סטודנטית203
New member
שאלון 
אהלן
אני סטודנטית ובמסגרת הפרוייקט עלי לבצע סקר קצרצר בנוגע לכדאיות לפתוח משחקיית וידאו דיגיטאלית ואם כן אז לאיזה אוכלוסיית גיל כדאי לפנות (מדובר במשחקייה של קונסולות= ווי, אקס בוקס,פלייסטשן 2/3 בלבד) אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ולמלא את השאלון כל קול מהווה חשיבות רבה ויעזור לי המונים !!!! אני מודה לכם מראש על שיתוף הפעולה
)) תודה רבה רבה רבה ושוב תודה !! זה מאוד עוזר לי !
))) גיל: _____ מין: ז / נ באיזו מידה אתה מסכים עם ההיגדים הבאים. הספרה 5 מייצגת את מידת ההסכמה המרבית, הספרה 1 מייצגת אי הסכמה מלאה ואילו הספרה 0 מייצגת אי רלוונטיות . 1.ידוע לי מהי קונסולת משחק (WII,Playstation2,Playstation3,XBOX360) 2. יש ברשותי קונסולת משחק (WII,Playstation2,Playstation3,XBOX360) 3. מרבית שעות הפנאי שלי מועברות במשחק בקונסולת משחק (WII,Playstation2,Playstation3,XBOX360) 4.הייתי מעוניין/ת לשחק במשחקי וידאו יחד עם חבריי/חברותיי 5.הייתי מעוניין/ת לחגוג את יום הולדתי במשחקיית וידאו 6. משחקי מחשב עדיפים בעיניי על משחקי וידאו בקונסולה (WII,Playstation2,Playstation3,XBOX360) 7.אני מעדיף/ה לשחק במשחקי וידאו לבדי 8.מרבית שעות הפנאי שלי מועברות במשחק במחשב 9.אני מעדיף/ה משחקי וידאו על פני בילוי עם החברים/חברות 10.אני מעדיף/ה לגלוש באינטרנט על פני המשחק בקונסולה (WII,Playstation2,Playstation3,XBOX360) 11.הייתי רוצה להשתתף בתחרויות משחקי וידאו 12.אני רואה במשחקי ווידאו בזבוז זמן 13.בילוי במשחקיית וידאו הוא הבילוי המושלם עבורי 14. חבריי/חברותיי נוהגים/ות לבוא לשחק עימי בקונסולת משחק (WII,Playstation2,Playstation3,XBOX360) 15.יש ברשותי את המשחקים החדשים והעדכניים ביותר לקונסולה משחק שברשותי זהו
שוב תודה רבה רבה רבה רבה רבה !!!! 
אהלן