שאלון...

שאלון...

1. מי הסוס האהוב עליך בחווה שלך? 2. האם את מתחרה? באילו מקצים? 3. בכמה תחרויות כבר השתתפת? 4. האם אתה נחשב למתקדם בחווה שלך? 5. האם ניסית פעם לרכב אינגליש?? 6. מה אתה מעדיף סוס חם מזג ומהיר או סוס פדלאה ואדיש? 7. האם רכבת פעם הורס מן שיפ/ שו מן שיפ?? 8. איזה מקצה אתה מעדיף?? פלז'ר, טרייל, רינינג, ברל ריסינג, שו מן שיפ, הורס מן שיפ , אחר? 9. מה אתה חושב על סגנון הווסטרן???

אז ככה...

1. גיזמו המלך כמובן 2. אני אולי מתכוון להתחרות השנה בפלז'ר 3. 2 4. כן... 5. מספר פעמים 6. סוס גיזמו 7. מה זאת השאלה המפגרת הזאת??? בשו מן שיפ אתה לא רוכב (show manship) 8. פלז'ר , רינינג, שו מן שיפ, הורס מן שיפ 9. ???? מי המטומטם שחיבר את השאלון הזה?

שאלון ווסטרן....../images/Emo10.gif

אבל נהפוך אותו לאינגליש- 1) טאורה MAM! 2) מתחרה 90 ס"מ לרוב 3) זאת העונה השלישית שלי... יותר מדי תחרויות... 4) נראה לי...
5) ניסיתי???? טוב נהפוך את זה- האם ניסית לרכב ווסטרן??- כן, לבת דודה שלי יש סוס ווסטרן מאוד חמוד בחצר שלך הבית שלה, רכבתי עליו פעמיים, ממש כיף
6)סוס חם, הרבה יותר קל לעצור מאשר לגרום לסוס לרצות לזוז 7)מה??? 8) קפיצות! 9) סבבה... זהו! רק סבבה...

Queen Balat

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo15.gif

דורון- כמעט כל השרשורים נהפכו לאינגליש. כנראה ש"עדין יש אנשים שרוכבים ווסטרן". ואם האנשים האלו כותבים בפורום, הם לא הלוכים לעזוב אותו בגלל שהרוב אינגליש. הבנת
אם למישהו יש בעיות, שימשיך להיות לו. זה מעצבן
שרשור וסטרן אחד בעמוד. הבנת
ושי אל תגידי שהרוב אינגליש, לא מדברים על ווסטרן. אם את מכירים רוכבי ווסטרן, שיבואו

shaililo

New member
אני אמרתי משהו?../images/Emo10.gif../images/Emo25.gif../images/Emo35.gif

|נעלב| אלונה אני לא רואה מישהו שהתלונן על השאלון הזה! דורון אמרה שזה שאלון ווסטרן זה לא משהו רע! תבינו אנחנו לא נגדכם! אין לי בעיה עם אנשים שרוכבים ווסטרן
להפך! כמה שיותר יותר טוב, שיהיה מצב מאוזן! ואם אין הרבה אנשים שרוכבים ווסטרן זה לא אומר שאסור לדבר על זה!
מי שלא רוצה שלא יגיב

אלונה.. אין לי בעיה עם ווסטרן!

ממש אין לי! אבל היא שואלת שם על מקצים בווסטרן אני פשוט הפכתי 2 שאלות שיתאימו לי, ושאני אוכל לענות עליהם....

Queen Balat

New member
אבל די../images/Emo70.gif |באג

ואיך אני הופכת שאלות אינגליש שיתאימו לי
למשל- איזה מכשול אהוב עליך
מה אני אמורה לענות
אני לא מתחרה טרייל, אז איך אני אענה לך
אה

Queen Balat

New member
לא את, שי השניה ../images/Emo15.gif

ודורון שמה איקון נעלב, כאילו שאין מספיק שאלוני אינגליש. אני לפחות הבנתי, ששאלון ווסטרן, זה דבר רע. איך יהיה מאוזן, עם מישהו מגיע, לא ממש מתייחסים עליו

shaililo

New member
מממ...../images/Emo22.gif../images/Emo25.gif

1. סוס אהוב - כפיר! (דההה) 2. אני מתחרה... (דאבל דההה..., טוב דיי!
) מקצה 80 ו-70 3. כמה תחרויות? וואו אני לא סופרת! הרבה! שלוש שנים כבר
4. נחשב למתקדם - בהחלט |צנוע| 5. האם ניסית פעם לרכב ווסטרן (אני הופכת את זה)- כן, אבל לא משהו רציני. 6. אממ... החלטה קשה, שניהם מעצבנים, נראה לי חם מזג ומהיר. 7. וואט?
8. אממ... כולם *בערך* אותו הדבר (טוב נו אינגליש...) 9. מה אני חושבת על ווסטרן? אני לא חושבת...
(כאילו שלא ידעתם)

התשובותש שלי..... ../images/Emo6.gif

1. סוס- סול וסקוטר סוסה- אוסטין המלכה! 2. כן ב-90 ס"מ... 3. אממ משהו כמו 10.. 4. אמממ כן... 5. אני רוכבת אינגליש.. ורכבתי כמה פעמים ווסטרן בטיולים.. 6. סוס חם מזג.. כי יותר קל לעצור סוס מאשר לדרבן אותו.. 7. מה זה לעזעזל?? 8. קפיצות! 9. נחמד.. לא יותר..

