mayhaktana
New member
טוב, נתחיל..
איך קוראים לך?אנה מי נתן לך את השם הזה?ההורים אוהב אותו?כן איזה שם אתה אוהב?איתמר,יוני,שירה. בן כמה אתה?17 ומתי יש יומולדת?עוד שנה
מחכה?לאא מאיפה אתם?מהשכונה איפה עוד גרת?ברוסיה אבל אני לא זוכרת את זה כל כך. איפה מעדיף לגור?פה? מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה?חור
אוהב את המקום שאתה גר בו?ככה אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור?במושב מהו מקום ההתנחלות שלכם?אצל דניאל
או בעצם מתנחלים אצלכם?לא יש חברים אמיתיים בעולם?אני חושבת. כמה כאלו לכם יש?אמיתיים אמיתיים בין 3 ל5 וחברים וירטואליים,יש?חח לא ממש יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? אוהבים חיי מסך?כן אוהבים את השכבה שלכם?לא למה?איכס וסטיגמות, זה נחמד או לא?לא נחמד קראו לכם אי פעם: ערס?לא פאקצה?לא פריק?לא אימו?לא או כל דבר מטופש אחר?לא כמה חברים טובים אתם?תלוי מתי..האמת שלא משהו:\ יש לכם מן חבורה כזאתי?בערך בנים/בנות?בנות בעיקר או גם וגם?^^ מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו?כשהיא רוקדת
מה בא לכם לשמוע?את זה מה אתם לא סובלים לשמוע?אוהבת הכל אולי מטאל וכאלה.. להקה אהובה, יש?לא וזמר/ת?לא שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים?מה שואהבים נכון לועזי יותר שווה מישראלי?לא תמיד מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע?הכל ואיזה לא סובל?כתבתי כבר שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום?כן מנגן על משהו?פעם על מה?פסנתר על מה רוצה לנגן?כלום אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש?לא
ממתי? איך? כמה ג'יגה? רוצה עוד? אוהב לצלם?ככה יש לך מצלמה?התקלקלה כמה זמן יש לך אותה?שנתיים היו קודמות?לא רציני איזה? מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי?פילם שומע רדיו?כן הרבה?כן איזו תחנה?100 אתה עובד?כן במה?ניקיון כזה כמה כסף אתה מרוויח?מספיק כמה כסף יש לך? יש לך מטבע של שני שקלים?לא רוצה כזה?כן
קונה בקפיטריה של ביתספר?כן למה?טעים לי יש לכם פוסטרים בחדר?לא כמה? של מי? איפה אתם כרגע?בחדר מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים?שלשום היה כיף?כן רוצים שוב?ברור מדבירם עם מישהו אונליין?לא מסנג'ר או אייסיקיו? עם כמה אנשים? אוכל הרבה?כן מה המאכל האהוב עליך?חומוסP: למה דווקא הוא?כי טעים לי מה אכלת לאחרונה?חביתה היה טעים?בוודאי רוצה שוב?לא איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?כלום ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?חח רוב הדברים מה עדיף, מלוח או מתוק?קשה.. אוהב פאסט פוד?כן איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב?מקדונלדס והכי לא? קונה הרבה אוכל?תלוי בתקופה מה המאכל האחרון שקנית?קרואסון זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!)לא אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות?אוהבתת מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות?גם וגם כמה ארוחות ביום אתה אוכל?כמה שיוצא
מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם?לפעמים ככה לפעמים ככה כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל?לאדעת לומד נהיגה?לא הוצאת רישיון? מתי? נגמר לך המלווה כבר? על מה אתה נוהג? הומו/סטרייט/לסבית/בי?סטרייט לאן אתה אוהב לצאת?ממ.. מה המבחן הקרוב שלך?אנגלית מעשן?נרגילה לפעמים שותה אלכוהול?כן ניסית סמים?לא יש לך משקפיים או עדשות?לא מה הצבע עיניים?ירוק מה אתה שומע עכשיו?היינו פה כבר.. אתה שם קרמים כלשהם?לפעמים ידיים\גוף יש לך הפרעות?כן
פעם היית אצל פסיכולוג?לא מי הבן אדם הכי קרוב?אוףף..לא יודעת:\ למי הכי מתגעגע?ממ.. מה המערכת יחסים האחרונה?פחח..תזכירו לי מזה כמה זמן? למה נגמר? יש לך חברה עכשיו?לא מי מתקשר אלייך הכי הרבה?אבא
מה הגובה שלך?173 ומשקל?אנערף 60 ומשהו.. מרוצה?
איך קוראים לך?אנה מי נתן לך את השם הזה?ההורים אוהב אותו?כן איזה שם אתה אוהב?איתמר,יוני,שירה. בן כמה אתה?17 ומתי יש יומולדת?עוד שנה