שאלון

שאלון

איך קוראים לך? מי נתן לך את השם הזה? אוהב אותו? איזה שם אתה אוהב? בן כמה אתה? ומתי יש יומולדת? מחכה? מאיפה אתם? איפה עוד גרת? איפה מעדיף לגור? מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? אוהב את המקום שאתה גר בו? אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? מהו מקום ההתנחלות שלכם? או בעצם מתנחלים אצלכם? יש חברים אמיתיים בעולם? כמה כאלו לכם יש? וחברים וירטואליים,יש? יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? אוהבים חיי מסך? אוהבים את השכבה שלכם? למה? וסטיגמות, זה נחמד או לא? קראו לכם אי פעם: ערס? פאקצה? פריק? אימו? או כל דבר מטופש אחר? כמה חברים טובים אתם? יש לכם מן חבורה כזאתי? בנים/בנות? או גם וגם? מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? מה בא לכם לשמוע? מה אתם לא סובלים לשמוע? להקה אהובה, יש? וזמר/ת? שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? נכון לועזי יותר שווה מישראלי? מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? ואיזה לא סובל? שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? מנגן על משהו? על מה? על מה רוצה לנגן? אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? ממתי? איך? כמה ג'יגה? רוצה עוד? אוהב לצלם? יש לך מצלמה? כמה זמן יש לך אותה? היו קודמות? איזה? מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? שומע רדיו? הרבה? איזו תחנה? אתה עובד? במה? כמה כסף אתה מרוויח? כמה כסף יש לך? יש לך מטבע של שני שקלים? רוצה כזה? קונה בקפיטריה של ביתספר? למה? יש לכם פוסטרים בחדר? כמה? של מי? איפה אתם כרגע? מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? היה כיף? רוצים שוב? מדבירם עם מישהו אונליין? מסנג'ר או אייסיקיו? עם כמה אנשים? אוכל הרבה? מה המאכל האהוב עליך? למה דווקא הוא? מה אכלת לאחרונה? היה טעים? רוצה שוב? איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? מה עדיף, מלוח או מתוק? אוהב פאסט פוד? איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? והכי לא? קונה הרבה אוכל? מה המאכל האחרון שקנית? זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? כמה ארוחות ביום אתה אוכל? מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? לומד נהיגה? הוצאת רישיון? מתי? נגמר לך המלווה כבר? על מה אתה נוהג? הומו/סטרייט/לסבית/בי? לאן אתה אוהב לצאת? מה המבחן הקרוב שלך? מעשן? שותה אלכוהול? ניסית סמים? יש לך משקפיים או עדשות? מה הצבע עיניים? מה אתה שומע עכשיו? אתה שם קרמים כלשהם? יש לך הפרעות? פעם היית אצל פסיכולוג? מי הבן אדם הכי קרוב? למי הכי מתגעגע? מה המערכת יחסים האחרונה? כמה זמן? למה נגמר? יש לך חברה עכשיו? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? מה הגובה שלך? ומשקל? מרוצה? בהצלחה! P:

MC SammY

New member
מכירות את זה שדוחים משהו חשוב

בשביל שאלון בלי תכלית?
איך קוראים לך? אילונה מי נתן לך את השם הזה? אמא אוהב אותו? מסתדרת איזה שם אתה אוהב? סם
בן כמה אתה? 18 ומתי יש יומולדת? עוד 9 חודשים מחכה? יגיע מתי שיגיע
מאיפה אתם? ראשון איפה עוד גרת? אם נתחיל מההתחלה אז באוזבקיסטן, ב"ש, גבעתיים וכבר כמעט 8 שנים בראשל"צ סיטי. איפה מעדיף לגור? לפעמים ממש בא לי ת"א, לפעמים ממש בא לי איזה קיבוץ רחוק מהכל. מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? ^^ אוהב את המקום שאתה גר בו? לא מתה עליו, אבל אין לי יותר מדי טענות. אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? עלו 3 שעות למעלה מהו מקום ההתנחלות שלכם? חח אין לי כזה או בעצם מתנחלים אצלכם? לפעמים יש חברים אמיתיים בעולם? נדיר כמה כאלו לכם יש? 2 וחברים וירטואליים,יש? לא מישהו שלא פגשתי במציאות.. יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? הלוואי והיה לי זמן להפגש כל יום
אוהבים חיי מסך? מה? אוהבים את השכבה שלכם? חהחה שכבה? למה? כי אין!! וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא קראו לכם אי פעם: ערס?
פאקצה?
פריק?
אימו?
או כל דבר מטופש אחר? זה מספיק כמה חברים טובים אתם? לא תפקידי לענות על זה יש לכם מן חבורה כזאתי? לא בנים/בנות? או גם וגם? מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? הדבר האחרון שהתנגן בווינאמפ Lauryn Hill-Nothing even matters מה בא לכם לשמוע? לאדעת מה אתם לא סובלים לשמוע? מזרחית כבדה, פופ דביק, בלדות דביקות וקיטשיות מדי. להקה אהובה, יש? The Calling, Dashboard confessional וזמר/ת? Alicia Keys, Avril Lavigne שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? גם וגם.. נכון לועזי יותר שווה מישראלי? הממ..לא בהכרח. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? המון רגאיי, סול, אראנבי,ראפ, רוק אלטרנטיבי, ובמצברוח המתאים-פאנק רוק. ואיזה לא סובל? רשום למעלה. שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? משהו דפוק בשאלה הזאת. מנגן על משהו? לא. על מה? על מה רוצה לנגן? תופייייים וגיטרה אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? אייפוד שולט. אבל אין לי
ממתי? איך? כמה ג'יגה? רוצה עוד? אוהב לצלם? כן
יש לך מצלמה? היא מקולקלת!!!!! דאמ. כמה זמן יש לך אותה? אממ..ארבע שנים בערך. היו קודמות? כן איזה? פילם |נוסטלגיה| מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלית מבחינת המהירות שומע רדיו? פה ושם הרבה? לא ממש איזו תחנה? גלגל"צ ו102 אתה עובד? כע במה? ראש1 וחנות בגדים כמה כסף אתה מרוויח?
כמה כסף יש לך?
יש לך מטבע של שני שקלים? לא רוצה כזה? נשמע מגניב קונה בקפיטריה של ביתספר? חח למה? יש לכם פוסטרים בחדר? כן כמה? אחרי שהתבגרתי, נשאר 1 של מי? בוב מארלי איפה אתם כרגע? בחדר? מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? אצל חבר שלי, בסופ"ש היה כיף?
רוצים שוב?
!! מדבירם עם מישהו אונליין? אחותי מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ עם כמה אנשים? 1 אוכל הרבה? כשאין לי התקפים אז לא
מה המאכל האהוב עליך? סלטסלטסלט למה דווקא הוא? לא יודעת, אני מכורה מה אכלת לאחרונה? חמאת בוטנים היה טעים? כע רוצה שוב? לא איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? מילקשייק פירות, גלידה עם פירות... ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? גרבר וגמדים?
מה עדיף, מלוח או מתוק? מתוק אוהב פאסט פוד? לא מתה על זה איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? עגבניה נחשב למזון מהיר? טוב נו, זה פיצה בכל זאת.. והכי לא? בורגראנץ'!!!!
קונה הרבה אוכל? לא מה המאכל האחרון שקנית? פסקזמן? זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) חח 3 ב12 אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? די כבר עם החפירות האלה חח מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? מעדיפה, אבל מה זה עוזר לי כמה ארוחות ביום אתה אוכל? 2-3 ולפעמים 1 מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? קונה שם או שלא אוכלת שם כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? לאדעת לומד נהיגה? בקרוב חוזרת לזה, בעזרת השם! הוצאת רישיון? לא מתי? נגמר לך המלווה כבר? על מה אתה נוהג? הומו/סטרייט/לסבית/בי? סטרייטית.. לאן אתה אוהב לצאת? פאבים, אם במצברוח אז מועדונים מה המבחן הקרוב שלך? חח הבגרות במתמטיקה חודש הבא. מעשן? הפסקתי שותה אלכוהול? המעטתי ניסית סמים? לא יש לך משקפיים או עדשות? קניתי משקפיים סוףסוף!! מה הצבע עיניים? כחול-ירוק מה אתה שומע עכשיו? את הרעש של המקלדת אתה שם קרמים כלשהם? קרם לחות יש לך הפרעות? OCD פעם היית אצל פסיכולוג? לא מי הבן אדם הכי קרוב? נדב. למי הכי מתגעגע? לא יודעת מה המערכת יחסים האחרונה? מזתומרת "מה?" כמה זמן? 4 חודשים למה נגמר? כי נגמר. יש לך חברה עכשיו? כן מי מתקשר אלייך הכי הרבה? הוא
מה הגובה שלך? 164 ומשקל? מזמן לא בדקתי את זה וככה עדיף
מרוצה? לא. ביי, מתמטיקהההההה איז קולינג.

