שאלון :]

ברצוווק

New member
שאלון :]

קרדיט לפורום חן אהרוני . שעת התחלת השאלון: שם : בן אדם של יום או לילה : רגישה לדיגדוגים : מה גורם לך לבכות : את מתגעגעת למישהו ? מי מצחיק אותך : יש מישהו שגורם לך להרגיש מוגנת ? יש לך חבר ? אם מישהו רוצה אותך בזמן שיש לך חבר מה תגידי לו ? הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון ? הבן אדם אחרון שדיברת איתו באייסי ? יש לך פלאפון ? מה הרקע בפלאפון שלך ? בוטחת באנשים ? מאמינה בה' ? החולשה שלך ? את מאוהבת ? התאכזבת מעצמך ? דיברת בשיעור ? היית בבית חולים ( לא בביקור ) ? הומואים/לסביות- ? האם אי פעם - הגשת מבחן ריק ? רצית/ניסית להתאבד ? עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו ? בתים עברת ? כמה פעמים נשבר לך הלב : ירוק , שחור או לבן ? אדום או שחור ? אדום או כחול ? אדום , כחול או ירוק ? תכלת או כחול ? כתום או אדום ? קיץ או חורף ? ים או בריכה ? ריקוד או שירה ? ראפ או מזרחית ? מזרחית או דיכאון ? היפ הופ או מזרחית ? קלאסי או היפ הופ ? נשיקה או חיבוק ? חנוכה או פורים ? אש או מים ? ישראל או חו"ל ? השיר האחרון ששמעת: פעם אחרונה שכתבת על דף: שעת סיום השאלון: -------------------------- שלי
שעת התחלת השאלון: 16:30 שם : בר בן אדם של יום או לילה : יום ולילה רגישה לדיגדוגים : מאוווווד. מה גורם לך לבכות : שירים , סרטים , סיפורים[ אמיתיים] . את מתגעגעת למישהו ? כרגע לא . מי מצחיק אותך : חברותי, המשפחה. יש לציין שגם כפיר
יש מישהו שגורם לך להרגיש מוגנת ? אמאבא יש לך חבר ? לא אם מישהו רוצה אותך בזמן שיש לך חבר מה תגידי לו ? שאין הסכמה. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון ? אחותי הבן אדם אחרון שדיברת איתו באייסי ? - יש לך פלאפון ? כן מה הרקע בפלאפון שלך ? סתם רקע של הערכת נושא D : בוטחת באנשים ? לא בכולם מאמינה בה' ? כן [!] החולשה שלך ? שוקווווולד.
את מאוהבת ? כן , אבל ההתאהבות הזו בשלבים של לשכוח את אותו אדם . התאכזבת מעצמך ? ממה ? דיברת בשיעור ? מתי לא ?
היית בבית חולים ( לא בביקור ) ? לא הומואים/לסביות- ? שיהנו האם אי פעם - הגשת מבחן ריק ? לא רצית/ניסית להתאבד ? לא עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו ? לא בתים עברת ? לא כמה פעמים נשבר לך הלב : 2 ירוק , שחור או לבן ?ירוק אדום או שחור ? שחור אדום או כחול ? כחול אדום , כחול או ירוק ? ירוק תכלת או כחול ? תכלת כתום או אדום ?כתום קיץ או חורף ? קיץ ים או בריכה ? שניהם ריקוד או שירה ? שניהם [!!] ראפ או מזרחית ? ראפ מזרחית או דיכאון ? אף אחד מהם היפ הופ או מזרחית ? היפ הופ קלאסי או היפ הופ ? קלאסי נשיקה או חיבוק ? חיבוק חנוכה או פורים ? חנוכה אש או מים ? מים ישראל או חו"ל ? חו''ל השיר האחרון ששמעת: 'מה תבקשי' - של כפיר :] פעם אחרונה שכתבת על דף: לפני שבוע + שעת סיום השאלון: 16:36

יאללהD:

שעת התחלת השאלון: 16:50 שם : נווופר. בן אדם של יום או לילה : לילה. רגישה לדיגדוגים : מאוד. מה גורם לך לבכות : כמעט הכל. את מתגעגעת למישהו ? יותר מידי. מי מצחיק אותך : המון. יש מישהו שגורם לך להרגיש מוגנת ? כן. יש לך חבר ? לא. אם מישהו רוצה אותך בזמן שיש לך חבר מה תגידי לו ? תלוי מי זה ומה אני מרגישה לחבר. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון ? אמא. הבן אדם אחרון שדיברת איתו באייסי ? חיים. יש לך פלאפון ? כן. מה הרקע בפלאפון שלך ? תמונה שלי. בוטחת באנשים ? לא בכולם. מאמינה בה' ? לא. החולשה שלך ? ממ..נשיקות בצוואר. את מאוהבת ? לא. התאכזבת מעצמך ? מי לא. דיברת בשיעור ? חח כן. היית בבית חולים ( לא בביקור ) ? כן. הומואים/לסביות- ? כפרעליהם. האם אי פעם - הגשת מבחן ריק ? כן. רצית/ניסית להתאבד ? כן. עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו ? כן. בתים עברת ? לא הרבה. בסופו של דבר חזרתי לכאן. כמה פעמים נשבר לך הלב : 0. ירוק , שחור או לבן ? לבן. אדום או שחור ? אדום. אדום או כחול ? תכלת. אדום , כחול או ירוק ? ירוק. תכלת או כחול ? תכלת. כתום או אדום ? כתום. קיץ או חורף ? חורף. ים או בריכה ? ים. ריקוד או שירה ? שירה. ראפ או מזרחית ? ראפ. מזרחית או דיכאון ? איכס. היפ הופ או מזרחית ? היפהופ קלאסי או היפ הופ ? לאוידת. נשיקה או חיבוק ? נשיבוק. חנוכה או פורים ? חנוכה. אש או מים ? מים. ישראל או חו"ל ? ישראל. השיר האחרון ששמעת: אני אש. פעם אחרונה שכתבת על דף: מקודם בבגרות. שעת סיום השאלון: 16:54

"כבר יש בי שכבות של דמעות יבשות..."../images/Emo14.gif

שעת התחלת השאלון: 17:51 שם : הילי/ הילה/ שילע מה שתבחרו
בן אדם של יום או לילה : לילה אבל משתדלת של יום.. רגישה לדיגדוגים : חחח כן
מיכלי עדה לכך! מה גורם לך לבכות : כרגע.. הכל... את מתגעגעת למישהו ? כן
מי מצחיק אותך : אממ חברות שלי בעיקר.. מיכלי כפרעליה, טרגר, בופי וכאלה
אה! וגם נועם כפרות עליו XD יש מישהו שגורם לך להרגיש מוגנת ? כן האמת היא שהיה מישהו כזה... יש לך חבר ? לא אם מישהו רוצה אותך בזמן שיש לך חבר מה תגידי לו ? מן הסתם אני אדחה אותו.. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון ? מיכלי הבן אדם אחרון שדיברת איתו באייסי ? לא מדברת באייסי
יש לך פלאפון ? כן מה הרקע בפלאפון שלך ? אממ לא משהו מיוחד, כזהמהגלריה של הפלאפון
בוטחת באנשים ? מי שמוכיח לי שאפשר לבטוח בו, אז כן.. מאמינה בה' ? לא החולשה שלך ? רגישות יתר מסתבר
את מאוהבת ? לא התאכזבת מעצמך ? יותר מדיי פעמים. דיברת בשיעור ? חחחחחחחחחחחחחחח כן היית בבית חולים ( לא בביקור ) ? כן, דקת מעיים ארורה
הומואים/לסביות- ? בכיף
האם אי פעם - הגשת מבחן ריק ? כן אחח מחשבת ישראל, איזה מקצוע >< רצית/ניסית להתאבד ? חשבתי על זה.. אבל הוציאו לי את זה מהר מהראש...
עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו? כן, זה קרה :X בתים עברת ? פעם אחת.. כמה פעמים נשבר לך הלב : אוהו, לא זמן טוב לשאלות כאלה.. אבל לא מעט.. ירוק , שחור או לבן ? שחור אדום או שחור ? אדום אדום או כחול ? אדום אדום , כחול או ירוק ? אדום תכלת או כחול ? כחול כתום או אדום ? אדום קיץ או חורף ? קיץץץ
ים או בריכה ? יםםם
ריקוד או שירה ? וואו קשה..
אבל שירה.. ראפ או מזרחית ? לא זה ולא זה
מזרחית או דיכאון ? איכ נו באמת! היפ הופ או מזרחית ? היפ הופ
קלאסי או היפ הופ ? קלאסי.. נשיקה או חיבוק ? חיבוק, הרבה יותר
חנוכה או פורים ? אממ תכלס.. חנוכה..
אש או מים ? ממ.. אש שורפת, אז מים.. ישראל או חו"ל ? ישראל!
השיר האחרון ששמעת: דמעות יבשות- נועם
וואואואווווו...... פעם אחרונה שכתבת על דף: אממ אתמול אני חושבת
שעת סיום השאלון: 18:11 הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo214.gifבא לי הכי בזמן../images/Emo189.gif

