פירסינגים?: היה לי בגבה, ואני יעשה עוד פעם אחרי הצבא. שונא/ת את עצמך?: לא. אוהב/ת את הכתב שלך?: כן. מאמין/ה במכשפות?: לא. מאמין/ה ברוחות?: כן. מאמין/ה בפיית השיניים?: לא. שר/ה במקלחת?: כן!!! זמן סיום של השאלון: 20:30.

למעלה