שאלון

שאלון

כי הפורום מת.. (לא,ה'אקשן' של המריבות שלכם לא נקרא!!!
) למען הנוחות יש להשתמש במגדישומטיק-http://213.8.106.62/on/mo/ אז... בהצלחה
שלום. איך קוראים לך? מי נתן לך את השם הזה? אוהב אותו? איזה שם אתה אוהב? בן כמה אתה? ומתי יש יומולדת? מחכה? מאיפה אתם? איפה עוד גרת? איפה מעדיף לגור? מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? אוהב את המקום שאתה גר בו? אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? מהו מקום ההתנחלות שלכם? או בעצם מתנחלים אצלכם? יש חברים אמיתיים בעולם? כמה כאלו לכם יש? וחברים וירטואליים,יש? יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? אוהבים חיי מסך? אוהבים את השכבה שלכם? למה? וסטיגמות, זה נחמד או לא? קראו לכם אי פעם: ערס? פאקצה? פריק? אימו? או כל דבר מטופש אחר? כמה חברים טובים אתם? יש לכם מן חבורה כזאתי? בנים/בנות? או גם וגם? אוה. מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? מה בא לכם לשמוע? מה אתם לא סובלים לשמוע? להקה אהובה, יש? וזמר/ת? שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? נכון לועזי יותר שווה מישראלי? מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? ואיזה לא סובל? שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? מנגן על משהו? על מה? על מה רוצה לנגן? אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? ממתי? איך? כמה ג'יגה? רוצה עוד? אוהב לצלם? יש לך מצלמה? כמה זמן יש לך אותה? היו קודמות? איזה? מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? שומע רדיו? הרבה? איזו תחנה? אתה עובד? במה? כמה כסף אתה מרוויח? כמה כסף יש לך? יש לך מטבע של 5 אגורות? ושל שני שקלים? רוצה כזה? קונה בקפיטריה של ביתספר? למה? טעים? או עדיף מהבית? יש לכם פוסטרים בחדר? כמה? של מי? רוצים עוד? של מי? איפה אתם כרגע? מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? היה כיף? רוצים שוב? מדבירם עם מישהו אונליין? מסנג'ר או אייסיקיו? עם כמה אנשים? אוכל הרבה? מה המאכל האהוב עליך? למה דווקא הוא? מה אכלת לאחרונה? היה טעים? רוצה שוב? איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? מה עדיף, מלוח או מתוק? אוהב פאסט פוד? איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? והכי לא? קונה הרבה אוכל? מה המאכל האחרון שקנית? זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? כמה ארוחות ביום אתה אוכל? מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? (קצת חופר
זה מה יש!)

hitchhiker218

New member
משעמם לי ממש.. אז למה לא?

שלום.שלום איך קוראים לך?אביה מי נתן לך את השם הזה?ההורים?? אוהב אותו?לא איזה שם אתה אוהב? לא יודעת בן כמה אתה?15 ותכף וחצי.. ומתי יש יומולדת?21.8 מחכה?לא.. כל שנה קמט חדש... סתם
האמת שלא מזיז לי מאיפה אתם?קרית פורנו איפה עוד גרת? רק בחור הזה איפה מעדיף לגור? בכל מקום אחר! מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? עיר גדולה אבל שתהיה סביבה שקטה אוהב את המקום שאתה גר בו? לא אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? לא יודעת... אני ממש לא חושבת על זה מהו מקום ההתנחלות שלכם?הבית של הילה חברה שלי או בעצם מתנחלים אצלכם? לא... אצלי לא כיף יש חברים אמיתיים בעולם? אני מניחה שכן כמה כאלו לכם יש?4 גג וחברים וירטואליים,יש?יש יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? פחות אוהבים חיי מסך? לא יודעת....חחח שאלה מפגרת אוהבים את השכבה שלכם?תשאלו את חנג'-לא
למה?כי הן מעיקות ומתחסדות וסטיגמות, זה נחמד או לא?לא קראו לכם אי פעם: ערס?לא פאקצה?לא פריק? כן אבל זה מטומטם... אימו?חלילה או כל דבר מטופש אחר? קראו לי טיפשה...חחחח כמה חברים טובים אתם?תשאלו את חנג'!! יש לכם מן חבורה כזאתי?בערך בנים/בנות?בנים או גם וגם?לא אוה. מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו?היה עצמך-אודיוסלייב מה בא לכם לשמוע?אני שומעת את מה שבא לי לשמוע..חח מה אתם לא סובלים לשמוע? מוזיקה גלגלצית להקה אהובה, יש?יש המון וזמר/ת? יש לא מעט שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים?מה שאני אוהבת כמובן נכון לועזי יותר שווה מישראלי?אם המוזיקה הישראלית היתה טובה אז הייתי עונה שלא. אבל כנראה שכן מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע?יש כמה... בעיקר פרוגרסיב רוק\מטאל, גראנג' ומטאל.. ואולי יש עוד אין לי כח להסתכל באייטונס ולבדוק מה שולט שם. ואיזה לא סובל?אני משתדלת שלא לפסול אבל אני לא אוהבת מזרחית בכלל. כל הקטע של הבכי הזה דבילי בעיני שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום?לא מנגן על משהו?כן על מה?גיטרה אבל אני לא טובה
... אני מקבלת שיעורים מחבר של אחותי אז אני מניחה שאני אשתפר על מה רוצה לנגן?באס זה נחשק אבל לא נראה לי שזה מתאים לי... אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? אייפוד ממתי?היו לי שניים. החדש ממאי איך?קנו לי ליום הולדת(בהקדמה) כמה ג'יגה?30 רוצה עוד?לא.. אני לא צריכה עוד אוהב לצלם?רק דברים מצחיקים יש לך מצלמה? כן אבל היא חצי מתה כמה זמן יש לך אותה?שנתיים.. היו קודמות?היו איזה?2 רגילות של פילם
מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי?אני לא מבינה בזה... מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? אמ אני מניחה שהאייפוד שלי כי אני די לא שורדת בלעדיו שומע רדיו?לא. חבל על האוזניים שלי הרבה?איכס איזו תחנה?איכס אתה עובד?עבדתי במה?תיוק!
כמה כסף אתה מרוויח?20 לשעה... כמה כסף יש לך?אין לי... שרפתי אותו על דיסקים יש לך מטבע של 5 אגורות?יש ושל שני שקלים?לא
רוצה כזה?וודאי קונה בקפיטריה של ביתספר? רק קולה למה?כי זה טעים טעים?מאוד או עדיף מהבית?אוכל רק מהבית... חוץ מזה הקפיטריה שלנו זה אוכל לכלבים. עדיף להמנע כמה שאפשר. יש לכם פוסטרים בחדר?יאפ כמה?1 של מי?לד זפלין
רוצים עוד?אולי עוד אחד של מי?של פרל איפה אתם כרגע?בבית מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים?אממ יום שלישי נראה לי? היה כיף?היה נחמד רוצים שוב?מתישהו מדבירם עם מישהו אונליין?יאפ מסנג'ר או אייסיקיו?מסן עם כמה אנשים?3 אוכל הרבה? לאחרונה לא... מה המאכל האהוב עליך?עגבניה למה דווקא הוא?כי חנג' הדביקה אותי מה אכלת לאחרונה?סלט היה טעים?מאוד רוצה שוב?לא איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?חטיפים! ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?לא יודעת... מה עדיף, מלוח או מתוק?תלוי במצב רוח אוהב פאסט פוד?לא במיוחד...תלוי במצב רוח גם... איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? לא חשבתי על זה מעולם והכי לא?אם גם על זה לא חשבתי! קונה הרבה אוכל?לא מה המאכל האחרון שקנית?לחמנית דגנים בבוקר כי שכחתי את הסלט בבית זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!)3.5 ש"ח אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? לאחרונה אני אוכלת כמה שפחות.. כאילו, אוכל אוכל.. אבל די חזרתי לעצמי בעקבות התקרית אחרי המפגש מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? לא איכפת לי כ"כ כמה ארוחות ביום אתה אוכל? תלוי... לפעמים 2 לפעמים קרמבו כל היום
מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? מביאה... האוכל אצלינו רעל! כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל?רק על קולה... אם כמעט בקבוק כל יום.. חשבו לבד (קצת חופר זה מה יש!) זה היה שאלון אוכל חופר!!