Ryo oki

New member
שאלון ווסטרן כלבבי.../images/Emo13.gif

. מי הסוס האהוב עליך בחווה שלך? אריזונה, מיי דיר, סוסה חמוטה בטרוף שכולם אוהבים אבל אני הכי ! קצת עצבנית וחמת מזג, אבל אם קצת סבלנות אפשר להגיע לתוצאות יפות כי היא גם סוסה מהירה (ונמוכה, היא הסוסה הכי נמוכה בחווה שלנו..אבל החמור יותר..וגם הסייחים..והפונית..)
. 2. האם את מתחרה? באילו מקצים? לא מתחרה. החווה שאני לומדת בה לא יוצאת לתחרויות.. אבל אני נוראאא רוצה להתחרות..לא שזה מזיז למדריכה שלי..
3. בכמה תחרויות כבר השתתפת? לא השתתפתי .
4. האם אתה נחשב למתקדם בחווה שלך? מממ..לויודעת..אני לא אוהבת לשפוט את הרמה שלי.. ממ..נראה לי שלא..
5. האם ניסית פעם לרכב אינגליש?? יאפ. האמת ? כרגע אני לומדת פעם בשבוע אצלי בקיבוץ ווסטרן (ביחד אם ליאן שכותבת לפ-עמים בפורום ) ופעם בשבוע אינגליש בחווה ששי (לילו) לומדת.. אבל המצב הזה נמשך רק איזה שבועיים..אולי אני בכלל עוברת ללמוד רק אינגליש..
6. מה אתה מעדיף סוס חם מזג ומהיר או סוס פדלאה ואדיש? סוס חם. סוסים עצלנים מעלים לי את הדם לראש. מצדי שיהיו הכי מטורפים בעולם, אבל לאאא עצלנים.
מסכנים הסוסים העצלנים שאני עולה עליהם..
7. האם רכבת פעם הורס מן שיפ/ שו מן שיפ?? *מבט מבולבל* 8. איזה מקצה אתה מעדיף?? פלז'ר, טרייל, רינינג, ברל ריסינג, שו מן שיפ, הורס מן שיפ , אחר? ברל ריסינג
אהבת חיי..אחורי הסוסים.. 9. מה אתה חושב על סגנון הווסטרן???
["איקון אחד שווה אלף אותיות"]

יאיר...

אנשים עם קצת אי קיו (מה שחסר לך) הבינו את השאלון.... תתאמץ אוליי גם אתה תצליח אבל רק אוליי...

LeAnNe

New member
אני בחתימה שלך!../images/Emo182.gif

1. הסוסה האהובה עלי היא אנג'י, למרות שרכבתי עליה בערך פעמיים. 2+3. לא אני לא מתחרה 4.אני לא נחשבת לממש מתקדמת. 5. אם שני שיעורי אינגליש נחשב לנסיון אז כן. 6. חם מזג! (*מנסה לשים תמונה של הסוס הכי עצלן בחווה*)

Queen Balat

New member
אני../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

(לפני שתקראו- עם השאלון אצלי מחולק ככה- באר טוביה /בקיבוץ, נא להבין) מי הסוס האהוב עליך בחווה שלך? הלנה וחווה / רד ורעם(כמה אפשרויות יש לי
) 2. האם את מתחרה? באילו מקצים? מתחרה אם כבר, בתחרויות פנימיות / לא מתחרה_בתקופות היותר טובות התחרו) 3. בכמה תחרויות כבר השתתפת? 0 / 4(בזמנים הטובים) 4. האם אתה נחשב למתקדם בחווה שלך? לא ממש, באמצע / כן(שלשתנו[=אני ועוד שתי חברות] מתקדמות, יחסית לחווה) 5. האם ניסית פעם לרכב אינגליש?? לא(בחווה) / כן(בשנה הראשונה שלי
) 6. מה אתה מעדיף סוס חם מזג ומהיר או סוס פדלאה ואדיש? סוס פדלעה ואדיש. נקודה. 7. האם רכבת פעם הורס מן שיפ/ שו מן שיפ?? ממש לא / ממש לא 8. איזה מקצה אתה מעדיף?? פלז'ר, טרייל, רינינג, ברל ריסינג, שו מן שיפ, הורס מן שיפ , אחר? פלז'ר וריניג רולז
(התחרתי רק פלז'ר, אבל אני לומדת כרגע ריינינג) 9. מה אתה חושב על סגנון הווסטרן??? רווווווווללללזזזז!!!!!!!!!!!!!!

zohark

New member
התשובות שלי...

1. פופה....אחריו נרט (שני הסוסים שלי...זאת החלטה קשה בגלל שעכשיו אני מתגעגע לפופה כי הוא קצת חולה.....) 2. אני מתחרה בקפיצות בגבהים 100-110. 3. בהרבה....לפחות 20. 4. כן... 5. אני רוכב כלללללל הזמן אינגליש 6. סוס חםםםםםם מופרע וחכם במיוחד (אם אפשר שיהיה סטאליון) 7. ???? לא הבנתי את השאלה...(זה מושגים מעולם הווסטרן? בכל מקרה סורי על הבורות.....) 8.אחר- קפיצות... 9. זה סגנון נחמד, אני חושב שהמתגים קצת חזקים מידי ואני לא אוהב את הציוד בכלל, הכל אגרסיבי מידי לטעמי... אבל כמו שאמרתי-לטעמי.

למעלה