שעת התחלת השאלון:18:21 שם : הדרי בן אדם של יום או לילה :יום רגישה לדיגדוגים : יכול להיות..
מה גורם לך לבכות : הכל ? את מתגעגעת למישהו ? מאוד. מי מצחיק אותך : כפיר אפשטיין! יש מישהו שגורם לך להרגיש מוגנת ?לא. יש לך חבר ? לא. אם מישהו רוצה אותך בזמן שיש לך חבר מה תגידי לו ?"יש לי חבר"?
הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון ? סימה לוי דועין הבן אדם אחרון שדיברת איתו באייסי ?קארינה. יש לך פלאפון ?כן. מה הרקע בפלאפון שלך ?ים. בוטחת באנשים ? כן. מאמינה בה' ? משתדלת שלא. החולשה שלך ? שיפודים על האש / ים את מאוהבת ? לא התאכזבת מעצמך ?כן דיברת בשיעור ? כן היית בבית חולים ( לא בביקור ) ?לפני פחות מחודש! הומואים/לסביות- ? הא? האם אי פעם - הגשת מבחן ריק ?כן רצית/ניסית להתאבד ? כן עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו ? כן בתים עברת ? לא כמה פעמים נשבר לך הלב : יותר מדי ירוק , שחור או לבן ?שחור אדום או שחור ? אדום אדום או כחול ? כחול אדום , כחול או ירוק ? כחול תכלת או כחול ? תכלת כתום או אדום ? כתום קיץ או חורף ? קיץ ים או בריכה ? ים ריקוד או שירה ? שירה ראפ או מזרחית ? מזרחית מזרחית או דיכאון ? מזרחית היפ הופ או מזרחית ?מזרחית קלאסי או היפ הופ ? קלאסי נשיקה או חיבוק ? חיבוק חנוכה או פורים ?חנוכה אש או מים ?מים ישראל או חו"ל ? ח"ול השיר האחרון ששמעת:לא זוכרת פעם אחרונה שכתבת על דף:אתמול.. שעת סיום השאלון: 18:37 (אני גם מתכתבת עם 3 אנשים במסנ!)