nothingman1

New member
אחד החמילניצקיים

שלום. אבל לא בכל מחיר! איך קוראים לך? יאיר קרני מי נתן לך את השם הזה? אבא שלי אוהב אותו? מאוד, יש לו אמירה אופטימית- אבל לא הגיונית... לכן הוא בעצם די פסימי, ולכן הוא מתאר אותי בצורה טובה איזה שם אתה אוהב? סלובודקה, כי הוא מצחיק אותי בן כמה אתה? מחר (יום שישי) אהיה בן 17 ושליש בדיוק ומתי יש יומולדת? 21.08 מחכה? לא מאיפה אתם? אני מגבעת שמואל, לא יודע לגבי השאר של "אתם" איפה עוד גרת? גבעתיים-גבול ת"א איפה מעדיף לגור? בבית הקודם, פי מיליארד מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? עיר גדולה אוהב את המקום שאתה גר בו? לא אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? בדיוק איפה שגרתי פעם מהו מקום ההתנחלות שלכם? החדר שלי, בי"ס או בעצם מתנחלים אצלכם? לא מתנחלים אצלי, אני לא טוב בקבלת אורחים יש חברים אמיתיים בעולם? כן כמה כאלו לכם יש? 2-3 וחברים וירטואליים,יש? כן יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? פחות, לשמחתי אוהבים חיי מסך? כן אוהבים את השכבה שלכם? מאוד למה? אין שום דחייה חברתית או התעללויות (ולא חסרים חנונים, ואפילו יש לנו הומו אחד), ובכלליות יש אחלה אנשים וסטיגמות, זה נחמד או לא? זה מצחיק, אבל אם לוקחים את זה ברצינות- רע מאוד קראו לכם אי פעם: ערס? לא פאקצה? חחח לא פריק? מלא פעמים אימו? לא או כל דבר מטופש אחר? שוחט חתולות, כומר, ישו, אתאיסט, נוצרי, האפיפיור, קרניים, מארק מטאל כמה חברים טובים אתם? אני מניאק לנצלנים שאוהבים לסחוט אנשים וטוב לחברים הטובים שלי כשבאמת צריכים אותי יש לכם מן חבורה כזאתי? כן בנים/בנות? בנים או גם וגם? רק בנים, בנות יהפכו את כל העסק ליותר מצונזר ופחות מצחיק אוה. מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? כלום מה בא לכם לשמוע? נברמור מה אתם לא סובלים לשמוע? מוזיקה טובה באיכות גרועה להקה אהובה, יש? לא וזמר/ת? אי-אפשר לבחור אחד שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהב, בין אם זה מטאל ובין אם זה טראנס או מזרחי נכון לועזי יותר שווה מישראלי? נכון, למרות שסצינת המטאל בארץ פורחת ואני צופה הפיכה למעצמה בשנים הקרובות מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? כשאני חושב על הסגנון האולטימטיבי בשבילי זה נשמע- פיוז'ן-מטאלי עם שבירות של רוק אלטרנטיבי רך ונגיעות אלקטרוניות ואיזה לא סובל? גריינדקור (סגנון במטאל) שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? אני בגישה של "כל מוזיקה מכבדת את בעליה", ולא מתחרט על כלום מנגן על משהו? כן על מה? בס וחשמלית על מה רוצה לנגן? קלידים, תופים, והייתי רוצה לדעת ליצור מוזיקה אלקטרונית אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? דיסקמן
ממתי? הנוכחי בן שנתיים בערך איך? אבא שלי קנה לי אותו כמה ג'יגה? בלי סוף! וואו! רוצה עוד? בטח אוהב לצלם? לא כ"כ מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? מחשב שומע רדיו? מדי פעם הרבה? לא איזו תחנה? 102 FM, תוכנית אחת בשבוע- נקודת הג'ק כמה כסף יש לך? 4200 יש לך מטבע של 5 אגורות? לא ושל שני שקלים? לא רוצה כזה? כן קונה בקפיטריה של ביתספר? במכונות של בי"ס למה? אני בן-תמותה, לכן אני צריך לספק לגוף את צרכיו הבסיסיים, כגון: חלבונים, מינרלים, פחמימות, ועוד לכן אני קונה אוכל מזין שיחזק את גופי! ולפעמים סתם בא לי לפנק את עצמי טעים? לא, מגעיל שולט
או עדיף מהבית? כן כי זה בחינם בשבילי, לא כי זה פחות טעים יש לכם פוסטרים בחדר? כן כמה? 4 של מי? זפלין, פינק פלויד, ארץ' אנמי, והדובדבן שבקצפת- שמעון פרס (כן, אני רציני) רוצים עוד? אם אתקל בפוסטרים נוספים של פרס, למה לא... של מי? עיין בתשובה לעיל איפה אתם כרגע? בחדר שלי מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? בשבוע שעבר נראה לי היה כיף? כן רוצים שוב? כן, לכן אני נוסע לשבת חברים אצל חבר מדבירם עם מישהו אונליין? כן מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר עם כמה אנשים? אחד, לא אוהב לדבר עם יותר משניים במקביל אוכל הרבה? ממש לא מה המאכל האהוב עליך? רביולי ברוטב שמנת ובטטה, ניוקי ברוטב פסטו למה דווקא הוא? למה לא? מה אכלת לאחרונה? קינדר בואנו, הא! היה טעים? בוודאי רוצה שוב? כן איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? משום מה זה הפתיע אנשים שאני שונא אוכל עם הרבה שמן... אבל זה הם מוזרים, לא אני ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? כרגע עולה לי בראש- חצילים מה עדיף, מלוח או מתוק? תלוי כמה אני רעב אוהב פאסט פוד? כן איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? סבארו והכי לא? לא יודע קונה הרבה אוכל? לא, חבל על הכסף מה המאכל האחרון שקנית? נראה לי שגומיגם
זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) חמישה שקלים וחצי, התייקר אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? לא ממש אוהב לאכול מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? כן כמה ארוחות ביום אתה אוכל? 2 בד"כ מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? יש שם אוכל, וחדר אוכל כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? בד"כ 20 ש"ח בשבוע יפה, נהניתי מהשאלון הזה

hitchhiker218

New member
אני מניחה שמזל טוב לנו...