Magic Melody

New member
עונה../images/Emo13.gif

איך קוראים לך? יעל מי נתן לך את השם הזה? אימא אוהב אותו? האמת שכן. חבל שהוא כזה נפוץ. איזה שם אתה אוהב? דניאלה בן כמה אתה? 18 ומתי יש יומולדת? אוקטובר 26 מחכה? חח לא. מאיפה אתם? ירושלים איפה עוד גרת? איפה מעדיף לגור? בארץ רק פה, בחו"ל אולי בלונדון. מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? ברור שעיר גדולה. אוהב את המקום שאתה גר בו? השכונה ? לא. היא שכונה דפוקה בקו הירוק
אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? איפה שאבא. מהו מקום ההתנחלות שלכם? אצל חברה שלי. או בעצם מתנחלים אצלכם? לא כל כך . מידי פעם. יש חברים אמיתיים בעולם? פה ושם. אבל אף אחד לא מושלם. כמה כאלו לכם יש? אחד או שניים. וחברים וירטואליים,יש? לא ממש. יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? אוהבים חיי מסך? רק כשהחיים האמיתיים מחורבנים. אוהבים את השכבה שלכם? הייתה לי שכבה מגעילה ולא מגובשת. למה? וסטיגמות, זה נחמד או לא? נחמד להדביק. לא כיף שמדביקים עליך. קראו לכם אי פעם: ערס?
פאקצה?
פריק?
אבל סתם הבנדוד האילתי שלי שחושב שיש או פריחות או פריקים בעולם ושום דבר חוצ מזה, ומה לעשות שפריחה אני לא? אימו?
או כל דבר מטופש אחר?
כמה חברים טובים אתם? מאוד. יש לכם מן חבורה כזאתי?
בנים/בנות? או גם וגם? מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? תמר גלעדי - האהבה מתה. מה בא לכם לשמוע? שומדבר אחר. מה אתם לא סובלים לשמוע? רוק כבד. צרחות וכאלה. להקה אהובה, יש? רדיוהד
וזמר/ת? לני קרביץ
שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? גם וגם. נכון לועזי יותר שווה מישראלי?
לרוב מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? הכל חוצ מרוק כבד ומזרחית ואיזה לא סובל? רוק כבד ומזרחית שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? שירי קטנטנות אומר לכם משהו? מנגן על משהו?
על מה? על העצבים
על מה רוצה לנגן? היה נחמד לדעת לנגן על משהו, לא משנה מה. אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? איי פוד. ממתי? מעל חצי שנה. איך? אקס הביא מארה"ב כמה ג'יגה? 2 רוצה עוד? לאט לאט.. אוהב לצלם? אמנותי? לא יצא לי עוד. יש לך מצלמה?
כמה זמן יש לך אותה? שנתיים ככה היו קודמות?
איזה? מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי שומע רדיו?
הרבה?
איזו תחנה? 88 FM, גלגלצ אתה עובד?
במה? כמה כסף אתה מרוויח? כמה כסף יש לך? בעובר ושב כרגע? 1200 יש לך מטבע של שני שקלים?
רוצה כזה? קונה בקפיטריה של ביתספר? למה? יש לכם פוסטרים בחדר?
כמה? של מי? איפה אתם כרגע? בבית מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? יום .. יום חמישי היה כיף?
רוצים שוב?
מדבירם עם מישהו אונליין ?
מסנג'ר או אייסיקיו? עם כמה אנשים? אוכל הרבה?
מה המאכל האהוב עליך? שניצל למה דווקא הוא? הכי טעים לי? מה אכלת לאחרונה? לפני חצי שעה היה טעים?
רוצה שוב?
איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? כבד ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? אין נראה לי. מה עדיף, מלוח או מתוק? מתוק אוהב פאסט פוד? פה ושם איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? לאדעת. פיצות והכי לא? KFC קונה הרבה אוכל?
מה המאכל האחרון שקנית? טוסט זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 30 אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהבת מאוווד מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? בכללי כן. כמה ארוחות ביום אתה אוכל? ארבע בערך
מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? בד"כ קונה. כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? לא בדקתי. הרבה. לומד נהיגה?
הוצאת רישיון?
מתי? לפני שנה ויום. נגמר לך המלווה כבר?
על מה אתה נוהג? מזדה 3 הומו/סטרייט/לסבית/בי? לסבית. סתם לא - הלוואי. סטרייטית ממורמרת. בנים מזדיינים. לאן אתה אוהב לצאת? בתי קפה בעיקר. אבל גם פאבים ושטויות מה המבחן הקרוב שלך? מעשן?
שותה אלכוהול? פעם ב... כי אני נוהגת. ניסית סמים?
יש לך משקפיים או עדשות? משקפיים לקריאה. מה הצבע עיניים? קקי. מה אתה שומע עכשיו? נגמר השיר. עוד לא חידשתי. אתה שם קרמים כלשהם?
יש לך הפרעות? OCD פה ושם. פעם היית אצל פסיכולוג?
מי הבן אדם הכי קרוב? כמה חברות למי הכי מתגעגע? אמא מה המערכת יחסים האחרונה? הרצינית? האקס. כמה זמן? 9 חודשים. למה נגמר? כי לא היה לי טוב. יש לך חברה עכשיו? לא בדיוק. מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אבא די מטמטם בטלפון האמת. מה הגובה שלך? 162 -3 ומשקל? 56-7 מרוצה?
קראת ביץ' ?

