שאלון:}

שאלון:}

פריט הלבוש האהוב עליך? תחתון אהוב עליך? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאן היית רוצה לחזור? איפה נולדת? (בית חולים) ובאיזו עיר? אוהב את המקום שאתה גר בו? יש לך חברים עוד מהגן? מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? והכי טובה? שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? היית מאוהב? אתה מאוהב? חווית אהבה נכזבת? בתול? מתי הפעם אחרונה?והראשונה? אוהב את עצמך? מה היית משנה בך? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? כמה מחשבים יש לך בבית? ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: דבר לא נחמד שקרה לך היום: גובה: משקל: לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? מתי עשיתם ביד בפעם אחרונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: מאוהב? דלוק על מישהו? חרמן על מישהו? אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה או זה: מחשב או טלוויזיה? לישון או לקום? לכתוב או להקליד? חיבוק או נשיקה? התכתבות או שיחת טלפון? להיות נבוך או להיות קול? אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?

לא הלכתי לביצפר../images/Emo13.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס תחתון אהוב עליך? בוקסר של בנות שחור [ישלי בכמויות] התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאדעת:O לאן היית רוצה לחזור? יסודי איפה נולדת? (בית חולים) קפלן ובאיזו עיר? רחובות אוהב את המקום שאתה גר בו? לא יש לך חברים עוד מהגן? כע מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? ההוא שהתאבד ליידי.. והכי טובה? לאדעת שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? כן יש מצב היית מאוהב? כע אתה מאוהב? לא יודעת כבר חווית אהבה נכזבת? כן בתול? כן מתי הפעם אחרונה?והראשונה? אוהב את עצמך? כן מה היית משנה בך? כלום מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יופי כמה מחשבים יש לך בבית? 2 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: שלא הלכתי לביצפר=] דבר לא נחמד שקרה לך היום: לאדעת גובה: 1.71 משקל:
לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? כיתה ו' לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? מתי עשיתם ביד בפעם אחרונה? :O הפאדיחה הגדולה של החיים: חח יש פול מאוהב? לא יודעת כבר דלוק על מישהו? לא חרמן על מישהו? כן אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לאדעת אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? הורגת אותו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנסה לשנות זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? טלפון להיות נבוך או להיות קול? קול אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים

nderfulסW

New member
^למה לא הלכת?

פריט הלבוש האהוב עליך? טישרט תחתון אהוב עליך? אחד עם מיקי מאוס חח התקופה הכי אהובה עליך בחיים? הנוחכית(?) לאן היית רוצה לחזור? לגן! איפה נולדת? (בית חולים): תל השומר. תגידו, מי שנולד במטוס באמת מקבל טיסות חינם? ובאיזו עיר? ת"א אוהב את המקום שאתה גר בו? אכן. ת"א עיר הקודש! יש לך חברים עוד מהגן? כן חח מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? שלקחו לי את הברביות ;[ והכי טובה? הלידה של 2 הטעויות שלי. (האחים
) שמח על זה? מאוד!! היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא ולא. היית מאוהב? כן אתה מאוהב? לא חווית אהבה נכזבת?
בתול?
מתי הפעם אחרונה?והראשונה?
אוהב את עצמך? סוגשל... מה היית משנה בך? כלום. אם אני ככה, סימן שזה מה שצריך להיות. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה. כמה מחשבים יש לך בבית? 5 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: שלג!
דבר לא נחמד שקרה לך היום: בוחן בצרפתית-מוות. גובה:1.60 ומשהו חח משקל: 45 לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? גיל 14 בערך. הפאדיחה הגדולה של החיים: חרמן* על מישהו? *אני יודעת שאני דומה לגבר, אבל באמת, אני אישה!! אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי בכמה קטן. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? קודם בודקת למה הוא מרחם עלי, אחר כך בועטת בו, אז חובטת בו במטאטא, ולסיום- משדכת לו את המורה (נקבה. או זכר, עוד לא החלטתי) לפסיכולוגיה. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לשנות חזרה בטוח לא, אז אופציה ב'? זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב! לישון או לקום? לקום, הכי כיף. לכתוב או להקליד? להקליד. חיבוק או נשיקה? חיבוק :] התכתבות או שיחת טלפון? תלוי. משהו חשוב- טלפון, סתם ככה- התכתבות זה ממש כיף. להיות נבוך או להיות קול? COOL :-B אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אנשים חכמים שקטנים ממני, או אנשים גדולים שטיפשים ממני.