נולדנו באותו יום! שנחגוג יחדיו יומולדת בבורגר ראנץ'? שמעתי שמביאים לך את המתנה של הארוחת ילדים בחינם...

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo203.gif

שלום. שלום :) מי נתן לך את השם הזה? אבא איזה שם אתה אוהב? דניאל בן כמה אתה? 19 וחצי מחכה? רק לשחרור מאיפה אתם? עמק המומינים איפה עוד גרת? שומקום...עם פיטר פן איפה מעדיף לגור? אמסטרדם או כפר פסטוראלי שקט מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? עיר גדולה אוהב את המקום שאתה גר בו? כן אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? בכפר שליד מהו מקום ההתנחלות שלכם? אחד הגגות בגנים שליד הבית...זולה עם ערך או בעצם מתנחלים אצלכם? לא יש חברים אמיתיים בעולם? כן כמה כאלו לכם יש? חברים טובים טובים כמו אחים - 3. וחברים וירטואליים,יש? לא אוהבים את השכבה שלכם? כן וסטיגמות, זה נחמד או לא? שהן לא מעליבות, אז נחמדות קראו לכם אי פעם: ערס? לא פאקצה? לא פריק? בכיתה ז' (כי הלכתי עם דיסק של אלאניס מוריסט לבית ספר, וזה נתפס לאותם אנשים כ"רוק כבד"...שעל זה אתם חייבים להגיב...) אימו? לא או כל דבר מטופש אחר? לא כמה חברים טובים אתם? ממש טובים יש לכם מן חבורה כזאתי? כן בנים/בנות? בנים או גם וגם? היה לפני צבא אוה. מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? פרל ג'ם עושים מחווה ל-smells like teen spirit בהופעה מה בא לכם לשמוע? זורם על מה שהווינאמפ מביא מה אתם לא סובלים לשמוע? כל דבר עילג (שמעתי שיר מזרחית אחת שהולך "תיקי תיקי, אל תציקי"..) להקה אהובה, יש? פרל ג'ם וזמר/ת? אלאניס מוריסט, כריס קורנל, ג'וני מיטשל, ניק דרייק שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהב נכון לועזי יותר שווה מישראלי? פי מאה מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? כל סוגי הרוק - אלטרנטיבי, גראנג', סבנטיז, סיקסטיז, פסיכודאלי... ואיזה לא סובל? ים תיכוני שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? היתה לי אחות שחינכה אותי טוב...נראה לי שלהתחיל מלני קרביץ בגיל 10 זה לא כזה נורא מנגן על משהו? גיטרה, מפוחית על מה רוצה לנגן? פסנתר, תופים, באס, צ'לו אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? MP4 ממתי? מלפני שנתיים כמה ג'יגה? 2 רוצה עוד? כן אוהב לצלם? כן מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי שומע רדיו? בקושי אתה עובד? חייל כמה כסף אתה מרוויח? 700
סכום חודשי... כמה כסף יש לך? מינוס 200 יש לך מטבע של 5 אגורות? לא ושל שני שקלים? לא רוצה כזה? וואלה אני מת לראות את זה.. קונה בקפיטריה של ביתספר? קונה בשק"ם של בסיס למה? כי זה עדיף מהאוכל שהטבח שלנו מציע או עדיף מהבית? אין כמו אוכל של בית יש לכם פוסטרים בחדר? כן כמה? 5 של מי? לד זפלין, בוב מרלי, תמונה פסיכודאלית של סאלבדור דאלי, תמונה מגניבה אחת, ותמונה של CAMEL רוצים עוד? כן של מי? פרל ג'ם, טריפ נעורים איפה אתם כרגע? בבית מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? בתחילת החודש....מאז סגרתי היה כיף? תענוג רוצים שוב? כן מה המאכל האהוב עליך? קובה של אימא עיראקית, השווארמה שליד הבית מה אכלת לאחרונה? אימא הכינה לי עוגת תותים עם קצפת...משהו הזוי היה טעים? אחושילינגגגגגג רוצה שוב? ייש עוד איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? חצילים, דג ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? את השומן של השווארמה
מה עדיף, מלוח או מתוק? מתוק אוהב פאסט פוד? כן קונה הרבה אוכל? כן מה המאכל האחרון שקנית? שווארמה זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 30 שקל עם פחית אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? לאכול לאכול מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? לא בריאוות כמה ארוחות ביום אתה אוכל? 3 מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? הצבא דואג לחרטה הזה כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? הרבה הודגש באמצעות מדגישומטיק

Jagged chaos

New member
לא, לא זאת...

אלה זאת שנקראת- Apparition of Face and Fruit Dish on a Beach תמונה מחרפנת....כל דבר שם יכול להראות שני דברים שונים, תלוי על מה מסתכלים.... יש לי את זה בתמונה ממוסגרת משהו גדול...

hitchhiker218

New member
סלבאדור דאלי פשוט משהו מיוחד....

אוף גם אני רוצה תמונה שלו בחדר...חחחח הייתי במוזיאון שלו בברצלונה.אין מילים.

