שאלון!

Robin Sparkles

New member
שאלון!

שאלות כלליות: 1. שעת התחלה: 2. שם: 3. גיל: 4. אתה אוהב את הגיל שלך? היית רוצה להיות גדול/קטן יותר?: 5. עיר מגורים: 6. גם אתה קורא למקום בו אתה גר "חור"? 7. כיתה: 8. תאריך יום הולדת: 9. אתה מכיר מישהו בתאריך שלך? בצפר: 1. כמה בתי ספר החלפת עד עכשיו? 2. איך קראו למחנכת שלך בכיתה ג'? 3. ואיך קוראים למחנכת שלך עכשיו (שם פרטי)? 4. אתה אוהב אותה? 5. איך קוראים למורה שלך ללשון? אתה אוהב אותה? כי אני את שלי... לא D: 6. אתה אוהב לכתוב במחברות גדולות או קטנות? 7. אתה כותב במחברת ספירלה? 8. או שבכלל בקלסרים? 9. ניסית את זה פעם? 10. מה מספר השעות שלך במערכת? 11. מה השעה הכי מאוחרת שאתה נשאר בבית הספר? 12. לתיכוניסטים- באיזה מגמה אתה? 13. אתה מרוצה ממנה? 14. לתלמידי חטיבת הביניים- איזה מגמה אתם חושבים שתבחרו? 15. האם שילבת פעם תחביב עם בצפר? (לדוגמא, נגינה ושירה... השתתפת בטקס וכו') 16. אתה אוהב את אחות בית הספר? היא נחמדה? D: 17. ואת מנהלת בית הספר? 18. האם פעם מישהו שתפקידו הוא מעל מורה (מנהל/ת וכדומה) לימד אותך? 19. אתה הולך לבית הספר ברגל? 20. וחוזר ממנו גם ברגל? תנועות נוער: 21. אתה בתנועת נוער כלשהיא, אם כן- איזו? 22. אם לא- היית פעם בתנועת נוער? או בפעולה בתנועת נוער? באילו? 23. מה הן תנועות הנוער בעיר שלך? לאלו שכן בתנועות נוער: מה שם הקבוצה שלכם? 24. אתם מדריכים/בקורס הדרכה? 25. כמה אנשים בקבוצה שלכם? 26. כמה מדריכים יש לכם? 27. כמה שנים אתם בתנועה? 28. ולאלו שלא בתנועות נוער והיו פעם (אפילו בפעולה אחת): למה פרשת? חגים ומועדים: 29. אתה חוגג את ערב ראש השנה בארוחה חגיגית וזה? 30. איך חגגת את ראש השנה האחרון? 31. וסוכות- אתם בונים בבית סוכה בכלל? 32. מה התוכניות שלך לחופש סוכות? 33. אתה צם ביום כיפור? 34. אתה יוצא בערב יום כיפור? 35. אתה מדליק חשמל ביום כיפור? 36. במשפחתך מדליקים את החנוכיה מדי יום בחנוכה? 37. האם פעם קרה לך אירוע מיוחד בחנוכה? 38. שנה שעברה- הלכת לפסטיגל? 39. למה? 40. אתה מתחפש בפורים? 41. מה הייתה התחפושת האחרונה שלך? 42. לאלו שבבצפר- מה עשו בפורים בבצפר שלך לפני שנה? 43. לאלו שלא- האם אתה זוכר מה היה בפורים בשנה האחרונה בבצפר שלך? 44. אתה חוגג סדר פסח מורחב? (הכוונה, עם כל המשפוחה... בגדול) 45. נוהגים לעשות במשפחתך ערב חג שבועות? תפוז אנשים ואינטרנט: 46. כמה זמן אתה בתפוז אנשים? 47. כמה כינויים היו לך (כולל הנוכחי)? 48. מה הם היו? 49. מה הפורום/קומונה שאתה נמצא בו הכי הרבה זמן? 50. והכי קצת זמן? 51 .האם פעם היית במפגש פורום/קומונה? 52. ובמפגש ישראבלוג? 53. האם יש לך חברים טובים מהאינטרנט? 54. יש לך תוכנת מסרים כלשהיא? 55. אתה מסוגל להתמודד עם הגירסה האנגלית? P: 56. נחזור לתפוז- יש לך אייקון מאומץ? 57. היו לך עוד בעבר? 58. איך החלטת לאמץ? 59. מה הפינה האהובה עלייך ביותר בין כל הפורומים והקומונות שאתה נמצא? 60. האם אתה מנהל פינה כלשהיא? 61. יש לך בלוג בתפוז? 62. היה לך? 63. מה אתה רושם שם? 64. האם היה לך פעם BlogTV או האם אי פעם גלשת שם? 65. אתה נכנס לצ'אט של תפוז? (אני מדגישה, של תפוז ולא של פורומים מסויימים) 66. כמה אתה מבקר בעמוד הראשי של תפוז? 67. ובעמוד הראשי של הקומונות? 68. ושל הפורומים? עישון, שתייה וכדומה: 69. האם אי פעם עישנת סיגרייה? 70. אתה מעשן באופן קבוע? 71. או פעם ב..? 72. אם כן- איך התחלת לעשן? 73. האם שתית אי פעם אלכוהול "עם החבר'ה"? 74. השתכרת? 75. או בחתונות?

