שאלון :)

שאלון :)

אהלן :) אני סטודנטית ובמסגרת הפרוייקט עלי לבצע סקר קצרצר בנוגע לכדאיות לפתוח משחקיית וידאו דיגיטאלית ואם כן אז לאיזה אוכלוסיית גיל כדאי לפנות (מדובר במשחקייה של קונסולות= ווי, אקס בוקס,פלייסטשן 2/3 בלבד) אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ולמלא את השאלון כל קול מהווה חשיבות רבה ויעזור לי המונים !!!! אני מודה לכם מראש על שיתוף הפעולה :))) תודה רבה רבה רבה ושוב תודה !! זה מאוד עוזר לי ! :)))) גיל: _____ מין: ז / נ באיזו מידה אתה מסכים עם ההיגדים הבאים. הספרה 5 מייצגת את מידת ההסכמה המרבית, הספרה 1 מייצגת אי הסכמה מלאה ואילו הספרה 0 מייצגת אי רלוונטיות . 1.ידוע לי מהי קונסולת משחק (WII,Playstation2,Playstation3,XBOX360) 2. יש ברשותי קונסולת משחק (WII,Playstation2,Playstation3,XBOX360) 3. מרבית שעות הפנאי שלי מועברות במשחק בקונסולת משחק (WII,Playstation2,Playstation3,XBOX360) 4.הייתי מעוניין/ת לשחק במשחקי וידאו יחד עם חבריי/חברותיי 5.הייתי מעוניין/ת לחגוג את יום הולדתי במשחקיית וידאו 6. משחקי מחשב עדיפים בעיניי על משחקי וידאו בקונסולה (WII,Playstation2,Playstation3,XBOX360) 7.אני מעדיף/ה לשחק במשחקי וידאו לבדי 8.מרבית שעות הפנאי שלי מועברות במשחק במחשב 9.אני מעדיף/ה משחקי וידאו על פני בילוי עם החברים/חברות 10.אני מעדיף/ה לגלוש באינטרנט על פני המשחק בקונסולה (WII,Playstation2,Playstation3,XBOX360) 11.הייתי רוצה להשתתף בתחרויות משחקי וידאו 12.אני רואה במשחקי ווידאו בזבוז זמן 13.בילוי במשחקיית וידאו הוא הבילוי המושלם עבורי 14. חבריי/חברותיי נוהגים/ות לבוא לשחק עימי בקונסולת משחק (WII,Playstation2,Playstation3,XBOX360) 15.יש ברשותי את המשחקים החדשים והעדכניים ביותר לקונסולה משחק שברשותי זהו :) שוב תודה רבה רבה רבה רבה רבה !!!! :)

למעלה