איזה מזל, בדיוק הייתי צריך

שלום. שלום שלום, ולא תבוא לי בחלום איך קוראים לך? יחזקאל ישורון מי נתן לך את השם הזה? ההורים, זה על שם סבא אוהב אותו? לא איזה שם אתה אוהב? גיל בן כמה אתה? 17.6666 ומתי יש יומולדת? ב-ג' בניסן אהיה בן 18 מחכה? בהחלט מאיפה אתם? מתל אביב איפה עוד גרת? בפתח תקווה, עד גיל 3 חודשים איפה מעדיף לגור? תל אביב, ברור! מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? עיר גדולה כמובן אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? גבעתיים אולי מהו מקום ההתנחלות שלכם? בחדר ליד המחשב, בבית של אטיאס (בזמן האחרון), נווה חמציצים, מאחורי ראובן, בנדנדות.. או בעצם מתנחלים אצלכם? לא, אין מקום יש חברים אמיתיים בעולם? אכן כמה כאלו לכם יש? קבוצה של שישה בערך וחברים וירטואליים,יש? כן, מפורומים ובלוגים יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? יש הרבה, אבל הם לא ברמה של החברים האמיתיים כמובן אוהבים חיי מסך? אני נהנה מזה אבל לא ממש אוהב.. אני מרגיש מאוד משועמם לפעמים אוהבים את השכבה שלכם? בהחלט למה? מגובשים מאוד וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא נחמד, אבל מצחיק הרבה פעמים קראו לכם אי פעם: ערס? לא
פאקצה? כן, מתנאל פריק? כן, אני מה"פריקים של השכבה" אימו? לא קראו לי, אבל אמרו לי שמאתים לי להיות אחד כזה
או כל דבר מטופש אחר? הומו, גמד.. אנערף כמה חברים טובים אתם? שישה בערך יש לכם מן חבורה כזאתי? אכן בנים/בנות? בנים, שלפעמים מביאים את החברות שלהם, והחבורת של החברות או גם וגם? הסברתי כבר אוה. מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? שמעתי מקודם ביצוע של טל פרידמן ללד זפלין מה בא לכם לשמוע? איפה הילד מה אתם לא סובלים לשמוע? היפ-הופ לועזי להקה אהובה, יש? איפה הילד ואינפקציה וזמר/ת? חמי רודנר שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהב כמובן נכון לועזי יותר שווה מישראלי? תלוי מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? רוק בכל מיני גוונים, פרוגרסיב, האבי מטאל, פ'אנק ויש עוד הרבה מצבי רוח לבלוז, קאנטרי וכו'.. ואיזה לא סובל? אמרתי כבר שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? אני כן מבין, אבל כבר לא מתחבר בכלל מנגן על משהו? לא על מה? לא על מה רוצה לנגן? לא משנה מה, גיטרה או קלידים, לא בשביל להיות נגן כמו בשביל שיהיה לי כלי (תרתי משמע) להלחין בעיקר שירים. אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? לא כ"כ ממתי?... איך?... כמה ג'יגה?... רוצה עוד?... אוהב לצלם? כן יש לך מצלמה? בערך כמה זמן יש לך אותה? שובעיים בערך היו קודמות? לא, זו סתם מצלמה..אני לא צלם, אבל אני נהנה כשאני מצלם איזה? לא יודע מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? מחשב? שומע רדיו? לא הרבה? לא איזו תחנה? לא אתה עובד? לא במה? לא כמה כסף אתה מרוויח? לא כמה כסף יש לך? 15,000 מהבר מצווה ועוד כ-2500 מעבודות בחופשים יש לך מטבע של 5 אגורות? אכן
ושל שני שקלים? עוד לא רוצה כזה? לא ממש קונה בקפיטריה של ביתספר? המכולת של רותי..מדי פעם (היום קניתי) למה? כי זול שם, ולפעמים אני רעב טעים? כן או עדיף מהבית? זה קויסק.. אני כולה קונה שם ממתקים יש לכם פוסטרים בחדר? כן כמה? 3 של מי? של קטנטנות ודרגון בול זי
רוצים עוד? לא של מי? לא איפה אתם כרגע? בחדר, ליד המחשב מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? אמש היה כיף? מאוד רוצים שוב? כן, בשבת
מדבירם עם מישהו אונליין? עם קרני, רעות וג'רסי מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו עם כמה אנשים? 3 אוכל הרבה? אכן מה המאכל האהוב עליך? פיצה וספגטי למה דווקא הוא? פשוט טעים מה אכלת לאחרונה? ספגטי ושניצל היה טעים? מאוד רוצה שוב? כן חח איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? קולה ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? מיץ ענבים מה עדיף, מלוח או מתוק? בדרך כלל מלוח אוהב פאסט פוד? בודאי איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? פיצה דומינו והכי לא? לא יודע קונה הרבה אוכל? כן מה המאכל האחרון שקנית? סופגניה, הבוקר במכולת של רותי זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 3 נראה לי אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהב מאוד מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? תלוי כמה ארוחות ביום אתה אוכל? שלוש מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? יש ארוחת בוקר וצהריים בבית הספר, ערב אני אוכל בבית (או איפה שאני לא נמצא) כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? 10-20 הודגש באמצעות מדגישומטיק

הביקור המזדמן../images/Emo13.gif

לא שכחתי את הפורום, מידי פעם אני באה לביקור פתע... מקוה שהופתעתם חח שלום. וברכה איך קוראים לך? אירה גפן מי נתן לך את השם הזה? אמא שלי אוהב אותו? אכן כן איזה שם אתה אוהב? וואו יש הרבה, נועם, אריאל, נועה, יואב, אביגיל.. בן כמה אתה? 17.5 ומתי יש יומולדת? 18.6, כ"ה סיון מחכה? לא ממש, נראה לי קצת מפחיד להיות בת 18... מאיפה אתם? רמת גן איפה עוד גרת? בשום מקום איפה מעדיף לגור? ברמת גן, ביתי הנוכחי מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? עיר גדולה אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד! אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? ניו יורק חח מהו מקום ההתנחלות שלכם? החדר שלי/ בעבודה שלי או בעצם מתנחלים אצלכם? מידי פעם.. יש חברים אמיתיים בעולם? יש מעטים כמה כאלו לכם יש? 4-5 וחברים וירטואליים,יש? כן יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? פחות אוהבים חיי מסך? לא ממש אוהבים את השכבה שלכם? אוהבת מאוד, חוץ מכיתה אחת שמעלה לכולם את העצבים, במילה אחת חננות חח למה? יש צחוקים, אחלה בנות... וסטיגמות, זה נחמד או לא? תלוי מה, על מי, ומתי.. קראו לכם אי פעם: ערס? לא פאקצה? לא פריק? לא אימו? לא או כל דבר מטופש אחר? קושקוש, אירצ'וק, אירו'ש.. כמה חברים טובים אתם? 4-5 יש לכם מן חבורה כזאתי? כן בנים/בנות? בנות או גם וגם? רק בנות!, יש דברים שאי אפשר לעשות/ לדבר עליהם עם בנים.. זה הורס את האיכות חח אוה. מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? כלום מה בא לכם לשמוע? כלום [כואב לי הראש, על גבול ההתפוצצות..] מה אתם לא סובלים לשמוע? מוזיקה מזרחית להקה אהובה, יש? לא וזמר/ת? יש מועדפות אבל לא ספציפי שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת, כולם יכולים לקפוץ לי :p נכון לועזי יותר שווה מישראלי? בדרך כלל כן מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? בכללי רוק ואיזה לא סובל? מזרחי שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? יכול להיות שכן, אבל זה אם אני שומעת עכשיו שיר שאהבתי בערב זה מעלה זיכרונות מצחיקים, רגע של נוסטלגיה... מנגן על משהו? קצת על מה? גיטרה ופסנתר [בצורה חובבנית לכל דבר..] על מה רוצה לנגן? גיטרה חשמלית אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? אייפוד ממתי? מלפני שנתיים איך? הייתי בארה"ב וקניתי.. כמה ג'יגה? 2 רוצה עוד? לא, זה מספיק בהחלט.. אוהב לצלם? מידי פעם יש לך מצלמה? כן כמה זמן יש לך אותה? שנה היו קודמות? כן איזה? סתם מעאפנות עם פילים חח מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? שאלה קשה שומע רדיו? כן, בזמן נהיגה.. הרבה? כן, כי יוצא לי לנהוג הרבה איזו תחנה? איפה שיש שירים יותר טובים, אני מזפזפת בין כולם. אתה עובד? כן במה? אחראית משמרת במקדונלדס כמה כסף אתה מרוויח? 23 לשעה + 10 שקלים נסיעות ליום. כמה כסף יש לך? יש מספיק יש לך מטבע של 5 אגורות? כן ושל שני שקלים? כן, החלפתי בעבודה... רוצה כזה? כבר יש לי, ננה בננה.. :] קונה בקפיטריה של ביתספר? מידי פעם למה? כי לעפמים, אחרי שמבלים חצי יום בתיכון אפשר להתחרפן, אז מותר לפנק את עצמי מידי פעם.. טעים? נחמד.. או עדיף מהבית? ברור שעדיף בית! יש לכם פוסטרים בחדר? לא כמה? 0 של מי? אף אחד רוצים עוד? לא של מי? אף אחד חח איפה אתם כרגע? בחדר שלי מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? שבוע שעבר, נדמה לי.. היה כיף? כן רוצים שוב? למה לא?! מדבירם עם מישהו אונליין? כרגע לא.. מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו עם כמה אנשים? כמה שיוצא.. זה די משתנה.. אוכל הרבה? לא מה המאכל האהוב עליך? פרוזן יוגורט למה דווקא הוא? כי זה טעים ולא כלכך משמין חחחח מה אכלת לאחרונה? לפני חודש בערך.. היה טעים? כמובן רוצה שוב? בטח איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? פירות יבשים ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? ברוקולי, קוואקר מה עדיף, מלוח או מתוק? לא זה ולא זה, משהו באמצע, אני אף פעם לא מוסיפה מלח לאוכל שלי וגם לא סוכר... אוהב פאסט פוד? לצערי הרב כן איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? אני משוחדת לומר מקדונלדס.. והכי לא? גם כאן אני משוחדת ונאלצת לומר בורגר ראנץ' קונה הרבה אוכל? לא ממש מה המאכל האחרון שקנית? חבילת מסטיקים זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 2.99 נראה לי... אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? כמה שפחות יותר טוב! מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? רק אוכל בריאותי! כמה ארוחות ביום אתה אוכל? 2.5 בערך.. מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? מביאה מהבית כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? בכמה זמן, חודש?, שבוע?, יום?, שנה?... וואי היה נחמד... =]

