שאלון

sapir aloud555

New member
שאלון

לקחתי אותו מפורום בלו.................. יאאלה תתעוררו ותתחילו לענות! ככה הפורום לא ימחק! שמך: גילך: למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז? מתי נכנסת לראשונה לתפוז? ולמה? אפשר לינק להודעה הראשונה? כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה? אם לסבתא היו גלגלים? ואם סבא לא היה יכול לדחוף אותה? האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד? אם כן, נכון שגם אחרי השאלון אתה לא תחזור לעבוד? שנעבור לשאלות היותר מעניינות? למרות שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך? אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה) אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא הייתה? למה? למה? למה? למה אתה חושב שזה מעניין אותי? אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה? אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה). רוצה שנסיים את השאלון? למה? למה? למה? למה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב? האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב? למה? למה? למה? למה שלא תלך לטיפול פסיכיאטרי? או אולי תמצא חברים? למה? למה? למה? למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך? רוצה לסיים את השאלון? למה? למה? למה? למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב? אני מסיים את השאלון וזהו, אתה מוזמן לענות עליו שוב פעם, אולי הפעם משהו ישתנה יאאלה להתחיל לענות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sapir aloud555

New member
והתשובות שלי.........

שמך: ספיר גילך:14 למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז? sapir-השם שלי(דההה) aloud--גירלס אלאוד הלהקה האהובה עליי 555- 5 מספר המזל שלי... מתי נכנסת לראשונה לתפוז? מי זוכר?! ולמה? לא יודעת........ אפשר לינק להודעה הראשונה? לא..... כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה? 0 אם לסבתא היו גלגלים? אז היו לה גלגלים ואם סבא לא היה יכול לדחוף אותה? אז היא הייתה נוסעת לבד האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד? לא, אין עבודה! אם כן, נכון שגם אחרי השאלון אתה לא תחזור לעבוד? אין קליטה??!!! שנעבור לשאלות היותר מעניינות? כן!! למרות שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך? בטוח שכן... אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה) אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא הייתה? כלב למה? כי "יש לי חיים של כלב" -סתםםםםםםםם למה? כי תמיד כשקר לי זה קור כלבים! -סתםםםםםםםםםםם למה? ככה! למה אתה חושב שזה מעניין אותי? מישהו אמר שזה מעניין אותך? אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה? לא! אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה). יופי טופי. רוצה שנסיים את השאלון? לא למה? כי משעמם למה?כי משעמםםםםםםםםםםםם מאודדדדדדדדדדדדדדדד למה? ככה! למה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב? זה צריך לשנות משהו?! האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב? כן...... למה? כי סתם משעמםםםםםםםם למה? אין מה לעשות....... למה? כמה פעמים אני צריכה להגיד- ככה!!! למה שלא תלך לטיפול פסיכיאטרי? זה בסדר יש לי אחד... או אולי תמצא חברים? יש לי מספיק למה? ככה למה? ככה למה? כי כתבתי ככה! למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך? כן! רוצה לסיים את השאלון? כן! למה? כי עכשיו כבר לא משעמם למה? לא משעמם למה? לא משעמם! למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב? אמרתי שאכפת לך!!!!?????? אני מסיים את השאלון וזהו, אתה מוזמן לענות עליו שוב פעם, אולי הפעם משהו ישתנה טוב יאאלה חבר'ה לענות!!!

ramoni

New member
.. את מנסה לסתור את עצמך?

או שהשאלון הזה נבנה ביוחד כדי לשגע את השכל

sapir aloud555

New member
אמממממממ.......

זה שאלון לשגע תשכל... אתה צריך לראות את התשובות שכתבו בפורום בלו......חחח אולי תענה? סתם בשביל הצחוק... (ושמתי את זה בשביל לעורר את הפורום.....)

למעלה