Robin Sparkles

New member
עדיין לא ראיתי את הפרק של אתמול..

בושה. שאלות כלליות: 1. שעת התחלה:23:01 2. שם:כרמית 3. גיל: 17 4. אתה אוהב את הגיל שלך? היית רוצה להיות גדול/קטן יותר?:הייתי רוצה להיות גדולה ב-3 או 4 שנים 5. עיר מגורים: 6. גם אתה קורא למקום בו אתה גר "חור"?אהא 7. כיתה:י"ב 8. תאריך יום הולדת:7.6.91 9. אתה מכיר מישהו בתאריך שלך?כן. חברה ובת דודה (באותו יום בדיוק) ומישהי שאני מכירה שנולדה שנה אחרי בצפר: 1. כמה בתי ספר החלפת עד עכשיו? 2 2. איך קראו למחנכת שלך בכיתה ג'? לא זוכרת 3. ואיך קוראים למחנכת שלך עכשיו (שם פרטי)?יש לי מחנך בכלל 4. אתה אוהב אותה?ככה ככה 5. איך קוראים למורה שלך ללשון? אתה אוהב אותה?סיימתי לשון לפני שנתיים כי אני את שלי... לא D: 6. אתה אוהב לכתוב במחברות גדולות או קטנות?גדולות 7. אתה כותב במחברת ספירלה?כן 8. או שבכלל בקלסרים? לא. 9. ניסית את זה פעם? כן 10. מה מספר השעות שלך במערכת? 3 ולפעמים 4 שיעורים 11. מה השעה הכי מאוחרת שאתה נשאר בבית הספר?ראשון-שלישי אני מסיימת ב-15:45 ורביעי-חמישי אני מסיימת ב-14:00 12. לתיכוניסטים- באיזה מגמה אתה?פסיכו-סוציו 13. אתה מרוצה ממנה?משעמם 14. לתלמידי חטיבת הביניים- איזה מגמה אתם חושבים שתבחרו? 15. האם שילבת פעם תחביב עם בצפר? (לדוגמא, נגינה ושירה... השתתפת בטקס וכו')לא 16. אתה אוהב את אחות בית הספר? רק לפני שבוע גיליתי שיש לנו אח בכלל 17. ואת מנהלת בית הספר? יש לנו חדשה והיא סבבה 18. האם פעם מישהו שתפקידו הוא מעל מורה (מנהל/ת וכדומה) לימד אותך?כן 19. אתה הולך לבית הספר ברגל?לא 20. וחוזר ממנו גם ברגל? לא תנועות נוער: 21. אתה בתנועת נוער כלשהיא, אם כן- איזו?לא 22. אם לא- היית פעם בתנועת נוער? או בפעולה בתנועת נוער? באילו?עד כיתה ו' הייתי 23. מה הן תנועות הנוער בעיר שלך? 28. ולאלו שלא בתנועות נוער והיו פעם (אפילו בפעולה אחת): למה פרשת?כי נמאס חגים ומועדים: 29. אתה חוגג את ערב ראש השנה בארוחה חגיגית וזה?כן 30. איך חגגת את ראש השנה האחרון? ^^ 31. וסוכות- אתם בונים בבית סוכה בכלל?