מגניב, נולדת בתאריך של אחי הגדול

שזה גם התאריך של סבתא שלי השנה חגיגות 18, 20 ו-70 בו זמנית.. זה יהיה טירוף

../images/Emo13.gif

שלום. איך קוראים לך? רוני מי נתן לך את השם הזה? ההורים הנפלאים שלי אוהב אותו? מאוד איזה שם אתה אוהב? שם אחר? קרן. בן כמה אתה? 18 וחודשיים ומתי יש יומולדת? 12 לאוקטובר מחכה? כרגע לא. יש עוד הרבה זמן. מאיפה אתם? ראש העין איפה עוד גרת? רמת גן איפה מעדיף לגור? בארץ? תל אביב או ירושלים. בחו"ל? אחת ממדינות סקנדינביה. או אולי בהולנד או באנגליה או בשוויץ. מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? לא זה ולא זה...אבל אני מעדיפה עיר..לא גדולה. איפה שאני גרה זה אחלה. אוהב את המקום שאתה גר בו? כן. עיר קטנה ונחמדה. אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? דווקא הייתי רוצה לנסות לגור בתל אביב. דווקא כי היא עיר מאוד סוערת. מהו מקום ההתנחלות שלכם? הבית שלי. או בעצם מתנחלים אצלכם? לא. יש חברים אמיתיים בעולם? כרגע אין לי ממש חברים. לפחות לא כאלה שאני יוצאת איתם בקביעות. כמה כאלו לכם יש? אין לי. וחברים וירטואליים,יש? הם לא וירטאלים-םורום רהצפ-אומנם הכרתי אותם דרך האינטרנט אבל מאוד התחברתי איתם. יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? מה? אוהבים חיי מסך? לא. אוהבים את השכבה שלכם? לא. למה? רובם שם צבועים. וסטיגמות, זה נחמד או לא? אני לא נוטה לסטגמט אנשים. קראו לכם אי פעם: ערס? לא פאקצה? לא פריק? לא אימו? לא או כל דבר מטופש אחר? קראו לי מוזרה... כמה חברים טובים אתם? אין לי יש לכם מן חבורה כזאתי? לא בנים/בנות? בלה בלה או גם וגם? אע אוה. מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? לא שומעת מוזיקה מה בא לכם לשמוע? לא חושבת על מוזיקה עכשיו מה אתם לא סובלים לשמוע? פופ מודרני,טראנסים,מזרחית,דכאון. להקה אהובה, יש? רד הוט צ'ילי פפרז וזמר/ת? האמת שאין לי שום דיסק של זמרת שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים?מה שאני אוהבת! נכון לועזי יותר שווה מישראלי? יותר לועזי מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? ג'ראנג' ואיזה לא סובל? מזרחית שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? בטח...כל להקות הבנים וזמרות הפופ למניהן. מנגן על משהו? לא על מה? על העצבים על מה רוצה לנגן? אולי גיטרה אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? mp3 ממתי? לפני שנתיים איך? מצויין sandisk שולטים כמה ג'יגה? 1 רוצה עוד? כן. אבל לא נורא. אוהב לצלם?כן יש לך מצלמה? כן כמה זמן יש לך אותה? הרבה זמן היו קודמות? היו לא דיגיטליות איזה? מצלמות רגילות מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? מערכת סטריאו שומע רדיו?לא הרבה? לא שומעת איזו תחנה? אע אתה עובד? עבדתי במה? בנחשונים בקיוסקים כמה כסף אתה מרוויח? 17.80 לשעה...הייתי בת 17. כמה כסף יש לך? הרווחתי בחודש 500 שקל. יש לך מטבע של 5 אגורות? כן ושל שני שקלים? כן כן כן!! רוצה כזה? יש לי כזה. קונה בקפיטריה של ביתספר? כמעט ולא. לעיתים רחוקות. למה?האוכל שם לא בריא. טעים? טעים אבל לא בריא. קצת מגעיל אותי. שניצל מלא מלא שמן. הם מטגנים אותו שם כמו צ'יפס. או עדיף מהבית? ממש ממש לא עדיף. אמא מכינה אוכל מצויין. קינואה!! יש לכם פוסטרים בחדר? אפשר לומר כמה? 1 של מי? של בואי. לא אני קניתי. רוצים עוד? לא של מי? לא רוצה איפה אתם כרגע? בחדר של אח שלי מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? לפני מאה שנה היה כיף? לא זוכרת רוצים שוב? אולי מדבירם עם מישהו אונליין? לא מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר עם כמה אנשים? מה? אוכל הרבה? כן מה המאכל האהוב עליך? פיצה(למרות שזה לא בריא,מותר מידי פעם),תפוח אדמה. למה דווקא הוא? כי זה טעים? מה אכלת לאחרונה? מעדן טריפל עם וניל ותות. היה טעים? מאוד רוצה שוב? לא איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? חחחחח אמממ..לא שונאת אבל הטעם חזק לי מידי... חלווה! לא שזה לא טעים. פשוט זה מחוספס לי מידי בפה. ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? אממממממ...חצילים? פשוט בכיתה שלי יש בנות ששונאות את זה. מה עדיף, מלוח או מתוק? אני הכי אוהבת מלוח. אבל מתוק זה אדיר. אוהב פאסט פוד? לא!!! חוץ מפיצה,אהבת חיי. איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? לא לא לא. לא סובלת את זה. והכי לא? את כולם
! אני מאלה שאוכלים בריא. קונה הרבה אוכל? כן! מה המאכל האחרון שקנית? גואיבות זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) אני לא זוכרת. אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהבת מאוד!!! אוכל זה דבר אדיר. מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? רק אוכל בריאות. בחייכם זה האוכל בכי טעים שיש. אני אוכלת אוכל בריא בשפע. מה טופו וסויה? זה כה טעים. וירקות ופירות. ואורז מלא,ושניצל תרד של טבעול! וקינואה וכל מיני בשרים טעימים מבושלים או מטוגנים ממש בקצת שמן(תרסיס שמן)!!! אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!! יאמי. כמה ארוחות ביום אתה אוכל? שניים עד ארבעה מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? כן. מביאה. מלא סנדוויצים מהבית שאני מכינה. אני מתה על זה. כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? לא סופרת. לא חושבת על זה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Anuerysm