NoWords

New member
../images/Emo127.gif

את היחידה שכתבה משקל.
כל הכבוד. [לני ורדיוהד
]

NoWords

New member
היא לא הגיבה לשירשור עד הזמן

שבו כתבתי את ההודעה הזאת

../images/Emo3.gif

איזה שם אתה אוהב? שי בן כמה אתה? 22 ומתי יש יומולדת? 19.10 מחכה? לא. כי כבר היה. מאיפה אתם? מרכז מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? חור בארץ. אוהב את המקום שאתה גר בו? בערך. אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? אמ.. לא יודעת האמת. מהו מקום ההתנחלות שלכם? החדר שלי? חחח אוהבים חיי מסך? אמ... וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא נחמד. כמה חברים טובים אתם? משתדלת כמה שיותר. יש לכם מן חבורה כזאתי? לא. הייתה. בערך. היום כבר לא. חחח
בנים/בנות? בנות. מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? כלום. מה בא לכם לשמוע? עברי להקה אהובה, יש? משינה וזמר/ת? עברי:)
שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת. נכון לועזי יותר שווה מישראלי? לא. להיפך. בזמן האחרון אני יותר אוהבת מוזיקה ישראלית:) מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? אין. אני יכולה לשמוע כמעט הכול:) אפילו מוזיקה קלאסית. שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? מזרחית. אבל האמת שמידי פעם כן שומעת. זה תלוי איזה שיר האמת. מנגן על משהו? לא על מה רוצה לנגן? פסנתר. אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? אמ פי. ממתי? לא זוכרת. אוהב לצלם? כן. יש לך מצלמה? כן כמה זמן יש לך אותה? כמה שנים. היו קודמות? לא מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי. שומע רדיו? כן. אבל לא כרגע
הרבה? בערך. איזו תחנה? גלגל"צ. יש לכם פוסטרים בחדר? בערך. כמה? 2-3 של מי? חח. עזבו
איפה אתם כרגע? בבית
למה? מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? לפני כמה ימים. היה כיף? יאפ:) מדבירם עם מישהו אונליין? לא מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ'! מה עדיף, מלוח או מתוק? מתוק לאן אתה אוהב לצאת? בתי קפה. מה המבחן הקרוב שלך? לא מדברים על זה
חח מעשן? לא שותה אלכוהול? לא. וגם אם כן זה פעם בשנה בערך
ניסית סמים? לא יש לך משקפיים או עדשות? אף אחד מהם. מה הצבע עיניים? חום אתה שם קרמים כלשהם? לפעמים. קרם ידיים. יש לך חברה עכשיו? לא מי מתקשר אלייך הכי הרבה? חברה

The Blue Fairy

New member
בא לי :)

איך קוראים לך? דידי מי נתן לך את השם הזה?ההורים אוהב אותו?מאד בן כמה אתה?20 ומתי יש יומולדת?31.03 מחכה?לא ממש מאיפה אתם?קריות איפה מעדיף לגור?מקום ירוק מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה?חור אוהב את המקום שאתה גר בו?חביב יש חברים אמיתיים בעולם?בהחלט יש כמה כאלו לכם יש?5 וחברים וירטואליים,יש?יש יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום?פחות אוהבים חיי מסך?זה חביב וסטיגמות, זה נחמד או לא?מאד לא קראו לכם אי פעם: ערס?לא פאקצה?כן פריק?כן אימו?לא כמה חברים טובים אתם?לא ספרתי יש לכם מן חבורה כזאתי?אכן בנים/בנות?גם וגם מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו?שלמה ארצי מה בא לכם לשמוע?שלמה ארצי מה אתם לא סובלים לשמוע?מזרחית\דכאון להקה אהובה, יש?יש המון אוהב לצלם?יאפ יש לך מצלמה?יאפ כמה זמן יש לך אותה?אנאערף היו קודמות?לא זוכרת מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי?דיגיטלית שומע רדיו?יאפ הרבה?עכשיו פחות איזו תחנה?גלגלגלצ אתה עובד?לא יש לך מטבע של שני שקלים?אכן יש לכם פוסטרים בחדר?לא איפה אתם כרגע?בחדר שלי מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים?יום שבת היה כיף?מאד רוצים שוב?כן מדבירם עם מישהו אונליין?כרגע לא אוכל הרבה?לפעמים מה המאכל האהוב עליך?סטייק למה דווקא הוא?ככה מה אכלת לאחרונה?שניצל היה טעים?כן רוצה שוב?לא מה עדיף, מלוח או מתוק?מלוח אוהב פאסט פוד?מאד איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב?מקדונלדס קונה הרבה אוכל?כן מה המאכל האחרון שקנית?עוף בלימון אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות?אוהבת לאכול מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות?אוכל כמה ארוחות ביום אתה אוכל? לומד נהיגה?למדתי הוצאת רישיון?כן מתי?שנה שעברה מתישהו נגמר לך המלווה כבר?אכןכן על מה אתה נוהג?פיאט בראווה הומו/סטרייט/לסבית/בי?סטרייטית לאן אתה אוהב לצאת?מאד מעשן?לא שותה אלכוהול?כן ניסית סמים?לא יש לך משקפיים או עדשות?כן מה הצבע עיניים?חום מה אתה שומע עכשיו?עברנו על זה כבר... אתה שם קרמים כלשהם?כן יש לך הפרעות?כמו לכולם פעם היית אצל פסיכולוג?לא מי הבן אדם הכי קרוב?יש כמה למי הכי מתגעגע?לטל שלי :( מה המערכת יחסים האחרונה?עם טל שלי
כמה זמן?חודש וקצת למה נגמר?מה נגמר? לא נגמר :( יש לך חברה עכשיו?חבר, כן מי מתקשר אלייך הכי הרבה?טל :) מה הגובה שלך?1.63 הודגש באמצעות מדגישומטיק

LimiMimi

New member
שאלון כיפי.