ססילייה

New member
^כי היא פושטקית.../images/Emo3.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? סקיני ג'ינס שחור.
תחתון אהוב עליך?האפור עם הכוכבים השחורים(גם אייל מעדיף אותו.
) התקופה הכי אהובה עליך בחיים?י'ב. לאן היית רוצה לחזור?לגרמניה.
איפה נולדת? (בית חולים):כרמל. ובאיזו עיר?חיפה. אוהב את המקום שאתה גר בו? לא ממש. יש לך חברים עוד מהגן? לא, אבל קרוב. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? הלם מסגרת מהצבא. והכי טובה? תחילת הצבא.(שדיי אירוני לגבי התשובה למעלה..
) שמח על זה?כן. :) היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? טינקרבל. היית מאוהב?
אתה מאוהב?
. חווית אהבה נכזבת?לצערי, כן.
בתול?
מתי הפעם אחרונה?והראשונה? האחרונה?בסוף השבוע האחרון, והראשונה?לפני כמה שנים.. אוהב את עצמך? מעט.. מה היית משנה בך? שום דבר, אני שלמה עם עצמי.
מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה. כמה מחשבים יש לך בבית? אחד רגיל ו3 ניידים. ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: ישבתי אצל המקעקע שלי, אני משפצת את הקעקוע על הגב בקרוב מאוד :) דבר לא נחמד שקרה לך היום: סתם היה קר. גובה:1.67 משקל:63.2 לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? מי זוכר?
לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? מתי עשיתם ביד בפעם אחרונה? שבוע וחצי. הפאדיחה הגדולה של החיים:חח כל יום יש לי איזה 5 פאדיחות, את מצפה ממני לזכור?
מאוהב?לא שאלנו את זה כבר??אבל כן!
דלוק על מישהו?שרופה.
חרמן על מישהו?בטח.
אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?תלוי. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מעיפה לו סטירה, מפיצה שיש לו קטן ועוזבת :) אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? חלילה. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב. לישון או לקום? לישון :) לכתוב או להקליד? גם וגם. חיבוק או נשיקה?חיבוק, ברור. התכתבות או שיחת טלפון? שיחה!!!!!
להיות נבוך או להיות קול? חחח מה?
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?בגילי.

A t z a

New member
^או כי יש לה שכל../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס תחתון אהוב עליך? ממ נקרע לאחרונה,ז"ל התקופה הכי אהובה עליך בחיים? אין לי שמץ לאן היית רוצה לחזור? כל מיני איפה נולדת? (בית חולים) את מיזה מעניין? ובאיזו עיר? אוהב את המקום שאתה גר בו? לא משהו,מתרגלים יש לך חברים עוד מהגן? כן
האמת שמגיל חודשיים אפילו. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? יש 2,ולא באלי לדבר על זה. והכי טובה? שאלה טובה שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לפעמים אוהב את עצמך? נואופ מה היית משנה בך? הרבה מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה כמה מחשבים יש לך בבית? 3 ומהיום 4 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: נסעתי לי בגשם עם מוזיקה?
+כמה התקפות צחוק עד בכי דבר לא נחמד שקרה לך היום: למדתי למבחן
? גובה: 1.71 משקל: ברור לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? 14.3.04
תודו שלא ציפיתם לדיוק הזה. לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? מתי עשיתם ביד בפעם אחרונה? מה עובר עליכם
? הפאדיחה הגדולה של החיים: ממש אני אכתוב את זה כאןןן
בואו רק נגיד שזה נגמר בבכי
מאוהב? לא כבר שאלתם את זה וכבר מחקתי את זה?! דלוק על מישהו?
חרמן על מישהו? ^ אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כרגע לא כי זה פדופילי קצת בתקופת תיכון אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?מעיפה אותו קיבינימט ובטח גם נוקמת בהמשך
אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? אם הוא השתנה לרעה אז לשנות בחזרה.אם זה עבוד-מנתקת קשר,איי גס.. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? שניהם לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקלידדד חיבוק או נשיקה? חיבוק
התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון,דה להיות נבוך או להיות קול? קול אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים ממני