New member
כן מה יש

שלום. איך קוראים לך? גידי מי נתן לך את השם הזה? אני אוהב אותו? כן איזה שם אתה אוהב? גידי בן כמה אתה? 16 ומתי יש יומולדת? אפריל מחכה? לא מאיפה אתם? בהנחה שהתשובה ל"מי נתן לך את השם?" היתה אמורה להיות אחד ההורים הייתי אומר פתח תקווה איפה עוד גרת? סן פרנסיסקו איפה מעדיף לגור? סן פרנסיסקו מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? עיר גדולה אוהב את המקום שאתה גר בו? כן אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? סן פרנסיסקו מהו מקום ההתנחלות שלכם? תלוי למי יש בית ריק או בעצם מתנחלים אצלכם? אם יש בית ריק יש חברים אמיתיים בעולם? כן כמה כאלו לכם יש? יש בודדים שהוכיחו ת'צמם ויש כאלה שאני יודע שהם כאלה בלי שהם יוכיחו וחברים וירטואליים,יש? בודדים כאלה שאני חבר טוב שלהם יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? פחות אוהבים חיי מסך? כן אוהבים את השכבה שלכם? לאחרונה הם משתפרים למה? לא יודע וסטיגמות, זה נחמד או לא? כן קראו לכם אי פעם: ערס? כן פאקצה? לא פריק? כן אימו? לא או כל דבר מטופש אחר? אנא אערף כמה חברים טובים אתם? 3 יש לכם מן חבורה כזאתי? כן בנים/בנות? החבורה הקטנה זה בנים והחבר'ה כוללים גם בנות או גם וגם? כן אוה. מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? מה שכולם פה שומעים פחות או יותר אז זה לא שיש לי את מי להרשים ולכן אני אדלג על החלק הזה מנגן על משהו? טוב על זה אנלא יכול לדלג, גיטרה, באס, מפוחית וקצת תופים ומעט קלידים על מה? שיט על מה רוצה לנגן? להשתפר בקלידים אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? אייפוד יש ממתי? שנתיים איך? קיבלתי במתנה כמה ג'יגה? 30 רוצה עוד? עוד ג'יגה? אולי עוד שנה אני אצטרך אוהב לצלם? כן יש לך מצלמה? לא כמה זמן יש לך אותה? אין לי היו קודמות? לא איזה? לא מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? שאלה מפגרת מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? לא יודע שומע רדיו? כשאני באוטו הרבה? לא איזו תחנה? 88 אתה עובד? מלצר מלצר במה? כמה כסף אתה מרוויח? 20 שעה כמה כסף יש לך? 10,000 שקל בערך יש לך מטבע של 5 אגורות? מאיפה אני יודע ושל שני שקלים? לא רוצה כזה? כן קונה בקפיטריה של ביתספר? לא למה? כי אין כזה דבר טעים? ואם יש כזה דבר אז זה חרא או עדיף מהבית? אנלא אוכל כלום כל היום יש לכם פוסטרים בחדר? כן כמה? 3 של מי? פינק פלויד, רדיוהד וקוונטין טרנטינו רוצים עוד? לא של מי? לא איפה אתם כרגע? מאדים מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? היום הייתי אמור אבל לא היה לי כח כי היה גשם אז יום שני היה כיף? כן רוצים שוב? כן מדבירם עם מישהו אונליין? מה מסנג'ר או אייסיקיו? אותו חרא עם כמה אנשים? לא יודע אוכל הרבה? לא מה המאכל האהוב עליך? אין למה דווקא הוא? אין אני אומר לך מה אכלת לאחרונה? אכלתי עכשיו טוסט ואכלתי קורנפלס בבוקר היה טעים? כן רוצה שוב? לא איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? לא יודע ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? אין לי מושג מה עדיף, מלוח או מתוק? תלוי מתי אוהב פאסט פוד? כן איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? הכל אותו חרא תכלס והכי לא? כולם אני שונא קונה הרבה אוכל? לא מה המאכל האחרון שקנית? לא יודע אני אוכל מה שיש במקרר זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהב לאכול אבל לא יוצא לי מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? אם הבריאות שלי במצב שאני צריך לוותר בגללו על אוכל אז אני מוותר, עכשיו היא לא כמה ארוחות ביום אתה אוכל? תלוי כמה אוכל יש בהישג יד, יש ימים שאנלא אוכל כלום, רק שותה מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? לא מביא ולא קונה שם כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? מאיפה אני יודע

שתי מכשפות צפו בשני שעוני סווץ'