איך קוראים לך? לימור. מי נתן לך את השם הזה? אמא ואבא? אוהב אותו? לא ממש אכפת לי. איזה שם אתה אוהב? ספיר. בן כמה אתה? 18. ומתי יש יומולדת? 6.10 מחכה? לא.
מאיפה אתם? כפ"ס. איפה עוד גרת? אלפ"ש. איפה מעדיף לגור? כפ"ס
מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? עיר גדולה. אוהב את המקום שאתה גר בו? כן. אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? תלאביב. מהו מקום ההתנחלות שלכם? פעם קופיטרי, היום אנחנו קצת מגוונים.
או בעצם מתנחלים אצלכם? אוי אצלי בבית ת-מיד מתנחלים. או בגלל שאני עצלנית או בגלל שהוא פשוט אחלה בית
יש חברים אמיתיים בעולם? ברור. כמה כאלו לכם יש? הרבה. וחברים וירטואליים,יש? גם. יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? פחות אני חושבת. אוהבים חיי מסך? יש גבול והכל, אבל למה לא. אוהבים את השכבה שלכם? היא בסדר. למה? וסטיגמות, זה נחמד או לא? שאלה מפגרת. קראו לכם אי פעם: ערס? לא. פאקצה? ברור
פריק? לא. אימו? לא. או כל דבר מטופש אחר? כמה חברים טובים אתם? 8 מתוך 10
יש לכם מן חבורה כזאתי? כן. בנים/בנות? גם וגם. בעיקר בנות. או גם וגם? מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? דר. דרה, ווטפ? מה בא לכם לשמוע? משהו טוב, אוף. מה אתם לא סובלים לשמוע? מזרחית. להקה אהובה, יש? מיליונים. וזמר/ת? sia! וואעה, היא כלכך מעולה. שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? גם וגם. נכון לועזי יותר שווה מישראלי? כן. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? ואיזה לא סובל? שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? לא. מנגן על משהו? על מה? על מה רוצה לנגן? פסנתר, גיטרה. אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? אמפי. ממתי? כיתה י' או יא'. איך? קנינו? כמה ג'יגה? 2. רוצה עוד? לא. אוהב לצלם? ממש. יש לך מצלמה? כן. כמה זמן יש לך אותה? מכיתה י'. היו קודמות? כן. איזה? אחת מעפנה, ופילם. מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? בדיגיטלי יש לי יותר שליטה, אבל כשאני אדע באמת לצלם אני מניחה שפילם. שומע רדיו? לא. הרבה? איזו תחנה? אתה עובד? כן. במה? בלוקבסטר. כמה כסף אתה מרוויח? מינימום. כמה כסף יש לך? מספיק, תודה
יש לך מטבע של שני שקלים? כה. רוצה כזה? לא. קונה בקפיטריה של ביתספר? קניתי. למה? כי הייתי עצלנית להכין לעצמי, והילדה רעבה! יש לכם פוסטרים בחדר? לא. כמה? של מי? איפה אתם כרגע? בחדר עבודה. מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? אתמול. היה כיף? בטח. רוצים שוב? למה לא. מדבירם עם מישהו אונליין? יאפ. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. עם כמה אנשים? 2. אוכל הרבה? כה. מה המאכל האהוב עליך? למה דווקא הוא? מה אכלת לאחרונה? מרק
היה טעים? כן. רוצה שוב? כן אבל אין לי כוח. איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? אבוקדו. ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? טונה? מה עדיף, מלוח או מתוק? מתוק. אוהב פאסט פוד? ברור. איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? אנערף. והכי לא? קונה הרבה אוכל? לצערי. מה המאכל האחרון שקנית? אתמול שתיתי סיידר, נחשב? שישי אכלתי מקדונלדס. זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 14. אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? לא חושבת על זה יותר מידי. מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? ברור. כמה ארוחות ביום אתה אוכל? נע בין 2 ל3. מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? קונה. כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? יותר מידי. לומד נהיגה? כבר לא. הוצאת רישיון? כן. מתי? אוק' השתחרר לי. נגמר לך המלווה כבר? על מה אתה נוהג? סיטרואן C4 מוי מהממת. הומו/סטרייט/לסבית/בי? סטרייטית. לאן אתה אוהב לצאת? פאבים שכונתיים כאלה. חח. מה המבחן הקרוב שלך? למה ככה. מעשן? לא. שותה אלכוהול? כן. ניסית סמים? לא. יש לך משקפיים או עדשות? כן. מה הצבע עיניים? חום-דבש. מה אתה שומע עכשיו? דר. דרה? אתה שם קרמים כלשהם? ידיים וזה. יש לך הפרעות? קשב וריכוז חמורות.
פעם היית אצל פסיכולוג? כן. מי הבן אדם הכי קרוב? החברות. למי הכי מתגעגע? אבא שלי. מה המערכת יחסים האחרונה? לפני איזה שלושה שבועות נגמר. כמה זמן? מסובך. למה נגמר? יש לך חברה עכשיו? נחיה ונראה. מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אמא? מה הגובה שלך? 172. ומשקל? חה.
מרוצה? לא.

NoWords

New member
משעמם קצת אז למה לא

חורף
. איך קוראים לך? נעמה מי נתן לך את השם הזה? ההורים אוהב אותו? למדתי להסתדר איתו איזה שם אתה אוהב? מאז שאני קטנה יש לי קטע לשם דפנה. רק בגלל הקיצור המגניב דפי. נכון דבילי? בן כמה אתה? בדיוק היום - 18 ושלושה חודשים ומתי יש יומולדת? היה ב25.9 מחכה? לא כ"כ בא לי להגיע לגיל 19 האמת אז בנתיים לא מאיפה אתם? ראשון לציון איפה עוד גרת? בשומקום איפה מעדיף לגור? בלונדון, פריז, ת''א. מה שיסתדר קודם
מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? עיר גדולה. אבל אני גם מתה על מושבים וקיבוצים אוהב את המקום שאתה גר בו? בגדול כן. אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? ע"ע כמה שאלות למעלה ^^ מהו מקום ההתנחלות שלכם? הדירה של אח שלי נראה לי. או בעצם מתנחלים אצלכם? לא ממש יוצא יש חברים אמיתיים בעולם? בוודאי כמה כאלו לכם יש? ממש אמיתיים, 6-7 וחברים וירטואליים,יש? יאפ יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? פחות אוהבים חיי מסך? כן, אין לי בעיה עם זה אוהבים את השכבה שלכם? כן ולא למה? כמו בכל מקום, יש גם כאלו שאני לא אוהבת אבל הם אחלה שכבה וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא קראו לכם אי פעם: ערס? אף אחד מהדברים האלה... פאקצה? פריק? אימו? או כל דבר מטופש אחר? כמה חברים טובים אתם? אני חברה מאד טובה לדעתי, זה חשוב לי יש לכם מן חבורה כזאתי? כן בנים/בנות? בנות או גם וגם? פעם היינו גם וגם, דברים השתנו מאז שנגמר התיכון מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? כרגע כלום, כמה לא בסדר מצידי מה בא לכם לשמוע? הממממ Incubus מה אתם לא סובלים לשמוע? מזרחית, דיכאון, אבריל לאבין, אימו, כל המוזיקת פוזות להקה אהובה, יש? יש מלא וזמר/ת? גם שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת נכון לועזי יותר שווה מישראלי? נכוןןןן מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? אין משהו ספציפי ואיזה לא סובל? עניתי ^^ שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? כן, לצערי הרב מאד מנגן על משהו? לא): מתה להתחיל אבל על מה? על מה רוצה לנגן? בס אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? mp3 ממתי? שנתיים. מחזיק יפה. הוא אפילו שרד טביעה קטנה. כמה ג'יגה? 1, וזה מספיק לי רוצה עוד? לא אוהב לצלם? מאד יש לך מצלמה? יאפ כמה זמן יש לך אותה? פחות מחצי שנה היו קודמות? כן, אחת איזה? משו מעפן דיגיטלי עם 2 פונקציות וחצי ואיכות לא משהו, לא סבלתי אותה מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי שומע רדיו? לא ממש. לפעמים בחדר או באוטו איזו תחנה? 88 ומזפזפת עם גלגלצ, 102 ו-100 אתה עובד? כן במה? בקולנוע כמה כסף אתה מרוויח? מינימום כמה כסף יש לך? סכום נאה, מהעבודה הקודמת בכלל :) יש לך מטבע של שני שקלים? כןןןן. לא רוצה להשתמש בו. הוא מגניב רוצה כזה? קונה בקפיטריה של ביתספר? וואי בכיתה יוד הייתי קונה יחסית הרבה. ובשנתיים אח"כ רק שתייה כזה מדי פעם למה? כובע יש לכם פוסטרים בחדר? כן כמה? 3 של מי? מרילין, כריסטינה, ג'וני איפה אתם כרגע? במשרדון שלי מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? שלשום היה כיף? סביר להניח רוצים שוב? מדבירם עם מישהו אונליין? הוא בדיוק נטש לעבודה מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר עדיף תמיד עם כמה אנשים? אוכל הרבה? 'הרבה' זה יחסי
מה המאכל האהוב עליך? פיצה. המבורגר. צ'יפס. פרוזן יוגורט... למה דווקא הוא? מה אכלת לאחרונה? שוקו עם עוגיות שוקולד בצד היה טעים? כה רוצה שוב? לא איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? קרמבו! אני ווירדו ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? סושי. אנשים חושבים שזה מוזר מה עדיף, מלוח או מתוק? מלוח אוהב פאסט פוד? כה איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? אין לי פייבוריט, באמת והכי לא? בורגראנץ'! אוכלים את זה רק כשאין ברירה וממש רעבים קונה הרבה אוכל? לא מה המאכל האחרון שקנית? לא זוכרת זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהבת]: my sin... מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? אני גם אוהבת אוכל-בריאות אז מסתדר לי סבבה מבחינת מזון כמה ארוחות ביום אתה אוכל? 2-3 מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? לא מביאה לשם אוכל כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? לא המון לומד נהיגה? למדתי הוצאת רישיון? כן מתי? שנה שעברה נגמר לך המלווה כבר? ממזמן על מה אתה נוהג? הונדה הומו/סטרייט/לסבית/בי? הומו
לאן אתה אוהב לצאת? פאבים, בתי קפה, קולנוע, מועדונים מה המבחן הקרוב שלך? אין לייייייי יוהווווווו סיימתי לימודים, שמחה וששון מעשן? לא שותה אלכוהול? כן ניסית סמים? לא יש לך משקפיים או עדשות? לא מה הצבע עיניים? חום מה אתה שומע עכשיו? סעמק, עוד לא שמתי מוזיקה. בסוף השאלון... אתה שם קרמים כלשהם? כן יש לך הפרעות? סביר להניח. כמו לכולם. פעם היית אצל פסיכולוג? לא מי הבן אדם הכי קרוב? אחי נראה לי למי הכי מתגעגע? לחברות שבצבא מה המערכת יחסים האחרונה? כבר הספקתי לשכוח כמה זמן? חודשיים למה נגמר? התחיל לשעמם יש לך חברה עכשיו? חבר, לא מי מתקשר אלייך הכי הרבה? חברות מה הגובה שלך? 170 ככה ומשקל? X: מרוצה? לא

adiss90

New member
Such As

מי נתן לך את השם הזה? ההורים שלי אוהב אותו? כן איזה שם אתה אוהב? חוץ מעדי? שגיא ו..שירה, דנה, עומר בן כמה אתה? בת אם כבר....17. ומתי יש יומולדת? במאי. מחכה? לא מאיפה אתם? מהמרכז איפה עוד גרת? רק במרכז איפה מעדיף לגור? בניו יורק. מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? עיר גדולה אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? ניו יורק כמה חברים טובים אתם? השאלה מנוסחת חרא. מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? כלום מה אתם לא סובלים לשמוע? מזרחית בפלאפון עם איכות נוראית. להקה אהובה, יש? לאא אחת. וזמר/ת? לא כ"כ שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת נכון לועזי יותר שווה מישראלי? ברווווווור מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? רוק-שחורה-מיינסטרים ואיזה לא סובל? מזרחית. ו....של עמים שונים? P: שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? ממ לא כ"כ. מנגן על משהו? :) אני לא אכתב על העצבים. אז לא. על מה? על העצבים. על מה רוצה לנגן? מפוחית\כינור\סקסופון. אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? אמפי3 ממתי? ממ שנה ומשו? איך? אמא שלי קיבלה בחינם :] כמה ג'יגה? חחחח. הכי קטן שתמצאו. רוצה עוד? האמת שזה דיי מספיק...אני בקושי שומעת בו. אוהב לצלם? לא. כאילו...סתם. יש לך מצלמה? משו כזה. אף אחד לא מביע רצון להחזיק בה. אז.... כמה זמן יש לך אותה? מאז שאבא קנה מצלמה יותר טובה >< שומע רדיו? לא. פעם שמעתי יותר אתה עובד? לא יש לך מטבע של שני שקלים? כן. ביום הראשון שהוא יצא קיבלתי. קונה בקפיטריה של ביתספר? כשיוצא... יש לכם פוסטרים בחדר? אחד ממוסגר של ממנטו(ענק) ואחד קטן נסתר כזה של אבודים. מדבירם עם מישהו אונליין? כרגע לא מסנג'ר או אייסיקיו? מסנחר אוכל הרבה? כן מה המאכל האהוב עליך? כלמיני ::::: מה אכלת לאחרונה? סנדוויץ' מסריח ולא משביע עם גבינה היה טעים? לא איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? קצפת ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? הייתי היחידה שאכלה את האוכל בפולין...בערך. מה עדיף, מלוח או מתוק? איזון אוהב פאסט פוד? הו כן איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? הממ נראה לי הכל. פיצות, סיני, המבורגר, וונדיז. אה אבל הכי סביח !!! והכי לא? לא אוהבת פלאפל\שווארמה. קונה הרבה אוכל? כן. מה המאכל האחרון שקנית? לא זוכרת אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? כמה שיותר מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? אפשר לשלב. כמה ארוחות ביום אתה אוכל? 3+שוקולד מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? מביאה. כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? בשבוע נגיד....30? הומו/סטרייט/לסבית/בי? הרגיל נו...סטרייט. לאן אתה אוהב לצאת? ת"א, רמת החייל, סרט, באולינג. מה המבחן הקרוב שלך? חלחלה\קלקלה. בוווווו מעשן? לא שותה אלכוהול? לא ניסית סמים? אהאהאה. יש לך משקפיים או עדשות? משקפיים מה הצבע עיניים? חומ יש לך הפרעות? הו כן פעם היית אצל פסיכולוג? לא

יאללה../images/Emo71.gif

איך קוראים לך?ענבל מי נתן לך את השם הזה?אמא ואבא אוהב אותו?נייס :] איזה שם אתה אוהב? רביד,סער,שיר,אפיק,מאיה,ליעד,טל..חחח בן כמה אתה?14 ומתי יש יומולדת?עוד חצי שנה ככה מחכה?בערך חח מאיפה אתם?פ"ת איפה עוד גרת?ברחוב אחר בפ"ת איפה מעדיף לגור?פה.:) או בת"א.. מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה?עיר גדולה! אוהב את המקום שאתה גר בו?יאפ :] אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור?ת"א מהו מקום ההתנחלות שלכם?אצל טלצ'/בקניון או בעצם מתנחלים אצלכם?בדר"כ לא יש חברים אמיתיים בעולם?בטח! כמה כאלו לכם יש?6 בערך :) וחברים וירטואליים,יש?כה :) יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום?ברור שפחות אוהבים חיי מסך?לא ממש..מה הקטע בזה? אוהבים את השכבה שלכם?כן :] למה?כי הם אנשים נחמדים?ולא הרבה ערסים ופרחות ^^" וסטיגמות, זה נחמד או לא?לא ממש קראו לכם אי פעם: ערס?לא פאקצה?כן פריק?כן אימו?כן חח או כל דבר מטופש אחר?כן D: כמה חברים טובים אתם?מז"א? יש לכם מן חבורה כזאתי?אה,בערך.כאילו הבנות...9 בנות בערך בנים/בנות?בנות או גם וגם? מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו?Behind Blue Eyes-Limp Bizkit מה בא לכם לשמוע?את השיר הזה.חח מה אתם לא סובלים לשמוע?מטאל..זה לא יפה בכלל להקה אהובה, יש?אאאמ לא חושבת...אפשר להגיד המכשפות או אולי מוניקה סקס.לא ממש וזמר/ת?אביב גפן ועברי לידר שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים?מה שאני אוהבת.אבל זה די פופולארי..מה אשמתי? נכון לועזי יותר שווה מישראלי?בדר"כ כן חח מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע?רוק כזה או היפהופ [: ואיזה לא סובל?מטאל שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום?כן חחחחחחחח רוני סופרסטאר[כיתה ה'] מנגן על משהו?לא על מה? על מה רוצה לנגן?גיטרה אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש?אמפי3 ממתי?ווהו היו לי כבר 2 כי הראשון נהרס.הראשון מכיתה ז'[אני בט'] והשני מהחופש איך??! כמה ג'יגה?בראשון היה חצי ג'יגה ובחדש יש ג'יגה שלם רוצה עוד?לא..אני לא ממלאת את זה אוהב לצלם?זה נחמד,אבל אני לא עושה את זה כמעט יש לך מצלמה?לא שומע רדיו?באוטו הרבה?באוטו?כן איזו תחנה?100,91FM אתה עובד?לא יש לך מטבע של שני שקלים?חחחח לא רוצה כזה?כןD: קונה בקפיטריה של ביתספר?כה למה?טעים שם יש לכם פוסטרים בחדר?לא איפה אתם כרגע?בחדר מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים?הייתי אתמול אצל דנהלה היה כיף?אכן :] רוצים שוב?למדנו למתמטיקה.אוותר מדבירם עם מישהו אונליין?כרגע?לא..המסן עושה בעיות מסנג'ר או אייסיקיו?מסן עם כמה אנשים?יש לי איזה 150 אוכל הרבה?אכןD: מה המאכל האהוב עליך?נראלי מרק למה דווקא הוא?כי קר בחורף מה אכלת לאחרונה?ארוחת צהריים היה טעים?כן רוצה שוב?לא איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?חומוס!!! ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?לאדעת מה עדיף, מלוח או מתוק?מלוח אוהב פאסט פוד?כה איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב?מקדונלנדס והכי לא?לוידעת..חח קונה הרבה אוכל?לא ממש מה המאכל האחרון שקנית?צ'יפס זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!)12.50 P: אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות?אוהבת לאכול אבל זה לא טוב חח מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות?אוכל לא בריאות רולז? כמה ארוחות ביום אתה אוכל?3 מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם?בדר"כ מביאה אוכל לביצפר כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל?ביום?5 שקלים ככה הומו/סטרייט/לסבית/בי?סטרייטית לאן אתה אוהב לצאת?לקניון,לפארק,לנכים,ליכין..כל מיני מה המבחן הקרוב שלך?אנגלית 2.1 מעשן?
שותה אלכוהול?
ניסית סמים?
יש לך משקפיים או עדשות?
מה הצבע עיניים?חום מה אתה שומע עכשיו?Miss Murder-A.F.I. אתה שם קרמים כלשהם?לפעמים קרם גוף יש לך הפרעות?לא פעם היית אצל פסיכולוג?
מי הבן אדם הכי קרוב?חברות למי הכי מתגעגע?לידיד שלי שנסע לסין מה המערכת יחסים האחרונה?מז"א מה?מישו אחד מחיפה חח מה זה יעזור לכם? כמה זמן?לא הרבה למה נגמר?מרחק יש לך חברה עכשיו?לא מי מתקשר אלייך הכי הרבה?בדר"כ מאיצ'/דנה איי גאס מה הגובה שלך?168 :) ומשקל?אנערף...45 ומעלה מרוצה?לא ממש

In Dreams

New member
אין לי כוווווווחחח לחיבבווווווורררררר../images/Emo29.gif

איך קוראים לך? בשם שלי מי נתן לך את השם הזה? אמא אוהב אותו? הוא חמוד איזה שם אתה אוהב? רותם בן כמה אתה? 17 ומתי יש יומולדת? באוגוסט מחכה? לא בוער לי מאיפה אתם? מישראלP: איפה עוד גרת? איפה מעדיף לגור? במרכז מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? חור בארץ אוהב את המקום שאתה גר בו? הוא חמוד אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? בכפר קיבוצניקי כזה, או קיבוץ מהו מקום ההתנחלות שלכם? בית של חברה או בעצם מתנחלים אצלכם? בקושי יש חברים אמיתיים בעולם? בוודאי כמה כאלו לכם יש? אני לא באמת יודעת וחברים וירטואליים,יש? אהה....כן יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? פחות אוהבים חיי מסך? הא? אוהבים את השכבה שלכם? היא חמודה למה? כי היא חמודה וסטיגמות, זה נחמד או לא? תלוי איזה ומי המציא אותן קראו לכם אי פעם: ערס? לא פאקצה? כן (בצחוק) פריק? כשחושבים על זה, לא אימו? לא או כל דבר מטופש אחר? בארור כמה חברים טובים אתם? מעוליםP: יש לכם מן חבורה כזאתי? לפרקים בנים/בנות? בנות בעיקר, בנים מצטרפים מפעם לפעם או גם וגם? מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? את השקט מה בא לכם לשמוע? ^ מה אתם לא סובלים לשמוע? דכאון והבי מטאל או מטאל בכלל להקה אהובה, יש? נה וזמר/ת?נה שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שכולם אוהבים לשמוע! סתם...מה שבא לי נכון לועזי יותר שווה מישראלי? לא מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? רוק אינדי ושאר ירקות ואיזה לא סובל? לא עניתי על זה כבר? שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? לא מנגן על משהו? חחח על מה? על מה רוצה לנגן? אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? אכן ממתי? מ....כיתה....ט? איך? סבבה מה איתך כמה ג'יגה? 1 רוצה עוד? לא במיוחד אוהב לצלם? אכן יש לך מצלמה? אכן כמה זמן יש לך אותה? לא הרבה היו קודמות? לא איזה? מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? פילם שומע רדיו? כן הרבה? אפשר לומר איזו תחנה? גלגלצצצצצ אתה עובד? יס במה? חנות כמה כסף אתה מרוויח? לא להיט כמה כסף יש לך? מספיק יש לך מטבע של שני שקלים? לא!!!
רוצה כזה? כן! קונה בקפיטריה של ביתספר? איכ למה? יש לכם פוסטרים בחדר? חחחח כמה? של מי? איפה אתם כרגע? בחדר מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? ממממ...יום שבת היה כיף? היה נחמד ביותר רוצים שוב? אפשרי מדבירם עם מישהו אונליין? לא מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר עם כמה אנשים? אה, חשבתי שזה שאלה של מה עדיף אוכל הרבה? חיובי מה המאכל האהוב עליך? הכל למה דווקא הוא? כי הוא מגוון מה אכלת לאחרונה? קרמבו היה טעים? הוא היה קצת ישן רוצה שוב? לא כלכך איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? פיצוחים, חומוס ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? ממממ...לא יודעת מה עדיף, מלוח או מתוק? עכשיו בא לי מלוח אוהב פאסט פוד? פיצה איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? פיצה האט? והכי לא? מקדונלדס!!! קונה הרבה אוכל? לא ממש מה המאכל האחרון שקנית? הלכתי לסופר וקניתי קרמבו גלידה עוגיות מסטיקים ושוקולד זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!)63 אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? בטח שאוהבת מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? לא כמה ארוחות ביום אתה אוכל? מי סופר מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? או שאני לא אוכלת או שאני מביאה מהבית כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? לא שמתי לב לומד נהיגה? לא! הוצאת רישיון? אוף בדיוק היום הלכתי למקום כזה שמוציאים בו את הטופס הירוק ועושים בדיקת עיניים והכל ובדיייייייווווווקקקק היום יש להם בעיה עם המחשב או משהו. איזה מציקים! מתי? נגמר לך המלווה כבר? על מה אתה נוהג? הומו/סטרייט/לסבית/בי? ישרה כמו סרגל לאן אתה אוהב לצאת? לא משנה לי לאן מה שחשוב זה עם מי מה המבחן הקרוב שלך? מממ...אנגלית, בגרות חורף, או איזה מבחן בספרות מעשן? כבר לא שותה אלכוהול? מידי פעם ניסית סמים? יש לך משקפיים או עדשות? כן מה הצבע עיניים? כחול מה אתה שומע עכשיו? את השקט! אתה שם קרמים כלשהם? שיער יש לך הפרעות? נפשיות קשות פעם היית אצל פסיכולוג? לא מי הבן אדם הכי קרוב? אני למי הכי מתגעגע? אליו מה המערכת יחסים האחרונה? כמה זמן? למה נגמר? לא התחיל יש לך חברה עכשיו? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אחת החברות מה הגובה שלך? 173 בערך ומשקל? אהמ מרוצה? לא בשמיים

P i x i e s

New member
שלום. ../images/Emo3.gif

איך קוראים לך? יובל מי נתן לך את השם הזה? אבא ואח שלי
אוהב אותו? לא ממש... הוא סטיגמטי לגמרי איזה שם אתה אוהב? יעל אני ממש אוהבת, אליה, אלה וכל זה. בן כמה אתה? 16 ו9 חודשים בדיוק!! ומתי יש יומולדת? 25.3.91 מחכה? כן! מחכה לטסט מאיפה אתם? יהוד איפה עוד גרת? גבעתיים איפה מעדיף לגור? אין לי מושג... כנראה שיהוד מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? עיר גדולה כמו ת"א
אוהב את המקום שאתה גר בו? אמממ את האנשים... אין אטרקציות אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? ירושלים או ת"א מהו מקום ההתנחלות שלכם? עד לא מזמן זה היה בית של חברה בסביון או בעצם מתנחלים אצלכם? לא.. אין לי בית פרטי :[ יש חברים אמיתיים בעולם? אהא כמה כאלו לכם יש? די הרבה וחברים וירטואליים,יש? כן יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? מממ פחות ואני גם משתדלת להיפגש איתם ושיהיה כמה שפחות וירטואלי וכמה שיותר אמיתי. אוהבים חיי מסך? מה? אוהבים את השכבה שלכם? ככה ככה למה? יש כאלה ויש כאלה
וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא קראו לכם אי פעם: ערס? לא פאקצה? קראו לתיק שלי תיק של פקצות. חח פריק? לא אימו? לא או כל דבר מטופש אחר? חחח לא חושבת כמה חברים טובים אתם? אני חושבת שאני חברה טובה יש לכם מן חבורה כזאתי? אהא בנים/בנות? בעיקר בנות או גם וגם? פעם היו גם בנים אבל הזוגות נפרדו אז פחות מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? שניה זה גלגלצ... עומד להיות שיר עכשיו. שנייה
אוהד חיטמן - חשבתי שיהיה רומנטי מה בא לכם לשמוע? אוי זה שיר לא משהו. בא לי לשמוע את החדש של בועז בנאי מה אתם לא סובלים לשמוע? מטאל כבד כזה עם צרחות לא מובנות וגראולים. זה מעצבן להקה אהובה, יש? AIR וזמר/ת? עברי לידר שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? גם וגם. אני גלגלצית כזאת אז כנראה שזה מה שכולם שומעים אבל יש לי גם טעם אישי נכון לועזי יותר שווה מישראלי? לא. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? המון.. יותר קל לשאול מה אני לא אוהבת ואיזה לא סובל? דיכאון (להבדיל ממזרחית שיכול להיות מצחיק וחביב), גראולים שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום?אממ לא מנגן על משהו? גיטרה על מה? גיטרה על מה רוצה לנגן? פסנתר. למרות שאני יודעת תווים מן הסתם מיומנות אין לי כלכך אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? MP4 של קריאייטיב!!! מושלם. ממתי? אממ משנה שעברה מתישהו... יואו זאת טלוויזיה קטנה פשוט איך? אבא קנה בארה"ב כמה ג'יגה? 30 רוצה עוד? אהא. יש שם פול סדרות אז לא הרבה מקום למוזיקה אוהב לצלם? כןןןן יש לך מצלמה? כןןן כמה זמן יש לך אותה? הרבה היו קודמות? לא איזה? מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? פילם בתכל'ס מצלם יותר מגניב אבל בדיגיטלי יש יותר שליטה שומע רדיו? כן הרבה? כן איזו תחנה? גלגלצ, רשת א' בין 15:00-16:00 (ממליצה לכולכן) אתה עובד? לא במה? כמה כסף אתה מרוויח? כמה כסף יש לך? חחח לא הרבה יש לך מטבע של שני שקלים? לאאאא
רוצה כזה? כן קונה בקפיטריה של ביתספר? קצת למה? כי אני רעבה? חחח יש לכם פוסטרים בחדר? כן כמה? 3 של מי? ביטלס שצריך עוד למסגר אז הוא לא תלוי, קווין ומשפחת סימפסון איפה אתם כרגע? מול המחשב? מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? אממ לא זוכרת יום ראשון נראלי. היה כיף? מממ חביב רוצים שוב? שיפסיק לגעת בי ואז מדבירם עם מישהו אונליין? לא מסנג'ר או אייסיקיו? עם כמה אנשים? אוכל הרבה? די מה המאכל האהוב עליך? פסטה למה דווקא הוא? כי זה הכי טעים מה אכלת לאחרונה? צ'יפס היה טעים? כן רוצה שוב? לא איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? בשר, חומוס ועוד מלא ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? אין כזה מה עדיף, מלוח או מתוק? שניהם אוהב פאסט פוד? קצת איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? סבארו האלוהיים והכי לא? לא יודעת קונה הרבה אוכל? לא מה המאכל האחרון שקנית? לא זוכרצ זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהבת אבל מעדיפה שכמה שפחות מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? כמה ארוחות ביום אתה אוכל? 3 מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? מביאה כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? לומד נהיגה? בקרוב הוצאת רישיון? לא מתי? נגמר לך המלווה כבר? על מה אתה נוהג? הומו/סטרייט/לסבית/בי? סטרייט לאן אתה אוהב לצאת? בתי קפה, פאבים וכאלה מה המבחן הקרוב שלך? אממ מעשן? כן שותה אלכוהול? הפסקתי... טראומה ניסית סמים? לא יש לך משקפיים או עדשות? משקפיים מה הצבע עיניים? חום מה אתה שומע עכשיו? חדשות ברשת א' אתה שם קרמים כלשהם? לא יש לך הפרעות? לא פעם היית אצל פסיכולוג? לא מי הבן אדם הכי קרוב? תום למי הכי מתגעגע? תום שלי:( מה המערכת יחסים האחרונה? תום
כמה זמן? חצי שנה למה נגמר? כייי הוא מפגר. והוא לא מאוהב יש לך חברה עכשיו? לא מי מתקשר אלייך הכי הרבה? לא יודעת מה הגובה שלך? 170 ומשקל? לא יודעת ולא רוצה לדעת מרוצה? לא