inbarIL

New member
אללה../images/Emo9.gif

שעת התחלת השאלון: 18:54 שם : ענבר:) בן אדם של יום או לילה : גם וגם
רגישה לדיגדוגים : בערך מה גורם לך לבכות : הרבה
את מתגעגעת למישהו ? ברור.
. מי מצחיק אותך : הרבה
("לך אין 12 פלסטרים על האוזניים!" "מאיפה את יודעת למה את ישר שופטת!?!?!" נטע הרגה אותי פה
) יש מישהו שגורם לך להרגיש מוגנת ? איתי..
יש לך חבר ? כרגע לא:) אם מישהו רוצה אותך בזמן שיש לך חבר מה תגידי לו ? שחבל
הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון ? חברה הבן אדם אחרון שדיברת איתו באייסי ? במסנג'ר
עם מושלמטאובר ועמיתשי:) יש לך פלאפון ? יאפ מה הרקע בפלאפון שלך ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משהו שכתבתי לידיד שלי על היד (נראה לי סער כבר סלב פה, לא יעל?
) בוטחת באנשים ? בעיקרון כן. מאמינה בה' ? לא ידוע החולשה שלך ? אפשר לשתק אותי ברגע. את מאוהבת ? לא ידוע התאכזבת מעצמך ? כן. דיברת בשיעור ? לא
סתם חחח מה זו השאלה הזו? היית בבית חולים ( לא בביקור ) ? כן הומואים/לסביות- ? מה השאלה? האם אי פעם - הגשת מבחן ריק ? לא רצית/ניסית להתאבד ? בלע..לנפי כמה שנים
עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו ? ברור.. בתים עברת ? לא
כמה פעמים נשבר לך הלב : אמ. לא הרבה. אבל פעם פעמיים.. ירוק , שחור או לבן ? לבן
אדום או שחור ? שחור אדום או כחול ? כחול אדום , כחול או ירוק ? כחול
תכלת או כחול ? נו
תכלת כתום או אדום ? כתום קיץ או חורף ? חורף
למרות שעכשיו כשקיץ זה כיף
ים או בריכה ? בריכהההההה
ריקוד או שירה ?
אממ אם חייבת לבחור אז שירה.
ראפ או מזרחית ? ראפ.. מזרחית או דיכאון ? אף אחד
היפ הופ או מזרחית ? היפ הופ? קלאסי או היפ הופ ? נו איתכם
נשיקה או חיבוק ? תלוי. חנוכה או פורים ? חנוכה
אש או מים ? מים ישראל או חו"ל ? גם וגם..בעיקרון ישראל
השיר האחרון ששמעת: "אני וכל המחשבות" / נועם פנחסוב פעם אחרונה שכתבת על דף: לפני שעה שעת סיום השאלון: 19:01

shahar1989

New member
אמג!!!../images/Emo2.gif אני בשוק מכן!!

כולן, חוץ מברצוווווק [שאני לא מכירה אותה/ו] כתבו שהן חשבו או ניסו להתאבד. תגידו לי... אתן נורמליות????? מישהי כן עצרה שניה וחשבה על זה שהיא זכתה לחיות? גם אם קשה, וגם אם הוא לא אוהב אותי או שההורים מעצבנים ואין חשק להיות בכל העומס המיותר הזה של החיים? אתם נמצאים כאן!! יש לכם את הזכות לעמוד ולראות אנשים נולדים, לראות בעלי חיים, לשמוע מוזיקה, לאכול ארוחת שישי עם כל המשפחה, להריח ריח של.. של... לחם כשהוא יוצא מהתנור.. יש לכם את הזכות לראות, להריח, לשמוע, לחבק, לחייך, לבכות, לצחוק, לאהוב, לשנוא, להיות. להיות אתם... אני בטוחה שאם כולכם יושבות עכשיו מול מחשב וקוראות את מה שאני כותבת זה אומר שיש לכן בית, ושאת רואות [חס ולשום טפו טפו] שאתן שומעות [כי נו מה, הפורום של כפיר.. מוזיקה...], שאתן אוהבות ונאהבות [כי אני אוהבת כל אחת ואחד מכם... ואני מקווה שגם אתם אותי
].. שיש לכם... ורגעי משבר בחיים הם בשביל לכשל את כולנו לדברים הגדולים יותר שיקרו בחיים, מה קורה? בנות כמה אתן כבר? 13-14-15-16-17-18-19-20 ?!?! טווח גילאים כלכך צעיר!!! יש לכולנו עוד כל כך הרבה מה לעבור בחיים.. ובגילאים האלה אתן כבר חושבות על לסיים את הדבר הטוב ביותר שאפשר לבקש? לחיות? אני מצטערת אבל אני לא חושבת שכל אחת מכן יכולה לספר לי סיפור שיצדיק את הנסיון או המחשבה הזו ואני אגיד שאני באמת חושבת שזה שווה את זה. זכיתם לחיות. זכיתם. תגידו תודה על כל שניה.

inbarIL

New member
אין עלייך בכל העולם הזה! ../images/Emo23.gif

למרות שכל מה שכתבת כיום נראה לי הכי מובן מאליו.. זה היו מחשבות ממש ממש לפני הרבה שנים..זה כ"כ לא רלוונטי להיות וטוב שכך
כפרע-עלייך.