שלום. הלו
איך קוראים לך? חנג' מי נתן לך את השם הזה? מורנג' אוהב אותו? האמת שהוא אווילי ברמות,אבל לכו תמצאו כינוי מקורי שהולך עם חן! איזה שם אתה אוהב? יונתן
בן כמה אתה? 15,ועוד שלושה ימים ארבעה חודשים. ומתי יש יומולדת? תעשו חישוב (24.08 נו) מחכה? שונאת ימי הולדת
יום מיותר שבו חוגגים את התחלת הסבל שלי.מיותר לגמרי לדעתי
מאיפה אתם? חיריה איפה עוד גרת?
איפה מעדיף לגור? לא בארץ
מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? עיר גדולה,חורים זה חרא
אוהב את המקום שאתה גר בו? אממ לא אוהבת לא שונאת,אבל מחכה בכליון עיניים לסוף יב' ואז אנחנו עפים מפה! הוריי! אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? ל"א.אורנג' קאונטי.משהו גדול,מוכר,והומה אנשים. מהו מקום ההתנחלות שלכם? מורן,אצלי בבית.אצל מעיין.. כל מיני>< או בעצם מתנחלים אצלכם? מידי פעם
יש חברים אמיתיים בעולם? אכן כך
כמה כאלו לכם יש? שלוש.. ארבע.. וחברים וירטואליים,יש? כע >< יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? אהמ.. אני מדברת עם המון אנשים :-O נראה לי יותר וירטואלים. אוהבים חיי מסך? אם ראיתי את הבנאדם שמאחורה-כן,אם לא אז לא ממש.. אוהבים את השכבה שלכם? איכס לא :-S למה? פקאצות וערסיות בשפע. וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא ממש... קראו לכם אי פעם: כן, די הרבה למען האמת. ערס?
אני!? בטח! פאקצה? בתקופה הרעה שלי (סתמו לא מדברים על זה
) פריק? כל כך הרבה פעמים
אימו? כן,איזה מישהו מבוגר שאני לא מכירה >< או כל דבר מטופש אחר?אוכלת חתולים, שוחטת רגליים,והיד עוד נטויה. כמה חברים טובים אתם?האמת שדי הפתעתי אותי,אבל די טובה
(כשזה רציני.). אבל בכללי אני אדם שמתיימר להיות טוב,רק שלא יוצא לי
יש לכם מן חבורה כזאתי? יאפ! בנים/בנות? בנות,אני לא יכולה להביא לשמה את החברים שלי >< או גם וגם?
אמא שלך אוה. מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? מנסה לשמוע אליס,אבל המזרחית של אמא הורסת לי את כל הכיף
ככה זה בית מגוון
מה בא לכם לשמוע? אליס,אבל כמו שצריך! מה אתם לא סובלים לשמוע? מנסיון-מזרחית.ודיכאון,ופופ ואלקטרוני. להקה אהובה, יש? כמובן. וכולכם יודעים מה היא
וזמר/ת? זמר.הרבה זמרים אהובים שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת. נכון לועזי יותר שווה מישראלי?
אכן מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? ניחוש? ואיזה לא סובל? כתוב כמה שורות למעלה.... שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? כן!! אני לא אגיד מה אבל מה לעזאזעל עבר עלי!?!?! מנגן על משהו? כן. על מה?גיטרה. בקרוב באס,אני פשוט חייבת ללמוד ('יש לך אצבעות של באסיסטים,את מנגנת כמו באסיסטים,לכי ללמוד באס כבר!!!!'
) על מה רוצה לנגן?באס ותופים.אבל זה הרי ברור שאין מצב שאני אהיה מתופפת
אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? אכן כך. MP3. ממתי? לא יודעת אבל נמאס לי ממנו.בקרוב אני אחליף.מקווה איך? מה איך?? כמה ג'יגה? לא יותר מידי.. שניים..אבל יש לי עוד שניים בפלאפון שלי. רוצה עוד? מי לא!? אוהב לצלם? מידי פעם.. יש לך מצלמה? כן. כמה זמן יש לך אותה? כמה חודשים.. היו קודמות? אחת מעפנה. איזה?לא משהו יותר מידי מיוחד ששוה הזכרה. מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי.. מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? מחשב |סוגד| ואייפוד וטוסטר! הידד! שומע רדיו? כרגע,אבל מסוג של כפיה
הרבה? כל יום שישי^%#$$@ איזו תחנה? אין לי מושג,אבל לא משהו סביל! הצילו!!!!!!!! אתה עובד? כבר לא..פעם. במה? בייביסיטר. כמה כסף אתה מרוויח? הייתי* . 22 כמה כסף יש לך? בדיוק כמה שאני צריכה. הורים
יש לך מטבע של 5 אגורות? יאפ. ושל שני שקלים? היה,אבל העברתי לאנשים שהתחחנו לקבל אותו.(ואני שואלת בליבי-למה כולם מתלהבים!?!) רוצה כזה? לא! קונה בקפיטריה של ביתספר? יותר מידי! למה? כי למי יש זמן להכין אוכל בבוקר? טעים? לא :-S או עדיף מהבית? עדיף מהבית,אבל אין לי זמן (וכוח) יש לכם פוסטרים בחדר? כן. כמה? הרבה >< >< של מי? הופעה של פאנקנשטיין,הופעה של התפוחים,שבע של רד הוט, מיוז, ונו עוד >< רוצים עוד? כן!! של מי? של מי לא! איפה אתם כרגע? בבית.. מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? יום.... שלישי נראה לי. היה כיף? מאוד >< רוצים שוב? למה לא.. מדבירם עם מישהו אונליין? כע מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. עם כמה אנשים? 6
אוכל הרבה? משתדלת שלא.. מה המאכל האהוב עליך? אני מגוונת,יש הרבה. (טוסט טוסט וטוסט!!!) למה דווקא הוא? כי יש לי פסטו ויש לי פסטו וזה טעים |ריר| מה אכלת לאחרונה? אתמול, בבורגראנץ, ניסיתי לאכול והיה מגעיל. היה טעים? לא!!!!!! זה היה צ'יפס חי ולא מבושל!!!! רוצה שוב? לא!!!!! איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? שוקולד..מתוקים בעיקר. אולי בשר. ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?מלוח מלוח מלוח
כל מיני.. אני די מוזרה באוכל. מה עדיף, מלוח או מתוק? מלוח!! ברוב קולות מוחץ! אוהב פאסט פוד? מידי פעם כן.. איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? מה זה משנה,כל עוד יש בזה טונות של שמן,הרים של חומרים משמרים ואוכל כימיכלי שהורס את הגוף שלי-זה טעים
והכי לא? אממ לא זוכרת איך קוראים לחרא הזה.. קונה הרבה אוכל? יותר מידי >< אוכלים לי הכל
מה המאכל האחרון שקנית? צ'יפס לא מבושל בבורגראנץ'.איכס. זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) אממ.לא ממש >< אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהבת מידי פעם אבל מעדיפה כמה שפחות. מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? האמת שכן,אבל לרוב זה לא זמין לי. כמה ארוחות ביום אתה אוכל? תלוי כמה אני רעבה. מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? קונה
ואני אפילו לא אוכלת לבד! כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? יותר מידי!!!! כל יום לפחות 20 שקל.. ואני גם יוצאת בערבים,אז עוד >< המון,המון
אני זקוקה לגמילה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Man In The Wall

