שאלון

קטיה ט

New member
שאלון

שלום, אני עושה עבודה במדעי החברה ורציתי לבקש מכם לענות על שאלון עמדות קצר בנושא השירות הצבאי. הוא מיועד לנערים ונערות בגילאי 15-18. תודה רבה מראש

עניתי../images/Emo13.gif

בגלל שזה שאלון אנונימי אני מעדיפה לא להעלות לפה אלא לשלוח במייל. לאן אפשר לשלוח?

Rioter

New member
אני לא מצליחה להוריד את הקובץ

תוכלי להעתיק לכאן את השאלות?

קטיה ט

New member
כן בבקשה

מין: גיל: ארץ לידה: לפנייך מספר הגדים, ציין את מספר התשובה המתאימה ביותר לדעתך עבור כל הגד 1- מסכים מאוד 2- מסכים 3- לא כל כך מסכים 4- לא מסכים בכלל 1. השרות הצבאי של כל אזרח תורם רבות למדינה ואין לחמוק ממנו: 2. השרות הצבאי מסייע לעיצוב אופי האדם כבוגר אחראי: 3. לדעתי צה"ל צריך לשנות את שיטות הגיוס שלו (גיוס חלקי, גיוס מקוצר וכ'ו) שכן איננו זקוק לכל החיילים שמגייס: 4. בין שיקולי לשירות צבאי אני מביא בחשבון את הקשיים הצפויים למי שאינו משרת בצבא בקבלת עבודה בישראל: 5. לדעתי המדינה צרכה להעניש\ למנוע הטבות מאדם המשתחרר מהצבא על סעיף נפשי (דוגמה: שלילת רישיון נהיגה, איסור עבודה במקומות מסוימים וכו'): 6. לדעתי השרות בצה"ל לא יכול לתרום לי באופן אישי: 7. אני יכול להבין צעירים המנסים להשתמט מהשירות הצבאי: 8. אני ארצה לשרת בחיל\תפקיד קרבי בשרות הצבאי שלי: 9. אם יהיו לי הנתונים הרפואיים המתאימים, ארצה לשרת באחת מיחידות ההתנדבות (דוגמה: טייס, צנחנים, סיירות, קומנדו וכו' ): 10. אם יתברר לי כי שולחים אותי לשרת בחיל\תפקיד קרבי אנסה לשנות זאת.: 11. אני יכול להבין צעירים שמעדיפים לשבת בכלא במקום לשרת בצבא : 12. אלך לקורס קצינים אם יציעו לי: 13. במסגרת השרות הצבאי שלי ארצה לשרת קרוב לבית : 14. אם הצבא היה על בסיס התנדבותי רוב הצעירים לא היו מתגייסים:

למעלה