ברור שאת צודקת

וכל מילה שכתבת עכשיו צריכה להיות חרוטה, אבל אני מאמינה שכל מי שכתבה את זה ואפילו אני,לא חשבו על זה וכ"כ מצטערות על זה. אני אישית מצטערת על זה, הייתי ילדה ואני מדגישה את הילדה, מטומטמת ובלי השקפת חיים. אבל זה עבר, הדחקתי את זה לגמרי. אוהבת אותך.

יאללה נו../images/Emo9.gif

שעת התחלת השאלון: 16:23 שם : יעלט בן אדם של יום או לילה : של יום אני חושבת רגישה לדיגדוגים : רק מתחת לברך
מה גורם לך לבכות : פרידות, שירים מרגשים את מתגעגעת למישהו ? נורא מי מצחיק אותך : סטוצ', ענבר
יש מישהו שגורם לך להרגיש מוגנת? לא חושבת... יש לך חבר ? לא אם מישהו רוצה אותך בזמן שיש לך חבר מה תגידי לו ? שאני תפוסה
הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון ? וואו אני לא זוכרת
הבן אדם אחרון שדיברת איתו באייסי ? אין לי אייסי
במסנג'ר דברתי עם שאלי וכוצ'ב יש לך פלאפון ? אופקורס מה הרקע בפלאפון שלך ? תמונה שלי חצויה אומנותית כזאת בוטחת באנשים ? נוטה לעשות את זה יותר מידי מאמינה בה' ? כן החולשה שלך ? חיוכים כובשים את מאוהבת ? קצת התאכזבת מעצמך ? לעיתים דיברת בשיעור ? אני פטפטנית רצינית
היית בבית חולים ( לא בביקור ) ? לא... טפו. הומואים/לסביות- ? אין לי שום דבר רע נגדם. האם אי פעם - הגשת מבחן ריק ? לא רצית/ניסית להתאבד ? לא עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו ? קצת בתים עברת ? לא כמה פעמים נשבר לך הלב : לא ספרתי ירוק , שחור או לבן ? ירוק אדום או שחור ? אדום אדום או כחול ? כחול אדום , כחול או ירוק ?ירוק תכלת או כחול ? תכלת כתום או אדום ? אדום קיץ או חורף ? קיץ ים או בריכה ? בריכה ריקוד או שירה ? שירה ראפ או מזרחית ? ראפ מזרחית או דיכאון ? מזרחית היפ הופ או מזרחית ?היפ הופ קלאסי או היפ הופ ? קלאסי נשיקה או חיבוק ? חיבוק חנוכה או פורים ? פורים
אש או מים ? אש ישראל או חו"ל ? חו"ל כרגע השיר האחרון ששמעת: ברחוב הנשמות הטהורות - קרן אן פעם אחרונה שכתבת על דף: קשקשתי פה על משהו לפני שעה שעת סיום השאלון: 16:28