לא 32. מה התוכניות שלך לחופש סוכות?לא זוכרת מה עשיתי 33. אתה צם ביום כיפור?לא 34. אתה יוצא בערב יום כיפור? כן 35. אתה מדליק חשמל ביום כיפור?לא 36. במשפחתך מדליקים את החנוכיה מדי יום בחנוכה?משתדלים חח 37. האם פעם קרה לך אירוע מיוחד בחנוכה? כן 38. שנה שעברה- הלכת לפסטיגל? לא 39. למה? 40. אתה מתחפש בפורים?לא 41. מה הייתה התחפושת האחרונה שלך? זה היה בכיתה ז' מי זוכר 42. לאלו שבבצפר- מה עשו בפורים בבצפר שלך לפני שנה?אני נשארת לישון בבית 43. לאלו שלא- האם אתה זוכר מה היה בפורים בשנה האחרונה בבצפר שלך? 44. אתה חוגג סדר פסח מורחב? (הכוונה, עם כל המשפוחה... בגדול)כן 45. נוהגים לעשות במשפחתך ערב חג שבועות? תפוז אנשים ואינטרנט: 46. כמה זמן אתה בתפוז אנשים?שנתיים עוד מעט 47. כמה כינויים היו לך (כולל הנוכחי)?2 48. מה הם היו? 49. מה הפורום/קומונה שאתה נמצא בו הכי הרבה זמן?חברים וג'ואי 50. והכי קצת זמן?אתמול או שלשום הצטרפתי לפורום
51 .האם פעם היית במפגש פורום/קומונה?לא 52. ובמפגש ישראבלוג? לא 53. האם יש לך חברים טובים מהאינטרנט?כן 54. יש לך תוכנת מסרים כלשהיא? כן 55. אתה מסוגל להתמודד עם הגירסה האנגלית? כן 56. נחזור לתפוז- יש לך אייקון מאומץ? לא 57. היו לך עוד בעבר?לא 58. איך החלטת לאמץ? 59. מה הפינה האהובה עלייך ביותר בין כל הפורומים והקומונות שאתה נמצא? 60. האם אתה מנהל פינה כלשהיא?כן
61. יש לך בלוג בתפוז? לא 62. היה לך? לא 63. מה אתה רושם שם? 64. האם היה לך פעם BlogTV או האם אי פעם גלשת שם? לא 65. אתה נכנס לצ'אט של תפוז? (אני מדגישה, של תפוז ולא של פורומים מסויימים)לא 66. כמה אתה מבקר בעמוד הראשי של תפוז?אף פעם 67. ובעמוד הראשי של הקומונות?גם 68. ושל הפורומים?גם עישון, שתייה וכדומה: 69. האם אי פעם עישנת סיגרייה? לא 70. אתה מעשן באופן קבוע? 71. או פעם ב..? 72. אם כן- איך התחלת לעשן? 73. האם שתית אי פעם אלכוהול "עם החבר'ה"?כן 74. השתכרת? לא 75. או בחתונות? כן

lir972

New member
יאללה נזרום:)

