שאלון

Under the GUN

New member
שאלון

בוקר:
מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? אתם אוכלים ארוחת בוקר? אם כן, מה? אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] צהריים:
כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? יש אנשים בבית? או שאתם לבד? מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? מכינים לבד? או שמכינים לכם? יש לכם חוגים? איזה? ערב:
מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? לילה:
אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] אתם שומעים מוזיקה בלילה? איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] סתם מתי אתם הולכים לישון? קל/קשה לכם להרדם? אתם עושים מקלחת לפני השינה?

gurke

New member
אשמח אם מישהו ישלח לי במייל

את השאלון מודגש, כי המדגישומטיק לא עובד אצלי (ומעולם לא עבד) כפרס אתן אהבת-נצחים לשולח/ת

Aline In Chains

New member
../images/Emo176.gifאיזה קצר:O

בוקר:
מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר?מכבה את השעון המעורר. מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] השעון. קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון?הרבה. כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ?20 דקות ככה... אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?אם יש זמן:) אתם אוכלים ארוחת בוקר?ממש לא. אם כן, מה? לא אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?]כי אני שונאת לאכול בבוקר.
צהריים:
כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים?שותה מים. יש אנשים בבית? או שאתם לבד?בד"כ לבד.. מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים?לא יודעת..מה שמתחשק? מכינים לבד? או שמכינים לכם?תלוי אם ההורים בבית.. יש לכם חוגים? איזה?לא
ערב:
מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..]מה שמתחשק? אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב?מן הסתםXD ? יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?לא ממש...אבל נדלקתי על ה'לוחשת לרוחות'.
לילה:
אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?]אני אוכלת כל הזמן XD . אתם שומעים מוזיקה בלילה?אהא. איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר?בחדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון]למה אתה מתכוון
?!
סתם
מתי אתם הולכים לישון?מתי שמתחשק קל/קשה לכם להרדם?בד"כ זה סבבה כזה אתם עושים מקלחת לפני השינה?אם מתחשק XD מי קרה?:)

gurke

New member
או שאולי..

את לא יודעת מה (או מי
) קרא לך בהודעה!

gurke

New member
והנה התשובות ../images/Emo11.gif

בוקר: טוב
מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? שוטפים פנים, מצחצחים שיניים וכל השטויות במקלחת. מתקלחים אם לא מאחרים לבצפר מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] שעון מעורר, ואחרי שאני נרדם שוב אמא קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? -------------^-------------- כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? רבע שעה, אחרי שאני יוצא מהמקלחת. אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? -----------------------------^--------------- אתם אוכלים ארוחת בוקר? לא. אם כן, מה? לא. אם כן אז דגנים או משהו. אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] כי אין לי זמן.. צהריים: טובים! כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? אוכלים. יש אנשים בבית? או שאתם לבד? בדרך כלל אמא בבית, חוץ משלישי ושישי. מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? חחחחחח אני מגוון לאללה, אני לא אתחיל לכתוב פה הכל מכינים לבד? או שמכינים לכם? לפעמים כך ולפעמים כך. יש לכם חוגים? איזה? חוגים? XD מה אנחנו כיתה ג'? ערב: טוב מאד. מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] תלוי..3 ימים בשבוע יש אימון קפוארה בערב. בשאר או שאני בתנועה או שאני בבית, עם אמא וזה.. אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? בטח. יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? נמלטים, סמנת'ה מי, החיים על פי נד. אבל זה לא תמיד בערב, זה מתי שאני רוצה. לילה: טוב
אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] לא.. אתם שומעים מוזיקה בלילה? בדרך כלל. איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? בחדר.. מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] ישנים?
בדרך כלל אני מנגן ובמחשב כזה באינטרנט עד שאני נרדם. סתם מתי אתם הולכים לישון? בין 11 ל1 וחצי קל/קשה לכם להרדם? אני פשוט..נרדם. אתם עושים מקלחת לפני השינה? כן. זהו?

איזה קצררר אני רגיל שזה ארוך כמו שאלין מביאה

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר?סוגרים תשעון מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?]שעון מעורר קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון?הרבה פעמיםםםםם כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ?20 דק' אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?תלוי אתם אוכלים ארוחת בוקר?לא ארוחה אם כן, מה? שוקו אבל ב10 אני אוכל סנדד'וויץ טונה אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים?נחים יש אנשים בבית? או שאתם לבד?רוב הזמן לבד מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים?מה שאמא מכינה מכינים לבד? או שמכינים לכם?אמא מכינה ואני מחמם יש לכם חוגים? איזה?צופים ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..]טלוויזייה אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב?פעם כן פעם לא יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?כן לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?]יאפ אתם שומעים מוזיקה בלילה?יאפ איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר?בסלון מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון]אמממ מחשב סתם מתי אתם הולכים לישון?ב1 ככה קל/קשה לכם להרדם?קל! אתם עושים מקלחת לפני השינה?יאפ

