אחד השאלונים החופרים. ../images/Emo152.gif
שעת התחלה: 01.40 1. שם: נעמה 2. גיל: 18 3. איזור מגורים: מרכז 4. כמה אחים יש לך? 2 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? לא 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) בת זקונים. הכי שווה
7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? תלוי, את הרוב אני רואה אחת להרבה זמן (כזה כמה חודשים) 8. ועם סבא וסבתא? אין לי 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?(כמו בחגים למשל?) כן הרבה יותר מהגדולים 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? גם תלוי. איפה האירוע, מי בא, ואם אחים שלי גם באים או לא 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) תלוי. לרוב זה כאב ראש 12. ואליהם את/ה הולך/ת? כשחייבים... 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? כבר לא 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לא 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? - 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? חלקם, כןP: 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? כן שאלון בית ספר: בחופש הגדול כבר רציתם לחזור לבית הספר? לא. אפעם לא. אתם טובים בלימודים? חרשנים? לא טובים... אבל חרשתי בשביל ציונים טובים אוהבים את המחנכת שלכם? זו אותה אחת משנה שעברה? היה לי מחנך שהוא אחלה מורה אבל בחינוך הוא לא היה משהו השאירו אותכם פעם כיתה? לא הקפיצו אתכם פעם כיתה? לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם? הממ אני כבר אחרי תיכון אז לא קניתם ה-כ-ל לבצפר? מה לא? תמיד הכי אהבתי את הקניות ללימודים בחופש הגדול
זו מחלה להיכנס לאופיס דיפו ולרצות הכלללל איך נראה לכם שתהיו השנה? מבחינת לימודים, טובים, גרועים? מה זה בצפר?!
שאלון כללי: 2. תאריך לידה: 25.9 4. ארץ לידה: IL 5. מקום מגורים נוכחי: בבית. קצת לצערי, קצת לא 6. עיסוק: עובדת במזנון בקולנוע, יש מצב הופכת גם למלצרית בקרוב (אמאלה) 8. רישיון -יש/אין? יש. כמובן 9. באיזה שפות אתם שולטים? אנגלית ועברית דברים שאתם אוהבים אני לא מסוגלת לבחור משהו אחד אהוב. (סרט, שיר וכו'.) דברים שאתם שונאים 21. שיר: כל הבויזון, ווסטלייף, מזרחית, דיכאון... לא חסר, לצערי 22. סרט: וואי לא חסרים סרטים גרועים 23. ספר: - 24. משחק: - 25. אתר באינטרנט: - 26. פורום באינרנט: - 27. מקצוע בבית ספר: מתמטיקה
28. מקום בילוי: מועדוני ערסים? 29. תוכנית טלויזיה: טלנובלות ספרדיות ייללניות 30. תחנת רדיו: - כן / לא - 31. להתשכר: בגדול
. (מדי פעם בכיף) 32. לעבוד על אנשים בטלפון:
33. לנהוג בלי רישיון:
34. סמים:
35. לצרוח ברחוב:
(לא אוהבת וולגריות) 36. להתגייס לצה"ל:
!!! 37. לתרום לאגודה למען הסרטן:
38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון:
39. לשתות הרבה קולה:
(כן כן למרות שזה כ"כ טעים) 40. להרוג ערבים:
(להרוג מחבלים - בכיף!!!!) 41. להתנדב:
42. לגנוב מגנבים:
43. לפטר את לימור לבנת: היא לא מפוטרת כבר? 44. לחזור בתשובה:
45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:
46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד:
(אמן. מי בא?) 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי:
(אולי רק משהו כמו השרדות או המרוץ למליון....) 48. לשרוף את התעודת בגרות:
49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה:
50. לחגור גם מאחור:
to be continued...
שעת התחלה: 01.40 1. שם: נעמה 2. גיל: 18 3. איזור מגורים: מרכז 4. כמה אחים יש לך? 2 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? לא 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) בת זקונים. הכי שווה