שאלות כלליות: 1. שעת התחלה: 08:05 2. שם: לירן 3. גיל: 6 ימים ל-23 . אתה אוהב את הגיל שלך? היית רוצה להיות גדול/קטן יותר?: רוצה להיות בגיל שלי 5. עיר מגורים: איפשהו במרכז 6. גם אתה קורא למקום בו אתה גר "חור"? בהחלט 7. כיתה: --- 8. תאריך יום הולדת: 9/12/85 9. אתה מכיר מישהו בתאריך שלך? כן ידיד שלי בצפר: (מאחר וסיימתי ללמוד לפני 5 שנים, אני אענה בזמן עבר) 1. כמה בתי ספר החלפת עד עכשיו? 3 2. איך קראו למחנכת שלך בכיתה ג'? הדס 3. ואיך קוראים למחנכת שלך עכשיו (שם פרטי)? --- 4. אתה אוהב אותה? אהבתי את המחנכת שהייתה לי בכיתה ה'+ו' 5. איך קוראים למורה שלך ללשון? אתה אוהב אותה? אהבתי את המורה ללשון בתיכון כי אני את שלי... לא D: 6. אתה אוהב לכתוב במחברות גדולות או קטנות? גדולות 7. אתה כותב במחברת ספירלה? כן, עד היום 8. או שבכלל בקלסרים? לא סובלת קלסרים 9. ניסית את זה פעם? כן לא הלך 10. מה מספר השעות שלך במערכת? --- 11. מה השעה הכי מאוחרת שאתה נשאר בבית הספר? בתיכון היה לי יום בשבוע שסיימתי ב-16:45 12. לתיכוניסטים- באיזה מגמה אתה? הנהח"ש 13. אתה מרוצה ממנה? אהבתי את זה מאוד 14. לתלמידי חטיבת הביניים- איזה מגמה אתם חושבים שתבחרו? --- 15. האם שילבת פעם תחביב עם בצפר? (לדוגמא, נגינה ושירה... השתתפת בטקס וכו') מעולם לא 16. אתה אוהב את אחות בית הספר? היא נחמדה? D: לא ממש, בשום בית ספר 17. ואת מנהלת בית הספר? היה לי מנהל בתיכון, ושנאתי אותו כי הוא גם היה מורה למתמטיקה בעעעעעע 18. האם פעם מישהו שתפקידו הוא מעל מורה (מנהל/ת וכדומה) לימד אותך? ראו שאלה קודמת 19. אתה הולך לבית הספר ברגל? רק ביסודי הייתה לי האפשרות 20. וחוזר ממנו גם ברגל? כנ"ל תנועות נוער: לא רלוונטי! 21. אתה בתנועת נוער כלשהיא, אם כן- איזו? 22. אם לא- היית פעם בתנועת נוער? או בפעולה בתנועת נוער? באילו? 23. מה הן תנועות הנוער בעיר שלך? לאלו שכן בתנועות נוער: מה שם הקבוצה שלכם? 24. אתם מדריכים/בקורס הדרכה? 25. כמה אנשים בקבוצה שלכם? 26. כמה מדריכים יש לכם? 27. כמה שנים אתם בתנועה? 28. ולאלו שלא בתנועות נוער והיו פעם (אפילו בפעולה אחת): למה פרשת? היה משעמם! חגים ומועדים: 29. אתה חוגג את ערב ראש השנה בארוחה חגיגית וזה? בוודאי 30. איך חגגת את ראש השנה האחרון? ארוחה עם כל המשפחה, וכשאומרים כל המשפחה אז כוווולם - 72 איש 31. וסוכות- אתם בונים בבית סוכה בכלל? שנה אצלנו בבית ושנה אצל סבא שלי בבית 32. מה התוכניות שלך לחופש סוכות? מאחר וחופש סוכות הבא הוא רק עוד 10 חודשים אז אולי נכתוב על הכי קרוב שזה חנוכה? אני מתכננת לנסוע עם חברות