שרון710

New member
24 שעות בימממממממה. (טנהנהנהנה)

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? פיפי. מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] אמא! קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? חחח כן כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? כולל לאכול והכל בסביבות החצי שעה אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? לא אתם אוכלים ארוחת בוקר? כן אם כן, מה? קורנפלקס עם חלב אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? אוכלת
יש אנשים בבית? או שאתם לבד? בד"כ יש מישו מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? מה שאמא שמה לי בצלחת. מכינים לבד? או שמכינים לכם? אמא מכינה לי מאז ומתמיד יש לכם חוגים? איזה? חחח לא. ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] או לומדת או עם חברים. אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? אני מהאלה שאוכלים כל היום. יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? אממ.. פשוט מה שיש בערוץ 2 או משו|: לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] אני ישנה בלילה, עזבו אותי אתם שומעים מוזיקה בלילה? לא איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? בחדר. מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון]: ואם אני לא מבינה למה אתה מתכוון?:] סתם מתי אתם הולכים לישון? כשיש בי"ס בסביבות 11, 11 וחצי. כשאין- אז.. כשאני עייפה. בד"כ סביבות 2-3. קל/קשה לכם להרדם? קל כמו.. כמו דברים קלים. אתם עושים מקלחת לפני השינה? לא ממש לפני.. שעתיים לפני

A Broken Myth

New member
עונה D: תקראו ביצ'ס ../images/Emo11.gif.

בוקר:
מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? הולכת לכבות את השעון המעורר. וחוזרת לישון. אלא אם כן יש גריייצצצצררררר X:
מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] שעון מעורר
קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? חחחחחחחחחחחחח כן
כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? אמממ, 20 דקות. חצי שעה
אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? נמנמ, לא.
אתם אוכלים ארוחת בוקר? לא בדיוק ארוחת בוקר ><
אם כן, מה? תהההה עם עוגיות
אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?]
צהריים:
כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? חדר --> מחשב.
יש אנשים בבית? או שאתם לבד? לפעמים ככה ולפעמים ככה.
מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? אוכל של אמא D:
מכינים לבד? או שמכינים לכם? אוכל של אמא D:
יש לכם חוגים? איזה? אממ, כן, בלט
וגיטרה, אם זה נחשב חוג
.
ערב:
מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] חברים, מוזיקה, טלוויזיה, בלט...
אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב?
.
יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?
.
לילה:
אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] משתדלת להימנע מזה D:
אתם שומעים מוזיקה בלילה?
.
איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? בחדר
מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] או-הו, שנדבר על זה?
סתם:
מתי אתם הולכים לישון? זה תלוי אם יש משהו בטלוויזיה, אבל בדר"כ 00:00 ככה D:
קל/קשה לכם להרדם? באמצע כזה
אתם עושים מקלחת לפני השינה?
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

B a m b o o k

New member
ואי פעם ראשונה שאני משתמשת במדגישמוטיק הזה../images/Emo3.gif

בוקר:
מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? עושה פיפי ומצחצחת שיניים
מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] אמא במחיאות כפיים, אבל זה התמתן והפך לתפיחות על הגב... קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? ב-ר-ו-ר כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? 20 דקות-חצי שעה אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? כ"כ לא אתם אוכלים ארוחת בוקר? כשבאלי.. אם כן, מה? מילקי וקרונפלקס אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?]^^ צהריים:
כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? עולה לחדר להחליף בגדים יש אנשים בבית? או שאתם לבד? אמא והתינוקת שהיא מטפלת בה, ולפעמים אחותי מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? מה שאמא מכינה לצהריים (היום במקרה, קוסקוס) מכינים לבד? או שמכינים לכם? אמא מכינה רוב הזמן לכולם.. יש לכם חוגים? איזה? פחח לא ערב:
מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] לומדת למבחנים קרבים, יוצאת עם חברים, הופעות, טלויזיה אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? לא משו מסודר... יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?
לילה:
אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] חחחחח לא
אתם שומעים מוזיקה בלילה? לפעמים, כשמתחשק לי איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? בחדר, בחופשים לפעמים בסלון מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] הממ
סתם מתי אתם הולכים לישון? כשאני מרגישה עייפה.. אין שעה קבועה קל/קשה לכם להרדם? תלוי עד כמה אני עייפה אתם עושים מקלחת לפני השינה? משתדלת קראת?