New member
עונה! ../images/Emo13.gif

שלום. וברכה. איך קוראים לך? נדב. מי נתן לך את השם הזה? הורים. אוהב אותו? אממ, כן. איזה שם אתה אוהב? מור. בן כמה אתה? 15 וחצי. ומתי יש יומולדת? בתמוז, יולי. מחכה? כן ולא. בן 16, אבל מצד שני... לגדול זה לא הכי כיף. מאיפה אתם? ראשון לציון. איפה עוד גרת? ראשון לציון. איפה מעדיף לגור? במקום רגוע, המון שדות, רחוק מהרעש הסואען של ההמון והמכוניות... מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? אפשר להגיד שחור, למרות הבעיות שכרוכות בדבר. אוהב את המקום שאתה גר בו? לא הכי. אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור?השאלות חוזרות על עצמן!
מהו מקום ההתנחלות שלכם? הבית. או בעצם מתנחלים אצלכם? לא. יש חברים אמיתיים בעולם? אולי. כמה כאלו לכם יש? אולי. וחברים וירטואליים,יש? כן... יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? אותו דבר אולי. אוהבים חיי מסך? מה? אוהבים את השכבה שלכם? יש את המעצבנים האלה, אבל בסה"כ בסדר. למה? ככה. שנון שכמותי. וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא. קראו לכם אי פעם: כן. ערס? לא. פאקצה? לא. פריק? לא. אימו? לא!! או כל דבר מטופש אחר? כן. כמה חברים טובים אתם? לא ממש. יש לכם מן חבורה כזאתי? לא. בנים/בנות? בנות. או גם וגם? לא. אוה. מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? את רפי קרסו והחפרנים שמתקשרים אליו. מה בא לכם לשמוע? SUCK MY KISS. מה אתם לא סובלים לשמוע? מזרחייייית! להקה אהובה, יש? יש הרבה. וזמר/ת? ג'ף באקלי. שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? שאני אוהב! נכון לועזי יותר שווה מישראלי? את האמת, לא. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? רוק, אלקטרוני! ואיזה לא סובל? מזרחית שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? כן, כמו לינקין פארק. מנגן על משהו? לא. על מה? לא. על מה רוצה לנגן? גיטרה אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? אמפיארבע. ממתי? לא זוכר. איך? הבאתי לאבא שלי כסף, והוא קנה. כמה ג'יגה? 4 GB. רוצה עוד? בטח... אוהב לצלם? מאודדד! יש לך מצלמה? לא כמה זמן יש לך אותה? לא היו קודמות? לא איזה? לא מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי. מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? מנורה! שומע רדיו? לא ממש. לפעמים. הרבה? לא. איזו תחנה? גלגל"צ. אתה עובד? לא. במה? לא עובד. כמה כסף אתה מרוויח? אמרתי שאני לא עובד. כמה כסף יש לך? למה לצחוק על זה שאני מרושש?! יש לך מטבע של 5 אגורות? לא. ושל שני שקלים? לא. רוצה כזה? כן. קונה בקפיטריה של ביתספר? לא קונים, זה בחינם. כאילו, חלק מהחשבון של שכר הלימודים
למה? מה למה??? טעים? לא ממש. או עדיף מהבית? ברור שהבית יותר שווה. יש לכם פוסטרים בחדר? הלוואי. כמה? אין :( של מי? אמרתי אין ): רוצים עוד?רוצה אחד, כן. של מי? רציתי פוסטר של פסיכו, או הטוב הרע והמכוער. איפה אתם כרגע? בבית. מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? בחנוכה. היה כיף? נחמד. רוצים שוב? למה לא. מדבירם עם מישהו אונליין? לא. מסנג'ר או אייסיקיו? לא מדבר. עם כמה אנשים? לא. אוכל הרבה? כן. מה המאכל האהוב עליך? לא יודע........ יש יותר מדי. למה דווקא הוא? ככה. מה אכלת לאחרונה? שניצל ופתיתים. היה טעים? מאוד. רוצה שוב? אני שבע. איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? אני לא סובל מרק בטטות. ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? אין כזה. מה עדיף, מלוח או מתוק? מתוק. אוהב פאסט פוד? לא ממש. איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? לא יודע. והכי לא? לא יודע. קונה הרבה אוכל? לא. מה המאכל האחרון שקנית? אממ, ביסלי. זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) נראה לי 5. אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהב. מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? לא! כמה ארוחות ביום אתה אוכל? 3. מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? מביא. כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? לא יודע, לא הרבה הודגש באמצעות מדגישומטיק

Lenny Girl

New member
me too!

שלום. איך קוראים לך? מיכל מי נתן לך את השם הזה? אחותי אוהב אותו? יאפ איזה שם אתה אוהב? ג'יימס, יונתן, דרק (ולא, זה לא נשמע כמו דרעק!) בן כמה אתה? 17 ומתי יש יומולדת? פעם בשנה מחכה? בציפייה מאיפה אתם? ראשלצ איפה עוד גרת? רק ראשון איפה מעדיף לגור? באירלנד מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? עיר גדולה אוהב את המקום שאתה גר בו? כן אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? זאת לא אותה שאלה מלמעלה? מהו מקום ההתנחלות שלכם? בחדר, מול המחשב או מול הטלוויזיה..או אצל חברה או בעצם מתנחלים אצלכם? לפעמים לפעמים..:) יש חברים אמיתיים בעולם? אכן כמה כאלו לכם יש? 4 וחברים וירטואליים,יש? יש יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? פחות אוהבים חיי מסך? קצת, כן אוהבים את השכבה שלכם? בערך למה? יש בה אנשים טובים.. וסטיגמות, זה נחמד או לא? תלוי מה הן קראו לכם אי פעם: ערס? חחח כן פאקצה? חחח לייק דה! פריק? חחח גם אימו? וגם! או כל דבר מטופש אחר? חחח כה כמה חברים טובים אתם? ככה הרבהההה! יש לכם מן חבורה כזאתי? יאפ בנים/בנות? בעקרון הקרובה אליי בנות, אבל יש כמה בנים או גם וגם? לה לה לה אוה. מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? pearl jam porch מה בא לכם לשמוע? say hello to heaven מה אתם לא סובלים לשמוע? שירי מזרחית להקה אהובה, יש? יש וזמר/ת? לא שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת נכון לועזי יותר שווה מישראלי? נאכון מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? זה סגנון מיוחד שיש בעולם ה"סגנון של מיכל" זה מרכיב רוק פופ גראנג' ומכל הבא ליד. ואיזה לא סובל? מזרחית שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? חחחח כן מנגן על משהו? כן על מה? גיטרה, קצת. על מה רוצה לנגן? פסנתר אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? שלוש ואייפוד ממתי? שלוש מלפני שנה ככה, אייפוד חצי איך? שלוש קנו, אייפוד קיבלתי כמה ג'יגה? 2 ,1 רוצה עוד? לא, טוב לי ככה אוהב לצלם? כן יש לך מצלמה? כן כמה זמן יש לך אותה? כמה שנים היו קודמות? כן איזה? רגילה שכזו מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? הזאת ששכחתי את השם שלה...פולירויד! מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? מקרר! הוא מחזיק אוכל בחיים!
שומע רדיו? כן הרבה? כל פעם כשאני במכונית איזו תחנה? 93.6 (מומלץ ביותר) אתה עובד? לא במה? - כמה כסף אתה מרוויח?- כמה כסף יש לך? 1000 ככה יש לך מטבע של 5 אגורות? יא] ושל שני שקלים? כן!! איזה היי טק!! רוצה כזה? חח יש לי!! קונה בקפיטריה של ביתספר? לא למה? ככה טעים? מסריח או עדיף מהבית? בית בית יש לכם פוסטרים בחדר? יש כמה? 2 גדולים, כמה קטנים של מי? אדי וודר, לד זפלין, וג'יימס לאפרטי (מגרש ביתי) רוצים עוד? כן של מי? אליס אין צ'יינס איפה אתם כרגע? מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? שבוע היה כיף? כן רוצים שוב? כן מדבירם עם מישהו אונליין? כן מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ עם כמה אנשים? 2 אוכל הרבה? כן חחח מה המאכל האהוב עליך? המבורגר וציפס! למה דווקא הוא? כי זה טעימי מה אכלת לאחרונה? לחמנייה היה טעים? בהחלט רוצה שוב? לא איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? גרעינים של עגבנייה ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? לחם שרוף מה עדיף, מלוח או מתוק? מתוק אוהב פאסט פוד? כן איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? מקדונלדססס..איימ לובין איט והכי לא? מאכלי ים אולי? יש כזה דבר? קונה הרבה אוכל? לא ממש מה המאכל האחרון שקנית? אממ..ארטיק אני מנחשת זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) איזה 8 אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהבת.. מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? בריאות כמה ארוחות ביום אתה אוכל? 3 מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? מביאה כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? ביום? שבוע? חודש? שנה? (קצת חופר זה מה יש!)

למעלה