שאלון!

שאלון!

אני לא יודעת אם מותר לפתוח או לא. אם לא, המנהלות מוזמנות למחוק את זה או משהו.
בכל מקרה, סתם מעניין אותי מי קוראת כאן ומה כל אחת אוהבת, אז: 1. שם: 2. גיל: 3. נטייה מינית (לסבית/ביסקסואלית/סטיירטית): 4. דמות אהובה: 5. זוג אהוב: 6. דמות שנואה: 7. זוג שנוא: 8. עונה אהובה: 9. עונה שנואה: תרגישו חופשיות לענות רק על מה שמתחשק לכן / להוסיף שאלות.

הינה=)

1. שם: קרין 2. גיל:22 3. נטייה מינית (לסבית/ביסקסואלית/סטיירטית): לסבית 4. דמות אהובה: שיין, הלנה, מקס 5. זוג אהוב: טאשה ואליס וכן גם בט וטינה. 6. דמות שנואה: ג'ני 7. זוג שנוא: זוג הזוי-ג'ני ושיין 8. עונה אהובה: 3 או 4... 9. עונה שנואה: 6...כי היא אחרונה...חחח

G House

New member
הוריי, שאלון!

1. שם: גל. 2. גיל: 15. 4. דמות אהובה: שיין. 5. זוג אהוב: שיין/שרי. אני היחידה שממש, ממש אוהבת אותן ביחד? 6. דמות שנואה: מארינה.
7. זוג שנוא: טינה/הלנה, שיין/פייג'. 8. עונה אהובה: 1, 2, 3. 9. עונה שנואה: 6.

FireInsaid

New member
:}

2. גיל: 18 3. נטייה מינית (לסבית/ביסקסואלית/סטיירטית): בי גאה חחח 4. דמות אהובה: בטטטטטט
5. זוג אהוב: טיבט! [טינה ובט] 6. דמות שנואה: בע, לא יודעת...איילין צ'ייקן נחשבת? 7. זוג שנוא: אין לי ]: 8. עונה אהובה: 1,2,4,5 9. עונה שנואה: 3,6 מה נעשה, קשה לי להחליט XD

Shiri from the block

Active member
בהחלט מותר! 1. שם: שירן 2. גיל: 21 3. נטייה מינית (לסבית/ביסקסואלית/סטיירטית): בי 4. דמות אהובה: כרמן והלנה 5. זוג אהוב: אליס ודיינה 6. דמות שנואה: ג'ני, בט'.. 7. זוג שנוא: פיליס עם כל בת אחרת../images/Emo5.gif 8. עונה אהובה: קשה.. לא יודעת../images/Emo10.gif מה שבטוח שלא 6! 9. עונה שנואה: 6../images/Emo3.gif

עונה גם...

1. שם: קרין 2. גיל:23 3. נטייה מינית (לסבית/ביסקסואלית/סטרייטית): סטרייטית (נראה לי היחידה פה...) 4. דמות אהובה: בט 5. זוג אהוב: בט וטינה 6. דמות שנואה: שיין 7. זוג שנוא: שיין וג'ני 8. עונה אהובה: 5 וגם 1 9. עונה שנואה: 6- פשוט עונה מזעזעת...

illusion

New member
חחחח את לא היחידה!!! (עונה)

אהלן! אני קצת חדשה פה 1: אביגיל 2: גיל: 23 3: נטייה מינית: סטרייטית (עם פוטנציאל לבי, חחחח) 4: דמות אהובה: טינה!!!!! 5: זוג אהוב: טיבטטטטט לנצח 6: דמות שנואה: לכולם שמורה פינה בליבי, לא שונאת אף אחד 7: זוג שנוא: פייג' ושיין ממש לא היו זה, ולמרות הכימייה הגרועה למדתי לקבל את ג'ני ושיין אחרי קושי רב 8: עונה אהובה: 2 9: עונה שנואה: 6 כנראה. דרך אגב אני ממש לא מבינה איך הסדרה הזאת לא תפסה תאוצה בארץ. כמעט אף אחד לא מכיר אותה!

BuffY9

New member
:)

2. גיל: 21 3. נטייה מינית (לסבית/ביסקסואלית/סטיירטית): לסבה 4. דמות אהובה: כרמן, אליס 5. זוג אהוב: בט וטינה, אליס ודנה 6. דמות שנואה: ג'ני !!! להעלות למוקד. 7. זוג שנוא: שכחתי את השמות אבל 2 המבוגרות האלה, העו"ד והבוסית של בט [זאת ששיחקה את סיביל בעבר] 8. עונה אהובה: העונה עם כרמן. 4, לא ? 9. עונה שנואה: אין כזו :]

vitekriver

New member
מאזן הסטרייטיות עולה פה

אמרתי לך שירן שאנחנו נהיה רוב 1. שם: קורל 2. גיל: עוד מעט 22 3. נטייה מינית (לסבית/ביסקסואלית/סטיירטית): סטרייטית אבל כשזה קשור ללירון אני לסבית 4. דמות אהובה: בט 5. זוג אהוב: ברור שטיבטי ואח"כ דייניס ושרמיין 6. דמות שנואה: קנדיס וגודי 7. זוג שנוא: 5, 2 8. עונה אהובה: 9. עונה שנואה: 3,4 וסוף עונה 1 בגלל קנדיס הזונה

Shiri from the block

Active member
לא נכון! יש שתי לסביות, שתי בי, אחת שלא ענתה אז לכי תדעי../images/Emo3.gif(בצחוק לא להיעלב :)) ועוד שתי סטרייטיות!! אפשר לומר שיש פה שיוון למרות שלדעתי מכל הבנות שעברו פה היו יותר לסביות../images/Emo11.gif

skipposh15

New member
סליחה, לא הגבתי כאן כמה זמן וכבר שחכתן ממני?!