ישלי מצברוח טוב!../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר?שמה נודניק בפלאפון.. מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?]שעון מעורר בפלאפון [אבל מיוחד כזה לא סתם!] קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון?ברור! ואפילו שכחתי שזה קרה! כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ?מלא בערך חצי שעה+ אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?לא אתם אוכלים ארוחת בוקר?כן אם כן, מה? קורפנלקס בדרכ.. אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים?חח כל יום אני חוזרת בשעה אחרת אבל בדרכ זה לאכול\מחשב יש אנשים בבית? או שאתם לבד?תלוי בשעה.. מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים?מה שיש במקרר אם זה תחילת שבוע..או שאם באלי להתפרע וישלי כוח אני מכינה איזה משו חח או סתם קורפנלקס או שאמא מכינה בבוקר מכינים לבד? או שמכינים לכם?^ יש לכם חוגים? איזה?צופים?
זה לא חוג זו דרך חיים! חח ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] תלוייייי כל לילה משו אחר.. חח סתם בדרכ זה משחב כי איןלי כוח לכלום..או טלוויזיה או חברים או צופים בלהבלה אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב?קורנפלקס
[מי אמר מכורה?
] יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?המממממממ אם יש משו מעניין בטלוויזיה וזה.. לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?]רק כשמתנחלים אצל מישו! אתם שומעים מוזיקה בלילה?לא, כולם ישנים כאן איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר?בחדר של המחשב חח מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] ישנים מה
סתם מתי אתם הולכים לישון?תלויייי אם לפני בציפר אז בין 23-01 אבל בדרכ זה 00 חח אם בשישי אז זה יכול להגיע עד 04..אפיול יותר תלוי קל/קשה לכם להרדם?האמת שבזמן האחרון קצת קשה.. אתם עושים מקלחת לפני השינה?כן..

יאללה

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מצחצחת שיניים.. מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] שעון מעורר קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? המווון. לפני שהיה לי פלאפון היה לי שעון מעורר רגיל והוא נשבר מרוב שהפלתי אותו בבקרים
כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ?10 דקות, רבע שעה.. אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? לא.. אני די מתעוררת רבע שעה לפני שאני צריכה לצאת, אין זמן לזה אתם אוכלים ארוחת בוקר? לא.. מאותה סיבה אם כן, מה? אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?]כבר עניתי.. צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? אוכלת יש אנשים בבית? או שאתם לבד? בד"כ אח שלי כבר בבית או שהוא מגיע קצת אחרי.. מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? אמ.. מה שיש. מכינים לבד? או שמכינים לכם? תלוי.. יש לכם חוגים? איזה? אני רוכבת על סוסים.. ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] אממ... מוזיקה, מחשב, טלוויזיה אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? אני אוכלת מהרגע שאני מגיעה הביתה עד שאני הולכת לישון בלי סדר מסוים.. אם בא לי לאכול אני אוכלת יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?האוס, אבודים לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] כן.. כמו שאמרתי למעלה. אתם שומעים מוזיקה בלילה? כן איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? גם וגם.. מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] ישנה... סתם מתי אתם הולכים לישון? אממ... השנה יצא שב-1 או 2 קל/קשה לכם להרדם? קשה.. אתם עושים מקלחת לפני השינה? אמ.. אין לי זמן קבוע. לפעמים יוצא.. הודגש באמצעות מדגישומטיק

בין תרגיל לתרגיל

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? הולכת לשירותים כנראה מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] אמא/ אבא/ אחותי הקטנה. וכשאחותי מעירה זה הכי מעצבן. היא מסוגלת להעיר מתים קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? לא אינלי שעון מעורר כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? 10 דקות אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? ממש לא אתם אוכלים ארוחת בוקר? ממש לא אם כן, מה? אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] שומרים את התיאבון לבצפר. בלי אוכל בשיעור אני משתגעת צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? אוכלת:p יש אנשים בבית? או שאתם לבד? תמיד. נו, 6 אחים, מה הסיכוי שיהיה בית ריק;[ מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? זה תמיד בשר עם תוספת. מכינים לבד? או שמכינים לכם? חחחחחחח אני לא יודעת להתקרב למטבח:p קיצר אמא מכינה יש לכם חוגים? איזה? לא ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] או שאני יוצאת לאכול עם בחרות/לסניף או שאני בבית אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? אני אוכלת כל הזמן זה לא ממש מוגדר יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? לא לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] חח כן קוראים לזה ארוחות שחיתות אתם שומעים מוזיקה בלילה? לא איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? בחדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] ביד [עשכיו תמשיכו לקרוא ותתפסו את הקאצ'] סתם מתי אתם הולכים לישון? אנערף זה משתנה קל/קשה לכם להרדם? קשה אתם עושים מקלחת לפני השינה? כע

*טודו*יש להכניס נושא להודעה!

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר?ממצמץ. מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?]שעון ביולוגי שליטה.וגם אמא שליטה. קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון?לא,אני לא משתמש בשעון מעורר. כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ?חצי שעה גג. אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?
אתם אוכלים ארוחת בוקר?
אם כן, מה?קורנפלקס.קשועח. אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים?סוגרים את הדלת.מה נולדתם באוטובוס?!חיוּת אדם! יש אנשים בבית? או שאתם לבד?לפעמים כן ולפעמים לא. מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים?טוסטים!או שניצלתירס עם איזה משהו ליד. מכינים לבד? או שמכינים לכם?לבד בד"כ. יש לכם חוגים? איזה?נופ. ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..]שומע מוזיקה ומתבטל.כמו כל היום בערך. אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב?לפעמים.בזמן האחרון אני דיי מוותר על אחרות,בכללי... יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?
לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?]
אתם שומעים מוזיקה בלילה?
איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר?בחדר. מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון]אם הבנתי למה אתה מתכוון,השאלה צריכה להיות ~מי~אתם עושים בלילה.. סתם מתי אתם הולכים לישון?מתי שאני מתעייף. קל/קשה לכם להרדם?קל בד"כ.בזמן האחרון קשה לי להירדם ולישון בכללי. אתם עושים מקלחת לפני השינה?אני עושה מקלחת בערב.

נו, יאללה../images/Emo9.gif

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? אוכלת XD באמת, אני הולכת למטבח, לוקחת צלחת קורנפלקס (בלי חלב
) וכוס מים. מי מעיר אתכם בד"כ? בד"כ השעון, ואמא רק מוודאת שקמתי קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? כן
כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? משהו כמו חצי שעה מקסימום, כולל לאכול אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? לא, אין לי זמן
אתם אוכלים ארוחת בוקר? כן אם כן, מה? קורנפלקס
צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? עולה לחדר להחליף בגדים יש אנשים בבית? או שאתם לבד? תלוי מתי אני חוזרת, לרוב יש אנשים מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? מה שיש בבית, ואם אין אז קונים מוכן מכינים לבד? או שמכינים לכם? בד"כ אמא מכינה בחמישי למשך השבוע יש לכם חוגים? איזה? לא בדיוק, גם אם היה לי זמן לא הייתי הולכת אבל לונורא ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב? בד"כ מחשב/טלוויזיה או שיעורים, ומתי שכבר נמאס לי אז מוציאה את הגיטרה לנגן קצת אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? כן (מה זה מאלה? אנחנו יוצאי דופן אלה שאוכלים ארוחת ערב? חחחחח XD) יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? הסדרות שאני רואה משודרות פעם בשבוע...חחח לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? אם אני מוצאת את עצמי ערה מאוחר אני נהיית רעבה, אז כן
אתם שומעים מוזיקה בלילה? לא איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? בחדר, אין לי מה לחפש בסלון מה אתם עושים בלילה? בד"כ ישנה, זה תלוי מה נותנים לי לעשות XDXDXD סתם מתי אתם הולכים לישון? אני מנסה לא ללכת לישון מאוחר מדי כי אז אני קמה עייפה, משהו כמו 11-12 קל/קשה לכם להרדם? קשה נורא, לוקח לי שנים להירדם אתם עושים מקלחת לפני השינה? כן, זה פשוט MUST.

Broken sound

New member
שאלון

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר?מצחצחת שיניים מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?]אמא וגיא ושעון מעורר קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון?כל הזמן כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ?אממ חצי שעה בערך. אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?לפעמים אתם אוכלים ארוחת בוקר?לא אם כן, מה? אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?]חח אין זמן צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים?מחשב יש אנשים בבית? או שאתם לבד?אחים שלי לצערי מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים?לאדעת.פסטה בעיקר. מכינים לבד? או שמכינים לכם?תלוי יש לכם חוגים? איזה?ממ סתם אימון כושר ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..]יוצאת מהבית בעיקר,מחשב מוזיקה ושיט אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב?כע יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?אממ כע לפעמים לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?]לא.בעיקרון ארוחת ערב אני אוכלת בלילה אתם שומעים מוזיקה בלילה?יאפ איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר?חדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון]חחח לאדעת.יוצאת ומחשב בעיקר סתם מתי אתם הולכים לישון?חופשים 4-6בבוקר ובימים רגילים 11-12 קל/קשה לכם להרדם?קל ביותר אתם עושים מקלחת לפני השינה?כן

למעלה