Ronushnush

New member
^אהא. גם אני לא הולכת ../images/Emo152.gif

ואין לי מושג למה קמתי כ"כ מוקדם... פריט הלבוש האהוב עליך? בגדים תחתון אהוב עליך? לא יודעת, אין זוג שאני מחוברת אליו במיוחד
התקופה הכי אהובה עליך בחיים? כשאביב וסופשנה והולכים לים במקום לביצפר, ויודעים שתכף חופש גדול! ועדיין אין הרבה לטאות! לאן היית רוצה לחזור? מה לחזור, עד שהגעתי ליום הזה
איפה נולדת? (בית חולים) רמב"ם ובאיזו עיר? חיפה אוהב את המקום שאתה גר בו? לא כ"כ יש לך חברים עוד מהגן? ממש לא מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? לא אומרת והכי טובה? ברגע זה אני אומרת - עצם קיומי שמח על זה? כרגע כן!!!! תכף יעבור
היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא היית מאוהב? כן אתה מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן בתול? לא מתי הפעם אחרונה?והראשונה? לא ממש מזמן ולא ממש מזמן, אני מזדיינת טרייה למדי
אוהב את עצמך? לעיתים מה היית משנה בך? מיליון דברים מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יופי כמה מחשבים יש לך בבית? שלושה ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: הרגע קמתי... אבל שאני לא הולכת לביצפר דבר לא נחמד שקרה לך היום: יצא לי חצ'קון!!!!!! (זה למה אני לא הולכת
) גובה: נמוך משקל: שמן . אתם יודעים שהצלחתי לא לדעת את המשקל שלי במשך שנתיים? עד שהרופא הטיפש של הצו אמר אותו בקול
לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? מוקדם
לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הם זוכרים את התאריך כאילו?
מתי עשיתם ביד בפעם אחרונה? לכווו הפאדיחה הגדולה של החיים: לא חושבת שהיה משהו ממש דרמטי מאוהב? כן כבר שאלתם לא?! דלוק על מישהו? תמיד חרמן על מישהו? דלוק וחרמן זה לא אותו דבר?
אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אולי אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אויש
מוצאת דרך להפוך -אותו- למעורר רחמים ומנתקת קשר
אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לשנות לא הייתי מנסה, בד"כ זה חסר טעם. מנתקת קשר? תלוי בסוג השינוי ואם זה יפריע לי זה או זה: מחשב או טלוויזיה? גם וגם לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? ?! אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדוליםגדוליםגדולים

kepit

New member
^ אין לי במה להמשיך אתזה../images/Emo3.gif

פריט הלבוש האהוב עליך?ג'ינס שחור שלי
תחתון אהוב עליך?שחור עם פסים אדומים
התקופה הכי אהובה עליך בחיים?עכשיו
לאן היית רוצה לחזור?לתקופת השביתה
איפה נולדת? (בית חולים)סורוקה.. ובאיזו עיר?ב"ש אוהב את המקום שאתה גר בו?אהאה
יש לך חברים עוד מהגן?חחח לא.. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?לאדעת.. והכי טובה?הכרתי את האנשים שאני מכירה עכשיו
שמח על זה?מאווווווווווד. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?לא.אולי רק קצת יותר גדולה... היית מאוהב?נראלי שכן. אתה מאוהב?לא יודעת. חווית אהבה נכזבת?בקטנה.. בתול?מן הסתם... מתי הפעם אחרונה?והראשונה? אוהב את עצמך?רוב הזמן.. מה היית משנה בך?שומניזם מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?חח חוכמה..27 וחצי במתמטיקה!?דאמט
כמה מחשבים יש לך בבית?שניים.. ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:יש לי פלאפון חדשD::::::ף סוףסוף! שמכיתה ה אני תקועה עם מקרר
ומור טיפשה היא גרמה לראשים של עדי ומור להתנגש אבל ממש חזר וזה היה אחד המצחיקים
וראיתי את איתי ואסי
דבר לא נחמד שקרה לך היום:נרטבו לי המכנסיים בלמטה..וזה לא כיף
גובה: ממ לאדעת..מטר ומשו
משקל:לאדעת..אבל יותר מידי:S50 אולי.. לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? ממ גיל 12-13? לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? מתי עשיתם ביד בפעם אחרונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: מאוהב?היה כבררר : \ דלוק על מישהו?נמ.. חרמן על מישהו? אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אולי.. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? נמ.. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? תלוי כמה משתנה ולאיזה כיוון..כי היתה לי חברה ממש טובה שהשתנתה ממש אבל ממש לרעה נהיתה פרחה מטומטת ודיי ניתקנו קשרים.. זה או זה: מחשב או טלוויזיה?מחשב אופקורסD: לישון או לקום?ליישוווווווווווווווווון ואז לקום
לכתוב או להקליד?ממ להקליד.. חיבוק או נשיקה?חיבוווווווק
התכתבות או שיחת טלפון?התכתבות.. להיות נבוך או להיות קול?אע? אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדוליםם

^גם אני לא הלכתי. :)

פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס כלשהו. תחתון אהוב עליך? ורוד עם נקודות שחורות. חולה עליו. D: התקופה הכי אהובה עליך בחיים?
אוה. לאן היית רוצה לחזור? לא יודעת. O: איפה נולדת? (בית חולים) פוריה. ובאיזו עיר? שרונה. אוהב את המקום שאתה גר בו? בסדר. יש לך חברים עוד מהגן? כן. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? אנאערף. והכי טובה? אנאערף. שמח על זה? אנאערף. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא. היית מאוהב? אולי. אתה מאוהב? לא. חווית אהבה נכזבת? לא. בתול? כן. מתי הפעם אחרונה?והראשונה? אוהב את עצמך? לא במיוחד. מה היית משנה בך? הרוב. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יופי נראה לי, אבל לא להיות אהבלה. כמה מחשבים יש לך בבית? 4 או 5. ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: שלא הלכתי לבי"ס? דבר לא נחמד שקרה לך היום: שאני חולה. גובה: 1.60 פלוס. משקל:
לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? מוקדם מדי. ): לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? מתי עשיתם ביד בפעם אחרונה? נו דיייייי, מה נסגר
? הפאדיחה הגדולה של החיים: פי, יש הרבה. מאוהב? לא, רבאק! קודחים. דלוק על מישהו? ישמצב. חרמן על מישהו? לא. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כן. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? עפה ממנו? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לא זה ולא זה. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב. לישון או לקום? לישון. לכתוב או להקליד? לכתוב. חיבוק או נשיקה? חיבוק. התכתבות או שיחת טלפון? טלפון. להיות נבוך או להיות קול?
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים.

Oyster Girl

New member
^זה מה שקורה כשלא פותחים שרשור אוף../images/Emo54.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? גופייה ירוקה מפול אנד בר וחולצה של בוב דילן תחתון אהוב עליך? הוא נקרע
התקופה הכי אהובה עליך בחיים? התקופה שהייתה לפני שחמי טס.. לאן היית רוצה לחזור? לא יודעת איפה נולדת? (בית חולים) נראה לי שבלינסון ובאיזו עיר? פתח תקווה
? אוהב את המקום שאתה גר בו? לא יש לך חברים עוד מהגן? כן, אחד
מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? מה זה חשוב.. והכי טובה? כנ"ל.. שמח על זה? כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא היית מאוהב? לצערי אתה מאוהב? לא חווית אהבה נכזבת? כן בתול? מתי הפעם אחרונה?והראשונה? אוהב את עצמך? כן מה היית משנה בך? בדרך כלל אני אומרת שכלום, אבל עכשיו נדמה לי שאם לא הייתה לי יכולת מופלאה להתחבר עם אנשים שהם טינופת, החיים שלי היו יכולים להיות הרבה יותר טובים. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? גם וגם, אך ברור שחוכמה יותר. כמה מחשבים יש לך בבית? 2 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: ראיתי סוויני טוד בפעם הרביעית
דבר לא נחמד שקרה לך היום: ראיתי חלאה שלא בא לי לראות גובה: 181 ס"מ משקל: 72ק"ג, אבל מי סופר לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? מה זה עניינכם
מתי עשיתם ביד בפעם אחרונה?הלו
הפאדיחה הגדולה של החיים: אני לא לוקחת דברים קשה מאוהב? לא, והדבר נשאל כבר דלוק על מישהו? לא חרמן על מישהו? לא אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אם זה אמיתי, אפשר לנסות אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מרחם עליו בחזרה. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מקבל אותו? זה או זה: מחשב או טלוויזיה? טלויזיה אבל רק לסרטים לישון או לקום? לישון הרבה ואז לקום עירניים עם כוח להמשיך את היום לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? תלוי עם מי ותלוי מתי להיות נבוך או להיות קול? גם וגם אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אנשים קטנים הם חכמים גדולים בגוף קטן אבל אנשים גדולים הם חכמים גדולים בגוף גדול
וסקסי

למעלה