matanky

New member
גם אני רוצהה ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

שעת התחלת השאלון: 00:13 שם : מתן בן אדם של יום או לילה : תלוי באיזו תקופה של החיים חח... אבל אוהב את הלילה
רגישה לדיגדוגים : מאודד מה גורם לך לבכות : הרבה דברים, יש אנשים שקולטים את האופי שאני מנסה לשדר- וזה בן אדם חזק. אבל מי שבאמת מכיר אותי יודע שבפנים זה הכל משחק, כולי רגיש :'( את מתגעגעת למישהו ? מאודד מי מצחיק אותך : הרבה חחח יש מישהו שגורם לך להרגיש מוגנת ? כן
יש לך חבר ? לא
אם מישהו רוצה אותך בזמן שיש לך חבר מה תגידי לו ? לא! הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון ? אלעד הבן אדם אחרון שדיברת איתו באייסי ? חלי יש לך פלאפון ? כן 0546840111 ואין שם אף אחד
[ והאמת? שזו באמת ההתחלה של הפלא הקודם שלי ] מה הרקע בפלאפון שלך ? תמונה מהממת של הכלבה שלי
בוטחת באנשים ? לא בכולם מאמינה בה' ? לא החולשה שלך ? כל כך הרבה חח את מאוהבת ? לא בטוח התאכזבת מעצמך ? לא מעט דיברת בשיעור ? הרבה היית בבית חולים ( לא בביקור ) ? כן
הומואים/לסביות- ? כפרעלינו
האם אי פעם - הגשת מבחן ריק ? אכן כן רצית/ניסית להתאבד ? ממש לא עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו ? לא זוכר כבר בתים עברת ? לא
כמה פעמים נשבר לך הלב : אף פעם ירוק , שחור או לבן ? ירוק אדום או שחור ? שחור אדום או כחול ? כחול אדום , כחול או ירוק ?כחול תכלת או כחול ? תכלת כתום או אדום ? אדום קיץ או חורף ? קיץ ים או בריכה ? בריכה ריקוד או שירה ?שירה ראפ או מזרחית ? ראפ מזרחית או דיכאון ? מזרחית היפ הופ או מזרחית ? היפ הופ קלאסי או היפ הופ ? קלאסי נשיקה או חיבוק ? נשיקה וחיבוק
חנוכה או פורים ? חנוכה אש או מים ? מים ישראל או חו"ל ? ישראל השיר האחרון ששמעת: " יכול להיות " פעם אחרונה שכתבת על דף: היום בעבודה?
שעת סיום השאלון: 00:19

אני גם רוצה !!!

שעת התחלת השאלון: 00:42 שם : מורי בן אדם של יום או לילה : לילה
רגישה לדיגדוגים : מאוד מה גורם לך לבכות : מה לא גורם לי לבכות?! אני בוכה בכל סדרה/תוכנית שאני רואה בערך.. את מתגעגעת למישהו ? כן מי מצחיק אותך : מרוני ואריאלה וג'זמין בעיקר ששתי אלה באות ביחד
יש מישהו שגורם לך להרגיש מוגנת ? כן יש לך חבר ? עוד לא
אם מישהו רוצה אותך בזמן שיש לך חבר מה תגידי לו ? שיש לי חבר הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון ? אחותי הבן אדם אחרון שדיברת איתו באייסי ?אין לי אייסי,מסנג'ר לוקח,אז דיברתי עם מרוני יש לך פלאפון ?כן מה הרקע בפלאפון שלך ? של פטריה מהיומולדת של אחיינית שלי בוטחת באנשים ? באנשים שקרובים אלי כן. מאמינה בה' ? כן החולשה שלך ? ילדים את מאוהבת ? אולי?!? התאכזבת מעצמך ? כן דיברת בשיעור ? חחחחחחח היית בבית חולים ( לא בביקור ) ? בשביל לעשות גבס זה נחשב?!?! הומואים/לסביות- ? מה איתם?! האם אי פעם - הגשת מבחן ריק ? לא שזכור לי רצית/ניסית להתאבד ? לא עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו ? כן בתים עברת ? כן כמה פעמים נשבר לך הלב : לדעתי פעם אחת ירוק , שחור או לבן ? שחור אדום או שחור ? אדום אדום או כחול ? כחול אדום , כחול או ירוק ? אדום תכלת או כחול ? תכלת זה לא צבע ולכן ברור שכחול כתום או אדום ? אדום קיץ או חורף ? חורף ים או בריכה ? ים ריקוד או שירה ? ריקוד ראפ או מזרחית ? תלוי איזה מזרחית ותלוי איזה ראפ מזרחית או דיכאון ? מזרחית היפ הופ או מזרחית ?היפ הופ קלאסי או היפ הופ ? קלאסי נשיקה או חיבוק ? חיבוק חנוכה או פורים ? חנוכה!!! אש או מים ? אש ישראל או חו"ל ? ישראל השיר האחרון ששמעת: over you-Daughtry פעם אחרונה שכתבת על דף:היום שעת סיום השאלון: 00:52 הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה