שאלון

mayhaktana

New member
טוב, נתחיל..

איך קוראים לך?אנה מי נתן לך את השם הזה?ההורים אוהב אותו?כן איזה שם אתה אוהב?איתמר,יוני,שירה. בן כמה אתה?17 ומתי יש יומולדת?עוד שנה
מחכה?לאא מאיפה אתם?מהשכונה איפה עוד גרת?ברוסיה אבל אני לא זוכרת את זה כל כך. איפה מעדיף לגור?פה? מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה?חור:) אוהב את המקום שאתה גר בו?ככה אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור?במושב מהו מקום ההתנחלות שלכם?אצל דניאל
או בעצם מתנחלים אצלכם?לא יש חברים אמיתיים בעולם?אני חושבת. כמה כאלו לכם יש?אמיתיים אמיתיים בין 3 ל5 וחברים וירטואליים,יש?חח לא ממש יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? אוהבים חיי מסך?כן אוהבים את השכבה שלכם?לא למה?איכס וסטיגמות, זה נחמד או לא?לא נחמד קראו לכם אי פעם: ערס?לא פאקצה?לא פריק?לא אימו?לא או כל דבר מטופש אחר?לא כמה חברים טובים אתם?תלוי מתי..האמת שלא משהו:\ יש לכם מן חבורה כזאתי?בערך בנים/בנות?בנות בעיקר או גם וגם?^^ מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו?כשהיא רוקדת
מה בא לכם לשמוע?את זה מה אתם לא סובלים לשמוע?אוהבת הכל אולי מטאל וכאלה.. להקה אהובה, יש?לא וזמר/ת?לא שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים?מה שואהבים נכון לועזי יותר שווה מישראלי?לא תמיד מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע?הכל ואיזה לא סובל?כתבתי כבר שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום?כן מנגן על משהו?פעם על מה?פסנתר על מה רוצה לנגן?כלום אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש?לא
ממתי? איך? כמה ג'יגה? רוצה עוד? אוהב לצלם?ככה יש לך מצלמה?התקלקלה כמה זמן יש לך אותה?שנתיים היו קודמות?לא רציני איזה? מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי?פילם שומע רדיו?כן הרבה?כן איזו תחנה?100 אתה עובד?כן במה?ניקיון כזה כמה כסף אתה מרוויח?מספיק כמה כסף יש לך? יש לך מטבע של שני שקלים?לא רוצה כזה?כן
קונה בקפיטריה של ביתספר?כן למה?טעים לי יש לכם פוסטרים בחדר?לא כמה? של מי? איפה אתם כרגע?בחדר מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים?שלשום היה כיף?כן רוצים שוב?ברור מדבירם עם מישהו אונליין?לא מסנג'ר או אייסיקיו? עם כמה אנשים? אוכל הרבה?כן מה המאכל האהוב עליך?חומוסP: למה דווקא הוא?כי טעים לי מה אכלת לאחרונה?חביתה היה טעים?בוודאי רוצה שוב?לא איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?כלום ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?חח רוב הדברים מה עדיף, מלוח או מתוק?קשה.. אוהב פאסט פוד?כן איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב?מקדונלדס והכי לא? קונה הרבה אוכל?תלוי בתקופה מה המאכל האחרון שקנית?קרואסון זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!)לא אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות?אוהבתת מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות?גם וגם כמה ארוחות ביום אתה אוכל?כמה שיוצא
מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם?לפעמים ככה לפעמים ככה כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל?לאדעת לומד נהיגה?לא הוצאת רישיון? מתי? נגמר לך המלווה כבר? על מה אתה נוהג? הומו/סטרייט/לסבית/בי?סטרייט לאן אתה אוהב לצאת?ממ.. מה המבחן הקרוב שלך?אנגלית מעשן?נרגילה לפעמים שותה אלכוהול?כן ניסית סמים?לא יש לך משקפיים או עדשות?לא מה הצבע עיניים?ירוק מה אתה שומע עכשיו?היינו פה כבר.. אתה שם קרמים כלשהם?לפעמים ידיים\גוף יש לך הפרעות?כן
פעם היית אצל פסיכולוג?לא מי הבן אדם הכי קרוב?אוףף..לא יודעת:\ למי הכי מתגעגע?ממ.. מה המערכת יחסים האחרונה?פחח..תזכירו לי מזה כמה זמן? למה נגמר? יש לך חברה עכשיו?לא מי מתקשר אלייך הכי הרבה?אבא
מה הגובה שלך?173 ומשקל?אנערף 60 ומשהו.. מרוצה?

וואיייי איזה יום עמוס.

אין לי כוח להדגיש. איך קוראים לך? טל מי נתן לך את השם הזה? אמא
אוהב אותו? יאפ איזה שם אתה אוהב? אופק, שחר, עומר לבנות, לינוי, סהר.. לא חסר בן כמה אתה? 21 וחצי ומתי יש יומולדת? 25.7 מחכה? כעעע, מתה על ימי הולדת מאיפה אתם? רחובות איפה עוד גרת? רק פה איפה מעדיף לגור? ת"א מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? big city life אוהב את המקום שאתה גר בו? לעיתים אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? נו, ת"א. או רומא אם ממש נתפרע מהו מקום ההתנחלות שלכם? ממ.. אין מקום כזה או בעצם מתנחלים אצלכם? גם יש חברים אמיתיים בעולם? ברור! כמה כאלו לכם יש? 2-3 וחברים וירטואליים,יש? אפשר להגיד יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? לא הבנתי אוהבים חיי מסך? חח לא
אוהבים את השכבה שלכם? אין לי שכבה למה? וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא קראו לכם אי פעם: ערס? לא פאקצה? חחח כן [ממש. רק אני
] פריק? לא אימו? לא או כל דבר מטופש אחר? לא כמה חברים טובים אתם? מקווה שמאוד יש לכם מן חבורה כזאתי? יאפ בנים/בנות? בנות או גם וגם? מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? כלום מה בא לכם לשמוע? כלום. שקט מה אתם לא סובלים לשמוע? מזרחית כבדה
להקה אהובה, יש? סינרגיה, בית הבובות וזמר/ת? אביב, עברי, אלאניס, אריק ברמן, שלום חנוך שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת נכון לועזי יותר שווה מישראלי? לוא דווקא
מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? רוק, שחורה, גלגלצ שכזה, שירים ישנים ואיזה לא סובל? מזרחית כבדה מידי שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? חחח כן
[היי פייב נניח.] מנגן על משהו? על המקלדת בעבודה
על מה? על מה רוצה לנגן? גיטרה / פסנתר אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? אמפי3 ממתי? שנה וחצי ככה איך? נחמד כמה ג'יגה? 256 רוצה עוד? יאפ אוהב לצלם? לא יותר מידי יש לך מצלמה? כמה זמן יש לך אותה? היו קודמות? איזה? מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי מן הסתם שומע רדיו? כע הרבה? שיוצא איזו תחנה? גלגלצ, 102, 103 אתה עובד? כן במה? קופאית
כמה כסף אתה מרוויח? מינימום כרגע כמה כסף יש לך? מספיק, למזלי יש לך מטבע של שני שקלים? כן, הוא נחמד רוצה כזה? קונה בקפיטריה של ביתספר? לפעמים, כי יש לו גם חלון שפונה לרחוב והוא נחמד לאללה
למה? יש לכם פוסטרים בחדר? עברתי את הגיל כמה? של מי? איפה אתם כרגע? בחדר של אחי מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? ממ.. שלשום היה כיף? כע רוצים שוב? כע, אין זמן!!1
מדבירם עם מישהו אונליין? לא מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיק עם כמה אנשים? אוכל הרבה? ככה ככה מה המאכל האהוב עליך? בננות, בזמן האחרון למה דווקא הוא? מה אכלת לאחרונה? פיצה ואורז היה טעים? יאפ רוצה שוב? איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? אבוקדו. החבר שלי צוחק עליי על זה כל פעם. ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? סושי מה עדיף, מלוח או מתוק? מתוק אוהב פאסט פוד? לרוב כן איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? מקדונלדס, סבארו והכי לא? בורגר קינג. לא טעים קונה הרבה אוכל? לא מה המאכל האחרון שקנית? מסטיקים זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 5 שקל אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? הכי לא בריאות שבעולם
כמה ארוחות ביום אתה אוכל? משתדלת לפחות 2 מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? מביאה מהבית כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? לא הרבה לומד נהיגה? לא הוצאת רישיון? לא
מתי? נגמר לך המלווה כבר? על מה אתה נוהג? הומו/סטרייט/לסבית/בי? סטרייטית לגמרה לאן אתה אוהב לצאת? לדאנסברים, פאבים
מה המבחן הקרוב שלך? אני כבר לא מתלמדת בעבודה, ככה ש... מעשן? לא שותה אלכוהול? כע ניסית סמים? לא יש לך משקפיים או עדשות? לא מה הצבע עיניים? ירוק חום מה אתה שומע עכשיו? אתה שם קרמים כלשהם? לפנים, לרגליים יש לך הפרעות? לא פעם היית אצל פסיכולוג? כע מי הבן אדם הכי קרוב? יש כמה כאלה למי הכי מתגעגע? כרגע - לחבר
מה המערכת יחסים האחרונה? עם הנוכחי - כבר כמעט 5 חודשים. לפניו היה לי מישהו בסביבות מאי. כמה זמן? חודש וקצת למה נגמר? כי זה לא היה זה יש לך חבר עכשיו? ^^ מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אבא מה הגובה שלך? 1.50 ומשקל? בסביבות 45 מרוצה? בערך, אנאערף :] קראתן? שרשרו לי איזה אייקון נחמד שאני אתעודד קצת ועכשיו לישון.

AnGeL DoLlY

New member
crazy little thing

איך קוראים לך? אביב מי נתן לך את השם הזה? אמא אוהב אותו? כן איזה שם אתה אוהב? שרון, אריאל בן כמה אתה? 17+ [עוד חודש יש לי וחצי] ומתי יש יומולדת? יולי מחכה? לא מפריע לי. אני נהנית מהרגע מאיפה אתם? מושב במרכז איפה עוד גרת? קריית אונו איפה מעדיף לגור? פה מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? אם החור במרכז אז עדיף על עיר גדולה אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? ברמת אפעל. אבל עם כל החברות שפהP: מהו מקום ההתנחלות שלכם? חח אצל דני בעיקר. יש לה את החדר הכי גדול או בעצם מתנחלים אצלכם? מעט יש חברים אמיתיים בעולם? ברור כמה כאלו לכם יש? 7-8 וחברים וירטואליים,יש? קצת יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? הרבה פחות אוהבים חיי מסך? אם אני אוהבת מחשב? התשובה היא כן אוהבים את השכבה שלכם? כן למה? כי כיף איתה וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא קראו לכם אי פעם: ערס? לא פאקצה? חחח כן. עומר!! לפני שנה שנתיים פריק? לא אימו? לא או כל דבר מטופש אחר? לא שזכור לי כמה חברים טובים אתם? 9 10 יש לכם מן חבורה כזאתי? כן בנים/בנות? girlsss או גם וגם? מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? אל תדאג-בית הבובות מה בא לכם לשמוע? את זה מן הסתם, אחרת זה לא היה בפלייליסט מה אתם לא סובלים לשמוע? דיכאון וטראנסים שהם לא במסיבות [וגם כן, אבל לצורך העניין..] להקה אהובה, יש? Counting Crows
וזמר/ת? אבריל פה ושם..אבל אין מישהו ספציפי מדי שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת ,שזה בד"כ מה שהרבה אוהבים נכון לועזי יותר שווה מישראלי? לרוב כן מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? בעיקר רוק ישראלי ולועזי ואיזה לא סובל? דיכאון וטראנס, כבר אמרתי שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? שירי מזרחית למינהם
זה הכל בגלל סאפיר הזאת מנגן על משהו? לא, הלוואי על מה? על מה רוצה לנגן? גיטרה אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? אמפי3 ממתי? שנתיים איך? ההורים קנו לי מהדיוטי כמה ג'יגה? 256 רוצה עוד? כןן בא לי אייפוד אוהב לצלם? כן יש לך מצלמה? סטילס כמה זמן יש לך אותה? הרבה היו קודמות? לא איזה? מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? תכלס בפילים יוצאות תמונות באיכות בת זונה. אבל בדיגיטלית אפשר לשלוט ולהעביר למחשב ונוו אין מה להשוות]: שומע רדיו? כן הרבה? יחסית איזו תחנה? גלגלצ ו 99FM בשיעורי נהיגה אתה עובד? בחופשים במה? עסק משפחתי כמה כסף אתה מרוויח? 20 לשעה כמה כסף יש לך? כרגע 700 שקל:] חח סתם זה רק מה שההורים השאירו לי בזמן שהם בחו"ל יש לך מטבע של שני שקלים? לאאא רוצה כזה? כןןן קונה בקפיטריה של ביתספר? כן למה? כי אני רעבה כשאני נשארת עד 4-5-8 בבצפר! [להקה ומעבדות] יש לכם פוסטרים בחדר? חזרנו לגיל 5? כמה? של מי? איפה אתם כרגע? בבית מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? הממ שלשום היה כיף? נייס רוצים שוב? מדבירם עם מישהו אונליין? חברים מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר עם כמה אנשים? 2 אוכל הרבה? לא מה המאכל האהוב עליך? פשטידת ברוקולי של סבתאאא. ושוקולד למה דווקא הוא? כי ברוקולי זה פשוט ט-ע-י-ם. ועל שוקולד אין צורך לפרט אני מניחה מה אכלת לאחרונה? פסטה בולונז היה טעים? כן רוצה שוב? לא איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? ירקות. (נגיד עגבנייה ומלפפון בסלט, שהם הבסיס) ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? לאדעת מה עדיף, מלוח או מתוק? מתוק אוהב פאסט פוד? כן איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? מקדונלדס והכי לא? בורגראנץ' קונה הרבה אוכל? הרבה מהכסף על אוכל ושתייה, אפשר להגיד מה המאכל האחרון שקנית? ארטיק קרח מטוליק זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 3 אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? כמה שפחות, אבל מתה על זה|: מנסה לקמבן בין שניהם מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? כן כמה ארוחות ביום אתה אוכל? 1 מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? קונה בבצפר כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? פפ לא יודעעעת לומד נהיגה? כן הוצאת רישיון? טרם מתי? בעזרת השםם עוד פחות מחודשיים נגמר לך המלווה כבר? על מה אתה נוהג? אנהג על שברולט אלרו הומו/סטרייט/לסבית/בי? סטרייטית לאן אתה אוהב לצאת? לכל מקום בערך. העיקר האנשים מה המבחן הקרוב שלך? אנגלית מעשן? לא שותה אלכוהול? ממש מדי פעם ניסית סמים? לא יש לך משקפיים או עדשות? מה הצבע עיניים? חום מה אתה שומע עכשיו? MOCKIN BIRD של אמינם אתה שם קרמים כלשהם? נטורל פורמולה הירוק יש לך הפרעות? חח לא פעם היית אצל פסיכולוג? לא מי הבן אדם הכי קרוב? אמא וחברות למי הכי מתגעגע? אריאלה מה המערכת יחסים האחרונה? אם אפשר לקרוא לבנים שהייתי איתם "מערכת יחסים"... כמה זמן? למה נגמר? יש לך חברה עכשיו? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? חברות מה הגובה שלך? 1.68 ומשקל? 64 במגמת ירידה מרוצה? הייתי מרוצה יותר עם 5 קילו פחות ואני בכיוון:] הודגש באמצעות מדגישומטיק

lost green eyes

New member
עונה ../images/Emo68.gif

איך קוראים לך? לינור מי נתן לך את השם הזה? הבת של חברה של אמא שלי :) אוהב אותו? כן איזה שם אתה אוהב? אין אחד ספציפי.. בן כמה אתה? 19.2 ומתי יש יומולדת? 3.10.88 מחכה? חגגתי כולה לפני חודשיים.. :) ולא..תאמת שממש לא בא לי להיות בת 20 /: מאיפה אתם? מאזור העמקים.. איפה עוד גרת? רק כאן.. :) ובעוד מושב ליד.. גרתי שנה עם חבר שלי.. ובספטמבר חזרתי לבית הוריי איפה מעדיף לגור? טוב לי כאן כרגע.. :) איפה שאני מתגוררת.. אבל כשאגדל..וארצה מישפחה וכו'.. אני חושבת שאני יעדיף לגור באיזה מושב באזור המרכז? לא זה ולא זה.. כמו שכבר ציינתי.. מושב ליד העיר הגדולה באזור המרכז :) מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? ^^ אוהב את המקום שאתה גר בו? נכון להיום כן אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? אני אוהבת מאוד את הולנד.. ולונדון. מהו מקום ההתנחלות שלכם? אצל חברה טובה בבית :) או בעצם מתנחלים אצלכם? גם.. אבל הרבה פחות. יש חברים אמיתיים בעולם? אני כבר לא יודעת.. כמה כאלו לכם יש? אולי 2..3 וחברים וירטואליים,יש? יש יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? יותר אני חושבת.. אוהבים חיי מסך? כן אוהבים את השכבה שלכם? אני כבר לא בבצפר.. אבל כן..אהבתי למה? אנשים מאגניבים מכל הסוגים והגוונים :) תענוג וסטיגמות, זה נחמד או לא? זה יכול להיות מצחיק לפעמים :) קראו לכם אי פעם: ערס? כן (אבל בצחוק) :) פאקצה? כנ"ל פריק? לא אימו? חח ממש לא או כל דבר מטופש אחר? ^^ כמה חברים טובים אתם? משתדלת כמה שיותר.. יש לכם מן חבורה כזאתי? לא בנים/בנות? - או גם וגם? - מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? חצי אוטומטי - פורטיס מה בא לכם לשמוע? את מה שאני שומעת עכשיו :) מה אתם לא סובלים לשמוע? ראפ ומוסיקה שחורה להקה אהובה, יש? לא.. אין אחת ספציפית וזמר/ת? גם..אין אחד. אוהבת את שלום חנוך.. אהוד בנאי.. שלמה ארצי..ריטה.. אלביס.. חמי רודנר .. יהודה פוליקר וכו'. שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת ללא ספק נכון לועזי יותר שווה מישראלי? נכון :) מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? שנות ה60-70-80 .. וישראלית פה ושם :) ואיזה לא סובל? ראפ ושחורה. כבר עניתי על השאלה הזו לא? שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? כן מנגן על משהו? כיום לא. פעם ניגנתי על פסנתר.. על מה? פסנתר :) על מה רוצה לנגן? חשבתי לחזור לנגן.. תופים גם אחלה :) אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? לא ממתי? - איך? - כמה ג'יגה? - רוצה עוד? - אוהב לצלם? כן. אפילו מתעסקת בזה בזמני הפנוי.. יש לך מצלמה? יש כמה זמן יש לך אותה? שנה וחצי אני חושבת.. היו קודמות? הייתה. איזה? אחת פשוטה יותר.. של ניקון. מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי. שומע רדיו? כן הרבה? לא ממש.. בעיקר בסופי שבוע איזו תחנה? רדיו חיפה. אתה עובד? לא כרגע. במה? - כמה כסף אתה מרוויח? - כמה כסף יש לך? יש מספיק :) יש לך מטבע של שני שקלים? וואלה לא רוצה כזה? כן :) קונה בקפיטריה של ביתספר? הייתי קונה.. כשלמדתי. למה? כי היה אחלה אוכל :) יש לכם פוסטרים בחדר? לא. יש לונג כמה? 1 של מי? חייזר מאגניב כזה :) איפה אתם כרגע? בחדר שלי מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? אתמול היה כיף? בהחלט רוצים שוב? כן :) ! מדבירם עם מישהו אונליין? לא מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר עם כמה אנשים? - אוכל הרבה? יותר מדי הייתי אומרת מה המאכל האהוב עליך? הוו.. יש הרבה. למה דווקא הוא? - מה אכלת לאחרונה? 2 טוסטים היה טעים? מאוד רוצה שוב? לא לא כרגע. איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? שוקולד.. וקולה. ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? אני אוכלת הכל.. כך שלפעמים זה ניראה מוזר לאנשים :) מה עדיף, מלוח או מתוק? מלוח אוהב פאסט פוד? אוהבת.. אבל משתדלת שלא לאכול יותר מדי. איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? אין אחת ספציפית. והכי לא? כנ"ל קונה הרבה אוכל? לא.. מה המאכל האחרון שקנית? אמ.. שאוורמה לפני שבועיים.. זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 20 שקל ניראה לי חח אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהבת לאכול.. אבל מעדיפה כמה שפחות //: מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? לצערי לא. כמה ארוחות ביום אתה אוכל? 2-3.. תלוי איפה אני נמצאת..ומתי. מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? כשהייתי בבצפר קניתי שם.. כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? בבצפר הייתי מוציאה 10-15 שקל.. לומד נהיגה? לא הוצאת רישיון? - מתי? - נגמר לך המלווה כבר? - על מה אתה נוהג? - הומו/סטרייט/לסבית/בי? בי לאן אתה אוהב לצאת? פאבים .. בתי קפה ומסעדות. מה המבחן הקרוב שלך? אין. מעשן? כן שותה אלכוהול? לפעמים.. ניסית סמים? כן יש לך משקפיים או עדשות? יש משקפיים.. אבל אני איתם רק מול הטלוויזיה. מה הצבע עיניים? ירוקות מה אתה שומע עכשיו? שלום חנוך - לאט לאט אתה שם קרמים כלשהם? כן.. יש לך הפרעות? לא פעם היית אצל פסיכולוג? הייתי. מי הבן אדם הכי קרוב? החבר. ועוד 2 חברות טובות.. למי הכי מתגעגע? לחברה.. שכרגע באילת.. עובדת. מה המערכת יחסים האחרונה? עם בחור.. שנה וחצי. ולפניה היה קשר של שנתיים וחצי. כמה זמן? ^^ למה נגמר? הרבה סיבות.. אי אפשר לפרט בכמה מילים. יש לך חבר עכשיו? יש מי מתקשר אלייך הכי הרבה? הוא. מה הגובה שלך? 1.55-1.60 ומשקל? אמ.. בסביבות 60. מרוצה? אני אוהבת את עצמי כמו שאני.. אבל לא היה מזיק לי להוריד כמה קילו :)

../images/Emo9.gif

איך קוראים לך? אנה מי נתן לך את השם הזה? הורים אוהב אותו? ממ הוא בסדר איזה שם אתה אוהב? אנבל
..הוספתי בתור שם אמצעי=] בן כמה אתה? 21 ויום
ומתי יש יומולדת?25.12 מחכה?לא
מאיפה אתם?אריאל איפה עוד גרת?אשדוד [כמה ימים נחשב?
] קרית מלאכי, איזה מושב ששכחתי את שמו איפה מעדיף לגור?אריאל מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה?תלוי באיזה שלב של החיים...כרגע-בעיר הגדולה אוהב את המקום שאתה גר בו?כן אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור?ת"א כנראה..או גבעתיים מהו מקום ההתנחלות שלכם?אריאל זה לא מספיק התנחלות?
או בעצם מתנחלים אצלכם?לפעמים
יש חברים אמיתיים בעולם? כן
כמה כאלו לכם יש?3 וחברים וירטואליים,יש?כן יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום?יותר נראה לי.. אוהבים חיי מסך?לא ממש אוהבים את השכבה שלכם?כן מאוד למה?כי הם אחלה, וכייף לי איתם
וסטיגמות, זה נחמד או לא?תלוי אילו סטיגמות...בדכ הן לא חיוביות קראו לכם אי פעם: ערס?כן פאקצה?עד היום
פריק?לא אימו?מה או כל דבר מטופש אחר?חח ממ נראה לי פקאצה דובק בי כבר כ5 שנים כמה חברים טובים אתם?לא יודעת-תשאלו את החברות הטובותש לי
יש לכם מן חבורה כזאתי?ברור
שלישיית מנגו
והיינו גם חבורה בצבא..אבל לא היה לנו שם
בנים/בנות?מה? או גם וגם?אע מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו?גלגלגלגלגצ מה בא לכם לשמוע?המורדים מה אתם לא סובלים לשמוע?מטאל ורוק כבד להקה אהובה, יש?לא משו ספציפי..אוהבת בעיקר שירים פחות להקות/אמנים וזמר/ת?אבריל שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים?מה שאני אוהבת..שזה לפעמים יוצא מה שכולם שומעים נכון לועזי יותר שווה מישראלי?לאו דוקא:] יש אחלה להקות/זמרים/שירים ישראליים מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע?פופ עכשווי ואיזה לא סובל?אמרתי! רוק כבר ומטאל שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום?מה לא מנגן על משהו?עצבים נחשב? על מה?
על מה רוצה לנגן?פסנתר אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש?יש/יש/יש ממתי?ממ כמה שנים
איך?מה איך? הולכים וקונים. כמה ג'יגה?לא זוכרת. האייפוד נראה לי גיגה 1 רוצה עוד?לא אוהב לצלם?לא יש לך מצלמה?כן כמה זמן יש לך אותה?לאדע היו קודמות?לא איזה? מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי?פילם... שומע רדיו?כן הרבה?כן איזו תחנה?גלגלגלגלגלצ אתה עובד?כן במה?כלום כמה כסף אתה מרוויח?בסביבות 25 שח לשעה כמה כסף יש לך?למה זה חשוב
יש לך מטבע של שני שקלים?לא:[ טרם יצא לי לקבל את השנקל הנודע. אולי כי אני משלמת על הכל באשראי:[ רוצה כזה?ככןןןןן!!111 קונה בקפיטריה של ביתספר?מה. הייתי קונה שם
למה?כי היתי רעבה! יש לכם פוסטרים בחדר?כבר לא כמה?היו 94 של מי?בקסטריט בויז
[זה היה מזמן. כן?
] איפה אתם כרגע?בקלסר האוסף שלהם
ביחד עם הכתבות/תמונות/גלויות/מכתבים ממועדון המעריצים
מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים?לפני כמה ימים היה כיף?כע רוצים שוב?כע מדבירם עם מישהו אונליין?כרגע לא מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר
עם כמה אנשים?אע. כרגע לא..אינלי כוח אליו.. אוכל הרבה?משתדלת שלא מה המאכל האהוב עליך?מים למה דווקא הוא?כי זה לא משמין
מה אכלת לאחרונה?מסטיק היה טעים?כע רוצה שוב?כע איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?עגבניות ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?קטשופ
מה עדיף, מלוח או מתוק?מלוח אוהב פאסט פוד?מאוד איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב?מקדונלדס והכי לא?אין משו קונה הרבה אוכל?כן מה המאכל האחרון שקנית?אתמול. אכלתי בג'ירף זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 87 אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות?כמה שפחות מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות?בריא בריא.. כמה ארוחות ביום אתה אוכל?1 ולפעמים 2 מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? היתי קונה כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל?לאדעת..איזה 300-400 בחודש..לפעמים יותר ולפעמים פחות לומד נהיגה?לא הוצאת רישיון?כן מתי?2005 נגמר לך המלווה כבר?כן על מה אתה נוהג?אוטו הומו/סטרייט/לסבית/בי?סטרייט לאן אתה אוהב לצאת?דאנסברים מה המבחן הקרוב שלך?ביולי
מעשן?לפעמים שותה אלכוהול?כן ניסית סמים?כן יש לך משקפיים או עדשות?כן מה הצבע עיניים?כחול מה אתה שומע עכשיו?חדשות אתה שם קרמים כלשהם?כן יש לך הפרעות?כן פעם היית אצל פסיכולוג?לא באופן רשמי...כאילו..היתי אצל קבנים
מי הבן אדם הכי קרוב? עא? למי הכי מתגעגע?אליו:[ מה המערכת יחסים האחרונה?היתה לפני שנה כמה זמן?4 חודשים למה נגמר?כי זה לא היה זה
יש לך חברה עכשיו?לא מי מתקשר אלייך הכי הרבה?חברה מה הגובה שלך?173 ומשקל?לא רלוונטי...חמישים ומשו... מרוצה?לא

קצת משעמם, לא?

איך קוראים לך? אנה מי נתן לך את השם הזה? אסתכן ואומר שאמא ואבא אוהב אותו? כן, מאוד. אבל לקח לי שנים להגיע למצב הזה. איזה שם אתה אוהב? אמיל. מילאן. זואי. בן כמה אתה? 19 ויומיים. ומתי יש יומולדת? לפני יומיים. מחכה? כבר לא מאיפה אתם? ת"א, במקור. איפה עוד גרת? ירושלים והרצליה. ועכשיו שוב ת"א. איפה מעדיף לגור? פה מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? עיר גדולה, בפירוש. אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? ניו-יורק או ברצלונה מהו מקום ההתנחלות שלכם? הדירה שלי או בעצם מתנחלים אצלכם? בדיוק יש חברים אמיתיים בעולם? כן, אבל מעט מאוד, ולוקח זמן למצוא אותם. כמה כאלו לכם יש? שתיים , בערך. אולי שלוש. וחברים וירטואליים,יש? אממ. יש אנשים שהכרתי באינטרנט, אבל אח"כ גם נפגשתי איתם. יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? אוהבים חיי מסך? לא ממש אוהבים את השכבה שלכם? הכיתה בסוו-קולד "אוניברסיטה"? אממ. כן, מאוד. אבל לפעמים נדמה לי שיותר מדי, ולפעמים זה קצת מכאיב. למה? כי הם מדהימים, לעזאזל איתם. וסטיגמות, זה נחמד או לא? ברור שלא... קראו לכם אי פעם: ערס? לא פאקצה? כן פריק? כן אימו? לא או כל דבר מטופש אחר? כן כמה חברים טובים אתם? אעע. קשה לומר. תלוי למי. יש לכם מן חבורה כזאתי? לא ממש. אני יוצאת הרבה עם החברים מהלימודים, ויש לי...טוב, יש לי את השותפות. אני רק מקווה שכשהן יחזרו מחו"ל היחסים בינינו יחזרו להיות כמ ושהיו פעם. בנים/בנות? או גם וגם? כן מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? כלום מה בא לכם לשמוע? משהו חדש... מה אתם לא סובלים לשמוע? הפאוור-גות'יק-מטאל שהשותף שומע לפעמים [אתה בכלל תימני חובב-רגאיי, מה עובר עלייך לעזאזל?!] להקה אהובה, יש? יש הרבה. וזמר/ת? רוברט וואייט, לאונרד כהן, טום ווייטס, אליוט סמית', ניק דרייק., שלומי שבן..הכיוון ברור, לא? שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת נכון לועזי יותר שווה מישראלי? בדר"כ מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? מוזיקה של חורף ואיזה לא סובל? ראה ערך: "מה אתם לא סובלים לשמוע" שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? למען האמת? לא ממש. אני מוכנה לקבל כל מה ששמעתי פעם, ולא בשל הערך הנוסטלגי. אילו את הספייס-גירלס אני מוכנה לקבל [מה יש? לילדי האייטיז מותר להתרפק על העבר המזעזע שלהם ולי לא?] מנגן על משהו? לא על מה? על מה רוצה לנגן? הכל. אבל אין לי כשרון מינימלי. אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? אייפוד ממתי? לא זוכרת. לפני שנה בערך. איך? סבא וספתא קנו לי בחו"ל כמה ג'יגה? 1 וחצי, אנאערף? רוצה עוד? אשמח, אבל אני מסתפקת במועט אוהב לצלם? לא יש לך מצלמה? לא כמה זמן יש לך אותה? היו קודמות? איזה? מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? שומע רדיו? לא ממש הרבה? איזו תחנה? אם כבר, 88 FM אתה עובד? לא כרגע במה? כמה כסף אתה מרוויח? כמה כסף יש לך? יש לך מטבע של שני שקלים? רוצה כזה? קונה בקפיטריה של ביתספר? לפעמים, קפה או דיאט קולה למה? כי...אני צמאה? יש לכם פוסטרים בחדר? לא. רק תמונה ממוסגרת מדהימה שאבא צייר כשהיה בן 17. כמה? של מי? איפה אתם כרגע? בדירה, מול המחשב. מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? אעע. הייתי אצל הדת"לשית מתישהו. כבר לא זוכרת מתי. כרגע, אין לי יותר מדי חברים אחרים. היה כיף? כן רוצים שוב? כן מדברים עם מישהו אונליין? לא מסנג'ר או אייסיקיו? עם כמה אנשים? אוכל הרבה? לפעמים מה המאכל האהוב עליך? לא זוכרת. אבל בזמן האחרון אני מתגעגעת לסלט עוף של אבא. למה דווקא הוא? כי הוא של אבא. מה אכלת לאחרונה? סתם איזה חטיף דיאטטי היה טעים? נחמד רוצה שוב? אני אוכל ברגעים אלו ממש איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? האחים הקטנים שלי חושבים שאני מוזרה כי אני לא אוהבת איקרה, אבל נו...הם משונים. ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? איזה סלט משונה שאני מכינה מעגבניות וגבינה מותכת ומחממת במיקרו, והשותף די מפחד ממני בגלל זה. מה עדיף, מלוח או מתוק? לאחרונה מלוח. אוהב פאסט פוד? לפעמים איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? בורגר ראנץ', בגלל הנוסטלגיה. אבל אני לא ממש יוצא לי לאכול פאסט פוד. והכי לא? פיצה-האט/ברגר-קינג קונה הרבה אוכל? ב-AMPM, בעיקר ירקות. בוא'נה, זה כבר נהיה יקר. מה המאכל האחרון שקנית? קרקרים דיאטטיים זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) לא אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אני מעדיפה לא לאכול יותר מדי, אבל אני בהחלט אוכלת. מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? לא ממש משנה לי כמה ארוחות ביום אתה אוכל? אין לי ארוחות מסודרות בדר"כ מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? מחכה עד שאני אחזור הביתה כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? יותר מדי לומד נהיגה? לא הוצאת רישיון? לא מתי? נגמר לך המלווה כבר? על מה אתה נוהג? הומו/סטרייט/לסבית/בי? סטרייטית לאן אתה אוהב לצאת? בארים למיניהם [לאחרונה ל"אברקסס", אבל סתם בגלל החברה. תכל'ס, אני די שונאת את המקום] מה המבחן הקרוב שלך? אין לי מעשן? לא שותה אלכוהול? יותר מדי ניסית סמים? עוגיות חשיש ושורה של חגיגת. לא מעבר. וזה לא יחזור על עצמו. יש לך משקפיים או עדשות? גם וגם. אבל אני משתמשת רק בעדשות. מה הצבע עיניים? חום [או ירוק, כשאני בוכה] מה אתה שומע עכשיו? כלום. דיברנו על זה כבר. אתה שם קרמים כלשהם? לא יש לך הפרעות? לכולם יש פעם היית אצל פסיכולוג? 5-6, נדמה לי. כולל עכשיו. מי הבן אדם הכי קרוב? אמא, אני מניחה. והשותפה שבחו"ל. למי הכי מתגעגע? אבא. והשותפה אבל היא תחזור בקרוב. מה המערכת יחסים האחרונה? מעולם לא הייתה לי מערכת יחסים כמה זמן? למה נגמר? יש לך חברה עכשיו? חבר? לא מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אמא והשותף מה הגובה שלך? 1.57 ומשקל? כבר אין לי מושג מרוצה? באופן כללי בחיים? לא. ערב טוב הייתי אומרת שתגידו אם קראתן, אבל זה פשוט לא מספיק מעניין.

KitiKiti

New member
אניאניאניאני=)

איך קוראים לך?קסושה מי נתן לך את השם הזה?סבתא אוהב אותו?כע איזה שם אתה אוהב?ניקול בן כמה אתה?17 ומתי יש יומולדת?4.2,עוד מעט 17;) מחכה?אגא! מאיפה אתם?בית שמש איפה עוד גרת?רחובות,קיבוץ צובה,רוסיה איפה מעדיף לגור?קנדה מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה?עיר בינונית תכלס אוהב את המקום שאתה גר בו?לא אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור?בראשון לציון[או קנדה,אם אפשר בחו"ל] מהו מקום ההתנחלות שלכם?עכשיו חורף,אז אצל 1 מהחבורה שגר לבד... או בעצם מתנחלים אצלכם?לא יש חברים אמיתיים בעולם?כע כמה כאלו לכם יש?6 וחברים וירטואליים,יש?כע יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום?לא פוגשת אוהבים חיי מסך?לא כזה אוהבים את השכבה שלכם?כע למה?כפרעעע עליהם כולם נחמדים ודנדשים! וסטיגמות, זה נחמד או לא?לא קראו לכם אי פעם: ערס?לא פאקצה?כן פריק?כן אימו?בצחוק או כל דבר מטופש אחר?כן כמה חברים טובים אתם?טובה יש לכם מן חבורה כזאתי?כע בנים/בנות?שניהם או גם וגם?כמו שאמרתי כבר,שניהם מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו?כלום מה בא לכם לשמוע?בריטני האלבום החדש מה אתם לא סובלים לשמוע?מטאל מזרחית ודיכאון להקה אהובה, יש?לא וזמר/ת?בריטני סםירס שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים?מה שאני אוהבת נכון לועזי יותר שווה מישראלי?נכון!! מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע?פופ טראנסים וRNB ואיזה לא סובל?כבר כתבתי-דיכאון מזרחית ומטאל שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום?אםםםם...לא מנגן על משהו?לא על מה?- על מה רוצה לנגן?הייתי רוצה לנגן תופים וגיטרה! אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש?פלא עם מוזיקה ואוזניות. ממתי?סוף אוגוסט-תחילת יוני איך?סבבה לגמרי:) כמה ג'יגה?1 רוצה עוד?אין לי צורך בזה אוהב לצלם?לא יש לך מצלמה?כן כמה זמן יש לך אותה?שנתיים היו קודמות?לא איזה?- מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי?דיגיטלי,ברור! שומע רדיו?לא ממש הרבה?- איזו תחנה?100FM שולטטטט אתה עובד?- במה?- כמה כסף אתה מרוויח?- כמה כסף יש לך?- יש לך מטבע של שני שקלים?לא רוצה כזה?בכיף קונה בקפיטריה של ביתספר?לפעמים למה?כי אין ברירה יש לכם פוסטרים בחדר?כע כמה?הרבה של מי?ריהאנה,נינט,מייקל לואיס,לינרין פארק,כריסטינה אגילרה,אבריל לאבין,הארי פוטר,ועוד כל מינית מונות קטנות של צ'אד מייקל וכ'ו... איפה אתם כרגע?בבית מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים?אתמול היה כיף?כע רוצים שוב?למה לא מדבירם עם מישהו אונליין?לא,אינלי כח להדליק מסנג'ר או אייסיקיו?- עם כמה אנשים?- אוכל הרבה?כע,לצערי מה המאכל האהוב עליך?נמממ..לזניה כנראה.וג'אנק פוד. למה דווקא הוא?טעיים מה אכלת לאחרונה?אםםםם...עוגת שוקולד בראוניז.עעעעע ייסורי מצפון!!!! היה טעים?מאוד:) רוצה שוב?אםםם..מצד 1 כע מצד 1 לא איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?ביצים מבושלות ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?לאדעת...אין,נראלי מה עדיף, מלוח או מתוק?מתוק,דהה! אוהב פאסט פוד?מאוד! איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב?מקדונלס והכי לא?שווארמות ופלאפלים למינהם... קונה הרבה אוכל?לא מה המאכל האחרון שקנית?סנדוויץ' בבית ספר זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!)8 שקל[יקרנים!] אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות?חח גם וגם מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות?מעדיפה בריאות,אבל בכ"ז בוחרת אוכל:( כמה ארוחות ביום אתה אוכל?זה שונה כל פעם מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם?קונה שם כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל?לאדעת...רק התחלנו ללמוד,קשה להגיד לומד נהיגה?לא הוצאת רישיון?- מתי?- נגמר לך המלווה כבר?- על מה אתה נוהג?- הומו/סטרייט/לסבית/בי?סטרייטית לאן אתה אוהב לצאת?מסיבות,בארים,וכיף בכללי:) מה המבחן הקרוב שלך?לאדעת,רק אתמול חזרתי לביה"ס מעשן?כע שותה אלכוהול?כע ניסית סמים?פעם 1,ג'וינט יש לך משקפיים או עדשות?עדשות מה הצבע עיניים?חום מה אתה שומע עכשיו?כלוםם אתה שם קרמים כלשהם?נמממ..נגד אקנה יש לך הפרעות?חח לפעמיםםם פעם היית אצל פסיכולוג?פעם 1... מי הבן אדם הכי קרוב?לאה,אני חושבת.וטים. למי הכי מתגעגע?ויקטור..... מה המערכת יחסים האחרונה?ולד כמה זמן?חח 5 ימים למה נגמר?בגדתי בו והיו לי ייסורי מצפון אז נפרדתי יש לך חברה עכשיו?חבר מי מתקשר אלייך הכי הרבה?סשה.ג מה הגובה שלך?1.60 ומשקל?לאדעת,מזןמ לא נשקלתי מרוצה?לא!

וכשאמרה שזה כואב, כשאף אחד כבר לא אוהב

איך קוראים לך? ליאור. מי נתן לך את השם הזה? אמא אוהב אותו? מאוד איזה שם אתה אוהב? ליאור בן כמה אתה? 19. ומתי יש יומולדת? אין מחכה? טח לא מאיפה אתם? מבועים. איפה עוד גרת? ת"א, נתיבות, בית הגדי. המצב הולך ומידרדר... איפה מעדיף לגור? ירושלים מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? חור בארץ. אוהב את המקום שאתה גר בו? כן אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? ירושלים מהו מקום ההתנחלות שלכם? בסיס או בעצם מתנחלים אצלכם? אה לא יש חברים אמיתיים בעולם? לא ברור כמה כאלו לכם יש? וחברים וירטואליים,יש? כן ולא. 2 אולי יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? נחשו אוהבים חיי מסך? לא אוהבים את השכבה שלכם? עברו שנתיים כבר... למה? אה וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא קראו לכם אי פעם: ערס? חח לא פאקצה? לא פריק? כן אימו? לא או כל דבר מטופש אחר? סביר להניח כמה חברים טובים אתם? מאוד יש לכם מן חבורה כזאתי? בבסיס כן בנים/בנות? בנות ובן אחד או גם וגם? מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? ג'סיקה של אתניקס מה בא לכם לשמוע? בדיוק את השיר הזה מה אתם לא סובלים לשמוע? סרט הודי להקה אהובה, יש? פ"פ וזמר/ת? אפרת גוש? לא עולה לי בראש שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? 2 נכון לועזי יותר שווה מישראלי? לא מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? בעיקר רוק ואיזה לא סובל? מזרחית שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? חיובי מנגן על משהו? על המון כלים על מה? מפוחית, גיטרה, פסנתר, קלרינט, חלילית. בהכל אני גרועה. על מה רוצה לנגן? פסנתר אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? יש פלא' ממתי? 26.7.06 איך? מה כמה ג'יגה? 2 רוצה עוד? לא, תודה אוהב לצלם? כן יש לך מצלמה? כן כמה זמן יש לך אותה? שנה היו קודמות? למה לחפור אתה עובד? לא בדיוק במה? מדריכת רפואה כמה כסף אתה מרוויח? 430 כמה כסף יש לך? 11,000 יש לך מטבע של שני שקלים? לא רוצה כזה? כן יש לכם פוסטרים בחדר? לא כמה? של מי? איפה אתם כרגע? בבית מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? לא זוכרת היה כיף? רוצים שוב? מדבירם עם מישהו אונליין? עם הראל מסנג'ר או אייסיקיו? מסן עם כמה אנשים? 1 אוכל הרבה? יותר מדי מה המאכל האהוב עליך? שוקולד על כל צורותיו למה דווקא הוא? אנדופינים שונים מה אכלת לאחרונה? פרוסה עם משהו היה טעים? היה בסדר רוצה שוב? לא איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? טונה ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? אני לא בנאדם של מאכלים מוזרים מה עדיף, מלוח או מתוק? מתוק אוהב פאסט פוד? כן איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? לא יודעת והכי לא? קונה הרבה אוכל? לא מה המאכל האחרון שקנית? במבה זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 3 ומשהו. אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? 1 מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? די לחפור מה אתה שומע עכשיו? גלגלצ אתה שם קרמים כלשהם? כן. פנים יש לך הפרעות? כנראה שכן פעם היית אצל פסיכולוג? כן מי הבן אדם הכי קרוב? אני למי הכי מתגעגע? לא' מה המערכת יחסים האחרונה? עידו כמה זמן? אני לא יודעת למה נגמר? כי היה צריך יש לך חברה עכשיו? לא מי מתקשר אלייך הכי הרבה? לחברות מהחדר מה הגובה שלך? 163 ומשקל? 342 מרוצה? מאוד! לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

SNoopY 26

New member
15:15. אולי מישהו חושב עלי!

:p איך קוראים לך? ספיר מי נתן לך את השם הזה? מן הסתם אבא ואמא אוהב אותו? אאממ כן איזה שם אתה אוהב? עדן, לין, לורן, דניאל בן כמה אתה? 17 ומתי יש יומולדת? היה כבר מחכה? מאיפה אתם? מרכז איפה עוד גרת? שום מקום. כאן נולדתי וכאן אגדל את ילדי! איפה מעדיף לגור? מעדיפה פה. מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? חח לנו כביכול קוראים "חור" כי לא הרבה מכירים אותנו ואנחנו מושב קטן, אבל אנחנו חור איכותי וטוב תכלס. קרובים להכל. במרכז נו אוהב את המקום שאתה גר בו? כן אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? וואלה לא יודעת מהו מקום ההתנחלות שלכם? אוי אני לא אכתוב את זה! חחח מור ואביב יודעות על מה אני מדברת :p או בעצם מתנחלים אצלכם? לפעמים יש חברים אמיתיים בעולם? כן. אני מצאתי אותן. וזה נדיר, שתדעו כמה כאלו לכם יש? 10 וחברים וירטואליים,יש? לא ממש יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? יותר אוהבים חיי מסך? לא אוהבים את השכבה שלכם? כן למה? ככה וסטיגמות, זה נחמד או לא? סטיגמות זה לא נחמד לפעמים, אבל אין מה לעשות, העולם בנוי מסטיגמות. קראו לכם אי פעם: ערס? לא פאקצה? חח בצחוק פריק?לא אימו?לא או כל דבר מטופש אחר? כמה חברים טובים אתם? אמרתי כבר יש לכם מן חבורה כזאתי? כן.. בנים/בנות? בנות. או גם וגם? מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? אתן תצחקו אבל זין - רק איתך- משה פרץ. שיר בן זונה! נכון ויוצ? מה בא לכם לשמוע? את משגעעעתתת במבטך. ריקוד רומנטי. מה שאני הולכת לשמוע עכשיו מה אתם לא סובלים לשמוע? דיכאון. זה כזה יללני להקה אהובה, יש? לא וזמר/ת? לא שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת נכון לועזי יותר שווה מישראלי? שנייהם מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? אני מגוונת. באמת ואיזה לא סובל? אתם בקטע של לחזור על שאלות פעמיים אני מבינה שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? חחח לגמרייי מנגן על משהו? לא. פעם לקחתי שיעורים על אורגן אבל זה היה שהייתי ממש משמ קטנה על מה? הנ"ל על מה רוצה לנגן? נראה כייף לדעת על גיטרה אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? אמפי שלוש ממתי? לא זוכרת איך? של אח שלי כמה ג'יגה? לא יודעת לא מתחברת לדברים האלה רוצה עוד? לא אוהב לצלם? כן זה גכייף יש לך מצלמה? כן, אבל לא פרטית. של כל המשפחה כמה זמן יש לך אותה? נו מה יהיה היו קודמות? חח מזה מעניין?? איזה? שש מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי (אבל ויוצ טוענת שפילים. חח) שומע רדיו? מדי פעם הרבה? הנ"ל איזו תחנה? גלגלצ אתה עובד?כן במה? סוג של קייטרינג כמה כסף אתה מרוויח? 20 לשעה כמה כסף יש לך? כרגע? לא יודעת בדיוק... יש לך מטבע של שני שקלים? לא אני רוצה אבל! רוצה כזה? כןן קונה בקפיטריה של ביתספר? חח כל חיי למה? כי טעים לי יש לכם פוסטרים בחדר? כן! אחד ענקיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי כמה? אחד. כאילו פוסטר פוסטר אני מתכוונת של מי? ספרות זולה. איפה אתם כרגע? בחדר מחשב מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? אתמול היה כיף? כן רוצים שוב? יאללה כולה חברה מה רוצה שוב מדבירם עם מישהו אונליין? לא מסנג'ר או אייסיקיו? שנייהם עם כמה אנשים? אוכל הרבה? כן מה המאכל האהוב עליך? הכל בעיקר.. אבל טוסטים, סלטים, המבורגר ובורקסים זה המועדף למה דווקא הוא? מה אכלת לאחרונה? בורקס גבינה גדול כזה עם ביצה גבינה בולגרית עגבנייה פילפל ומלח. יאמ. מהקפיטריה@ היה טעים? בןןן זונה רוצה שוב? די עם הרוצה שוב הזה שלכם! איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? אני לא שונאת כמעט כלום...כאילו לא זוכרת מתי לא אהבתי משהו וכולם היו בשוק. ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?חח לא חושבים שאני מוזרה פשוט חברה שלי אמרה "איכס" ואזהיא טעמה ואמרה שזה טעים!. זה גם לא כזה מוזר בכלל. אוקי, צנים עם קצת טחינה גולמית ודבש. יאאאאאאמ מה עדיף, מלוח או מתוק? מלוח אוהב פאסט פוד? כןן איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? ברגרקינג מקדונלדס והכי לא? בורגראנץ' קונה הרבה אוכל? כן.. יש לי נטייה לבזבז את כל הכסף שיש לי על מסעדות ובתי קפה. בדיוק אתמולדיברתי על זה עם ויק מה המאכל האחרון שקנית? נווו אבל כבר אמרתיייייייי ;( זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 8 אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהבת מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? מעדיפה את שנייהם. כאילו ברור שעדיף בריאותי אבל הדברים הטעימים לפעמים הם לא בריאותיים אז מה לעשות כמה ארוחות ביום אתה אוכל? חפרתם על עניין האוכל. לא יודעת. מתי שבא לי לאכול אני אוכלת מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? אמא מכינה לי סנדוויצ'ים. אבל לרוב אני קונה גם אייסקפה ואם אני לומדת עד מאוחר אז טוסט או בורקס כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? אנערף לומד נהיגה? נושא רגיש, אנא דלגו. הוצאת רישיון? מתי? נגמר לך המלווה כבר? על מה אתה נוהג? הומו/סטרייט/לסבית/בי? סטרייטית לאן אתה אוהב לצאת? מסיבות, מסעדות מה המבחן הקרוב שלך? לאזוכרת מעשן? מדי פעם, ואני בקטע של להוריד במינון שותה אלכוהול? כן ניסית סמים?לא יש לך משקפיים או עדשות? לא מה הצבע עיניים?חום מה אתה שומע עכשיו? כלום אתה שם קרמים כלשהם? לפעמים לפני שאני הולכת קרם גוף ופנים יש לך הפרעות? חח. אמ. לא. פעם היית אצל פסיכולוג?לא מי הבן אדם הכי קרוב? אמא וחברות למי הכי מתגעגע? אריאלוש מה המערכת יחסים האחרונה? לא לקחת דברים מהר מדי, לקחת דברים בפרופורציות כמה זמן? לא יודעת. זה לא היה משהו קבוע ממש למה נגמר? נגמר. יש לך חברה עכשיו? לא, והיתכוונתם חבר. מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אליה..בר מה הגובה שלך?1.68 או תשע לא יודעת ומשקל? 50 בערך מרוצה? סבבה קראת במקרה? :)

tink 16

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo41.gif READ ME!!! *כותרת צומי משהו*../images/Emo41.gif

תסלחו לי שהורדתי סעיפים
איך קוראים לך? בר מי נתן לך את השם הזה? אמא
אוהב אותו? אמ כרגע כן, פעם לא אהבתי אותו בכלל איזה שם אתה אוהב? מאיה בן כמה אתה? 17 שבוע ו5 ימים
ומתי יש יומולדת? 15.12 מחכה? אממ כבר לא
מאיפה אתם? שוהם איפה עוד גרת? פתח תקווה ושנה לפני בתל אביב איפה מעדיף לגור? שוהם זה סבבה מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? זה תלוי- עיר גדולה זה בשביל הפאן, חור בארץ כמו שוהם זה בשביל השקט וההבנה שיש פה רק [רוב] אנשים טובים אוהב את המקום שאתה גר בו?
אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? לא יודעת מהו מקום ההתנחלות שלכם? פעם זה היה אצל אחת החברות הטובות, בגלל שחזרנו ללמוד אז אצל החבר
או בעצם מתנחלים אצלכם? לעעעע
יש חברים אמיתיים בעולם? משתדלת להאמין שכן כמה כאלו לכם יש? משהו כמו 7 וחברים וירטואליים,יש?
יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? - אוהבים חיי מסך? לא אוהבים את השכבה שלכם? אמ בעיקרון כן. למה? בגלל שמגמת מחול משתלטת על השכבה
וסטיגמות, זה נחמד או לא?
קראו לכם אי פעם: ערס?
פאקצה?
פריק?
אימו?
או כל דבר מטופש אחר?
כמה חברים טובים אתם? טובים טובים
יש לכם מן חבורה כזאתי? יאפ בנים/בנות? גם וגם או גם וגם?
מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? "כמו אז" -שלמה ארצי
אתה עובד?
במה? אסיסטנטית של המחול הישראלי בסטודיו ורקדנית של רינת גבאי
כמה כסף אתה מרוויח? אסיסטנטיות- 17.5 לשעה , כל הופעה של רינת 120
כמה כסף יש לך? אממ כרגע לא יותר מדי..שיעורי הנהיגה גרמו לזה
יש לך מטבע של שני שקלים?
רוצה כזה? אממ יכול להיות נחמד קונה בקפיטריה של ביתספר? משתדלת שלא למה? כי כמות השומן שיש בכל דבר [ולא, אני לא מדברת על הדיאט קולה שאני קונה שם פעם ב..] מפחידה אותי. יש לכם פוסטרים בחדר?
כמה? 2 של מי? אחת תמונה של בלרינה של דגה ואחת שלי
[סולו או לא סולו?] איפה אתם כרגע? בחדר.. מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? בימים שהיה לי זמן לנשום לומד נהיגה?
הוצאת רישיון? בדרך
מתי? עוד שבועיים ומשהו טסט
נגמר לך המלווה כבר?
על מה אתה נוהג? בעתיד- דייהטסו סיריון-אוטומט [החדשה
] בצבע תכלת
הומו/סטרייט/לסבית/בי? סטרייטית לאן אתה אוהב לצאת? תלוי במצב רוח/איזה אנשים מה המבחן הקרוב שלך? בגרות באנטומיה-יום ראשון מעשן?
שותה אלכוהול? לפעמים
ניסית סמים?
יש לך משקפיים או עדשות?
מה הצבע עיניים? חום אתה שם קרמים כלשהם? אממ לשיער וקרם לחות לפנים של יש לך חברה עכשיו? חבר
מי מתקשר אלייך הכי הרבה? החבר, אמאבא והסטודיו
מה הגובה שלך? 1.71 ומשקל? 57 אבל זה שרירים!!!!!! מרוצה? אממ יכול להיות יותר טוב..אבל מלא אמרו לי שרזיתי אז....

©big smile©

New member
אני הולכת לישון.

איך קוראים לך?ענבר מי נתן לך את השם הזה?האחים שלי אוהב אותו?כן איזה שם אתה אוהב?נעה בן כמה אתה?18 ומתי יש יומולדת?5.11.89 מחכה?לא. או שבעצם כן, כי זה מקרב את תאריך השחרור. מאיפה אתם?ראשון לציון איפה עוד גרת?בשכונה אחרת בראשון איפה מעדיף לגור?בארץ אחרת מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה?עיר גדולה אוהב את המקום שאתה גר בו?כן אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור?עם אח שלי מהו מקום ההתנחלות שלכם?המשרד שלי בבסיס :\ או בעצם מתנחלים אצלכם?כן, אני בקושי הולכת לחברות אחרות. יש חברים אמיתיים בעולם?יש כמה כאלו לכם יש?אחת וחברים וירטואליים,יש?יש יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום?פחות אוהבים חיי מסך?כן, אבל כבר אין לי כאלו. אוהבים את השכבה שלכם?אין לי שכבה למה?כי אני בצבא וסטיגמות, זה נחמד או לא?לא קראו לכם אי פעם: ערס?לא פאקצה?כן פריק?כן אימו?לא או כל דבר מטופש אחר?גם כמה חברים טובים אתם?לא הרבה יש לכם מן חבורה כזאתי?כן בנים/בנות?ביחד או גם וגם?^ מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו?גלגל"צ מה בא לכם לשמוע?את הדיסק שיש לי באוטו מה אתם לא סובלים לשמוע?מזרחית להקה אהובה, יש?היהודים וזמר/ת?אביב גפן שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים?מה שאני אוהבת נכון לועזי יותר שווה מישראלי?לא מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע?רוק ישראלי, בעיקר ואיזה לא סובל?מזרחית שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום?כן מנגן על משהו?על המקלדת על מה?^ על מה רוצה לנגן?גיטרה אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש?אמפיארבע ממתי?מאז שעברתי את התיאוריה, וזה היה לפני יותר משנה איך?אבא הבטיח וקיים כמה ג'יגה?1 רוצה עוד?לא אוהב לצלם?כן יש לך מצלמה?כן כמה זמן יש לך אותה?המון היו קודמות?כן איזה?לא זוכרת מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי?דיגיטלי שומע רדיו?כן הרבה?כן איזו תחנה?גלגל"צ אתה עובד?לא במה? כמה כסף אתה מרוויח?384 כמה כסף יש לך?בתחילת חודש הבא יהיה משהו כמו 500 יש לך מטבע של שני שקלים?לא ואני ממש רוצה!!! רוצה כזה?כןןןןןןןן קונה בקפיטריה של ביתספר?אני לא בביתספר, אבל קונה בשקם בצבא למה?כי האוכל בחדר אוכל מזעזע יש לכם פוסטרים בחדר?לא כמה? של מי? איפה אתם כרגע?בחדר של אח שלי מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים?אתמול בערב היה כיף?כן רוצים שוב?כן מדבירם עם מישהו אונליין?לא מסנג'ר או אייסיקיו? עם כמה אנשים? אוכל הרבה?כן :\ מה המאכל האהוב עליך?תירס למה דווקא הוא?כי אני אוכלת אותו עם כל דבר אפשרי בערך. מה אכלת לאחרונה?דוריטוס היה טעים?לא רוצה שוב?לא איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?ממ. בשר. אבל יש כאלה שלא חושבים שזה מוזר. ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?תירס בכמויות עצומות מה עדיף, מלוח או מתוק?מתוק אוהב פאסט פוד?רק סיני איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב?צ'ינה טאון והכי לא?מקדולנדס וכל השאר קונה הרבה אוכל?כן מה המאכל האחרון שקנית?לא זוכרת זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!)לא אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות?מעדיפה כמה שפחות, אבל חבל. מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות?כן כמה ארוחות ביום אתה אוכל?2-3 מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם?לאחרונה התחלתי להביא כי נמאס לאכול מנות חמות כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל?בתקופה האחרונה בזבזתי המון. לא יודעת כמה זה המון. לומד נהיגה?לא הוצאת רישיון?כן מתי?12.3.07 נגמר לך המלווה כבר?כן על מה אתה נוהג?סוזוקי בלנו הומו/סטרייט/לסבית/בי?בי לאן אתה אוהב לצאת?פאבים מה המבחן הקרוב שלך?אין כזה מעשן?כן שותה אלכוהול?כן ניסית סמים?לא יש לך משקפיים או עדשות?לא מה הצבע עיניים?חום מה אתה שומע עכשיו?גלגל"צ אתה שם קרמים כלשהם?לא יש לך הפרעות?נפשיות בעיקר פעם היית אצל פסיכולוג?ועדיין מי הבן אדם הכי קרוב?ספיר למי הכי מתגעגע?אח שלי מה המערכת יחסים האחרונה?לפני.. חצי שנה בערך כמה זמן?חודש למה נגמר?כי הוא אדיוט יש לך חברה עכשיו?לא מי מתקשר אלייך הכי הרבה?אמא מה הגובה שלך?1.57 ומשקל?המון מרוצה?לא

TiKi PooH

New member
עכעכעעאא

איך קוראים לך? שיר מי נתן לך את השם הזה? אבא ואמא. אמא ואבא. למעשה אבא חתר לכיוון שירן ואימא הטילה וטו. אוהב אותו? כן בן כמה אתה? 17 ומתי יש יומולדת? עוד ארבעה חודשים פחות או יותר..אפריל. מאיפה אתם? גבעתיים איפה עוד גרת? מונוסון, שוהם, כוכב יאיר איפה מעדיף לגור? תל אביב מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? עיר גדולה ותל אביבית, דפנטלי אוהב את המקום שאתה גר בו? הכי סבבה מכל האופציות עד הלום. בכלל, מיקום די נוח..כן אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? תל אביב מהו מקום ההתנחלות שלכם? כפר סבא, בדירת האישלי והשותפימוס או בעצם מתנחלים אצלכם? אהה..גם זה. כרגע זה בעיקר זיו שגר פה יותר מבכפ"ס, היו תקופות פוריות יותר שכל היום שרצו אצלי אנשים..בבית של אימא יש חברים אמיתיים בעולם? כן אוהבים את השכבה שלכם? לגמריי למה? כי הם מקסימים, וזה גם דורש מלל. יש הרבה נסיבות שמכוונות אנשים להגיע לאקסטרני. אם זה היסטוריה משפחתית דפוקה, לקויי למידה, מופרעים שכבר העיפו מכל התיכונים הסטנדרטיים, אאוטסיידרים טוטאלוס, או חבר'ה שמאי אלו סיבות לא מצאו את מקומם במערכת החינוך. והמיקס הזה עובד טוב ביחד. זה אמנם לא גורף, אבל המון אנשים מעניינים עם סיפורים מפה עד להודעה חדשה, וכולם מסתדרים אחלה, דואגים-עוזרים-מפרגנים-מתקשריםטוב.. חמודים לאללה. וסטיגמות, זה נחמד או לא? סטיגמות זה סטיגמות, אם זה נחמד או לא זה תלוי מה עושים איתן קראו לכם אי פעם: ערס? לא פאקצה? כן פריק? כן אימו? לא או כל דבר מטופש אחר? כן יש לכם מן חבורה כזאתי? קשה לאמץ חבורה מקומית כשכל שנה עוברים בית ספר P: אם אפשר להגדיר את מה שיש לי מעגל חברים, הוא בצורת לקט ים תיכוני משהו מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? קלאסית, מנדלסון מה בא לכם לשמוע? דווקא נחמד הקלאסית מנגן על משהו? לא על מה? לא על מה רוצה לנגן? הייתי רוצה לדעת לנגן על פסנתר וגיטרה. אבל אני לא רוצה ללמוד את זה או משהו. סתם היה נחמד אם היו לי הכישורים מובנים מראש אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? אייפוד נגן וידאו ממתי? הראשון מיום ההולדת האחרון, השני.. כמה חודשים אחר כך. איך? את הראשון קנו לי אימא ובעלה ליום הולדת, תוך חודשיים בערך הוא נגנב, ואת השני קניתי לעצמי אחריי פרק זמן מתסכל של חסכון. כמה ג'יגה? 40 רוצה עוד? זה ממש מספיק בינתיים אוהב לצלם? הכי יש לך מצלמה? SONY DSC f828 כמה זמן יש לך אותה? שנה וחצי? מיום הולדת 16 ( רוצות מוטיב חוזר? מאימא ובעלה) היו קודמות? כן, איזה? פוקט חמודה של קאנון שעדיין משרתת אותי נאמנה מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? יותר משתלם ויותר נוח בימים אלו דיגיטאלית, אבל תכלס אין להשוות בכלל. אם ק היו לי האמצעים או התקציב המתאים לפתח פילם.. שומע רדיו? כן הרבה? די איזו תחנה? 88 אפ אמ, גלגל"צ כש88 חופרים ג'אז יתר על המידה, לעתים גל"צ בבוקר ו103 בשבת אתה עובד? אה..לא \: במה? כמה כסף אתה מרוויח? כמה כסף יש לך? לא הרבה יש לך מטבע של שני שקלים? אפילו שלושה רוצה כזה? אם התחילו להפיץ אותה בסבבה בקיוסקים זהכבר לא כזה מיוחד, לא? קונה בקפיטריה של ביתספר?קפה מהמכונה. לפעמים גם דיאט קולה למה? כי הקפיטריה שלנו מתקדמת והייטקית מדי עבורי. סתם, החדר שקוראים לו קפיטריה מכיל סדרה של 4 מכונות. שתיה חמה, שתיה קרה, ממתקים, סנדביצ'ים יש לכם פוסטרים בחדר? כן כמה? 6 של מי? 1 מרלין מונרו גדול בש"ל, 1 ציור של דאלי גדול בש"ל, 1 ציור של דאלי גדול וצבעוני וממוסגר, 1 פוסטר קטן של ציור קומיקס מוגדל כזה של רוי ליכטנשטיין, 1 פוסטר קטן של תמונה בש"ל, 1 בינוני של הרבה סוגי בירות איפה אתם כרגע? בחדר מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? אה..הייתי בכפ"ס בסופ"ש הקודם, לא יודעת אם זיו נחשב חברים. לפניי זה.. שבועיים בערך היה כיף? לאללה. רוצים שוב? כן מדבירם עם מישהו אונליין? לא אוכל הרבה? זה עניין יחסי מה המאכל האהוב עליך? סושי, קורנפלקס עם חלב, סלטים למיניהם למה דווקא הוא? אצות עושות לי את זה. לא יודעת, טעים מה אכלת לאחרונה? ארוחת צהריים? סלט, שניצל בטטה של טבעול. ואם הגרון שלי היה יוצא ממצבו האנוש, סביר שהייתי אוכלת משהו מרשים יותר היה טעים? כן רוצה שוב? אהה..שבעתי? אוהב פאסט פוד? תלוי איזה. לפעמים איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? אני צמחונית, לא אוכלת פיצות, וסיני פאסט פוד זה מגעיל אחושרמוטה. נניח שמקדונלדס, כי יש להם צ'יפס טעים ואחלה גלידה. והכי לא? השווארמה-פלאפל נחשב פאסטפוד? זה תמיד מגעיל אותי הפרה שמסתובבת שם קונה הרבה אוכל? אוף כן מה המאכל האחרון שקנית? אממ. בדרך לחדר כושר קניתי יוגורט חדש כזה של יופלה, סיידר תפוחים וקינמון משהו זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) ארבעה שקלים חדשים אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? ה"או" לא במקום. אני מאוד אוהבת לאכול אוכל טעים, מעדיפה להסתפק בכמויות סבירות מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? לא יודעת. מצד אחד רוב המאכלים החביבים עליי נחשבים בריאים, אוכל ששוחה בשמן לא עושה לי את זה. לעומת זאת שוקולד אני אוכלת מלא, וכל מני מתוקים שלא מכילים כלום חוץ מסוכר..שווין. לא משנה ממש קיצר כמה ארוחות ביום אתה אוכל? תלוי ביום..? מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? חוץ מיום רביעי אין לי ימים עם יותר מ4 שעות, אז באמת אין צורך. אם אני רעבה אני קונה איזה ארטיק מאחד הקיוסקים, ואם אני אקסטרימלי רעבה אני מזמינה את אבא להצטרף לארוחת צהריים על חשבונו כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? יוואווו מלא. כשזיו ואני ביחד אנחנו אלופים בזה. זה לא משנה אם החלטנו לשבת לאכול איפשהו בחוץ לשם הפינוק, או החלטנו להכין משהו מיוחד בבית שמצריך יותר מלחם וחלב, בסוף תמיד נשפך כסף על הקיבה הומו/סטרייט/לסבית/בי? סטרייטית לאן אתה אוהב לצאת? בארים, פאבים, פארקים, טיולים, סרטים, ספרייה, מקומות יפים, רחוב, שופינג.. כמעט הכל הולך מבחינתי. מה המבחן הקרוב שלך? יש כל מני מבחנים קטנים עכשיו. המבחן הרציני הבא הוא מתכונת באנגלית מעשן? כן שותה אלכוהול? כן ניסית סמים? פעם בקטנה יש לך משקפיים או עדשות? עדשות מה הצבע עיניים? חום מה אתה שומע עכשיו? כלום, מנדלסון נדם אתה שם קרמים כלשהם? ווווודאי, אני מתה על הריחות והשטויות האלו. וגם עור רגיש. קרם ידיים, קרמים לגוף כל ערב משהו אחר לפי החשק, קרם פנים, ואם ממש מתחשק לזיו למסאג' גם קרם רגליים יש לך הפרעות? לא משהו גרנדיוזי או מגביל כפי הנראה.. יש פעם היית אצל פסיכולוג? הייתי הרבה פעמים אצל כל מני טיפוסים, זה תמיד היה משהו שאני "חייבת", ומכאן שמעולם לא שיתפתי פעולה.. אם הייתה לי עכשיו אופצייה נוחה ולא עושקת כלכלית אולי כן הייתי הולכת על זה מי הבן אדם הכי קרוב? זיו למי הכי מתגעגע? פיי... מה המערכת יחסים האחרונה? לפניי זיו? דור כמה זמן? 3 חודשים למה נגמר? כי גמרתי את זה יש לך חבר עכשיו? [: דפנטלי מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אבא, כפרעליו. מה הגובה שלך? 1.67 ומשקל? נערף מרוצה? מהמשקל? מהחיים? בשורה התחתונה כן

moruush

New member
../images/Emo90.gifMe ../images/Emo13.gif

איך קוראים לך? מור מי נתן לך את השם הזה? אמא ואבא אוהב אותו? כן איזה שם אתה אוהב?הרבה, זה לא יגמר :) ומתי יש יומולדת? 28.7 מחכה? בייטח מאיפה אתם?ישוב בשרון איפה עוד גרת? הרצליה
איפה מעדיף לגור?אממ.. זה כזה תלוי,כי יש יתרונות וחסרונות בשניהם. מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה?^^ אוהב את המקום שאתה גר בו? כן מהו מקום ההתנחלות שלכם?בתים של חברות [: או בעצם מתנחלים אצלכם?חחח לא, הבית שלי בשיפוץ.. יש חברים אמיתיים בעולם?רוצה להאמין. כמה כאלו לכם יש?5 וחברים וירטואליים,יש?
אוהבים את השכבה שלכם?אממ... יש כאלו ויש כאלו וסטיגמות, זה נחמד או לא?
קראו לכם אי פעם: ערס?
פאקצה?
פריק?
אימו?
או כל דבר מטופש אחר?סנובית.. פאקצה..
ובאמת שאני לא ..!! באמת כמה חברים טובים אתם?טובים
יש לכם מן חבורה כזאתי?יאפ בנים/בנות?בעיקרון בנות.. אבל בחבורה המורחבת אז זה גם.. או גם וגם?^^ מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? את הפועלים מדברים בניהם
מה בא לכם לשמוע?את השיר של הריקוד במודרני [הקודם] שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאוהבים אוהב לצלם? לצלם ולהצטלם חחחח יש לך מצלמה?
לא משלי. אתה עובד?
במה? כרגע במשרד של אבא ושיוצא בייביסיטר [ובע"ה בקיץ עוזרת מורה של האפרוחים והנעורים הקטנים שלי
] וקייטנות. כמה כסף אתה מרוויח?20 ש"ח לשעה.. יש לך מטבע של שני שקלים?לא רוצה כזה?חחח כן קונה בקפיטריה של ביתספר?משתדלת שלא למה?סתם.. לא כזה "בריאותי" יש לכם פוסטרים בחדר?
אבל מקווה בקרוב שיהיה איפה אתם כרגע?למטה מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים?נראה לי שביום ראשון, למדתי עם חברה לבוחן באנגלית היה כיף?כןכן
מדבירם עם מישהו אונליין?
מסנג'ר או אייסיקיו? ברגע נתון זה במסנג'ר.
עם כמה אנשים?3 אוכל הרבה?לא מה המאכל האהוב עליך?סלט חסות עם רוטב צהוב כזה מתכון סודי של סבתא
, וקציצות למה דווקא הוא? כי זה פשוט אלוהי, כל ביס גן-עדן חחח מה אכלת לאחרונה?את הקצה של הלחמנייה של חברה שלי היה טעים?חחח רגיל איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?חצילים ודגים ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? צדפות
מה המאכל האחרון שקנית? אוריאו עם חברה ביום שלישי זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!)10 ש"ח אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות?אוהבת אך מעדיפה כמה שפחות כמה ארוחות ביום אתה אוכל?אני ממש לא אוכלת מסודר
בזמן האחרון. לומד נהיגה?עוד לא. הומו/סטרייט/לסבית/בי? סטרייטית מה המבחן הקרוב שלך?היה עכשו, בלשון. [סיימתי היום] יש לך משקפיים או עדשות?
מה הצבע עיניים?ירוק זית אתה שם קרמים כלשהם? ידיים, לחות, גוף. למי הכי מתגעגע? סבתא
, אלוהים. מחר שנה מהפעם האחרונה שראיתי אותה (שביקרתי אותה בטיפול נמרץ..) מי מתקשר אלייך הכי הרבה?חברות חחח
מה הגובה שלך?1.65 מרוצה?אממ.. ניתן לשיפור [?]. אני רקדנית וזה דיי שרירים [מנסה לנחם את עצמי] >< הודגש באמצעות מדגישומטיק

Mooa-Numi

New member
איןאפס

איך קוראים לך? השם שלי מיכל, קוראים לי קצת אחרת מי נתן לך את השם הזה? ההורים ואנשים מהכיתה אוהב אותו? לא ממש. מיכל מרגיש לי חסר תוכן, אבל לאחרונה אני יותר מתחברת אליו.. בעיקר בגלל הסיפור התנכי שהוא ממש עצוב איזה שם אתה אוהב? שמות בע' ובא' בן כמה אתה? 19 ויום
ומתי יש יומולדת? אתמול!! מחכה? חכו, אנחנו עדיין בקרנבל מאיפה אתם? יישוב ליד נתניה איפה עוד גרת? נתניה ושנה אחת בב"ש איפה מעדיף לגור? שאלה קשה.. בעיקר כי קשה למי שנולד וגדל במרכז לחשוב על שמהו אחר, אבל זה מקום מגעי מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? חור ליד עיר גדולה אוהב את המקום שאתה גר בו? לא, אבל זה הבית אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? מהו מקום ההתנחלות שלכם? או בעצם מתנחלים אצלכם? ממש לא יש חברים אמיתיים בעולם? ברור כמה כאלו לכם יש? יש.. לא יודעת, תלוי במצברוח שלי, אבל יש וחברים וירטואליים,יש? לא באמת יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? אוהבים חיי מסך? לא אוהבים את השכבה שלכם? בבצפר לא. בתנועה.. לא מכירה ממש למה? וסטיגמות, זה נחמד או לא? כיף כיופים קראו לכם אי פעם: ערס? בצחוק פאקצה? חניכים שלי בתחילת שנה חשבו שאני פרחה
פריק? כן, אבל לא פריקית שחורה.. סתם לא קשורה לעולם אימו? או כל דבר מטופש אחר? כמה חברים טובים אתם? אני ממש מנסה אבל אני לא ילדה קלה יש לכם מן חבורה כזאתי? בנים/בנות? בנים או גם וגם? מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? בראש here we go again מה בא לכם לשמוע? מה אתם לא סובלים לשמוע? להקה אהובה, יש? וזמר/ת? שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? פעם רק מה שאהבת,י ועכשיו מה שכולם נכון לועזי יותר שווה מישראלי? מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? ואיזה לא סובל? שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? מנגן על משהו? למדתי על חלילית פסנתר וגיטרה. בתכלס לא על מה? על מה רוצה לנגן? מפוחית, גיטרה אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? לאחותי יש ממתי? איך? כמה ג'יגה? רוצה עוד? אוהב לצלם? כן יש לך מצלמה? בערך, אבל אני לוקחת את של ההורים שלי כמה זמן יש לך אותה? חצי שנה.. קצת יותר היו קודמות? כן איזה? היה את זאת שהיא כביכול שלי אבל היא ממש כבדה.. היתה אחת לפניה.. היתה את זאת שקניתי לעצמי בכיתה י' מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? פילם, אבל לא רואה את עצמי מסתדרת עם זה עכשיו שומע רדיו? עכשיו אני אתחיל! הרבה? איזו תחנה? אתה עובד? אני בצבא במה? כמה כסף אתה מרוויח? 350 לחודש כמה כסף יש לך? היום היה לי איזה 500 בחשבון יש לך מטבע של שני שקלים? לא רוצה כזה? קונה בקפיטריה של ביתספר? למה? גם בשקם לא יש לכם פוסטרים בחדר? יש לי תמונה גדולה וממוסגרת של הפועלים בניו-יורק, בשחור לבן, וגם משהו שציירו לי בניו-יורק, זה עם השמשות שמציירים בספריי, לא יודעת איך להסביר, ו4 תמונות שלי שמאיה פתחה לי בגדול. והיה לי את של ספיידרמן מכיתה ח' עד הצבא, ואז פתאום קלטתי את זה והבנתי שדי, נגמר כמה? של מי? איפה אתם כרגע? במרתף מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? לפני שבוע אצל רותם היה כיף? כן רוצים שוב? מדבירם עם מישהו אונליין? לא מסנג'ר או אייסיקיו? עם כמה אנשים? אוכל הרבה? כן מה המאכל האהוב עליך? פחמימות למה דווקא הוא? כי זה טעים ומשביע מה אכלת לאחרונה? איזה טבעול בפיתה (פסטו ועגביות) היה טעים? רוצה שוב? איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? מלפפונים חמוצים? דברים חריפים גם ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? בצק חי מה עדיף, מלוח או מתוק? אוהב פאסט פוד? כן ולא. פיצה איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? פיצות, גלידות.. והכי לא? המבורגרים? קונה הרבה אוכל? לא מה המאכל האחרון שקנית? פיצה בסבארו זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 12! אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהבת מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? לא. משמין זה הכי טעים ואתם יודעים את זה כמה ארוחות ביום אתה אוכל? 3+בין לבין (השאלות האלו אמורות לגרום לי להרגיש רע עם עצמי?) מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? לומד נהיגה? למדתי הוצאת רישיון? כן מתי? אפריל 06 נגמר לך המלווה כבר? כן על מה אתה נוהג? טויוטה קורולה הומו/סטרייט/לסבית/בי? סטרייטיץ לאן אתה אוהב לצאת? זו השאלה! מה המבחן הקרוב שלך? תרגיל סוף
מעשן? לא שותה אלכוהול? לא ממש, מאז החווה שהפסקתי זה עושה לי בחילה ממש ניסית סמים? בטעות, וממש קצת יש לך משקפיים או עדשות? גם וגם מה הצבע עיניים? חום מה אתה שומע עכשיו? אתה שם קרמים כלשהם? לא ממש.. קרם ידיים כשיבש יש לך הפרעות? כולי הפרעה אחת גדולה. סתם, כן, ואתם יודעות מה פעם היית אצל פסיכולוג? אפילו אצל כמה מי הבן אדם הכי קרוב? אני למי הכי מתגעגע? אנשים של פעם. חניכים. להדריך בכלל.. מה המערכת יחסים האחרונה? לפני יותר משנה. וואו, זו תקופת יובש נוראית
כמה זמן? חודשיים וחצי למה נגמר? כי אני לא רציתי, והוא הרגיש את זה והכל היה לא ממש אמיתי וזה התפוצץ מגעיל יש לך חברה עכשיו? לא
מי מתקשר אלייך הכי הרבה? בטח אבא מה הגובה שלך? 1.70 ומשקל? אני לא רוצה לכתוב את זה. זה עולה בכל פעם שאני חוזרת מהצבא (זה 10 קילו יותר מי"ב, נגיד) מרוצה? איך זה נגמר פה, תגידו לי?!?!

RTMMM

New member
הייתי פעם טירס אוף אסיד P:

איך קוראים לך? רותם מי נתן לך את השם הזה? אח שלי.. אוהב אותו? בערך איזה שם אתה אוהב? לא עולה לי שום דבר בראש בן כמה אתה? 17 ומתי יש יומולדת? בחורף P: מחכה? היה לא מזמן.. מאיפה אתם? ת"א איפה עוד גרת? שומקום. איפה מעדיף לגור? שומקום. מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? תלוי באיזה שלב של החיים אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? איזה הר נידח מהו מקום ההתנחלות שלכם? אצל החבר. או בעצם מתנחלים אצלכם? לא.. יש חברים אמיתיים בעולם? כן כמה כאלו לכם יש? 5 בערך וחברים וירטואליים,יש? מדי פעם יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? לא.. אוהבים חיי מסך? לפעמים אוהבים את השכבה שלכם? אין לי ממש שכבה... למה? - וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא קראו לכם אי פעם: אה? ערס? לא פאקצה? לפעמים P: פריק? תמיד אימו? לא או כל דבר מטופש אחר? כמה חברים טובים אתם? לא חבורה... יש לי כמה לא קשורים יש לכם מן חבורה כזאתי? ^ בנים/בנות? ^ או גם וגם? ^ מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? עברי לידר- מרי לנצח מה בא לכם לשמוע? ^ מה אתם לא סובלים לשמוע? מזרחית להקה אהובה, יש? מיליון וזמר/ת? עברי לידר? שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת נכון לועזי יותר שווה מישראלי? תלוי מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? רוק\ רגאיי ואיזה לא סובל? מזרחית, טראנסים שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? בריטני ספירס? P: מנגן על משהו? גיטרה אבל כבר לא על מה?^ על מה רוצה לנגן? כלום.. אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? לא ממתי? איך? כמה ג'יגה? רוצה עוד? אוהב לצלם? מאוד!@ יש לך מצלמה? כן Canon 350D כמה זמן יש לך אותה? שנה וחצי נראהלי היו קודמות? כן איזה? דגם יותר ישן ופחות חתיך מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי שומע רדיו? לא הרבה? איזו תחנה? אתה עובד? כן במה? מלצרית כמה כסף אתה מרוויח? תלוי.. כמה כסף יש לך? אחרי הפתעה גדולה שגיליתי שיש לי בבנת 15,000 שקל.. ואין לי מושג איך.. (הייתי בטוחה שיש שם איזה 7000...) יש לך מטבע של שני שקלים? כן! רוצה כזה?- קונה בקפיטריה של ביתספר? אין לי קפיטריה למה? יש לכם פוסטרים בחדר? לא כמה? של מי? איפה אתם כרגע? בחדר מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? היום היה כיף? מאוד רוצים שוב? תמיד מדבירם עם מישהו אונליין? לא מסנג'ר או אייסיקיו? עם כמה אנשים? אוכל הרבה? כן מה המאכל האהוב עליך? מרק עוף למה דווקא הוא?כי ככה בא לי מה אכלת לאחרונה? מרק עוף היה טעים? מאוד רוצה שוב? לא עכשיו אני שבעה איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? מה עדיף, מלוח או מתוק?מתוק אוהב פאסט פוד? כן איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? אין לי מועדפת והכי לא? קונה הרבה אוכל? כן מה המאכל האחרון שקנית? מרק של למון גראס ועוד איזה אלף דבריםן זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 170 ומשהו הכל ביחד אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהבת מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? לא כמה ארוחות ביום אתה אוכל? כמה שיוצא מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? אוכלת שם כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? יותר מדי לומד נהיגה? כן הוצאת רישיון? עדיין לא מתי?בקרוב נגמר לך המלווה כבר? לא על מה אתה נוהג? הומו/סטרייט/לסבית/בי? סטרייטית לאן אתה אוהב לצאת? מסעדות מה המבחן הקרוב שלך? אין מעשן? כן שותה אלכוהול? כן ניסית סמים? לא יש לך משקפיים או עדשות? לא מה הצבע עיניים? ירוקכחול מה אתה שומע עכשיו? לא עברנו על זה? עכשיו-- קאשי- בואי ניקח דברים אתה שם קרמים כלשהם? לפעמים יש לך הפרעות? לא פעם היית אצל פסיכולוג? לא מי הבן אדם הכי קרוב? החבר למי הכי מתגעגע? אףאחד מה המערכת יחסים האחרונה? הנוכחית כמה זמן? 4חודשים אנד קאונטינג. למה נגמר? לא נגמר יש לך חברה עכשיו? כן מי מתקשר אלייך הכי הרבה? החבר מה הגובה שלך? 170 ומשקל?55 מרוצה? פלוסמינוס הודגש באמצעות מדגישומטיק

pampkin

New member
טוב גם אני. אבל תקראו!

מי נתן לך את השם הזה? אמא ואמא אוהב אותו? כן איזה שם אתה אוהב? דניאל בן כמה אתה? 16 וחצי ומתי יש יומולדת? ביוני מחכה? לא ממש מאיפה אתם? ת"א איפה עוד גרת? ת"א איפה מעדיף לגור? בת"א מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? עיר גדולה אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? בשומקום אחר מהו מקום ההתנחלות שלכם? בית קפה בשכונה או בית של חברה הכי טובה אחת או בעצם מתנחלים אצלכם? לעיתים רחוקות יש חברים אמיתיים בעולם? כן כמה כאלו לכם יש? 4 וחברים וירטואליים,יש? לא יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? אוהבים חיי מסך? לא אוהבים את השכבה שלכם? כן למה? כי הם החיים שלי וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא כלכך קראו לכם אי פעם: ערס? חח קראו לי ערסית פאקצה? כן פריק? לא אימו? לא או כל דבר מטופש אחר? בטח כמה חברים טובים אתם? מאוד יש לכם מן חבורה כזאתי? כן בנים/בנות? גם וגם או גם וגם?
מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? אביב גפן מה בא לכם לשמוע? משהו שיעשה לי מצברוח קצת יותר טוב ושאני אצא מהמצב שינה הזה מה אתם לא סובלים לשמוע? אין כזה דבר להקה אהובה, יש? לא וזמר/ת? גם לא שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת נכון לועזי יותר שווה מישראלי? לא נכון מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? אין משהו קבוע ואיזה לא סובל? אין כזה שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? לא מנגן על משהו? לא על מה? לא על מה רוצה לנגן? על פסנתר. נשבעת לכן זה כלכך סקסי אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? אין לי חחח אני עוד בעידן הדיסקמנים!! סתם פשוט נהרס לי האמפי ממתי? איך? כמה ג'יגה? רוצה עוד? אני רוצה חדש אוהב לצלם? אני אוהבת להצטלם. יש לך מצלמה? לא!! הבתזונה נהרסה ולתקן אותה עולה יותר מלקנות חדשה. ואין לאפחד פה ממש כסף לא לתיקון ולא לחדשה כמה זמן יש לך אותה? שנה היו קודמות? הייתה אחת קודמת מעפנה איזה? לא זוכרת נו, דיגיטליות
מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגי שומע רדיו? לא הרבה? איזו תחנה? 91.8 אתה עובד? כן במה? בחנות בגדים כמה כסף אתה מרוויח? 20 לשעה+ 10 ליום לנסיעות כמה כסף יש לך? קצת יש לך מטבע של שני שקלים? לא רוצה כזה? לא קונה בקפיטריה של ביתספר? כן למה? כי אני רעבה בהפסקות יש לכם פוסטרים בחדר? לא כמה? של מי? איפה אתם כרגע? בחדר מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? שלשום היה כיף? כן רוצים שוב? לא מדבירם עם מישהו אונליין? לא מסנג'ר או אייסיקיו? אףחד עם כמה אנשים? 0 אוכל הרבה? כן מה המאכל האהוב עליך? כל דבר משמין למה דווקא הוא? כי אני חלשת אופי מה אכלת לאחרונה? יוגורט תות עם פצפוצי שוקולד היה טעים? מאוד רוצה שוב? לא איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? עגבניות ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? מה עדיף, מלוח או מתוק? מלוח אוהב פאסט פוד? כן איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? כרמליס בייגל
והכי לא? בורגראנץ חח קונה הרבה אוכל? כן מה המאכל האחרון שקנית? אתמול בלילה אכלתי משו זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהבת לאכול אבל מעדיפה כמה שפחות מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? לא כמה ארוחות ביום אתה אוכל? המון מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? קונה כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? המון לומד נהיגה? לא הוצאת רישיון? לא מתי? נגמר לך המלווה כבר? על מה אתה נוהג? הומו/סטרייט/לסבית/בי? לא ברור לאן אתה אוהב לצאת? לכל מקום שיש בו אנשים שכיף לי איתם מה המבחן הקרוב שלך? מחר באנגלית מעשן? כן שותה אלכוהול? כן ניסית סמים? לא יש לך משקפיים או עדשות? לא מה הצבע עיניים? חום מה אתה שומע עכשיו? אביתר בנאי אתה שם קרמים כלשהם? כן יש לך הפרעות? לא פעם היית אצל פסיכולוג? לא מי הבן אדם הכי קרוב? חבר שלי למי הכי מתגעגע? לחבר שלי מה המערכת יחסים האחרונה? זאת שלפני הנוכחית? היה איזה משהו הזוי לשלושה שבועות עם איזהמישהו חתיך אבל למרבה הצער אני עדיין חושדת שהוא הומו חח. קיצר זה לא עקרוני כי שבוע אחרי שנפרדנו אני וחבר שלי נהיינו ביחד, מחזיקים מעמד כבר שנה ושלושה חודשים!
כמה זמן? אמרתי, שלושה שבועות למה נגמר? כי הוא היה מעצבן כזה יש לך חברה עכשיו? חבר. כן מי מתקשר אלייך הכי הרבה? חברות שלי מה הגובה שלך? 1.57 ומשקל? 49 מרוצה? לא

למעלה