נענה, מה רע..
שם: ענבר. ענבר **** ****. כן כן, לי יש 3 ולכם לא!
) תאריך לידה: 4.8.1986 כינוי: מממ.. יש כמה. ענברי, ענברבור, ברברית, ברי, מר-ענבר, קושצ'קה (תגידו קיטן ברוסית?) ונראה לי שזהו. אה, ובובי .) תכונה טובה: אני.. נחמדה. וסובלנית. (לא, לא סבלנית, סווווובלנית) ויש מצב שאני עושה קצת יותר מדי בשביל אנשים שאיכפת לי מהם ./ תכונה רעה: שטיח. ונעלבת מהר. כ-כ-ה מהר. חולשה: מפסיקה לנשום לעיתים תכופות. אה, לא זה..? אממ.. צוואר. אל תתקרבו. אובססיות: אוי ואבוי. נטייה לטחון over and over פרטים בראש. פאדיחה: נפילה מול כל השכבה מהר. ./ כאב: פיזי כמעט תמידי. וכשאנשים מתים ./ משאלה: לעוף. תמיד. זיכרון רע: מממ... טראומות ילדות בלחץ. זיכרון טוב: טיול. נחמד. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: רע. עזבו. געגוע: סבתא. והחיים, לפני שהכל התעוות. פחד: חושך. חרקים נכנסים לי לאוזניים. את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "****** בבקשה"
סרט: הכי טוב שיש. דוני דארקו. אקס מן. מולאן רוז'. בלי הסוף. שחקנ\\ית: אנג'לינה ג'ולי. זמר\\ ת: עברי לידר. סדרה מעודפת: באפי. מקצוע אהוב: בכלא? תורה. אל תסקלו. אומנות אחלה גם, רק בגלל המורה. מקצוע שנוא: חשבון. אנגלית. איכס. מקום בעולם: עולם? דשא, שדות של דשא, ואגם קרוב. לא משנה איפה כרגע. המעשה הכי נועז שעשית: נועז? לא נחשב לנועז. סתם אמיץ מצידי. המעשה הכי טיפשי שעשית: אוווו. לא חשוב. פריט לבוש מועדף: גי'נס. תמיד. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף. בטח סתיו יותר אחלה. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? לא הכי. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? לא הכי. שקיעה או זריחה? שקיעה. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אממ.. משהו שמח. בטח של קייס. אין לי. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: משהו עצוב. של קייס. איך היית מתאר\\ת את עצמך חיצנית? טעות מהלכת. איך היית מתאר\\ת את עצמך התנהגותית? שטיח. שמות החברים הכי טובים שלך: דיד-מר-נם. מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? זה שסובלים אותי. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? נופ. באיזה פורומים אתה? פה, שמיניסטים, רעיונות מטורפים, באפי, אנג'י, ועוד כמה. חסוי, עימכם הסליחה. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? אשמה. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים. צריך תניצוץ בהם. יש לך חבר\\ה? נופ. כמה אחים ואחיות יש לך? 3. אל תלכו לשם. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? מצחצחת שיניים. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? מצחצחת שיניים. או מדברת בטלפון. החשבון, החשבון ./ מה התחביבים שלך? גיטרה, מוזיקה בפול ווליום, מחשב, אוריגמי, קשקושים, לשיר במקלחת הכי חזק בעולם. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? בטח הייתי קרנף ./ אבל הייתי רוצה להיות דוב קואלה. נשמע לי מגניב. מהו החפץ הכי חשוב לך? אממ.. גיטרה? ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? כרגע בא לי לבד. באילת, באור יום, על איזה חוף עם כמה דולפינים. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ניו יורק. נראה לי מרכז העולם. האם יש מישהו שמכיר אותך באמת? אוף. לא. כבד לי ./