לים ל 3-4 ימים ובשאר לנוח ולהנות מהחג האהוב עליי 33. אתה צם ביום כיפור? לא 34. אתה יוצא בערב יום כיפור? לא 35. אתה מדליק חשמל ביום כיפור? כן 36. במשפחתך מדליקים את החנוכיה מדי יום בחנוכה? חסר להם שלא 37. האם פעם קרה לך אירוע מיוחד בחנוכה? חח נולדתי בנר ראשון - מספיק מיוחד בשבילי 38. שנה שעברה- הלכת לפסטיגל? לא 39. למה? כי זה לילדים...ומדי שנה הפסטיגל נהיה יותר ויותר מגוחך 40. אתה מתחפש בפורים? לא 41. מה הייתה התחפושת האחרונה שלך? בכיתה ח' התחפשתי לשפנפנה 42. לאלו שבבצפר- מה עשו בפורים בבצפר שלך לפני שנה? --- 43. לאלו שלא- האם אתה זוכר מה היה בפורים בשנה האחרונה בבצפר שלך? מה שאני זוכרת הכי טוב זה שפיצצו איזשהו כדור שעשה עשן אדום ומסריח רצח בבית ספר, ולא יכולתי לנשום 44. אתה חוגג סדר פסח מורחב? (הכוונה, עם כל המשפוחה... בגדול) כן, אותם 70 ומשהו אנשים מערב ראש השנה 45. נוהגים לעשות במשפחתך ערב חג שבועות? כן תפוז אנשים ואינטרנט: 46. כמה זמן אתה בתפוז אנשים? משהו כמו שנתיים 47. כמה כינויים היו לך (כולל הנוכחי)? זה תמיד היה הכינוי הזה 48. מה הם היו? --- 49. מה הפורום/קומונה שאתה נמצא בו הכי הרבה זמן? הסדרה "חברים" 50. והכי קצת זמן? הסדרה "מגרש ביתי" 51 .האם פעם היית במפגש פורום/קומונה? לא 52. ובמפגש ישראבלוג? לא 53. האם יש לך חברים טובים מהאינטרנט? כן 54. יש לך תוכנת מסרים כלשהיא? מסנג'ר 55. אתה מסוגל להתמודד עם הגירסה האנגלית? P: כן בלי בעיה 56. נחזור לתפוז- יש לך אייקון מאומץ? לא אייקון, מילה....במיוחד בפורום הזה ובהקשר לגיבור מסויים 57. היו לך עוד בעבר? לא 58. איך החלטת לאמץ? בהשראת הפורום 59. מה הפינה האהובה עלייך ביותר בין כל הפורומים והקומונות שאתה נמצא? אוהבת שאלונים כי זה מעביר את הזמן 60. האם אתה מנהל פינה כלשהיא? לא 61. יש לך בלוג בתפוז? לא 62. היה לך? לא 63. מה אתה רושם שם? --- 64. האם היה לך פעם BlogTV או האם אי פעם גלשת שם? לא 65. אתה נכנס לצ'אט של תפוז? (אני מדגישה, של תפוז ולא של פורומים מסויימים) משהו במחשב שלי חוסם את הגישה אז לא 66. כמה אתה מבקר בעמוד הראשי של תפוז? כמעט ולא כי אני נכנסת ישר לפורומים האהובים עליי שנמצאים במועדפים 67. ובעמוד הראשי של הקומונות? לא נכנסת לשם 68. ושל הפורומים? מדי פעם עישון, שתייה וכדומה: 69. האם אי פעם עישנת סיגרייה? כן 70. אתה מעשן באופן קבוע? הפסקתי לפני שנתיים כשהשתחררתי מהצבא 71. או פעם ב..? --- 72. אם כן- איך התחלת לעשן? בצבא 73. האם שתית אי פעם אלכוהול "עם החבר'ה"? כן 74. השתכרת? מעולם לא 75. או בחתונות? כנ"ל

למעלה