שאלון

coconut56

New member
שאלון

דרגו את הבת הכי יפה ומושכת מ:הכי שווה להכי פחות: ליה , ריקי, יעל, רותם, שירן, בתיה , נירה , מישל(מיכל).
הבנים: ירון, ארז, שאול, כצנלסון, זיו, ריקארדו(תומר).

טוב.... אז... שלי הם:

בנים: ירון זיו ארז שאול כצנלסון ריקרדו בנות: ליה ריקי יעל שירן בתיה מישל נירה רותם זו דעתי...

shiran™

New member
אני... ../images/Emo121.gif

ריקי ליה רותם יעל מישל נירה בתיה שירן ירון ארז זיו שאול כצנלסון תומר

MrJacKasS

New member
שאלון חביב...

בנות: - ריקי - ליה - שירן - רותם - יעל - מישל - בתיה - נירה בנים: - שיהיה ירון - שיהיה ארז - זיו - כצנלסון - שאול - תומר

רויטל™

New member
אוקיי...עכשיו אני../images/Emo70.gif

בת הכי יפה ומושכת היא: ליה ריקי רותם יעל שירן בתיה מישל נירה הבן הכי יפה הוא: ירון ארז זיו כצנלסון ריקארדו שאול

חתולללה

New member
שלי../images/Emo13.gif

בת: 1.ליה 2.שירן 3.רותם 4.יעל 5.מישל 6.נירה 7.בתיה בן: 1.ירון 2.זיו 3.כצנלסון 4.ארז 5.ריקארדו 6.שאול

טינקר2ל

New member
לפי דעתי....

בנות: 1.ריקי 2.שירן 3.רותם 4.ליה 5.יעל<לא מתה עליה...> 6.מישל 7.נירה 8.בתיה
בנים: 1.ארז 2.ירון 3.זיו 4.כצנלסון<תמיד אהבתי אותו בלחיי ה-
חחח...> 5.ריקארדו 6.שאול... ודרך אגב מה עם קובי ואודי?....

לפי דעתי!

הבנים: ירון, ארז, שאול, כצנלסון, זיו, ריקארדו(תומר). בנות: ריקי שירן רותם ליה יעל בתיה מישל נירה בנים: ירון ארז זיו כצנלסון שאול תומר (מכוער)

דעתי

בנות: ריקי שירן רותם ליה יעל בתיה מישל נירה בנים: ירון ארז זיו כצנלסון שאול תומר (מכוער)

coconut56

New member
אני רואה....

שירון וריקי מככבים במקומות הראשונים!!
ונירה וריקארדו מקומות אחרונים.....

../images/Emo117.gifאני../images/Emo117.gif

בנות
ליה
רותם
יעל
שירן
בתיה
מישל/מיכל
נירה
סוניה
בנים
ירון
ארז
זיו
אפי
קובי
שאול
אודי
ריקרדו

coconut56

New member
קובי..

זה לא הגיוני שנירה גם מקום שני וגם אחרון....... ושכחת לציין איזה מהבנים נראה\משחק הכי טוב לדעתך

אננננננני../images/Emo85.gif

ממממממ זה הולך ככה שירן וריקי ביחד, רותם, ליה או הפוך חחח,ואחר כך יעל ומיכל אחר כך בתיה, אולי קצת קודם אבל פה היא כרגע, ובסוף נירה היא ממש לא יפה! הבנים: ירון, ארז וריקארדו אולי ארז טיםפ'לה טי'פלה קצת ממנו יותר קודם :), זיו, שאול, כצנלסון

shirakl

New member
אני...../images/Emo13.gif

בנות: ריקי, רותם, ליה, שירן, נירה, יעל, בתיה, מישל. בנים: ירון, ארז, כצנלסון, זיו, ריקרדו (תומר), שאול. אחלה שאלון

jenni17

New member
עכשו אנייייי

ליה יעל רותם ריקי שירן בתיה מישל נירה עכשו הבנים ירון ארז זיו כצנלסון שאול ותומר(ריקרדו)

אצלי זה ככה...

הבנות: שירן ליה רותם יעל ריקי בתיה נירה הבנים: ירון ארז זיו תומר(ריקארדו) כצנלסון שאול

punk00ache

New member
..............................

בנים: ירון ארז כצנלסון ריקרדו זיו שאול בנות: ליה ריקי שירן יעל רותם מיכל בתיה נירה

דיתוּש

New member
אוקיי... ../images/Emo41.gif

בנות: ריקי רותם בתיה מישל יעל ליה שירן נירה בנים: ארז כצנלסון ריקרדו זיו ירון שאול

למעלה