חוצפניות. פשוט חוצפניות. אני מקפיצה את הסטרייטיות לרוב חהחהחה

skipposh15

New member
אה טוב ואם כבר אז אני אענה על זה..

1. שם: סביון 2. גיל: 17 (חגגתי לפני שבועיים! :):) ) 3. נטייה מינית (לסבית/ביסקסואלית/סטיירטית): סטרייטית (איזה חבר חתיך יש לי חח
) 4. דמות אהובה: שיין 5. זוג אהוב: שיין וכרמן :(:( וגם אליס ודיינה :(:( 6. דמות שנואה: שרי 7. זוג שנוא: אין 8. עונה אהובה: ראשונהה 9. עונה שנואה: אחרונההה

pompii

New member
הזדמנות טובה להגיד שאני חדשה אז שלום:)

והצטרפתי כי אתם נראים לי נחמדים/ות :) 1. שם: שלומית 2. גיל: 24 3. נטייה מינית (לסבית/ביסקסואלית/סטיירטית): לא נוטה להגדיר את עצמי בעניין הזה 4. דמות אהובה: ברור ששיין
5. זוג אהוב: לא ראיתי את כל העונות..אבל בט וטינה היו חמודות 6. דמות שנואה: אין לי דמות שנואה..אבל אני פחות אוהבת את ג'ני 7. זוג שנוא: אני לא אהבתי את ג'ני וניקי אבל הם לא היו ממש זוג לאורך זמן 8. עונה אהובה: ראיתי רק את 1 ו5..אז 1 9. עונה שנואה: נו באמת..

FFTL

New member
אני אצטרף גם לשאלון:)

1. שם: ליעד 2. גיל: 16 ומשו.. 3. נטייה מינית (לסבית/ביסקסואלית/סטיירטית): כרגע לסבית
4. דמות אהובה: ממ שיין, אליס והלנה.
5. זוג אהוב: שיין וכרמן
6. דמות שנואה: מממ..לא יודעת. 7. זוג שנוא: כנ"ל :O 8. עונה אהובה: 3, שיין וכרמן. משם התחלתי לראות
9. עונה שנואה: 5,6 נראלי?

limors2

Well-known member
גם אני גם אני!

1. שם: ליאורה. אם תקראו לי לימור אני אכה בכם. 2. גיל:22 3. נטייה מינית (לסבית/ביסקסואלית/סטיירטית):אפשר לבחור לא לענות על זה? 4. דמות אהובה:שיין
5. זוג אהוב:אליס ודיינה/שיין וכרמן 6. דמות שנואה:דילן/אנגוס 7. זוג שנוא:קיט ואנגוס
8. עונה אהובה:2/3 9. עונה שנואה:6, כמו כולן?

Freaky Mamacita

New member
עונה ^_^

2.גיל: 19 3. נטייה מינית (לסבית/ביסקסואלית/סטיירטית): ביסקסואלית 4. דמות אהובה: בט
ושיין. 5. זוג אהוב: בט וטינה \ שיין וכרמן. 6. דמות שנואה:ג'ני. 7. זוג שנוא: 8. עונה אהובה:
3 ו- 4
9. עונה שנואה: 6 כמובן חחח

Lady_in_Red

New member
אני אני

1. שם: מרתה 2. גיל: 25 (אבוי) 3. נטייה מינית (לסבית/ביסקסואלית/סטיירטית): בי 4. דמות אהובה: שיין 5. זוג אהוב: שיין וכרמן 6. דמות שנואה: ג'ודי 7. זוג שנוא: ג'ני ומוירה 8. עונה אהובה: 2 9. עונה שנואה: 6

260adar

New member
עונהה

. שם: אדר 2. גיל: 21 עוד חודש 3. נטייה מינית (לסבית/ביסקסואלית/סטיירטית): לס 4. דמות אהובה: שיין, כרמן, בט, טינה, הלנה, קייט 5. זוג אהוב: שיין-כרמן, טינה-בט 6. דמות שנואה: פיליס, הבת שלה, דילן, מקס 7. זוג שנוא: מקס והמתרגם ששכחתי ת'שם שלו 8. עונה אהובה: 1,2,4 ואולי קצת מ3 כי היו בה גם כמה רגעים יפים. 9. עונה שנואה: 6.

Euterpe

New member
וואו, כמה זמן לא עניתי על שאלון

1. שם: טליה 2. גיל: 20 וכמה חודשים... 3. נטייה מינית (לסבית/ביסקסואלית/סטיירטית): בי 4. דמות אהובה: שיין
5. זוג אהוב: אליס וטאשה וגם בט וטינה רוב הפעמים
6. דמות שנואה: ג'ני! בלי ספק. 7. זוג שנוא: פיליס ואליס, למרות שזה היה קצר. וקיט ואנגוס. זה פדופילי משו... 8. עונה אהובה: 2 ו-3 9. עונה שנואה: אין כזו נחמד :)

למעלה