OverSharing

New member
עד שיהיה קרוב-רחוק../images/Emo47.gif../images/Emo103.gif

איך קוראים לך? שחר מי נתן לך את השם הזה? אבא ואמא אוהב אותו? בסדר:) איזה שם אתה אוהב? ליה, מיקה.. בן כמה אתה? 17+ ומתי יש יומולדת? 10.10 מחכה? לא.. מאיפה אתם? רעות איפה עוד גרת? חצרים.. בבסיס אבל! איפה מעדיף לגור? טוב לי פה מאוד:) מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? ברור שחור אוהב את המקום שאתה גר בו? כן אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? מושב מהו מקום ההתנחלות שלכם? בחדר שלי או בעצם מתנחלים אצלכם? נכוווווון:) יש חברים אמיתיים בעולם?ברור כמה כאלו לכם יש? למזלי, הרבה:) וחברים וירטואליים,יש? כן יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? ברור שפחות אוהבים חיי מסך? אין לי רגש מיוחד אוהבים את השכבה שלכם? לא באופן מיוחד למה? וסטיגמות, זה נחמד או לא? זה קיים, ואין מה לעשות. קראו לכם אי פעם: ערס? חח לא פאקצה? לאאא פריק?כן אימו?חס וחלילה או כל דבר מטופש אחר? כמה חברים טובים אתם? משתדלת להיות הכי שאני יכולה. יש לכם מן חבורה כזאתי? כן ואני מאוהבת בהן:) בנים/בנות? החבורה? בנות. מה אני מעדיפה? בנים או גם וגם? מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? כלום מה בא לכם לשמוע? שומדבר מה אתם לא סובלים לשמוע? טראנסייים:| להקה אהובה, יש? לא וזמר/ת? לא שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? אני בת 4? מה שאני אוהבת:) נכון לועזי יותר שווה מישראלי? לא מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? פופ עד רוק ואיזה לא סובל?טראנסים שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? ממ לא. מנגן על משהו?כן על מה? פסנתר על מה רוצה לנגן? כינור אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? אייפוד ממתי? לא זוכרת:\ איך? אבא קנה לו ואז נתן לי:) כמה ג'יגה? 4 רוצה עוד? לא אוהב לצלם?כן יש לך מצלמה? כן כמה זמן יש לך אותה? ממ..ארבעה חודשים היו קודמות? כן איזה? פוג'י S5000 מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי שומע רדיו? כן הרבה?כן איזו תחנה? גלגלגלצ אתה עובד? כןןןן במה? מלצרית כמה כסף אתה מרוויח? טיפים, אם יוצא פחות מ20 אז משלימים לי כמה כסף יש לך? 2000+ יש לך מטבע של שני שקלים? לא]: רוצה כזה? כן קונה בקפיטריה של ביתספר? לא למה? כי זה רפש יש לכם פוסטרים בחדר? לא כמה? של מי? איפה אתם כרגע? בחדר של המחשב מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? אצל עמרי ב..שישי היה כיף?כן רוצים שוב? תמיד, אבל אני לא אפגש איתו עד שישי/שבת]: מדבירם עם מישהו אונליין?לא מסנג'ר או אייסיקיו? עם כמה אנשים? אוכל הרבה? לצערי מה המאכל האהוב עליך? שוקודל למה דווקא הוא? מה אכלת לאחרונה?לפני שעה היה טעים? בסדר.. רוצה שוב?לא איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? מסטיקים! ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? חציל?.. מה עדיף, מלוח או מתוק? מתוק אוהב פאסט פוד? לא בטופן מיוחד איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? והכי לא? קונה הרבה אוכל? לא מה המאכל האחרון שקנית? אה.. בורקסים זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 3 ש"ח אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהבת ומעדיפה כמה שפחות. מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? כן כמה ארוחות ביום אתה אוכל?כמה שיוצא מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? לא מביאה ולא קונה בדר"כ. כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? לאיודעת לומד נהיגה? לא יותררררררררררר:) הוצאת רישיון? כן מתי? עברתי 12.11 אבל הרישיון הודפס ב14.. נגמר לך המלווה כבר? לא]: על מה אתה נוהג? סיטרואן C5, פג'רו. הומו/סטרייט/לסבית/בי? סטרייט לאן אתה אוהב לצאת? עם חברות מה המבחן הקרוב שלך? אה.. אין לו מבחנים. מעשן? לא שותה אלכוהול? לעיתים ניסית סמים? לא יש לך משקפיים או עדשות? עדשות מה הצבע עיניים? חום מה אתה שומע עכשיו? כלום! אתה שם קרמים כלשהם? פנים יש לך הפרעות? לא פעם היית אצל פסיכולוג? לא מי הבן אדם הכי קרוב?עמרי למי הכי מתגעגע?לאיודעת מה המערכת יחסים האחרונה? עמרי כמה זמן? שנה וחצי ותהיה עוד ארוכה. למה נגמר? לא נגמרה:) יש לך חברה עכשיו? חבר? כן. מי מתקשר אלייך הכי הרבה? לאיודעת]": מה הגובה שלך? 167 ומשקל? 7 קילו יותר ממה שהייתי לא מזמן:|:| מרוצה? לא!!!!1 שאלון מעצבן:\

P i x i e s

New member
גרת בחצרים?!

גם בת דודה שלי גרה שם פעם והיא בגיל שלך!! קוראים לה שקד והיא גרה במודיעין עכשיו... מוכר?

למעלה